ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    c0000bab0e178068a59205a723fad6bc_XL

    Ένα τριήμερο στην Αρκαδία πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αρχικά πήγε στην Ζάτουνα, ενώ το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε την Βλαχέρνα

    Ο κ. Τσίπρας πήγε σε ταβέρνα της Βλαχέρνας και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μετά από… απαίτηση της παρέας του, σηκώθηκε και χόρεψε.

    Δείτε το βίντεο κάνοντας κλίκ στην παρακάτω εικόνα:

    Η επίσκεψη στη Ζάτουνα

    Μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, σε μία ιδιωτική επίσκεψη στην περιοχή, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Ζάτουνα της Γορτυνίας. Επισκέφτηκε το Σάββατο βράδυ την Ζατουνα, όπου δείπνησε οικογενειακά και με φίλους.

    Στις φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα του στην ορεινή Αρκαδία και είναι χαλαρός, φορώντας αθλητικές φόρμες.

    Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα την περιοχή ο Αλέξης Τσίπρας ήταν λίγο πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές. Τότε, είχε μιλήσει στο κέντρο της Τρίπολης.

    Πηγή: kalimera-arkadia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Μια ψυχή κάποτε είπε: Κωλοέλληνες,
      Κάτι ήξερε.
      Να τον χαίρεστε τον μπουνταλά σας που ούτε να χορεύει δεν ξέρει .
      Δώστου του ανθρώπου καμιά Μακεδονία να σου πουλήσει και να δεις τι επιδέξιος που είναι…..συγνώμη τι επιαριστερός που είναι.

    2. μονο ο ευαγγελος γιαννοπουλος ηξερε να σερνει το χορο

    3. Σίγουρα όλοι αυτοί που φιλοξενούν τον εφιάλτη του αιώνα δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες. Σκατ@μογκολια και εχθροί των Ελλήνων. Έτυχε να γνωρίσω μερικούς από αυτές της περιοχές. Δεν πιάνονται φίλοι, δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς, αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι πως θα σε ρίξουν την ατιμία τι θεωρούν εξυπνάδα. Δυστυχώς!!!

    4. Φίλε Μάνο αυτοί που βγάλανε φωτογραφία με τον κουραδολεβέντη δεν είναι ραγιάδες. Είναι οι κολλητοί του που όσο ήταν ο Σύριζα στην κυβέρνηση φάγανε τα άντερα τους και φτιάξανε βίλες και πισίνες. Αν ήταν κανένας ραγιάς (που δεν θα τον άφηναν οι παρατρεχάμενοι να μπεί στο κέντρο) θα του είχε χώσει το κλαρίνο στον κώλο για τα καλά που έχει κάνει στην Ελλάδα.

    5. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για τις Δήμητρες,Δημήρηδες και για την 28η του ΟΧΙ!

      Πάτε καλά???
      Τι τράβαγε αυτός με το κινητό??έβλεπε αν τους τρώει η πλάτη τους τους θαμώνες????

    6. Και οι ραγιάδες καμαρώνουν που έβγαλαν φωτογραφία με έναν από τους μεγαλύτερους προδότες της Ελλάδας.

    Comments are closed.