ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ; ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ! «ΚΑΤΑΠΙΝΕ» ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ; ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ! ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΥΑΚΙ

    Τα πρωτοσέλιδα στον διεθνή Τύπο μονοπωλεί η σύλληψη της Εύας Καϊλή.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι βελγικές αρχές όταν πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι της Εύας Καϊλή εντόπισαν σακούλες με χρήματα.

    «Η αντιπρόεδρος της ΕΕ και Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή συνελήφθη εν μέσω ισχυρισμών ότι το Κατάρ που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο προσπάθησε να διαφθείρει έναν άλλο πολιτικό», γράφει η Daily Mail.

    Ο Guardian γράφει: «Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας για την αγορά επιρροής της ΕΕ από κράτος του Κόλπου. Η βελγική αστυνομία κατέσχεσε μετρητά και ερεύνησε 16 ακίνητα στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια μεγάλης έρευνας για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος με επίκεντρο την προσπάθεια ενός κράτους του Κόλπου να αγοράσει επιρροή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανακοίνωσαν οι βελγικές εισαγγελικές αρχές. Η βελγική αστυνομία κατέσχεσε 600.000 ευρώ (515.000 λίρες) σε μετρητά, υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μετά από έρευνες σε 16 ακίνητα στις Βρυξέλλες το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομοσπονδιακού εισαγγελέα του Βελγίου. Είπε ότι οι έρευνες ήταν μέρος μιας μεγάλης έρευνας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος».

    Το Politico αναφέρει: «Η βελγική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε 16 σπίτια και συνέλαβε τέσσερα άτομα στις Βρυξέλλες και γύρω από αυτές το πρωί της Παρασκευής, στο πλαίσιο έρευνας για την άσκηση πίεσης από το Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι έφοδοι απειλούν να προκαλέσουν σκάνδαλο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ειδικότερα στην ομάδα S&D, η οποία έχει επικριθεί για την ήπια στάση της έναντι του Κατάρ τους τελευταίους μήνες, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.Οι έρευνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας για «εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος» και στόχευαν κυρίως κοινοβουλευτικούς βοηθούς, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία.»

    H La Repubblica γράφει: «Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διαφθορά από το Κατάρ: 4 Ιταλοί ερευνώνται. Ελληνίδα αντιπρόεδρος εμπλέκεται επίσης. Ποιος είναι ο Panzeri, πρώην ευρωβουλευτής του ΕΛΚ που ερευνάται».

    «Διαφθορά, οργανωμένο έγκλημα και ξέπλυμα χρήματος. Στο πλαίσιο της έρευνας για δωροδοκία από κεφάλαια του Κατάρ, Βέλγοι ερευνητές έκαναν σήμερα έρευνα στο σπίτι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού της S&D Εύας Καϊλή, η οποία είναι μία από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir.

    «Η Καϊλή θα οδηγηθεί επίσης ενώπιον του δικαστή για να καταθέσει», γράφει η La Stampa.

    Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κρατείται στις Βρυξέλλες, αναφέρει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων

    «Κατά τη διάρκεια της έρευνας για δωροδοκία ευρωβουλευτών από κράτος του Περσικού Κόλπου, ένας από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει τεθεί υπό κράτηση για ανάκριση σημειώνει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων. Αυτό αναφέρουν το περιοδικό Knack και η εφημερίδα Le Soir και επιβεβαιώνεται από το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας. Σύμφωνα με τα δύο μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D).

    Αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου

    exofyllo10-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. ΟΥΣΤ !!!!ΒΡΟΜΙΑΡΕΟΙ…ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ..

    2. Ο Τραγκας τα ειχε πει εδω και χρονια για τα λεγομενα μπονους των Ευρωβουλευτων κανοντας διευκολυνσεις σε διαφορα συμφεροντα.Τωρα πεφτουν απο τα συννεφα?

    3. Δεν πειράζει … θα ξεκουραστείς στην Φυλακή και θα βγεις ανανεωμένη το 2040….
      Άντε Μωρή Βακέτα …. Ξεφτίλα

    4. Μολις τους απειλησει η καιλη οτι θα βγαλει τα απλυτα αλλων στη φορα,θα την αφησουν.ολοι αυτοι κρατανε καποιον στο χερι για λογους ασφαλειας.

    5. Στη Θεσσαλονικη οποτε κατεβαινε παντα με τρεις μπραβους κυκλοφορουσε η κυρια

    6. ….ΟΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.!!!….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΤΗΝ ΖΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ!!….

    7. Κρίμα, που θα απογοητεύσω μερικά αρσενικά εδώ μέσα.Την έχετε δει από κοντά; Εχει περιφέρεια σαν πισίνα και πόδια σαν κάτι παλιές μπουκάλες (τις βλέπω στο Μοναστηρακι),που έβαζαν παλιά τα λάδια.

      1. Να ταν η ζήλια ψώρα, μια χαρά σώμα έχει πανέμορφη είναι,εσυ μάλλον είσαι χαλια που ουτε γάτος αρσενικός δεν σε ζυγωνει ,και βρήκες ευκαιρία να βγαλεις χολη

    8. Κούλη, μπαγάσα, την έδωσες την κοπελα στη ψύχρα και ετσι όλα καλα με τις παρακολουθήσεις, είναι για το καλό μας, είδες τι γίνεται με τα πολιτικά στελέχη ; ε, για αυτο τα παρακολουθεί ο πρωθυπουργος

    9. Οι περισσότεροι εκεί μέσα στο ευρώ κοινοβούλιο τα παίρνουν όπως και στο κοινοβούλιο το δικό μας , τεράστια συμφέροντα ενεργειακά, φαρμακευτικες, εμπορικά, γεωστρατηγικα κτλ κάποια στραβή έγινε και αποφάσισαν να τους βγάλουν στα μανταλακια ή δεν έπεσαν οι σωστές μίζες στους ανώτερους οπότε… κουκλαρα αλλά πολύ φιλοχρηματη και ματαιόδοξη η έτσι.

    10. Καλά τι σας κάνει εντυπωση;; αφού όλα γίνονται με μαύρες σακούλες παντου Ευρώπη Ελλάδα παντού σ€€ όλο τον κόσμο.
      Το γυρίσαμε πρόεδρε το γυρίσαμε πήγαμε και δώσαμε μαυρες σακούλες και το γυρίσαμε “” #ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ##ΛΙΒΑΝΟΣ ##ΗΛΕΙΑ##
      το ξεχάσατε. Έτσι είναι παντού κρίμα στο φτωχοποιημενο” κουπονατο” πια Έλληνα.

    11. Σε λίγο που το νινι..της καιλης θα αρχίσει να κελαηδαει, εκεί να δεις γλέντια . Δεν θα της κάνουν τίποτα ,θα την σώσει ο μέγας Κούλης κ τότε θα βγαλειτα άπλυτα του πρώην νταβαντζη της Ανδρουλάκης κ ο άρχοντας Κούλης θα πάρει τις εκλογες με ένα νινι, συγνώμη ,με ενα τριαντάφυλλο ήθελα να πω.

    12. Εδώ η φίφα η καλή,από την Εύα Καϊλή.Ρε παιδιά,δεν παίζει κανα ροζ βίντεο με αυτήν και τους Καταριανούς σε στυλ Gangbang,να γουστάρουμε;

      1. Χαχαχαχαχα !! Σωστός !! “Η ΕΥΑ ΤΟ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ” !!

    13. για βιζιτες καλη ειναι παντως. θ τη περασαν μια γυρα

    14. Αυτά να τα βλέπετε εσείς τα βοδια 🐂 που πάτε και ψηφίζετε. Αντε να τρέξετε να ψηφίσετε ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ μοσχάρια. Αυτοί σας αξίζουν

      1. Τέτοιοι είναι κι αυτοί,για αυτό τους θαυμάζουν. Να μην πω ότι αυτοί είναι και χειροτεροι.

    15. Στην κλεφτοΝουΔουλα δεν εχουν παρει χαμπαρι ποιοι κλεβουν?Τα μοιραζονται προφανως ολοι γι αυτο δεν μιλανε

    16. Τα πάμπερς του ΠΑΣΟΚ σε νέα έκδοση …….πάνω που θα έπαιρνε την εξουσία το πασοκ, πρόλαβε το σκάνδαλο.
      όχι ρε γμτ!
      περιμένετε λίγο ρε να πάρουμε τη εξουσία πρώτα

    17. Τωρα ειναι που θα μας ξανακραξουν οι ευρωπαιοι οτι ειμαστε απατεωνες και δεν θαχουν κι αδικο.
      Οσο για τον ανδρουλακη που την διεγραψε εκανε μια τρυπα στο νερό.
      Τι κι αν άλλαξε ονομα απο πασοκ σε κιναλ η ρεμουλα δε σταματησε ποτε στο κομμα τους και ζηλεψαν και οι αλλοι και κανουν τα ιδια φυσικα.
      Ειμαστε βουτηγμενοι στα σκατα καποτε μας τοπε ο στροσκαν αλλα αργοτερα τον μπουζουριασαν κι αυτον

    18. ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ EMAIL ΒΕΛΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

    19. Ζητείται ευρωβουλευτινα γιατί μπουντρούμιασαν μια δικιά μας, μισθός 20 χήνες μπόνους βίζιτες βαλίτσες κλπ τυχερά.
      Για τον σοσιαλισμό αγωνιζομαστε σύντροφοι, ε στη διαδρομή στραβωνουν μερικά πράγματα αλλά στο τέλος του δρόμου ζήσαμε εμείς καλά και σεις να πάτε να γ@μηθειτε.

    20. Την έχει περάσει πολύς κόσμος.
      Από μπρος και από πίσω.

    21. απο τον καναπέ στο γραφείο του Βενιζέλου στο lifestyle, Μυκονο. ευρωβουλη και με ηλιθιους να την ψηφιζουν για να ψωνιζει στας Βρυξελλας και να γκομενίζει..να ερχεται στο ελλαδισταν και να τους λεει οτι οσοι παιρνουν επιδόματα ειναι τεμπεληδες και να μην την φτυνουν
      τοτε οσες λαδώνονται απο εμίρηδες ειναι πουτάνες

    22. Δεν της έφταναν την δύστυχη καημενούλα τα 12. 000 ευρώ/μήνα σε καταλαβαίνουμε

    23. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ.
      ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΗ.
      ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ‘ΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ…………

    24. Όταν ο λαός ψηφίζει ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, μοντέλα, τηλεπερσονες και τηλεπερσονους στη Βουλή, τι περιμένει να γίνουν;
      Θαύματα;
      Όχι βέβαια, τον τάφο του σκάβει.

    25. Αν θυμάμαι καλά ένα κόμμα είναι στην φυλακή για εγκληματική οργάνωση ενώ δεν είχε χρηματικά κέρδη. (πως γίνεται αυτό;…)
      Οι σοσιαλιστές που ληστεύουν τους πολίτες τους και την πολιτεία, ελεύθεροι και τους ξαναψηφίζετε.
      Μάλιστα……

    26. Εύα Καιλή φάε τώρα το καυλί.Δεν σε έφταναν τα χιλιάρικα που παίρνεις παλιόπραγμα ήθελες και μίζες και δωράκια.Λες και θα τα πάρεις μαζί.omnia mors aequat

    27. Καλά, υπήρχαν άτομα που ψήφιζαν επανειλημμένα αυτή την τύπισσα; Τελικά είναι νόμος,ο Έλληνας θα ψηφίζει ότι να ναι

    28. Καλά ρε από 2014 στην ευρωβουλη;;;;;;;;;
      Έχει φάει…..!?!?!??!
      Σπιτι της κ αυτη
      Μαυρο

    29. Μανικιουρ πεντικιουρ μπουρμπουαρ μπουζου….

    30. Όλο το Κατάρ ελέγχεται από τη ΜΙΤ του Ερντογάν.Ευα δεν πιστεύω να τα έπαιρνες και από τους Τούρκους;

    31. Τα τσέπωσες Ευάκι ? και έπεσαν από τα σύννεφα οι ομοϊδεάτες σου γιατί πρώτη φορά τους ακουμπάει ή λέξη διαφθορά ?🤣
      Παρεμπιπτόντως θυμήθηκαμε την επική ατάκα του ιδρυτή της παράταξής σου Α.Παπανδρέου που είχε πει….
      “Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια”
      (δρχ. τότε στην εποχή των σκανδάλων, τέλη δεκαετίας ‘80, αναφερόμενος για το Μαυρίκη στέλεχος της ΔΕΗ)😂

    32. Πόσο σιχαμένη. Ούτε για Μύκονο δεν κάνει Στέφανε

    33. Βρωμα και δυσωδια.αν η καιλη εκρυβε εκατομμυρια φανταστειτε ο μητσοτακης το αγαπημενο κωλοπαιδο της λεσχης μπιλντ….. ποσα εχει κρυψει!!!!!!!!!!!!!!!!

    34. Ο συριζα όχι; 😂 😂 😂

      Δεν είναι εγκληματική οργάνωση;

    35. Θα πάει η κ@ριόλ@ φυλακή ?? Συγχαρητήρια στους ηλίθιους που ψηφίζουν τέτοια λαμόγια !!!!! Κλασικός δημόσιος κοπρίτης λαδοπόνιτκας !! Να τα αρπάξουμε από παντού !!! Και φυσικά μερικές σακούλες με βρώμικο χρήμα βρέθηκαν και στο πατρικό της….

    36. “το ΠΑΣΟΚ της μιζας και της αρπαχτης”
      ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 1989 βουλευτης ΚΚΕ
      και μετα εγινε βουλευτης του ΠΑΣΟΚ

    37. Το Πασοκ καί η Καιλή φταίνε η ο Έλληνας που ψηφίζει όπως του ‘ρθει οτι ναναι όπως ναναι με κριτήριο….. ” Α καλή η Καιλή”!

    38. Πίσω από τους ξυπόλυτους της Ερήμου ποιοι είναι?Φυσικά οι ποδιτσες οι Αγγλοσάξωνες.
      Πίσω από τους Αγγλοσάξωνες ποιοι είναι?
      Φυσικά οι φίλοι μας γνωστοί 5 Νεοταξιτες Οβριοι που απαρτίζουν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που στηρίζει με τη σειρά της τον Κούλη!
      Τρώγονται μεταξύ τους με πισωπλατες μαχαιριές(?),θα με ρωτήσει κάποιος.
      Όχι δεν τρώγονται μεταξύ τους,απλά κανουν μπίζνες από απληστια χωρίς να ενημερώσουν και να δώσουν τα προβλεπόμενα ποσοστά στις στοές τους και όταν αποδίδεται δικαιοσύνη(εννοείται η δική τους)άπαντες πρέπει να σφραγίζουν το στόμα τους.

    39. ομορφη κοπελα αλλα οπως με ολες τις γυναικες,
      οσο μεγαλωνουν τοσο τρελενονται.
      Ορμονικο ειναι δεν ξερω αλλα στο τελος,
      αλλη μια χαζη!

    40. Δεν πρέπει να μας κανει εντύπωση περι διαφθοράς ,είτε είσαι μέσα στην ελληνική βουλή είτε στην ευρωβουλή το ίδιο είναι . Μάλλον κατι ήξερε ο Ανδρουλάκης που την πλάκωνε στο ξύλο .είναι αλήθεια ότι είχε μείνει έγκυος από αυτόν κ το έριξε ?.?

    41. Αυτα τα λαμογια κυβερνουν τη χωρα.Εθνομηδενιστες ισλαμολαγνοι απατεωνες και μαριονετες της νεας ταξης πραγματων.Ουρσουλα εσυ δεν ξερεις τιποτα?

    42. Μάλλον χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα για να πετύχει τους στόχους της

    43. Τι περιμένατε; με έναν παλιομισθό πως θα ζούσε το κορίτσι; εξάλλου κάποιοι πρέπει να κρατάνε τις παραδόσεις στο κόμμα…

    Comments are closed.