ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ LIDL Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ 70ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ – ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ

    Κοινοποίηση:
    super-market-2

    Οι Γερμαναράδες δεν έχουν καρδιά και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Όπως στην περίπτωση της ηλικιωμένης που αναγκάστηκε να κλέψει για να ζήσει.

    Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, όταν η ηλικιωμένη είχε βάλει στην τσάντα της κρέας και τυρί αξίας 30 ευρώ.

    Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα την αντιλήφθηκαν και κάλεσαν τις Αρχές.

    Οι πελάτες του προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο, ωστόσο, η γυναίκα κατέληξε στο Τμήμα, όπου κι ισχυρίστηκε ότι, το έκανε από φτώχεια, αφού η σύνταξη που παίρνει πηγαίνει σε δάνεια και δεν μπορεί να επιβιώσει.

    Όμως, η πίεση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ήταν μεγάλη για να εκκινήσουν οι αστυνομικοί τη διαδικασία της μήνυσης σε βάρος της γυναίκας.

    Επίσης, οι γείτονες της ηλικιωμένης επικοινώνησαν με το σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση αυτή με την αλυσίδα να απαντά πως «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».

    Γείτονες της 70χρονης αποκάλυψαν ότι, το βράδυ της Τετάρτης η ίδια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μην αντέχοντας το διασυρμό

    Σύμφωνα με τους γείτονες, η ηλικιωμένη έχει δύο παιδιά και δεν ήθελε να φτάσει αυτό το περιστατικό στα αυτιά τους.

    Μετά την κατακραυγή του κόσμου όμως, η Lidl αποφάσισε να πάρει πίσω τη μήνυση. Δείτε την ανακοίνωση:

    «Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

    Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα, ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

    Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μας λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

    Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε. Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Για να είμαι ειλικρινής μόνο για τα λαχανικά τους πάω,και τροφή για τα γατάκια μου

    2. Παντος αν διωξουνε τα λιντλ απο ελλαδα θα εχουμε καλυτερη οικονομια μιας και δεν θα διαφευγει το ρευστο στην γερμανια

    3. Το χειρότερο σούπερ μάρκετ πουλάει σκουπίδια και ο κόσμος τσιμπάει Στον αντίποδα δεν ξέρουμε εάν η κυρία το είχε σύστημα και τώρα που την έπιασαν ξεκίνησε την κλάψα. Δεν είναι δικαιολογία να κλέψεις. Οι παππούδες μας πέρασαν κατοχή και διατήρησαν την οικογένεια τους και την αξιοπρέπεια τους.

    4. Γερμανοί, οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας.
      Χειρότεροι και από τους Τούρκους.

    5. Ο υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ, ο οποίος δεν “λύγισε” ούτε στους πολίτες που είπαν να πληρώσουν αυτοί τα 40 ευρώ, αλλά ούτε και στους αστυνομικούς οι οποίοι επέμεναν να μην δοθεί συνέχεια

    6. ΕΝΤΑΞΕΙ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΗ ΑΠΟ ΛΙΝΤΛ! ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΙΝΤΛ ΚΑΙ ΑΛΝΤΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ??? ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ..ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΝΤΛ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΗ…ΣΤΑ ΛΙΝΤΛ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ..ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 40 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ!! Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ..ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!

    7. ΜΠΟΥΚΠΤΑΖ ΚΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ LIDL!!!
      ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    8. Όλοι εσείς που βρίζετε τα LIDL,πείτε μου.Πόσοι απο σας ψηφίσατε να μπει η Ελλάδα στην Ε.Ε με επικεφαλής τη Γερμανία.(Εγώ πάντως όχι).Μήπως τα προ`ι`όντα της LIDL είναι φτηνότερα απο τα ελληνικά μαγαζιά;Και επειδή με τους αλήτες που ψηφίζετε τόσα χρόνια και εχει εξαθλιωθεί η κοινωνία,μήπως οι ελληναράδες προτιμούν τα ξένα-φτηνά απο τα ελληνικά-ακριβά;Μην κλαίτε γι`αυτά που πάθατε αλλά γι αυτά που θα πάθετε!(Περιέργως,κάποιος εδώ που ζητά ψήφους,κόβει τα σχόλια.).

    9. Η απελπισία την έκανε τη γιαγιά να κάνει αυτό που έκανε,αλλά ρε καθίκια τομάρια μόνο από ανθρωπιά, έπρεπε να τις φερθειτε με αξιοπρέπεια ρε ναζιστές εγκληματίες ,εσείς ποσα έχετε κλέψει από την Ελλάδα, δολοφόνοι,δώστε τις αποζημιώσεις ρε μπάσταρδοι ,γουρούνια

    10. Το έχω κόψει εδώ και χρόνια το lidl. Είναι γύφτοι, service στα ταμεία ΜΗΔΕΝ. Μόνο στο κεφάλι που δε σου τα πετάνε τα πράγματα.
      Η “πολιτική της εταιρίας” τους μάρανε με τη σαβούρα τους οι ελεεινοί!
      Πόσο χαίρομαι που έχω χρόνια να πατήσω!!!

    11. Ο/Η Μισούν τις γιαγιές όπως το σίχαμα που έβαλε το πρόστιμο! λέει:

      Η γιαγιά είχε πάει στο λιντλ Δάφνης και τής έψαξαν την τσάντα αν έκλεψε. Άλλη μέρα πήγαμε μαζί, η ταμίας τής ζήτησε να ανοίξει την τσάντα, τής λέω τί νόημα έχει αφού έχετε κάμερες και τα βλέπετε όλα; Η γιαγιά δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί την ρεζίλεψαν, εγώ την πίεσα για να δω τι γίνεται. Την επόμενη αν τολμήσουν να την ξαναψάξουν θα φάνε άγριο βρισίδι!

    12. ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΩΛΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ LIDL ΠΟΥΛΑΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    13. Έχω ξαναπεί γιά τό Lidl στό Κερατσίνι, λεωφ. Δημοκρατίας & Προικονήσου, έχει φτιάξει τήν είσοδο τού parking τροφοδοσίας σέ δρόμο όπου απαγορεύεται νά διέρχονται φορτηγά!!! ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥ LIDL???

    14. Δέν φταίνε αυτοί, ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ που πάτε καί ψωνίζετε από τά σκατομάγαζά τους!!!

    15. Η μάζα ακολουθεί την μόδα. Κανένας όταν λέει ναζί δεν εννοεί πλέον στον εθνικο σοσιαλιστη, Η εβραική προπαγάνδα (που φωλιάζει σε όλα τα κόμματα σε κάποιο ποσοστό) μας έχει καθιερώσει ότι ναζισμός = βρισιά = κακός. Δεν εννοούν ποτέ κομμουνισμός=κακός. Αφού οι ιδρυτες του ΚΚΕ στην Ελλάδα ηταν 3 εβραίοι..

    16. Ρε ποιοι Γερμαναράδες Εβραιος ειναι ο ιδιοκτήτης!!!!

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

    17. Δεν της κόβει κιόλας, άμα φορούσε μπούρκα θα λύνονταν όλα τα προβλήματα της.

    18. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ..
      ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΗΤΕ ΣΤΑ LIDL.
      ΑΞΙΟΠΡΕΠΡΕΙΑ

    19. Το ίδιο είχε συμβεί και σε ελληνικής αλυσίδας σειράς πέρσι (δεν την αναφέρω για ευνόητους λόγους) μόνο που τότε δεν ήταν γιαγιά αλλά ένας 60 συνταξιούχος….η εταιρεία όχι μόνο δεν έκανε μήνυση αλλά του έδωσε 5 σακούλες πράγματα δωρεάν μέσα από το σουπερμάρκετ… περιττό να πω ότι ανήκει σε ελληνική οικογένεια ….εδώ έχουμε τους ναζί που σου πίνουν το αίμα με το καλαμάκι να μην πω για την ποιότητα των προϊόντων ..για τα σκουπίδια… μποϊκοτάζ χτες

    20. Σκατογερμαναραδες, εσείς μας φέρατε σε αυτήν την κατάσταση και έχετε το θράσος να μας κουνάτε το δάχτυλο; Μη σας πω που να το βάλετε αυτό δάχτυλο.

    21. ΕΒΓΑΛΑΝ Τ” ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ….ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ…ΤΑ ΚΟΠΡ#ΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΩΝ SUPER MARKET ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ? ΤΟ ΜΟ#ΝΟΠ@ΝΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ…ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ…..ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ @ΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ….

    22. Οι γείτονες καλά θα κάνουν να της δίνουν κανένα πιάτο φαί αντί να κάνουν τους καλούς με ξένα κλεμμένα προιόντα του αλλουνού.

    23. Αυτο με την ανυπαρκτη φορολογια πρεπει οντως να αληθεύει και γιαυτο εχουν φτηνες τιμες.
      Απορω γιατι δεν τους καταγγελουν τα άλλα σουπερμαρκετ;
      Επιτέλους κάποιος πρεπει να κανει και κατι

    24. χαιβανια..τοσα χρονια αυτους που ψηφηζετε δεν σας πηραξε……..ποιος φταιει αραγε τορα ποιος κοβει της συνταξεις,ποιος ανεβασε της τιμες σε καυσημα και τροφιμα κτλ……….

    25. Εδώ και χρόνια δεν πατάω στο συγκεκριμένο κατάστημα, έστω και αν έχει φθηνότερα κάποια πράγματα. Κρατώ την αρχή μου και δεν πρόκειται να πάρουν από μένα ούτε ένα ευρώ ποτέ ξανά. Το ίδιο και για συγκεκριμένες εταιρείες που προπερσι και πέρυσι ζητούσαν πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν καν νομοθετηθεί για να μπεις ως πελάτης στα μαγαζιά τους. Δεν κάνω εκπτώσεις στις αρχές μου και δεν ξεχνώ. Υ.Γ Που είναι ο Πορτοσαλτε να μας πει καλά της κάνανε της γιαγιακας; Ανέμενα τέτοια δήλωση, είναι της ιδιοσυγκρασίας του… αλλά ας μην του δώσουμε καμία αξία. Ούτε καν τον σχολιασμό μας αξίζει.

    26. Μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Δεν μας φταίει ούτε το Lidl, ουτε ο Σκλαβενιτης, ουτε ο Βασιλοπουλος κτλ. Αυτο πουσταριο που ειναι υπευθυνος του καταστηματος και καθε καταστηματος που συμπεριφερονται ετσι θελουν το βρωμοξυλο. Που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον ιερεα απο τα αχαμνά
      και νομίζουν ότι το κάθε κατάστημα είναι δικό τους. Έπρεπε να ήταν η μάνα σου στη θέση της ηλικιωμένης ρε κ@λόπαιδο να σε δω..

    27. “Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.”
      Η πεμπτουσία της αναλγησίας που φτιάχνει εγκληματίες σε δύσκολους καιρούς. Δηλ τι μας λένε; Ότι δε φταίει ο υπεύθυνος που δεν δέχτηκε να λήξει το θέμα, διότι εκτελούσε εντολές. Εντολές εκτελούσαν και πολλοί από τους εγκληματίες πολέμου. Η διαφορά του ανθρώπου από το κτήνος με δυο λόγια.
      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ. Αυτά για όσους λένε για το υψηλό επίπεδο των Γερμανών.

    28. Θα έχουμε δόξες λαϊκισμού στα πρωινάδικα.
      Γράφουν ότι η γιαγιά έκλεψε προϊόντα αξίας 40 ευρώ! Αν λάβουμε υπόψη τις τιμές του καταστήματος ρε παιδιά δεν μπορεί η γιαγιά να «έκλεψε» ένα καρότσι τίγκα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι καιρός να καταλάβουν ότι ο κόσμος πεινάει.

    29. Και ο κούλης και ο αλεξάκης μοίραζαν αναδρομικά στο Δημόσιο. Αλήτες. Και κάποιοι άλλοι δεν έχουν τροφή. Βρωμιά… παντού, κ/λοκοινωνία… Σκατοψυχιά, όλοι τους. Και ο ντορογαμπρός ο μπούλης έδωσε 250 χιλιάρικα -των πολιτών, όχι δικά του- σε έναν γκέυ για να τραγουδάει 15 λεπτά την Πρωτοχρονιά.

    30. Η ΦΤΩΧΙΑ προ των πυλών!!!
      Τα Απάνθρωπα Ανθρωποϊδή κατασπαραζουν!
      Ο Έλληνας κοιμάται 🤬😴😴😴😴 τον ύπνο του Δικαίου!!!
      Το Αφιόνι που μας ποτίζουν αργά και σταθερά έχει κάνει έναν Λαό κοτόπουλα της μηχανής από τα Μέγαρα!!!!
      Αίσχος για την κατάντια μας, που όλοι περιμέναμε, αλλά κανείς δεν αντιδρά!!!

    31. Καλα οι υπευθηνοι του σουπερ μαρκτετ αλλα και οι υπαλληλοι να χουν αντιστοιχη ναζιστικου τυπου συμπερηφορα παει πολυ. να πω οτι πληρωνονται και με παχυλους μοισθους στα κομματια…..Πολυ απλα μην παταται στα σουπερ μαρκετ αυτα……Δεν φτανει που μαζευει ολα τα λοιγμενα απο ολα τα υπολοιπα καταστηματα της Ευρωπης εδω τα πουλαει και στιν διπλη τιμη…..

    32. Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΦΙΡΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ…. ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΣΑΡΗ ΩΣ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΙΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ….ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ………..

    33. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ.
      ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ….ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΟΥ

    34. Ουτε ενα ευρω σε φπα και φορους δεν αποδιδουν οι κλεφτες στο κρατος και μιλανε για αλληλεγγυη σε ” συμπολιτες” ουστ. Παιδια εκει στο μακελειο με τον τσιαμτσιγκα καντε μια ερευνα για το ποιες ελληνικες φιρμες καταστηματα και προιοντα εχουν απομεινει σε αυτον τον τοπο μηπως και ξεστραβωθουν οι πελατες τετοιων ξενων συμφεροντων και στραφουν σε αμιγως ελληνικες ετικετες.

    35. οποιος ξαναπατησει σε μεγαλη αλυσιδα ειναι αξιος της μοιρας του

    36. Ουστ ρε ξευτίλες! Η ανθρωπιά έχει χαθεί εντελώς!

    37. Κανείς, μὰ κανεὶς νὰ μὴ ξαναψωνίσῃ ἀπὸ αὐτοὺς. «Συγχαρητήρια» καὶ στοὺς ἐργαζόμενους ρουφιάνους τῶν μισελλήνων βαρβάρων.

    38. ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΓΑΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……

    39. Μην ξεχασετε να ξαναπατε στα λιντλ, ραγιαδες ε ραγιαδες.

    40. Ποτέ δεν πήγα να ψωνίσω στα lidl ούτε σε άλλα ξένα σούπερ μάρκετ. Υποστηρίζω σούπερ μάρκετ της πόλης μου, για να μείνουν τα χρήματα εδώ! Μακάρι όλοι οι Έλληνες να το έκαναν αυτό και μη μου πείτε έχουν καλύτερες τιμές, γιατί εγώ βρίσκω πολύ καλές τιμές στα τοπικά σούπερ μάρκετ. Και μη μου πείτε για τα φαγητά από το lidl που είναι ότι πιο ανθυγιεινό ειδικά το κοτόπουλο! Από Ινδία και Κίνα, φουλ αντιβιοτικά γι ‘αυτό είναι φτηνά.

    41. Όλοι με ένα καρότσι και μέσα στα σούπερ μάρκετ ,γέμισμα το καρότσι και να μην πληρώσει κανένας, να δούμε τι θα κάνουν ?

    42. Εμείς και μόνο εμείς φταίμε. Ποτέ ξανά στα lidl. Αντε να ξυπνάμε……

    43. τι λέτε ρε παιδιά …. .αμα ο καθένας πηγαινει και κλέβει 30 ευρω πράγματα θα κλείσει το μαγαζι
      2 στους 10 κυριως ηλικιωμένοι ψήφισαν ΝΔ…να πάει στα γραφεια του κομματος..αμα κάθε μέρα πηγαινουν χιλιάδες άτομα κάτι θα αναγκαστουν να κάνουν αντι να λένε ότι πετάει η οικονομία

    44. ΧΑΙΛ Φύρερ, ΧΑΙΛ Μητσοτάκης τα ελληνικάSS σε χαιρετούν

    45. φαντασου σημερα το να κλεβεις σκουπιδια ειναι αδικημα – γιατι μονο σκουπιδια εχουν αυτοι –

    46. Να το κανετε πρωτοσελλιδο καθε μερα για μια εβδομαδα να το δει ο κοσμος και να μην ξαναπατησει.
      Ντροπή τους.

    47. Ελάτε μάγκες ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ LIDL
      NΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ του ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ……ξυπνήστε επιτελους

    Comments are closed.