ΓΕΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΑΓΡΙΑ “ΠΑΡΑΜΥΘΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    paramytha

    Απίστευτη προπαγάνδα από τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας.

    Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, ανεξαρτήτως χρώματος κ.α, μέχρι εδώ συμφωνούμε.

    Οι άνθρωποι όμως είναι ίσοι…και απέναντι στον νόμο! Αυτό ξέχασε να το πει ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας που μίλησε στο Σύνταγμα απαιτώντας όλα τα χαρτιά νομιμοποίησης αυτών που μπήκαν παράνομα στην χώρα.

    Εκεί όμως που το τερμάτισε ο Πακιστανός πρόεδρος… είναι όταν είπε ότι ο λόγος που έφυγαν από την χώρα τους και ήρθαν στην Ελλάδα είναι επειδή η Αμερική το προκάλεσε με πόλεμο!

    Από πότε το Πακιστάν έχει πόλεμο τον οποίο προκάλεσε η Αμερική με αποτέλεσμα όλοι οι Πακιστανοί να χάσουν τα σπίτια τους;;;

    Μιλάμε για άγρια παραμύθα!

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Βρομοπουστα πρόεδρε μάζεψε τα καθίκια σου και πήγαινε στην χώρα σου.και που είσαι πες τα κατακάθια σου μακριά από παιδιά γέρους γριές νέους και νέες .μην μας προκαλείται.

    2. …ισως κάποιος υπενθυμίσει στον συντάκτη του σχόλιου, οτι α) για να σκοτώσουν τον Μπιν Λάντεν στο έδαφος του Πακιστάν οι Αμερικάνοι κινήθηκαν σαν το σπίτι τους και β) μετα απο κάποιο διάστημα δικάστηκε (και γι αυτό) και πήγε φυλακή ο…πρόεδρος της Δημοκρατιάς Ναουάζ Σαρίφ (αν θυμάμαι καλά) Με το συμπάθειο …και ελπίζω να βοήθησα λιγάκι κε δημοσιγράφε (και δεν συμερίζομαι το σκεπτικό της ΕΕ που επωφελείται ο Πακιστανος). Σταύρος Ιωνιδης

    3. Δεν σας αρεσαν οι Γιωργαράς και ο Στελαρας μου θελατε κοινοβουλευτισμο και τρεχατε στα αεροδορμια να χειροκροτήσετε τον κωλομπαρα εεε;

    4. Θα πρεπει να γνωριζουμε παρα πολυ καλα οτι με τις ευλογιες των πληρωμενων και ρουφιανων πολιτικων εχουμε βαλει φιδι στον κορφο μας.Με το πρωτο μπαμ με τους απεναντι Μογγολους οι πακιστανοι το λενε ξεκαθαρα οτι θα μας πολεμησουνε μεσα στην χωρα μας.Ελληνα ξυπνα τωρα πριν ειναι αργα.

    5. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΟΙ . ΤΟ 80%ΤΩΝ ΠΑΚΙΔΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ,

    6. Πρόεδρος βιαστών Ελλάδος….Κρεμάλα που του χρειάζεται…

    7. Είχες καί στο χωριό σου ρε κατσικοφονιά στάχτη αυτά που απαιτείς σε μια ξένη χώρα και δη χριστιανική ρε μούλε . Για να πάω εγώ στην λάσπη σου και να μαι έξω απ’ το κωλοχανείο το αρχηγείο σου .. ούτε νεκρός δεν θα ξανά γυρίσω στην πατρίδα μου αν πω με τόσο ανέδεια και θράσσος αυτά που τσαμπουνάς καταζητούμενο του Ιράκ και του Πακιστάν σκουλήκι με μούσι σκαταρ κεμπαμπ

    8. Ο κ.Πρόεδρας τό εννοούσε θεωρητικά.Αν κάνανε πόλεμο οι Αμερικάνοι.Γιά νά εξαφανιστούν από τήν Ελλάδα αυτά τά μεταστατικά καρκινώματα πρέπει νά χρησιμοποιηθούν πολλά κιλα κυανούχο κάλιο.
      Γιάννης Λάκων

    9. Ρε βλάκα πακιστανοκέφαλε,οι έλληνες δεν έχουν εκμεταλευτεί τον ενεργειακό πλούτο της Αφρικής και της Ασίας,ούτε έχουν πολεμήσει για να κλέψουν κάτι από τους άλλους.Πήγαινε να πάρεις χαρτιά από τους γερμανούς,τους αμερικάνους,τους βέλγους,τους ρώσους και όλους αυτούς που σας πιάνουν κοροΐδο εδώ και τόσες δεκαετίες.Στην Ελλάδα είναι μετρημένα τα κουκιά.Δεν έχουν να φάνε οι γηγενείς,η κρατική μέριμνα είναι ανύπαρκτη,οι δουλειές είδος προς εξαφάνιση και οι περιουσίες των ελλήνων έχουν δημευτεί για τα επόμενα 100 χρόνια.Αν θέλεις να φανείς χρήσιμος,κάνε μια απογραφή των πακιστανών που έχουν νόμιμα έγγραφα για να δούμε πόσοι και που δουλεύουν.Γιατί από όσα γνωρίζω,το 60% των πακιστανών με χαρτιά,ασχολούνται με το λαθρεμπόριο.Οι δε αφρικανοί,ούτε που κουνιούνται για να βρουν δουλειά.Όλη μέρα στη γύρα,με γυαλάκι ηλίου,κινητό,καφεδάκι και blacks live matters.Χορτάσαμε το παπατζηλίκι σας πια.

    10. “ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ” ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΧΑΤΖΑΡΕΣ!!! ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!! ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    11. Ο καθε βλακας τεμπελχανας λαθροεισβολεας
      μολις ξυπνησει το πρωι δικαιωματα ζηταει
      ξεροντας οτι θα του παρασχουν τα παντα οι προδοτες πολιτικοι
      και εναν λαο που παρακολουθει κοιμισμενος τα τεκνενομενα
      οταν ξυπνησει θα ειναι πολυ αργα ,θα αντικρυσει αντι και Ελλαδα
      λαθρομουσουλμανισταν

    12. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ….ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΥΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΔΩ…???? ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…. ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…!!!

      1. Αντε ρε στο λιμανι να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες βλακα!

        1. Τράβα γαμήσου μωρή τζορτζέτα
          Αν δεν γουστάρεις δρόμο απ’ την Ελλάδα τουρκόγυφτα κουμουνιστή

    13. Να πάτε στις χώρες σας να έχετε δικαιώματα . Εξω όλοι από την ορθόδοξη πατρίδα μας!

    14. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ. ΑΠΑΙΤΩ ΕΝΑ BBJ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ GLOBAL 7000.

      1. Εσένα έτσι και σε βρει ο Μανώλης θα σου κάνει την σούτρα τριανταφυλλο

    Comments are closed.