ΓΕΜΑΤΗ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ Η ΚΥΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΟ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ TALENT SHOW, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ – ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΩΛ@ΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ “ΜΕΞΙΚΟ” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – Λ@ΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΙΝΟΝΟΥ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    04be3201-8c89-4329-a6b9-ce2120381ceb

    Προπαγάνδα, παιχνίδια εξουσίας, διαφθορά, κανόνες καμόρας. Όταν σε μία διακυβέρνηση, οι κυβερνώντες ασχολούνται με αυτά αντί να γίνουν όλα όσα πρέπει για να προκόψει ο τόπος και οι πολίτες του, τότε μόνο για Κυβέρνηση προδοτών μιλάμε.

    Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, μόνο προκοπή δεν υπάρχει από τη στιγμή κιόλας που ο ίδιος ο Κούλης έχει επιλέξει να έχει δίπλα του καμιά 50αριά λαμόγια και γλειφοκώληδες που κυμαίνονται σε αξίμα κάπου μεταξύ του «τενεκές ξεγάνωτος» και «μέτριος».

    Και άλλους 50 μέτριους έως ακατάλληλους για τις υπόλοιπες κρίσιμες διοικητικές θέσεις (ΕΥΠ, γενικοί γραμματείς κλπ).

    Για να είναι εύκολα διαχειρίσιμοι και πάνω απ’όλα πειθήνιοι. Αυτό είναι στην Ελλάδα το «επιτελικό κράτος».

    Οι τύποι είναι γελοίοι. Για παράδειγμα, έρχεται ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ ο Νίκος Ρωμανός και λέει: «Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ…» και προχωρώντας τον συλλογισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…».

    Δηλαδή καλεί το θύμα να βγει και να πει το… περιεχόμενο της υποκλοπής σε βάρος του. Δηλαδή, τα σκέφτονται αυτά πριν τα κάνουν;

    Tο πρόβλημα του επιτελικού κράτους είναι ότι «τα στελέχη», ούτε ξέρουν τι λένε, ούτε ξέρουν τι απήχηση έχουν τα λόγια τους, ούτε το ειδικό βάρος της θέσης τους…

    Τι δουλειά έκαναν πριν τους αναθέσουν τα αξιώματά τους; Ο Κοντολέων, πρώην πλέον διοικητής της ΕΥΠ, ήταν σεκιουριτάς στην G4S!

    Ο Ρωμανός… παγωτατζής! Είχε παγωτατζίδικο κάπου στα βόρεια προάστια. Ενίοτε παρουσιαζόταν και στις εκπομπές αναζήτησης ταλέντων και τραγουδούσε!

    Με πιο μεγάλη επιτυχία του το τραγούδι: «Μαζί σου έχω φάει κόλλημα, θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα»!

    Είναι κακό να είσαι παγωτατζής-τραγουδιστής ή σεκιουριτάς; Όχι φυσικά… Ό,τι τίμια δουλειά και να κάνεις, αν την κάνεις σωστά είσαι επαγγελματίας και αξίζεις το μισθό σου.

    Όμως, αν ο σεκιουριτάς αναλάβει τις μυστικές υπηρεσίες μιας χώρας, ειδικά σε αυτή την ανώμαλη εποχή και ο παγωτατζής αναλάβει διευθυντής στο γραφείο Τύπου του κυβερνητικού κόμματος, τότε μπορεί και να στείλουν στην φυλακή τους προϊσταμένους τους, αλλά και τους εαυτούς τους… Και αυτό θα γίνει. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ όχι μόνο τους στέλνει σπίτι τους αλλά θα τους κάνει να λογοδοτήσουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Γιατί υποτιμάτε τους παγωτατζηδες;;;
      Προφανώς δεν έκανε για παγωτατζης για αυτό τον πήρε

    2. Χαχαχαχαχα Στεφαναρα δεν παιζεσαι. Ακου εκει θα κανω ταμα στα Ιεροσολυμα χαχαχα.

    Comments are closed.