ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!! ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ BAYRAKTAR, ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΡΩΣΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ – ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    gg

    Σε μαζικές ρίψεις Ρώσων Αλεξιπτωτιστών (VDV) προχωρούν ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη.  Βίντεο δείχνει να πραγματοποιούνται ρίψεις, όπως μεταδίδει το warnews247.gr.

    Θέατρο των επιχειρήσεων είναι το Χάρκοβο. Η επιχείρηση των Ρώσων Αλεξιπτωτιστών ξεκίνησε στις 8 το πρωί.

    Πληροφορίες αναφέρουν-χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί- πως Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές επιχειρούν και στο κεντρικό αεροδρόμιο του Κιέβου Boryspil . Δίνονται μάχες ώστε να αποκτηθεί ο έλεγχος του αεροδρομίου.

    Το ρωσικό πυροβολικό σφυροκοπεί το Χάρκοβο από το Belgorod και την Μαριούπολη. Οι ουκρανικές δυνάμεις στην Μαριούπολη δέχονται σφοδρό βομβαρδισμό.

    Παράλληλα, ο ρωσικός Στρατός κατέρριψε τουρκικά drone Bayraktar-TB2 ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως καταστράφηκε η στρατιωτική βάση Kulbakino που τα φιλοξενούσε.

    Η Διοίκηση του ρωσικού Στρατού ανέφερε πως “η ουκρανική αεράμυνα τέθηκε εκτός λειτουργίας”

    Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας αναφέρει πως κατέρριψε ένα ρωσικό μαχητικό στην ανατολική Ουκρανία. Πρόκειται για ένα Su-24.

    Οι αεροπορικές βάσεις Nikolaev, Chuguev και Kulbakino κοντά στην Οδησσό δέχτηκαν μπαράζ πυραύλων.

    Δείτε το βίντεο

    Σφοδροί βομβαρδισμοί στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας 

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ρωσικά βομβαρδιστικά πλήττουν στόχους στην δυτική Ουκρανία πολύ κοντά στην πόλη Λβιβ και στα σύνορα με Πολωνία. Στην πόλη Λβιβ ακούγονται σειρήνες πολέμου.

    Κτυπήθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Lutsk, 55 μίλια από τα σύνορα με Πολωνία.

    Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Α. Λουκασένκο, έδωσε διαταγή να εισέλθουν στην μάχη και οι λευκορωσικές στρατιωτικές δυνάμεις οι οποίες θα ενωθούν και θα επιχειρήσουν με τον ρωσικό Στρατό.

    Ρωσικές πληροφορίες αναφέρουν πως εισήλθε στην Οδησσό η ρωσική Εθνική φρουρά μαζί με τους Ρώσους Πεζοναύτες.

    Ουκρανικές πηγές τονίζουν πως σε λίγο θα ξεκινήσει ρωσική χερσαία επιχείρηση και από την Κριμαία και από τα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας

    Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως βομβαρδίζονται βάσεις του Τάγματος του Αζόφ.

    Ουκρανικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως ο ρωσικός Στρατός βομβαρδίζει όλα τα αεροδρόμια ανατολικά της γραμμής Κίεβο-Οδησσός με βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M, στρατηγικά βομβαρδιστικά και Su-34.

    Δείτε βίντεο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ερντογαν-Πουτιν=το διδυμο της συμφορας. Ζητω η Ελλας!

    2. μια χώρα βιάζεται, κι οι κρετίνοι θαυμάζουν Πούτιν

    3. Αυτά να τα βλέπει ο Μητσοτάκης. Δεν γίνετε απολύτως τίποτα απο ΝΑΤΟ και ΕΕ και Αμερική. Καλά λέγανε πως αν γίνει κάτι θα είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. χεσμένες έχει τις κυρώσεις τόσο ο Πούτιν όσο και ο Ερδογάν.

    4. …και ο ανεκδιηγητος που παριστανει τον πρωθυπουργο της Ελλαδας εσπευσε να κατηγορησει τον Πουτιν…ουτε ο αμορφωτος Τσιπρας δεν θα το εκανε αυτο…

    5. Ποσο ανθέλληνες ρωσοδουλοι εισαστε ρε ξεφτιλες; αν θέλετε να λέγεστε Έλληνες να παψετε να γλύφεις δηθεν ξένους ηγετες ρε και να στηρίζετε μόνο την πατρίδα μας.

    6. Δεν πειράζει γιατί είναι κλασσικά ηλίθιοι οι Ουκρανοί… πίστεψαν ότι αυτό το ραμολι ο Μπάιντεν όπως και η σιχαμενη Ευρώπη θα καθάριζαν για πάρτη τους…όλο ιστορίες είναι που θα πληρώσουμε όλοι μας…η όλη υπόθεση είναι είς υγεία των κοροιδων…

    7. Μεγάλε Πούτιν κάνε και μια περατζάδα στο ελλαδιστάν!!,
      AGAINST NEW WORLD ORDER.

        1. O ivan σε γλεντάει σε πουλάει και σε αγοράζει νεοταξίτη ραγιά!!

    8. Η δυτική Ουκρανία (Γαλικία) είναι ειδική περίπτωση. Οι περισσότεροι εκεί είναι Ουνίτες.

    9. Παρέλαση στο κιεβο θα κάνει ο Πούτιν!! Οι καθαρόαιμοι Έλληνες είμαστε μαζί σου!!Προχώρα και γλέντα τους παγκόσμιους διεθνιστές δικτάτορες την νέας τάξης πραγμάτων Ε.Ε ΝΑΤΟ και τους προσκυνημενοςραγαδες τους!!Τσάκισε τους σταλινοφασιστες!!Ο Θεός μαζί σου άρχοντα.

      1. μονο οι πορωμενοι και αφελεις νεοναζι ειναι μαζι του, οι ελληνες οχι

    10. Κούλαααα που είσαι ; κου κου … που θα πας ; Που θα πας ; Που θα πας;Θα την φας ,θα την φας…

    11. Τώρα όλα τα κανάλια ασχολούνται με τον Πούτιν και το Ουκρανικό ζήτημα. Ευτυχώς γλυτώσαμε από τους τηλεγιατρούς που μας τρομοκρατούσαν καθημερινά, εδώ και δύο χρόνια τώρα!!!! Μας έσωσε ο Πούτιν από τις καθημερινές Κασσάνδρες, που μόνο δυσοίωνα νέα είχαν να μας πουν!!!!

      1. Σωστότατος σχόλιο.. να τους στείλει πρώτη γραμμή..

    12. 1994 ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΓΚΡΟΖΝΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 2022 ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΡΩΣΙΑΣ. ΜΠΛΙΕΤ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

      1. τσετσενε κατσαπλιά παρέλαση στο κιεβο θα κάνει ο Πούτιν!!Καλα εσας σας εχει εξαφανισει απο το χαρτη!! Οι καθαρόαιμοι Έλληνες είμαστε μαζί σου!!Προχώρα και γλέντα τους παγκόσμιους διεθνιστές δικτάτορες την νέας τάξης πραγμάτων Ε.Ε ΝΑΤΟ και τους προσκυνημενοςραγαδες τους!!Τσάκισε τους σταλινοφασιστες!!Ο Θεός μαζί σου άρχοντα.

        1. Ότι παθανε τα ρωσακια στον ΓΚΡΟΖΝΙ θα παθουν και εδώ.

    13. Κούλα ετοιμάσου πάνε να πλυθείς ….

    14. Α ρε ηγέτη Πούτιν!!!!Εμείς εδώ στα 4 απέναντι στους Τούρκους με τα πολιτικά μας ανδρείκελα -προδοτες

    Comments are closed.