ΓΕΡΟΥΣΙΑ-ΗΠΑ: ΑΘΩΟΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ – “ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ – ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ”

    Κοινοποίηση:
    Ντόναλντ Τραμπ

    Η Γερουσία αθώωσε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

    Σύμφωνα με το Associated Press, η αθώωση του Τραμπ συνεπάγεται την απαλλαγή του από την κατηγορία της υποκίνησης των ταραχών που είχαν σημειωθεί στις 6 Ιανουαρίου στο κτήριο του Καπιτωλίου.

    Παράλληλα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, συνιστά και μια νίκη για τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος παραπέμφθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του και απαλλάχθηκε και τις δύο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ρε κόλλημα που έχουν φάει πολλοί από εδώ μέσα με το βαψομαλλιά.
      Λες και μας υποσχέθηκε ότι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια η ότι έλυσε κάποιο πρόβλημα μας με τους γείτονες.

    2. Αν μπορούσαν οί Νεοταξίτες Μπάιντεν.τό έκτρωμα Νάνσι Πελόζι,ο νεγροειδής Ομπάμα καί οί Κλίντον Μπίλ καί ή αιμοβόρα σκύλα ή Χίλαρι θά τόν εκτελούσαν στήν ηλεκτρική καρέκλα.
      Γιάννης Λάκων

    3. Ο μοναδικος πολιτικος μαζι με τον Σαλβινι και την Λεπεν που εκαναν τους ψηφοφορους τους να τους ακολουθησουν εμεις εδω ουτε να τους βλεπουμε δεν θελουμε

    4. Δεν έχει κλείσει μήνα ο γέρος με το Αλτσχάιμερ και η βενζίνη κοντεύει να ανέβει 10 λεπτά. Να τα βλέπουν μερικοί που νόμιζαν θα φέρει καλό στην υφήλιο. Οι τσέπες κάποιων τον ενδιαφέρουν και τίποτε άλλο.

    5. Εγώ σε όλους εσάς θσ απαντήσω με το Λαϊκό Άσμα …… Το σύστημα είναι ένοχο !!!!!

    6. Ετσιιιι τον πινουουουν τον καφέ τους οι δημοκρατικές απατες

    7. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια λύσσα εναντίον πολιτικού.

    8. Μπραβο σου Τραμπ!!! Και συντομα ξανα στο Λευκο Οικο!!!!

    9. Ο Trump θα γίνει ο νέος Putin για την Αμερική… Και ο φόβος των μασωνων!
      Αν δεν τους δώσει ο Αλέκος καμιά κουτουλια και τραλαλαν τον Ομηρο για καμιά 2500 χιλιάδες χρόνια… Ναυσικααααα…..
      Ραψωδία ζ
      σταθμοῖιν ἑκάτερθε: θύραι δ᾿ ἐπέκειντο φαειναί. Στη βαριοστολισμένη κάμαρα τρυπώνει, εκεί που η κόρη κοιμόταν, κι έμοιαζε με αθάνατη στην ελικιά, στην όψη, η Ναυσικά, του λιονταρόκαρδου του Αλκίνου η θυγατέρα,

    10. Make America Great Again!!! Ο πρόεδρος Τραμπ ήδη έχει “φτιάξει” νέο κόμμα και αυτό λέγεται “Τραμπισμος”. Και σαρώνει όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε όσες χώρες υπάρχουν ελεύθεροι πατριώτες. Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν Τραμπ!!! God bless you Mister President.

    Comments are closed.