ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ!!! “Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ… “ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ” ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΩ ΕΓΩ” – ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΙΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    tsipras-mitsotakis-630

    Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και μη σχεδιασμένο. Αυτά τα περίπου τρία χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ και Μητσοτάκη κατά καιρούς κάτι φαινομενικά αθώες δηλώσεις που έκανε η Πρωθυπουργάρα μας στα ελληνικά ΜΜΕ, αποτύπωναν τι πραγματικό σκοπό είχε. Σίγουρα όχι το καλό της Πατρίδας. Κάθε άλλο μάλιστα.

    Ας θυμηθούμε λοιπόν:

    Στις 14/01/2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι:

    «Η εκστρατεία του να πουλήσουμε τη χώρα και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα είναι μία εκστρατεία που θα την αναλάβω προσωπικά εγώ»

    Υπενθυμίζεται ακόμα:

    Στις 15/03/2019: ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι: «Η δική μου πρόθεση. δική μου βούληση είναι να δημιουργήσω ένα μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ»

    Επίσης δήλωσε: «Στο δημόσιο σχολείο θα μπορεί να διδάσκεται η Τουρκική ως ξένη γλώσσα ώστε τα παιδιά της μειονότητας τα οποία επιλέγουν τελικά το ελληνικό δημόσιο σχολείο όπως ολοένα και περισσότερα ή αρκετά εν πάση περιπτώσει το κάνουν, να έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν την επαφή τους με τη μητρική τους γλώσσα,τη γλώσσα που έμαθαν και ομιλείται μέσα στο σπίτι τους.»

    Τέλος,

    Στις 14/10/2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός πλέον της χώρας δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι:

    «Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μία κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά-σιγά»

    Τελικά, κατά πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο άνθρωπος για να κυβερνήσει …ολόκληρες τις τύχες των ανθρώπων που μένουν στην Ελλάδα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Άρα μωρή κούλα παραδέχεσαι πως είσαι τουρκόσπορη;

    2. Οι αδελφές τατά, η κουλα και η αλεξία. Έννοια σας

    3. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν το σύστημα, το ίδιο το λαμογιοσυστημα θα τις είχε καταργήσει, μόνο επανάσταση και στρατός μπορούν να αλλάξουν την πορεία του γένους προς τον αφανισμό.

    4. Μόνο που στό video, είπε “τό νά πουλήσουμε ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ τή χώρα…” . Τό “”εντός εισαγωγικών” που είπε, γιατί τό παραλείπετε;;;;; Τόν σιχαίνομαι τόν Μητσοτάκη, αλλά επίσης ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ καί τήν διαστρέβλωση τών λεγομένων ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ακόμα καί τού Κούλη.

    5. Οτι και να λετε εδω μεσα ειναι δωρον αδωρον.
      Θα τα αναμοχλευσουν παλι οπως παντα τα αποτελεσματα και θα βγουν παμψηφεί νδ και συριζα.
      Τπτ πλεον δεν μας σωνει παρα μονο ενα στρατιωτικό πραξικοπημα και να πανε ολοι αυτοι στο διαολο

    6. Χθες σε συστηματικό κανάλι ανταποκρίτρια στο Παρίσι επεσήμανε ενθουσιασμένη ότι η Χώρα μας. είναι πολύ φτηνή για επενδύσεις, ιδίως στα ακίνητα.
      Πρώτον οι εξαγορές δεν καταγράφονται ως επένδυση στην Οικονομία.
      Δεύτερον με νόμο πρέπει να απογορευτεί η απόκτηση ακινήτων από αλλογενείς.
      Μεταξύ των άλλων μας την έχουν πέσει και οι Ισραηλινοί που αγοράζουν συνεχώς ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.
      Τελευταία επίθεση από την Ισραηλινή Brown Hotels η οποία συνεχώς εξαγοράζει ξενοδοχεία κ παλαιά ακίνητα στο κέντρο των Αθηνών για να τα μετατρέψει σε καταλύματα πολυτελείας.
      Οι Ισραηλινοί εδήλωσαν ότι σκοπεύουν σε
      ,2400 κλίνες!

    7. Κι ο Τζημερος κάτι ανάλογα έλεγε περί πολυπολιτισμικότητας.
      Ποιος πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα εθνικές κυβερνήσεις κι όχι εγκάθετοι υπηρέτες μασονικών κέντρων;;;;
      Πολλοί αφελείς και πολλοί προσποιούμενοι τους αφελείς και μερικοί τελείως βλάκες .
      Δυστυχώς όλοι αυτοί ψηφίζουν .

    8. Γράφετε στο τέλος:
      “Τελικά, κατά πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο άνθρωπος για να κυβερνήσει …ολόκληρες τις τύχες των ανθρώπων που μένουν στην Ελλάδα; ”
      Όσα και να ειπωθούν, όσο και να τον εκθειάζετε πραγματικό αντίκτυπο ή προβληματισμό έστω καλύτερα στην κοινωνία (δυστηχώς) δεν θα υπάρξει.. Το πρόβλημα είναι και έγκειται στις μάζες (συγνώμη κοινωνία) – αυτοί όλοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας που συναλλασόμαστε.. και σε συνδιασμό και με τις αλοιώσεις των αποτελεσμάτων (στανταρ) έχουμε κυβέρνηση.!! Αυτό γίνεται προεκλογικά και κάθε περίοδο εκλογών εώς την κάλπη. Και πως λέει κάπως έτσι και ένα ρητό, όπου οι κυβερνώντες είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας..; Δεν νομίζω-πιστεύω (δυστηχώς) ότι αυτή η κοινωνία γύρω μου-μας, ότι αξίζει κάτι καλύτερο, πραγματικά.. Οστώσο δεν θα πάψουμε να παλεύουμε ένα πράγμα έτσι..; Οχι και, αμαχητί.!! Απλά με μια λέξη, διακρίνω μια
      “ματαιότητα” σε όλο αυτό. Και το ξέρετε και εσείς και θα το δούμε άλλωστε, όταν άτομα σαν αυτόν θα πάρουν (στανταρ) πάνω από 20-25% στις Εθνικές εκλογές. Ευχαριστώ πολύ.. Γνώμη μου.

    9. Πρέπει να στηθεί στο Γουδί μαζί με όλους τους άλλους. Προδότες και κλέφτες και δολοφόνοι του ελληνικού λαού, μακάρι να ξυπνήσει σε αυτές τις εκλογές και να δώσει ψήφο στον Κασιδιάρη, μπορεί να μην είναι το καλύτερο, αλλά εδώ ταιριάζει το ρητό πασαλος πασαλου κρουεται και από την στιγμή που όλοι συνεργάστηκαν για να τον βάλουν φυλακη άρα θα είναι η εκδίκηση μας σε όλα τα κόμματα για τα δεινά της πατρίδος.

    10. αφού όλοι συμφωνείτε ότι οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος να πορευτούμε τότε δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, θα κάνουμε εκλογές μέχρι να αφανιστούμε…

    11. Αναθερμανση της οικονομιας με τολμηρες πολιτικες λεει στο βιντεο και θα εχουμε υφεση με πλυθωρισμο..και με ακριβεια που σκοτωνει.
      Το 2023 με το πλαφόν που βάλανε στο πετρέλαιο.. σε κάτι που έτσι και αλλιώς υπάρχει ζήτηση… αυτό που θα κάνουνε είναι να μειώσουν την παράγωγη… και θα εχουμε ελλείψεις.

    Comments are closed.