ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗ «ΜΙΛΗΜΕΝΗ ΝΙΚΗ» ΤΗΣ ΝΔ, ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – 5 «ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ» ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ 40% – PALANTIR ΤΗΣ CIA, ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

    Κοινοποίηση:
    teaser26-5

    Διαβάστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:

    5 «ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ» της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ 40%. Εφιαλτικά ερωτήματα για τη Δημοκρατία που ζητούν απάντηση —Τα ηλεκτρονικά εργαλεία Εβραίων και Γιάνκηδων, το εξελιγμένο πακέτο λογισμικού, η Palantir της CIA, τα Ισραηλινά κατασκοπευτικά δίκτυα και οι γκουρού της προπαγάνδας. Γιατί οι Αμερικανοί γνώριζαν τη «μιλημένη νίκη» της Ν.Δ, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές;

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ:”ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ”!-YouTube
      Ελευθερη ΓνΩμη με τον Αγγελο Αγγελατο-Ουκρανια το κεντρο τΩν Ελληνικων Εκλογων!
      22/5/2023-YouTube
      ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ερχεται Π@@@@ΥΥΥΤΣΑΑΑΑΑ…πωs το 24,4% εγινε 40,79%

    2. 21πόντοι, με το συμπάθειο. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε. Άντε γεια..

    3. Μόνο στο ελλαδιστάν πληθυσμός 2021 περ. 10.000.000 εγκεγραμμένοι στούς εκλογικούς καταλόγους 9.900.000 περίπου , ανήλικοι εως 16 ετών 1.500.000 περ. θανώντες 500.000 περ. υπόλοιπο περιξ των 8.000.000 να πως βγήκε ο Κούλης διπλοεγκεγραμμένοι + λαθρό + γύφτοι

    4. Πολύ κλαμα στον συριζα εμ βέβαια 21 πόντους λήψω έφαγαν ,όσο να ναι πονάει και τσούζει.

    5. Βαρεθήκαμε να λέμε ότι στις αποικίες είναι γελοίο το λιγότερο να μιλάμε για εκλογές.
      Όσοι πάτε στις κάλπες , απλώς τους βοηθατε να συνεχίσουν την καταστροφή .
      Έχουν βάλει ένα προσωπείο δημοκρατίας , ενώ είναι ένα γαμημενο ολιγαρχικό φασιστικό καθεστώς .
      Ξυπνάτε για χάριν των παιδιών σας και φύγετε από την παγίδα των κομμάτων και των εκλογών .
      Η Δημο~κρατια δεν χρειάζεται κόμματα και αρχιδιες .
      Διαβάστε κάνα βιβλίο ρε ταγάρια !

    6. Εκτός του ότι επέβαλαν νεοδημοκρατικό μονόλογο στα ΜΜΕ,είδαμε και τον Κούλη με σούπερ έξτρα πονηρό χαμόγελο τη βραδιά των εκλογών.

    7. ντορα μπαιντεν σκαι κλπ κικιλιας και ολη η ψωροσυναξη

    8. εδώ έστησαν νοθεία βαρέων σε Αμερική στην χώρα που υποτίθεται η δημοκρατικές λειτουργίες είναι στο ζενίθ και θα τους ήταν δύσκολο να κάνουν νοθεία εδώ στο κουλισταν; από δω και στο εξής θα δούμε για τα καλά ότι δεν έχουμε δει χρόνια, για όλα φταίει μόνο ο λαός εμείς και κανένας άλλος που δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε ούτε τα παιδιά μας την πατρίδα μας, γιατί; γιατί το 80% πλέει σε πελάγη ευτυχίας κολυμπά στο χρήμα!

    9. θα παρει 200 βουλευτες και θα κανει το συνταγμα οτι θελει , αν οχι μονος μαζι με το κιναλ , πασοκ θα το πω οταν ξοφλησει τα δανεια του προς το παρον το πασοκ χρωσταει χρημα στις τραπεζες αλα τα ιδια σκατα ειναι τι περιμενεις , ,

    10. Ελληνας του 1956 του 1961 του 1964 του 1974 και βαλε…. εχει ξαναγινει τετοιο στην ελλαδα σε όλες της εκλογές από τότε που οιοθετήθηκε το ηλεκρονικό καταμετρημα μέσω ίντερνετ αλλα πολύς κόσμος κοιματε….

    11. Κύριοι.Ο Τράμπ,όταν έχασε τις εκλογές,επικαλέστηκε νοθεία.Το Ανώτατο Δικαστήριο-στο οποίο είχε ήδη διορίσει τρείς δικαστές και οι έξι ήταν ρεπουμπλικάνοι σε σύνολο εννιά-του λέει φέρε μου αποδείξεις για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ νοθεία που να μπορεί να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα.Και όχι δυό-τρία περιστατικά.Tο κανάλι fox news,επικαλέστηκε νοθεία κατά της εταιρείας λογισμικού.Δεν το απέδειξε.Τώρα το κανάλι θα πληρώσει 750 εκατομ.δολλάρια αποζημίωση.Ναί,κατηγορήστε αλλά με αποδείξεις.(Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο κ.Χίο).

      1. Στην Αμερική ξεφόρτωναν γεμάτες εκλογικές κάλπες στα κέντρα μετά την ώρα που υποτίθεται ότι είχαν κλείσει. Άλλο το τι δέχεται το επίσημο κράτος και από ποιον ελέγχεται και άλλο τι έγινε πραγματικά. Ο Biden υποτίθεται ότι είναι ο πιο δημοφιλής πρόεδρος όλων των εποχών βάση ψήφων,ενώ καλά καλά δεν μπορεί ούτε να σταθεί.

    12. Γιατί μόνο 40% ρε κακομοίρη Κουλη. Καντο όπως ο “δημοκρατης” κοντός πρώην Καγκεμπιτης που τόσο πολύ θαυμάζει ο Χίος. Δηλαδή τουλάχιστον 75% και βλέπουμε. Στην Ρωσία οποίος τολμήσει να κάνει αντιπολίτευση στον κοντελο. Εντελώς “τυχαία” φεύγει απο κάποιο ανοιχτό παράθυρο. Χαχαχαχαχα

    13. Ρουμάνοι Ουκρανοί πράκτορες στην Ελλάδα

    14. Βιάζουν την χώρα οι ξένοι νταβατζήδες, πάντα μέσω των ντόπιων Νενέκων. Ο δε λαός έχει εθιστεί στα καθρεφτάκια και στα pass, για τα οποία είναι διατεθημένος να παραδώσει τις ελευθερίες και την ευημερία του.

    15. …….δεν εχει ξαναγινει τετοιο στην ελλαδα σε εκλογες !!!!!!!!!

    Comments are closed.