ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ; ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΘΕΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΝΕΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ! ΜΕ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν δεκάδες Ρομά έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας «δικαιοσύνη» και ζητώντας να προφυλακιστεί ο κατηγορούμενος αστυνομικός.

    Οι Ρομά έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με κάποιους από αυτούς να κρατούν φωτογραφίες του δεκαεξάχρονου Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

     

    Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πατέρας του δεκαεξάχρονου, Παύλος Φραγκούλης. Να σημειωθεί ότι η οδός 26ης Οκτωβρίου είναι κλειστή λόγω της συγκέντρωσης , από το ύψος της Πολυτεχνείου μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας.

    Παράλληλα συνεχίζεται η απολογία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά, στη διάρκεια καταδίωξης, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

    Ο 34χρονος κατηγορούμενος αστυνονικός της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί το κατώφλι του γραφείου του Α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, όπου καλείται να δώσει απαντήσεις σε όσα του καταλογίζει η δικογραφία. Η προσαγωγή του πραγματοποιήθηκε με κινηματογραφικό τρόπο, από τις αστυνομικές Αρχές καθώς το αυτοκίνητο της Ασφάλειας έφθασε υπό πλήρη μυστικότητα από την πίσω πλευρά του Μεγάρου κι ο κατηγορούμενος εισήλθε ταχύτατα από την πίσω πόρτα συνοδεία αστυνομικών χωρις να γίνει αντιληπτός. Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (πλημμέλημα).

    Η βασική υπερασπιστική του γραμμή είναι ότι ενήργησε υπό συνθήκες νόμιμης άμυνας, λόγω του κινδύνου που – όπως υποστηρίζει – διέτρεχαν οι προπορευόμενοι συνάδελφοί του όταν ο ανήλικος οδηγός επιχείρησε να τους εμβολίσει με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Όσον αφορά στους πυροβολισμούς, ισχυρίζεται ότι στόχευσε χαμηλά προς τα ελαστικά, κι όχι προς το μέρος του οδηγού.

    Μετά το πέρας της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση, αν θα προφυλακιστεί δηλαδή, ή όχι.

    Παύλος Φραγκούλης: Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του, αν οι Αρχές τον αφήσουν ελεύθερο

    Να υπενθυμίσουμε εδώ τη δήλωση που είχε κάνει ο πατέρας του δεκαεξάχρονου, Παύλος Φραγκούλης, ο οποίος είχε αναφέρει πως στην περίπτωση που ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος και δεν προφυλακιστεί θα τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. «Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του, αν οι Αρχές τον αφήσουν ελεύθερο. Θα τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα», ήταν τα λόγια του πονεμένου πατέρα.

    Πρόεδρος Ρομά: «Αν μείνει ελεύθερος ο αστυνομικός, δεν έχουμε Δικαιοσύνη»

    Δηλώσεις έξω από το Δικάστικό Μέγαρο, έκανε ο Πρόεδρος Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σαμπάνης, ζητώντας να επικρατήσει ηρεμία, ενώ όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης τόνισε: «Αν αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός, τότε λυπάμαι δεν έχουμε Δικαιοσύνη», είπε αρχικά και αμέσως μετά, απυήθυνε έκκληση προς όλους τους στυγκεντρωμένους Ρομά να αποφύγουν τα έκτροπα: «Κάνω έκκληση στους γονείς, στους συγγενείς και στους φίλους αλλά και σε όσους έρθουν στα δικαστήρια από άλλες περιοχές, να είναι ήρεμη η κατάσταση. Δεν θέλουμε να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί είμαστε Έλληνες πολίτες και πρέπει να σεβαστούμε τα δικαστήρια. Σήμερα περιμένουμε η δικαιοσύνη να κρίνει σωστά αυτό επιθυμεί και η οικογένεια. Ο κ. Κούγιας δεν είναι δικαστής, είναι δικηγόρος και αν έχει βγάλει την απόφαση από μόνος του ότι πρέπει ο αστυνομικός να αφεθεί ελεύθερος, τότε λυπάμαι πάρα πολύ, δεν έχουμε Δικαιοσύνη», επισήμανε ο κ. Σαμπάνης, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Εμείς σήμερα ζητάμε Δικαιοσύνη γιατί ήταν ένα βαρύ πλήγμα για την οικογένεια, ένα 16χρονο παιδάκι χαροπαλεύει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Αυτό πρέπει να δούμε πάνω από όλα. Κάνουμε έκκληση και μετά την απόφαση όποια και αν είναι αυτή, να υπάρξει ψυχραιμία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Βάλτε φυλακή τον μπάτσο και όλη τη οικογένεια του για να ησυχάσουμε και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε.

    2. Να αγιασει το στόμα σου! Μακάρι όλοι να ξεσηκωθούμε, και να δείξουμε, στους παλιό γύφτους, εάν τολμήσουν να μπούνε στα σπίτια μας, ή να το παίζουν μάγκες, με τις πλάτες, πολιτικών , δημοσιογράφων,δικηγόρων, κανάλιων. Έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, με τα τόσα επιδόματα, που παίρνει κάθε οικογένεια. Ας το διάολο τομάρια. Μπαγλαρωστε τους

    3. Καλά κάνουν οι γύφτοι, να μάθετε εσείς πρόβατα. 101 κάηκαν στο Μάτι, τους πάνε για πλημμέλημα, δηλ. τίποτα και κάθεστε όλοι σαν μαλακες αν έκανε καλά ο μπάτσος η όχι.

    4. Ο μπάτσος πυροβόλησε γιατί ήτανε ρομά;ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

    5. Η βρωμιά έχει φτάσει μέχρι Αθήνα.Σηκω παπαδοπουλε ζήτω το 1967

      1. Που να σηκωθεί? Τον έκαναν μέζε τα σκουλήκια αυτόν.

    6. Να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να αναλάβει άλλη που μπορη να τα βαλει με του γυφτους

    7. Τους αφήνουν γιατί τους καλύπτουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Φοβούνται ότι αν επέμβουν θα το εκμεταλλευτούν για ψηφοθηρικούς λόγους, μια απώλεια δηλαδή για τη ΝΔ πριν τις εκλογές! Τόσο ρεμάλια είναι και τα τρία πολιτικά κόμματα…

    8. AMA ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ…MADE BY SYRIZA N’ KKE!

    9. αυτο ειναι μια μικρη προβα ,, το τι θα συμβει σε μια ποιο σοβαρη κατασταση ειδικα στην αθηνα με τοσες χιλιαδες λαθρο,,,, κανενας αστυνομικος δεν θα κουνιθη ,εχουν δεμενα ταχερια τους τα γαδιουρια οι πολιτικη θα φυγουν νυχτα νυχτα οι σκατοσακουλες δημοσιογραφοι θα κρυφτουνο ο καθενας μονο στου οκοσμος γιαυτο να αφησουν το ωχ αδελφε ,και το φραπε

    10. Ποιός να αντιδράσει;Η κούλα η φλωρούμπα;Αυτός θα κρύβεται μέσα σε κανα μπαούλο μέχρι να κωπάσει ο σαματάς.Αφού δεν υπάρχει κυβέρνηση ρε παιδιά,τί να λέμε τώρα,ένας θίασος είναι.Αυτοί κοιτάνε πώς θα βάλουνε χέρι στα ταμεία της κιβωτού,με τα δίποδα βρομά θα ασχολούνται;

    11. θα τους ανεβάσουν το επίδομα από τα 2.500 που παίρνουν στα 3χιλιαρικα και τελείωσε μετά θα ησυχάσουν

    12. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας…

    13. Γιατί τους αφήνετε; Μάντεψε, ακούς κάτι για Μίχο και σκάνδαλα ΝΔ πλέον; Ότι πρέπει τους έκατσε ή ”έκατσε”.

      1. ακριβως αυτο . αλλα τι να καταλαβουνε τα γιδια!

      2. Έτσι ακριβώς φίλε γιατί πριν ένα μήνα όταν τα έλεγα μου είπαν κάποιοι ότι όλα τα ονόματα θα αποκαλυφθούν. Σιγά μην σκίσουν καμιά κάλτσα εξουσία, δικαστές, δημοσιογράφοι και αστυνομία τους έλεγα και με έβγαζαν τρελό.

    14. Ο μπιφτέκιας είχε βουλευτή γιούφτο και ρωτάτε γιατί τους αφήνουν. Μόνη λύση η καραμπίνα στα σπίτια και στο δόξα πατρί.

    15. Τι λεει το πανό;
      Οτι τον πυροβολησε επειδη ηταν ρομα;
      Και που τον ξεχωρισε οτι ηταν μεσα απ το αυτοκινητο;
      Εδω κολομπασκινες δεν μπορειτε να τους ριξετε χημικα ε;
      Μονο σε κατι παπουληδες το κανετε αχρηστοι….
      Ειμαστε χωρα μπανανιας και καθε μερα γινομαστε χειροτεροι

    16. …..ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ…..

    17. Αν δεν μπει φυλακή, θα κάνουμε ζημιές σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε όλη τη χώρα.
      μητσοτακη ακομα πρωθυπουργος εισαι ρε;;;;

    18. Τους έχουν κακομάθει οι πολιτικάντηδες.
      Ο Καρατζαφέρης είχε υποψηφίους γύφτους ενώ έδινε υποσχέσεις για τριακόσιους γύφτους στο Αστυνομικό Σώμα.
      Νονός πολλών γυφτοπαίδων.
      Ο Άδωνις συνεχίζει το έργο του, βαπτίζει γυφτόπουλα στο Ζεφύρι.

    19. Να αφεθει ελευθερος ο αστυνομικος .Εδω και τωρα ολοι οι γυφτοι σε ενα ξερονησι μαζι με τα αναρχοκομμουνια.Μεχρι να γινει αυτο να κατεβουμε εμεις οι Ελληνες και να τους περιποιηθουμε αναλογα.Οι γυφτοι ειναι ανθελληνικα στοιχεια και ακρως επικινδυνοι για τη χωρα και το Εθνος

    20. Ο Πρόεδρος των Ρομά έχει πράγματι δίκιο όταν ισχυρίζεται (δεν έχουμε Δικαιοσύνη). Αυτό όμως το λέει όταν οι Ρομά μπαίνουν στα σπίτια των νοικοκυραίων και κλέβουν, σκοτώνουν και γενικά παρανομούν; Πράγματι κυρ, Πρόεδρε

    21. Αυτη η καταντια λεγεται διαλυση του Κρατους και κανουν κουμαντο οι γυφτοι, οι οποιοι ζητουν και τα ρεστα παροτρυνομενοι απο τους συριζαιους!!!! Ανεχεται η Μπανανια αυτο το μπαχαλο αντι να επιβαλει την ταξη!!
      Μια αβουλη κυβερνηση δεxεται την αθλια αυτη κατασταση, οι γυφτοι να κανουν οτι θελουν, αντι να τους διαλυσει και κανει την παπια για τις αποπειρες δολοφονιας αστυνομικων απο τα πυρα που δεχθηκαν με καραμπινες!!!!!

    22. Βρε κουφαλες καραβαναδες, κάντε επιτέλους γι αυτό που έχετε ορκιστεί? 30 λοκατζήδες και έχει λήξει η ανομία των σκατογυφτων! Λευτεριά στην σκλαβομενοι Ελλάδα μας από τα βρωμερα ανθελληνικά σκουπίδια που καταστρέφουν την Πατρίδα μας !!!

    23. Σε αυτη την μπανανια που ζουμε μονο οι λαθρομεταναστες οι γυφτοι και οι αναρχοαπλυτοι εχουν δικαιωματα και προνομια….οι υπολοιποι σαν καλοι ραγιαδες που ειναι βλεπουν ακουνε και σιωπουν γιατι φοβουνται μην τους πουνε ρατσιστες και φασιστες…Ε βρε νεοελληνες κλωτσιες που θελετε…

    24. Η λέξη “μπάτσος” πρέπει να διώκεται ποινικά, το πρώτο
      Το δεύτερο δεν είστε Ρομά και όλα τα political correct είστε γ#φταριά που βρωμάτε και ζάχνετε και δεν σας θέλει κανείς για την εγκληματική σας φύση.
      Τρίτον καλά έκανε και πυροβόλησε ο αστυνομικός, αυτή ειναι η δουλειά της αστυνομίας σε ένα κράτος δικαίου όλα τα εγκληματικά στοιχεία θα πρέπει να κινδυνεύουν να αφανιστούν απο τις πράξεις τους !!!

      1. Επιτέλους! Πρέπει να ακούγονται τέτοιες φωνές! Συγχαρητήρια

    25. Αν ηταν συνταξιουχοι διαμαρτυρόμενοι, θα τους εδερναν κανα 24ωρο!

    26. Τι σκατόφατσες είναι αυτές; Γέμισε η Ελλάδα από δολοφονικές σκατόφατσες

    27. Ο κόσμος από αυτό που εισπράττω όταν τον συναναστρέφομαι αδιαφορεί σχεδόν για όλα αυτά με τους Γύφτους, με τις υποκλοπές με τα σκάνδαλα που ξεφυτρώνουν άλλα κατ’ εντολήν της κυβερνήσεως για να καλύψει τις υποκλοπές και άλλα με αυτή της αντιπολίτευσης για να χτυπήσει τη κυβέρνηση.
      Οι περισσότεροι πλην ελαχίστων αδιαφορούν για το προεκλογικό θέατρο που συνιστούν όλα αυτά τα παραπάνω.
      Χαίρονται γιατί έφυγε όπως λανθασμένα πιστεύουν το βάρος των απαγορεύσεων βάσει υποχρεωτικών εμβολιασμών , δολοφονιών πρακτικά.
      Έτσι αδιαφορούν για όλα αυτά και προσπαθούν όσο μπορούν να συνεχίσουν ότι απέμεινε από την παλιά ζωή τους, περιμένοντας τη νέα προδοτική συγκυβέρνηση όλων των μασονικών αποκωματων να τους αποτελειώσει.

    28. Αθλιο Ελληνικο κρατος απο μια μεριδα βρωμιαρεων εχει παραλυσει η ζωη των πολιτων.

    29. κρύβονται οι αριστεροί. Οι γύφτοι ΔΕΝ ξέρουν να γράφουν ούτε το όνομά τους. Το λεκτικό του συνθήματος, παραπέμπει ευθέως σε αριστερούς. Τα καδρόνια που κρατάνε, είναι ΙΔΙΑ με αυτά που κρατάνε οι αριστεροί. Κανένα αριστερό κόμμα ΔΕΝ καταδίκασε τα έκτροπα. Επομένως, πίσω από τους ρομάδες, κρύβονται τα αριστερά ανθελληνικά σκουπίδια. Κάντε ΧΘΕΣ παράνομο κάθε τι αριστερό και το πρόβλημα θα λυθεί.

    30. Όλοι οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ και η εγχώρια πολιτική και δημοσιογραφική ελίτ Β-ΡΟΜΑ-ΕΙ από σκάνδαλα παντός τύπου και τώρα με τους Γύφτους τους πήρε ο πόνος.
      Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγαλιασε η 💓 του

    Comments are closed.