ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ: ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Κυριάκος προς  αρνητές του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό: «Αν πρέπει για λόγους συμβολισμού να εμβολιαστώ πρώτος, θα το κάνω με μεγάλη χαρά και η οικογένειά μου», είπε – Δωρεάν θα διατεθούν τα εμβόλια


    Αφού εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή του ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, πρόσθεσε ότι αν χρειάζεται για λόγους συμβολισμού, θα κάνει εκείνος πρώτος το εμβόλιο «με χαρά», όπως και η οικογένειά του. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι μέσα σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς εμβολίων, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν στους πολίτες.

    Ειδικότερα, για «εμβόλια», σε πληθυντικό αριθμό μίλησε ο Πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς. Το εμβόλιο θα διατεθεί δωρεάν ανέφερε  διαπιστώνοντας ωστόσο ότι το “πρόβλημά μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν”.
    «Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, απολύτως ασφαλές, όσο το εμβόλιο της γρίπης” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας ενημέρωση της κοινής γνώμης για την ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι, δηλώνοντας ότι θα κάνει πρώτος μαζί με την οικογένειά του το εμβόλιο.
    “Το εμβόλιο είναι πάνω από όλα ασφαλές και απαραίτητο” τόνισε ο ίδιος και επισήμανε ότι είναι πρόβλημα οι αρνητές του εμβολίου- μια κατάσταση που όπως είπε δεν είναι καινούργια.

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε περισσότερα από ένα εμβόλιο, που θα είναι ασφαλή. Η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς και θα πάρουμε τον αριθμό που μας αναλογεί. Έχω πει ότι θα είναι δωρεάν. Το πρόβλημα μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν. Αν θα πρέπει για λόγους συμβολισμού να εμβολιαστώ εγώ πρώτος και η οικογένειά μου, θα το κάνω με μεγάλη χαρά.

    Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το χρονοδιάγραμμα του εμβολίου για αυτό και λέω για έξι μήνες μπροστά μας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για πείσουμε τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα”.

    ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    77 Σχόλια

    1. Eξεγερση Αντισταση Πολεμος !!! Εδω και τωρα πριν ειναι πολυ αργα!!! Κατηγορουσαν τον Χιτλερ οτι εκανε
      πειραματα με παιδια! Αυτοι τι διαφορετικο θελουν να κανουν? Αυτοι μας το δειχνουν με αδιστακτο τροπο! Εμεις
      τι κανουμε?

    2. Ο χειρότερος πρωθυπουργος της μεταπολίτευσης. Χειρότερος και από τον Τσιπρα!!

      Και δεν είμαι Συριζα. Δεξια ψηφιζε (τονίζω το ψήφιΖΕ) εως τωρα ολη η οικογενεια.
      Ποτε πια. ΠΟΤΕ. Καταστρεψαν την αγορά, κανουν πειραματα με τα παιδια μας και τις μασκες στα σχολεια και επιβαλουν το εμβολιο που καταστρεφει το ανοσοποιητικό και σε κανει ευαλωτο σε σοβαρα νοσηματα.

      Αμα τολμας κουλη, κανε το πραγματικο εμβολιο σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Σε όλη όμως. Και όχι νερακι. Το πραγματικο εμβολιο να κανεις. Με ολες τις παρενέργειες.
      Καραγκιοζη.

    3. Το εμβόλιο του Μητσοτάκη δεν θα έχει εμφιαλωμένο νερό αλλά αίμαααα..μπου χαχαχα.

    4. δεν υπαρχει θεμα οποιοσ θελει το κανει εγω προσωπικα στουσ γονεισ μου θα το κανω γιατι δυστυχωσ ειμαι απο αυτουσ που ειχαν κρουσματα με δυσμανη καταληξη στον περιγυρο τους
      επισησ για το τσιπ και τα βριλ τησ πεντελησ και τα ξωτικα τι να πω ??

      1. και που ξερεις ρε ευκολοπιστε απο τι επασχαν οι περιγυροι σου επειδη το ειπαν αυτοι? και ο αλλος επαθε συγκοπη και αυτοι δηλωσανε τον κοροιδοιο εσυ πως πιστεψες οτι σου πασαρανε

    5. ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΚΟΥΛΉ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ…..

      ΤΟ ΚΑΛΣΌΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ!!

    6. Λοιπον επειδη αρκετα μας τα επρηξατε…

      Ο “πατερας” των εμβολιων τα λεει ολα υπο ορκο… > https://www.youtube.com/watch?v=DFTsd042M3o

      Οποιος το δει ολο θα καταλαβει

      ΑΝ ειναι να κανω καποιο εμβολιο, ΜΟΝΟ του ΠΟΥΤΙΝ που ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ και δεν θελει να σκοτώσει 6.5 δις ανθρωπους…

      https://www.youtube.com/watch?v=kDb_4ayt2bA

      Ο πατερας του κουλη τα ελεγε. Εσεις ομως οι ουραγκοταγκοι με το iq πετρας ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ… Τον κοιταγατε σαν ηλιθιοι και τους δινετε ξανα και ξανα και ξανα την εξουσια !!!
      Αν δεν εισαστε εσεις αποβλακωμενοι, τοτε ποιος ειναι ?

    7. Έχετε όλοι δίκιο.
      Από αύριο, όλοι στο «Σωτηρία» και πάρτε αγκαλιά έναν ασθενή. Εκεί να δω τη μαγκιά σας και τα έξυπνα σχόλια.
      Σας παρακαλώ, μην κάνετε εμβόλιο.
      Να καθαρίσει λίγο ο τόπος από τη βλακεία.
      Κακομαθημένοι ηλίθιοι.
      Όταν κολήσετε, κόψτε βεντούζες.

      1. @Μανος
        με κατι ζωα σαν κι εσενα θα θυσιαζουμε στο τελος ανθρωπους στους “θεους” οπως πριν κανανε οι κανιβαλλοι πριν χιλιαδες χρονια….και ο χιτλερ με τα απανθρωπα πειραματα του σε ανθρωπους.
        Εμπα στη σπηλια σου μεχρι να σε βρουμε και να περασεις την υπολοιπη ζωη σσου στην φυλακη, για προσβολη εκβιασμο και ευθεια απειλη κατα της ανθρωπινης ζωης, ελευθεριας και βουλησης

        1. Αγαπητέ φίλε,
          μη φοράς μάσκα. Ποτέ δε θα σε πίεζα ούτε θα σε εκβίαζα.
          Άλλωστε η επιβίωση δεν είναι υποχρεωτική.
          Μπέρδεψες κανιβαλους, χίτλερ και σπηλιές …..
          Για πες μου κάτι σε παρακαλώ:
          – έχεις εμβολιαστεί για μηνιγκίτιδα?
          – έχεις εμβολιαστεί για Ιλλαρά?
          έχεις εμβολιαστεί για ελονοσία κτλ κτλ κτλ?
          Επηδή σήμερα μπορείς και γράφεις, προφανώς και έχεις εμβολιαστεί, αλλιώς δε θα ζούσες.
          ΓΙΑΤΙ αυτά τα εμβόλια είναι καλά, ενώ αυτό είναι κακό?
          Δώστε μου μια λογική απάντηση και μετά ξανασυζητάμε.

          1. ΕΣΥ δεν βαζεις μυαλο ετσι ΜΑΝΟ??ενας στους 3 ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΠΟΥ το κανανε στις δοκιμες..ΞΕΡΕΙΣ στην ινδια ποσοι εμειναν ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ?ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ποσες γυναικες ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ??ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ο μητσοτακης για την υγεια σου νομιζεις??οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ και θα τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ και τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ παρεουλα του ,,και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,,να δεις σε λιγο τι ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ..ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συντομα,,επρεπε ομως να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ αυτοι που τους ψηφιζουν τοσα χρονια..ποιοι μας κυβερνανε τοσα ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ..ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ,,οσοι γλυτωσουν απο την οργη του κοσμου..

          2. Μανο, εχουμε γεμισει κακης ποιοτητας ημιμαθεις οπως εσυ, πληρως απληροφορητους επι της αληθινης επιστημης, που αναμασουν προπαγανδα και ηλιθια επιχειρηματα οπως αυτο για το νοσοκομειο. Αυτο δεν λεει τιποτα επιστημονικα..
            Ειναι γνωστο οτι οι πνευμονοπαθειες εχουν πολλες αιτιες και τιποτα δεν μπορει να συνδεθει με τον κορονοιο επιβεβαιωμένα. Στατιστικες δειχνουν διεθνως οτι οσοι νοησλευτικαν για τετοιο, επεσαν οι στατιστικες απο πνευμονοπαθειες που υπηρχαν τα αλλα ετη..Αλλωστε σε νοσοκομειο μπορει να κολλησεις χιλια δυο, ως γνωστο.
            Προσφερομαι ομως, με καμερες αξιοπιστων ανεξαρτητων δημοσιογραφων παροντες, να φιλησω για 3 δευτερολεπτα ή να φτυθω στο προσωπο 3 φορες απο οποιαδηποτε ενηλικη υγιη γυναικα κατω των 60, εκτος νοσοκομειου. Αφου παραδωσω υπογεγραμενο χαρτι οτι ειναι δικη μου βουληση και δεν χρηζει καμιας ευθυνης, η οποια ειναι ασυμπτωματικη και βγηκε “θετικη” στον κορονοιο, και μαλιστα να το επαναλαβω με πολλες. Εις το ονομα της πειραματικης επιστημης, αφου εχω ενημερωθει πληρως για ολες τις επιστημονικες αντιρρησεις και ενστασεις και μαλιστα σε βαθος δεκαετιων..Και θα δεκτω ιατρικη παρακολουθηση, αλλα τεστ οσο παραμενω ασυμπτωματικος δεν θα δεκτω να κανω. Δεν γνωριζω το νομικο πλαισιο αυτου, αλλα εαν δεν υπαρξουν ευθυνες και περασω ως εθελοντης χωρις συνεπειες για κανεναν, το αποδεχομαι.

            Αυτο που δεν καταλαβαινεις με το εμβολιο, αφου δεν εχεις ακουσει ειδικους παγκοσμιως για την αλλη αποψη, ειναι οτι τα εμβολια ρνα ειναι διαφορετικα απο τα αλλα καταρχας. Δεν θα μπω καν στην βασιμη επιχειρηματολογια των αντι-εμβολιαστων. Πριν μολις μια πενταετια ανακοινωθηκαν απο το ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΤ , τετοια εμβολια ως προπτικη μετα απο επιτυχυμενο αλλα συγκεκριμενο πειραμα σε ποντικια (οχι κορονοιου παντως) , ως λυση για νεες πανδημιες και κατασκευη σε μια μολις εβδομαδα.! Ομως επειδη αλλαζουν μονο ελαχιστο ποσοστο κυτταρων και αυτο οχι πολυ ελεγχομενα, κανεις δεν ξερει τις παρενεργειες με την γεννετικη μετατροπη. Κοινως εαν παει κατι στραβα, μπορει να σε τσακισει πατοκορφα , ειδικα σε βαθος χρονου..
            Επισης πριν ενα χρονο, με χρηματοδοτηση του γνωστου Πορτα με τα παραθυρα, βγηκε ως ανακοινωση το μαρκαρισμα στα εμβολια με μικροσωματιδια που μαρκαρουν οποιον το εκανε και διαβαζονται απο κινητο..προφανως με καποιο προσθετο εξαρτημα..
            Τι δεν καταλαβαινεις? Ενημερωσου και ασε τις γενικολογιες..

      2. Ρε βλακαμα λεγανε ρε ανεγκεφαλο γιδι οτι δεν χρειαεται μασκα ναι η οχι ρε βλακα ; Πες
        Τωρα λενε οτι πρεπει μασκα ναι Η οχι ;
        Τι να πιστεψω οτι χρειαζεται η οχι ;
        Ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας ΤΙ ΛΕΕΙ ρε βλακαμα ;;;
        Αντε απο εκει χαμηλου iq κοματοσκυλα

        1. Αδελφέ, πάρε την πίεσή σου γιατί δε σε βλέπω καλά.
          Το άρθρο είναι για το εμβόλιο και εσύ μιλάς για την μάσκα.
          Δεν πειράζει.
          Εσύ ειδικά ούτε μάσκα, ούτε εμβόλιο. Όταν ασθενήσεις, το συλλογικό IQ θα ανέβει τουλάχιστο 5 μονάδες ….
          Καλή δύναμη και καλή φώτιση.
          Βεντούζες και ματζούνια …. μιά χαρά. Για μέχρι εκεί είστε.

          1. εσυ θα τα εχεις αρπαξει απο τον εισαγγελατο μαλλον και για το εμβολιο εχουν μιζα και για τις μασκες αλλαξανε την αποφαση γιατι ο κολλητος στην λαρισα παραγει μασκες τι θα τις κανει αυτος?????????????????????????????????

    8. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    9. Δεν εμπιστευομαι τα εμβολια γιατι μας εξηγισαν τι μπορουν να υπαρχουν μεσα στα εμβολια ,οι ιδιοι που εχουν τις εταιριες φαρμακων

    10. Επειδη η Μαρεβα ειναι ¨”γαλαζοαιματη” το νερο θα ειναι EVIAN!!!!!!!!!!!!!!

    11. Προτείνω στα πλαίσια της αλληλεγγύης να ξεκινήσει τα εμβόλια από τις δομές,όλοι σε υποχρεωτικό εμβολιασμό Και μετά κάθε φουσκωτό που θα φτάνει με το που θα πατάνε στεριά μικροί μεγάλοι να δέχονται το εμβόλιο,αν αυτό γίνει γνωστό ότι δηλαδή είναι απολύτως υποχρεωτικό σε πρόσφυγες μετανάστες λαθρο επενδυτές βάζω στοίχημα ότι θα μειωθούν και οι αφιξεις

    12. Άκου τζάμπα.Μας δουλεύει.Σαν τα εμβόλια του Αβραμόπουλου που τα πλήρωσε χρυσά ο κρατικός προυπολογισμός και ο λογαριασμός ήρθε σε μας.
      Να το κάνετε και εσύ και όλο το συρφετό που μα τα έχει πρήξει 10 μήνες.Μπας και σας ξεκάνει να ησυχάσουμε. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα το κάνουμε γιατί φυσικά δεν πιστεύουμε αυτά που λέτε.
      Άσε που σε σας για την κάμερα φυσιολογικό ορό θα έχει μέσα.

    13. ούτε σε περίπτερο να επιστρέφει εφημερίδες και ληγμένα.
      Τέτοιος είναι ο Κ.Μ. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο από ένα ανθρωπάκι στη θέση του πρωθυπουργού της σημερινής Ελλάδας και τολμά και λέει όσα λέει διότι σύφωνα με την άγνοιά του και αυτά που του δίνουν σκονάκι να διαβάσει νομίζει ότι απευθύνεται σε ομοίους του κατά το …..τέτοιος ο λαός, τέτοιοι οι κυβερνώντες.

      Καλή εβδομάδα και καλή τύχη
      https://terrapapers.com/synepeia-ki-asynepeia/?fbclid=IwAR2496RGheTobLn_4Vkk1_3az7_GAK7bz4tBnbHiejSj-3_EfPVQmR8N6mk

    14. Γλυκανισος και αρισμαρι
      καρδαμο και μολόχα
      τόνους βοτανων απαιτεί
      Τση διαφθοράς η μπόχα…..

    15. Βρε ταγαρι ποιον δουλεύεις;Ανάθεμα τους μαλακες που πάνε και τους ψηφίζουν.Μην τυχόν και μείνουμε ακυβέρνητοι.Ενας στρατιωτικός με κακαλα χρειάζεται όπως τότε.Μην στεναχωριέστε,θα βρεθούν ζώα που θα το κάνουν.Εχει μπόλικα η Γελαδα.Απο τον ανίκανο,στον σχιζοφρενή.Αυτοι είμαστε,αυτούς αξίζουμε.

    16. μόνο αυτό έχω να πώ

    17. Μόνο που αυτό που θα κάνει αυτός θα είναι απλός όρος ενώ σε εμάς τους υπόλοιπους θα περάσουν ουσίες που θα μας μεταλλαξουν γονιδιακά και θα πεθαίνουμε σαν τα κοτοπουλα

    18. Υπάρχουν και ενέσιμες βιταμίνες..
      Αυτές κάνουν γι ‘αυτό είναι ΤΟΎΡΜΠΟ.
      ΜΊΑ ΤΈΤΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΟΥΝ.
      .
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    19. Σωστός, μπράβο που δινεις την μάχη κατά Νεας Ταξης

    20. Ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από την ASTRAZENECA.
      Μα ποια άλλη;;;;
      Η NOVARTIS.

      .
      ΨΆΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.
      .
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      1. Η ASTRAZENECA διωχθηκε για μισο δις δολαρια αποζημιωσεις στις ΗΠΑ προ δεκαετιας..για φαρμακα με παρενεργειες. Το ρνα εμβολιο ειναι διαφορετικο απο τα αλλα. Αν τολμουν ο κ.Κικιλιας και Μητσοτακης και το επιτελειο τους ας κανουν ανοιχτο διαλογο σε απευθειας μεταδοση με συγκεκριμενους πολιτες – δημοσιογραφους, για να καταλαβουν ολοι τι σημαινει επιστημη, ερευνα και υψηλο ΙQ. Εχουμε πηξει στις απερίγραπτες μετριοτητες που ενημερωνονται απο επισης βολεμενους προσκυνημενους και τολμουν να μιλουν για ψεκασμενους ..Καμια σημασια δεν εχει αν θα κανει κανονικο η ψευτικο εμβολιο..Το θεμα ειναι οτι ειναι σε πολλα στον πλασματικο κοσμο του και εκτος πραγματικοτητας , με κακιστους συμβουλους και μην εχοντας επιχειρηματα. Και επιπροσθετα θεωρει τον επιστημονικο αντιλογο ως ψεκασμενους,,,ελπιζοντας οτι θα πεισει τους …επιφυλακτικους.
        Το λεει λες και θα περιμενει 5-10 χρονια για να δουμε τυχων παρενεργειες..
        Απο κατι που σκοτωνει , αν σκοτωνει, εναν στους χιλιους παγκοσμιως απο αυτους που βγαινουν θετικοι σε ακρως αμφιλεγομενο τεστ, επιστημονικα και με επισημες ερευνες και παραδοχες..Οσο για τον γενικο πλυθυσμο, η στατιστικη ειναι σχεδον ανυπαρκτη, οπου και να την πιασεις…για την ώρα, εκτος αν ετοιμαζουν εκδοση 2 απο γνωστη μικροβιακη ουσια που προκαλει βρουκελωση και θεωρειτε βιολογικο οπλο που προκαλει πυρετο αναμεσα στα αλλα . Το διαβασα καπου προσφατα σαν πιθανο σεναριο απο ψαγμενους και οχι ψεκασμενους. Οποτε μπορει να το αποδωσουν σε μεταλαγμενη κορωνα και θυμηθηκα βιντεο με τον gates να λεει οτι το επομενο θα ..τσουξει..
        Εχουμε άραγε μπλεξει με παρανοικους?…τι να ειναι αυτοι που καταθετουν ελαχιστα πριν το ξεσπασμα της “πανδημιας” πατεντα μεταλαγμενουν κορωνιου που προκαλει πνευμονικο νοσημα στην Ε.Ε, απο μικρη αγγλικη εταιρια που σχετιζεται ο ΠΟΕ και ο GATES. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΟΡΩΝΙΟΥ, αποδυναμωμενου για παρασκευη εμβολιου..Η καχυποψια ειναι ψεκασμα ή μερικοι σκεφτονται να ψεκασουν με παθογονα?
        https://patents.google.com/patent/EP3172319B1/en

    21. Μας έχουν περάσει για αγελάδες..δεν εξηγείται αλλιώς..

    22. Η χώρα καταρρέει οικονομικά και ο Κούλης θέλει να μας σώσει από τον ιό των 300 νεκρών.. γιατί η ΝΔ χτυπάει βαθειά στην ρίζα του προβλήματος..

    23. Όταν είσαι απατεώνας ότι και να προτείνεις νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι;ο Μωυσής έφερε τους λαθρεους εδώ για να μην βαρεθουμε μόνοι μας και τώρα θέλει να μας μπολιάσει με ένα εμβόλιο.. θα είναι καλό, τό κάνει ο γκαντεμης λέμε…

    24. Διαφήμιση σε εμβόλιο από πρωθυπουργό… Σερβιετες θα διαφημίζεις Κούλη προσεχώς..το εμβόλιο είναι δωρεάν για τούς λάθρο, γιατί όπως ξέρουμε τα κορόιδα πληρώνουν.. τζάμπα και καλό όπως οι πολυπολιτισμικότητα,το λέει ο Κούλης.. ζώα τι ψηφίζετε..

    25. Ρε παίδες χαλαρά όσοι δεν θέλουμε να το κάνουμε αςας αφήσει να πεθάνουμε από κοροδοιο. Δεν είμαστε μάστιγα για τους υπόλοιπους αφού οι αλλοι θα είναι προστατευμενοι. Ας πάνε να το κάνουν λοιπόν για να ζήσουν και εμείς ας ψοφησουμε λοιπόν.

      1. Νομίζεις φίλε μου….
        Στην Αυστραλία έχει συζητηθεί το να μπορεί ο εργοδότης να έχει την άδεια του κράτους να απολύει όποιον δεν είναι εμβολιασμενος..
        Και θα έρθει και εδώ….και να ψωνίσεις για να φας δεν θα μπορείς….και σε δημόσιες υπηρεσίες δεν θα σε δέχονται…γιατι απλά θα θεωρείσαι δημόσιος κίνδυνος και δεν θα σε αφήσουν χωρίς αποδεικτικό εμβολιασμού να κάνεις τίποτα…
        Χωρια ότι θα είσαι ο σταμπαρισμενος..
        Αν έχεις οικογένεια; παιδάκια; τι κάνεις;

        1. Γιατί κάποιος δεν μπορεί να πάρει χαρτί από γιατρό ότι το έκανε;Πώς παίρνουν για τα παιδάκια που δεν θέλουν να τα εμβολιάσουν;

    26. Να διαλέξουμε εμεις ενα εμβολιο στην τύχη απο αυτα που προορίζονται για εμας και να το κανει και αυτος και η οικογενεια του, να δουμε αν θα κάτσει να του το κανουν.
      Οχι αυτα που θα κανουν ολοι αυτοι μπροστά στις κάμερες, για να μας ρίξουν στάχτη στα ματια. Τοσο χαζοί δεν ειμαστε. Σιγα μη κανουν το εμβολιο αυτοι η τα παιδια τους. Εμας και τα δικα μας παιδια θελουν να κανουν πειραματόζωα.

    27. Κούλη υπερδραστήριε δοκίμασε το εμβόλιο μαζί με τους υπερδραστήριους λάθρο και τους υπερδραστήριους γκέι και ο ήλιος να σας καίει…

    28. Σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω απο νερό.

      Αν είναι το “κινέζικο” (Astrazeneca), ίσως να είναι και κάτι πολύ χειρότερο απο οποιονδήποτε ιό γρίπης. Δεν εμπιστεύομαι με τίποτα κάτι που κατασκευάζεται στην Κίνα, απο μια αναξιόπιστη και διεφθαρμένη εταιρία, και με χρηματοδότηση απο τα νοσηρά μυαλά της ΝΤΠ.

      Αν είναι το Αμερικάνικο, πιθανότατα θα είναι ενα απλό εμβόλιο γρίπης. Αυτό που υπάρχει ίδη δηλαδή. Γιατί? Γιατι άσχετα με τις μαλακίες που λέει ο Fauci, η κυβέρνηση έχει όλα τα στοιχεία και δεδομένα που χρειάζεται απο το CDC αλλά και την εθνοφρουρά, και σίγουρα ξέρουν οτι δέν είναι αυτό το ΤΕΡΑΣ που μας παρουσιάζουν τα κανάλια. Γι’αυτό και ο Trump τον αγνοεί επιδεικτικά.

      Κάτι άλλο. Άκουσα στις ειδήσεις να λένε οτι η χρήση μάσκας στα σχολεία είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των παιδιών μας. Απο πότε αυτός ο “ιός” είναι επικίνδυνος για τα παιδιά. Νέα “δεδομένα”? Οι “ειδικοί” λένε οτι τους πληρώνουν να λένε, και το αλλάζουν καθημερινά ανάλογα με το τί βολεύει τα αφεντικά τους.

    29. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΕΙΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΠΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΖΗΣΗ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.
      ΑΕΡΓΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΝΑΡΗΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. ΑΝΑΡΗΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΕΙΡΟΙ, ΑΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΟΝ ΗΤΑΝ Η ΤΥΦΛΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΟΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΟΓΩΔΩΤΗΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΩΤΕΣ.
      ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΡΤΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    30. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ… ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ, ΣΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΣΙΦΛΊΚΙ ΤΟΥΣ Η ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΌΣΙΟ!!!
      ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΎΝ ΤΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,
      ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΊΝΟΥΝ Η ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ “ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ”!!!!
      Υ.Γ ” …. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ…

    31. ΡΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΠΕΛΙ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΓΟΥΡΛ/ΤΗ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

    32. Ο “πρωθυπουργός” μας θα του δώσουν το νερό του καματερου! 😂😂😂

    33. ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Ε; ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ Ε;

    34. NA TO KANEI ΠΡΩΤΟΣ ΟΚ!!!ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΟΥΛΗ

    35. Γιατί δεν τον ενημερωσε κανένας από τους παρευρισκομενους ότι η παρασκευαστρια εταιρια του εμβολίου το απέσυρε προσωρινά εφόσον διαπιστώθηκε σοβαρή παρενέργεια???
      Ας κάνει ο ίδιος όσα εμβόλια γουστάρει…μην τολμήσει ομως να το μας το υποχρεώσει… θα καεί ο τόπος όλος! Είμαστε πάρα πολύ εναντίον αυτής της φασιζουσας ιδέας..κι άσχετα από το τι λένε τα πληρωμένα ΜΜΕ ακόμα και οι αρνητές της μάσκας είναι πολύ περισσότεροι από όσους φαντάζονται!
      Για να δούμε από την επαυριο πως θα τα πάνε με τις μάσκες οι έφηβοι.. γιατι με τα νήπια μπορούν να τα καταφέρουν εφόσον η παιδεια των σύγχρονων γονέων είναι σε επίπεδο αλφαβήτας.

    36. Ολα τα εμβολια τσαμπα για να δοκημαστουν στους Ελληνες
      που μας θεωρει πειραματοζωα και τσιφληκη του ο σαλεμενος
      αλλα λογαριαζει χωρις τον ξενοδοχο
      Οχι δεν ειμαστε τσιφληκη του καθε Μητσοτακη και τσιφληκη κανενος
      ανοικουμε στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ αυτος μας δημιουργησε
      το εμβολια ειναι ελεθερος να το κανει αυτος και η οικογενεια του
      τις δικες του φοβιες μαλλον πονηριες να μην προσπαθει να τις περασει σ εμας.
      Εμεις λεμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ διοτι Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
      και οποτε θελει μας την χαριζει και οποτε θελει την περνει
      και ΟΧΙ στα χερια του καθε Μπιλ Γειτς και της καθε φαρμακοβιομηχανιας

    37. Αυτό το τομάρι υποτιμά τη νοημοσύνη μας περισσότερο απο τον γαπ
      που έλεγε ότι ένας τυχαίος πολίτης του πρόσφερε τον μισθό του.
      Μαύρο κατράμι μαύρο στον κερατά τον λαθροαγαπούλη.

    38. Τώρα λένε όταν κάποιος είχε μολυνθεί μετά από μερικούς μήνες μπορεί να ξανά μολυνθεί Επειδή αυτός ο ιός είναι χημικός από εργαστήρια και προκαλεί πολλές επι πλοκές θα αναγκαστούμε με βαριά καρδιά να κάνουμε το εμβόλιο Πως θα κυκλοφορούμε με τρένα λεοφωρεια στην αγορά στα μαγαζιά μια ζωή με μάσκα δεν πάει άλλο αυτό
      Άρα ρισκάρουμε και το κάνουμε πιστεύω να διαλέξουμε την εταιρεία του εμβολίου,υπομονή και ο θεος να βάλει το χέρι του

      1. Μην αποφασίσεις έτσι εύκολα. Ούτε και μοιρολατρικά. Ακούγεται ότι θα επηρεάζει τα γονίδια. Transhuman δηλ. Ας είμαστε λίγο υποψιασμένοι και ψύχραιμοι..

    39. Σκέψου λέει να βάζανε στο εμβόλιο ζουμί από τον Κούλη , ( Θεέ μου συχώρα με ) και μόλις το κάναμε να μας γούρλωναν τα μάτια σαν αυτόν . Να δεις τι τρεχάλα θα έκαναν μόλις μας έβλεπαν οι Τούρκοι ,οι Αλβανοί , και οι Σκοπιανοί , άσε τα όρκ περπατώντας στη θάλασσα θα έφευγαν.
      Να τον αφήσουμε να το κάνει πρώτος μπας και σχολάσει και ησυχάσουμε.

    40. Άξιος ο μισθός του… Κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του… Καλά νομίζει ότι είμαστε τόσο χαζοί και αυτός και τα παπαγαλάκια του….

    41. Κούλη κάνε το εμβόλιο.
      Το εμβόλιο για σένα Κούλη έχει 4 δηλητήρια που σου μειώνει χρόνια ζωής, καταστρέφει όλα τα ζωτικά όργανά σου και ένα τσιπ να σε παρακολουθεί η ΝΤΠ,
      Κούλη κάντο άφοβα το εμβόλιο και πας μια χαρά για την άλλη ζωή!!!

      1. 4 δηλητήρια και ένα τσιπ για την άλλη τη ζωή
        5G θα βάλω και στο τζίπ να γλιστράω στη στροφή
        στο γκρεμό να πάω να πέσω πριν να μέ’βρει το πρωί
        Η Νέα Τάξη Των Πραγμάτων θα με παρακολουθεί
        στον άλλο κόσμο που θα πάω βάλανε κεραίες και εκεί.

    42. Τα εμβόλια και οι μάσκες στα σχολεία λέει ότι είναι δωρεάν. Δηλαδή τα πλήρωσε από την τσέπη του; Πώς θα βγουν αυτά τα λεφτά ; Όχι δεν πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο εμβόλιο που προορίζεται για τον πληθυσμό. Αφού κανένας δεν είναι άρρωστος γιατί να πάω να κάνω το εμβόλιο; Και έλεγαν πως κολλάς από αντικείμενα. Στα κανάλια τόσα χαρτιά πιάνουν οι δημοσιογράφοι , δεν φοβούνται μην κολλήσουν ; Ο Μητσοτάκης πλήρωσε από την τσέπη του τα εμβόλια και τις μάσκες στα σχολεία; Αυτό θέλω να μάθω

    43. Δεν μπορεί να κάνει ένεση με εμφιαλωμένο νερό γιατί το τσιπάκι θα σκουριάσει.Έχει άλατα το εμφιαλωμένο νερό βρε άσχετοι.

      1. Τι τσιπάκια λέτε συνέχεια μωρέ; Τι λέτε ; Πού τα έχετε διαβάσει αυτά;

        1. Το τσιπακι ειναι λαικη εκφραση και συνδεεται με το επερχομενο γνωστο χαραγμα – μαρκαρισμα της Αποκαλυψης.
          Στο εμβολιο υπαρχει δυνατοτητα πλεον τεχνολογιας μαρκαρισματος..

          18 Δεκεμβρίου 2019
          Ερευνητές στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) ανακοινώνουν την ανάπτυξη ενός « νεου τρόπου για την καταγραφή του ιστορικού εμβολιασμού ενός ασθενούς », χρησιμοποιώντας νανο-κρυστάλλους αναγνώσιμους από smartphone που ονομάζονται «κβαντικές κουκίδες» ενσωματωμένοι στο δέρμα χρησιμοποιώντας μικρο-βελόνες. “Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Gates και πραγματοποιήθηκε λόγω άμεσου αιτήματος του ιδρυτή της Microsoft και του ίδιου του Φιλανθρωπικού Bill Gates .”
          Εδω η ανακοινωση απο το πασιγνωστο ΜΙΤ.
          https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ie=UTF8&langpair=en%7Cel&pto=aue&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&u=https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218&usg=ALkJrhi3798O6r-Dn9s0MUmrk56vHsjHfg

      2. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    44. Είπαμε είναι χαζός αλλά όχι τόσο για να κάνει το εμβόλιο του Bill. Σίγουρα θα είναι φυσιολογικός ορός.

    45. Εννοειται αυτο.
      Ειναι μανουλες στο δουλεμα και στο παραμυθι.
      Το προβλημα δεν ειναι αυτοι,αυτοι ταχουν πιασει χοντρα για να εφαρμοσουν τις διαταγες των Νεοταξιτων.
      Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ακομη εκατομμυρια ηλιθιοι που τους πιστευουν.
      Και οτι οι ηλιθιοι αποτελουν -δυστυχως- την πλειοψηφια.

    46. ΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ

    47. Μόνο αν δούμε να του το κάνει ο Πολάκης, θα πιστέψουμε ότι είναι εμβόλιο.

    48. Φυσιολογικό ορό θα έχει ,καλά θα κάνει να το κάνει, δικό του θέμα όπως και δικό μας θέμα η απόφαση , θα ήθελα πολύ να πάει σε νοσοκομείο , τυχαίο, να έχουν τα εμβόλια και εκεί να το κάνει, το τολμάει? Μεγάλα λόγια για αγαθιαρηδες? Ίσως το έχει κάνει γιατί το μυαλό του είναι καμένο όπως θα είναι τα δικά μας αν το κάνουμε ,ίσως έχει και τσιπ ,ποιος ξέρει?

    49. Και αν το κάνει τι έγινε; Νομίζει ότι τον θεωρούμε αξιόπιστο και θα συγκινηθούμε; Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα βάλει την κρατική μηχανή να κινηθεί εναντίον αυτών που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Το επίπεδο δηλαδή της απολυταρχικής αντίληψης του.

      1. Δεν ειναι δικες του ιδεες… οτι του ειπαν τοτε που πηγε στην bilderberg κανει… εντολες εκτελει…

    Comments are closed.