ΓΕΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ- ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΒΙΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Την ώρα που στο κέντρο της πόλης, η γιορτή για την Τσικνοπέμπτη ήταν στο απόγειό της, οι ακτιβιστές παρενέβησαν με στόχο να δώσουν το δικό τους μήνυμα αυτή τη μέρα που είναι γνωστή για μεγάλη κρεατοφαγία, κατανάλωσης αλκοόλ και χορό.

    Η μικρή μερίδα ακτιβιστών που έδωσε το παρών στην αγορά της Θεσσαλονίκης κρατούσε πλακάτ που έγραφαν: «Δεν είναι φαγητό, είναι βία», τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

    Άλλα πλακάτ που κρατούσαν είχαν εικόνες γουρουνιών με την φράση: «θέλω να ζήσω». Πάντως, δεν φαίνεται να δημιουργήθηκε ένταση από την παρέμβασή τους με τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης να συνεχίζεται κανονικά.

    Δείτε εικόνες από την παρέμβαση των vegetarian ακτιβιστών στην αγορά της Θεσσαλονίκης:


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο τιτλος απαραδεκτος,δε νομιζω αν ησουν σφαγμενος στο τσιγκελι να γελαγες αν υποστηριζαν τη μη σφαγη σου.κανενα κοτοπουλο η αρνι δε χαιρεται που το σκωτονουν για να κραζει τους βιγκαν

    2. Χαχαχα…απίστευτοι είμαστε όλοι τελικά. Δεν πειράζει δεν περιμένω ενότητα στην Ελλάδα ποτέ. Είμαι πρόσφατα vegan για περιβαλλοντικούς και λόγους υγείας. Δεν κατακρίνω κανένα, όλοι κανουν κουμάντο στον εαυτό τους. Εάν δεν κάνουμε υπερβολές γενικότερα ακόμα καλύτερα…

    3. Αχ ειλικρινά πόσο ηλίθιοι παίζει να είστε στα σχόλια; Ρίχνετε κατακόρυφα το συλλογικό iq της χώρας. Ανίδεοι που το παίζετε και “σαρκοφάγα” τρομάρα σας. Κλαίω από τα γέλια, γελοίοι.

    4. κλασιμο καταμουτρα και ξεκωλιασμα τς βρωμερες μπολσεβικες!

    5. Ρε σεις βίγκαν λεσβίες και βίγκαν οπισθοεισπράκτορες, ρωτήσατε τα ζαρζαβατικά τα όσπρια τα χορταρικά τα φρούτα κλπ εάν θέλουν και αυτά να ζήσουν αλλά εσείς τα τρώτε;

    6. Δεν ειδα κανενα βιγκαν να βγαινει να διαμαρτυρηθει για τις εικονες που ειδαμε ολοι μας στη λεσβο …κλεμμενα και σφαγμενα ζωα με το χειροτερο τροπο ….και μαλιστα ζωα που δεν τα χρησιμοποιησαν για να τα φανε, ολοφανερο αυτο γιατι τα ειδαμε πεταμενα στα χωραφια …αρα σφαχτηκαν επιτηδες…ετσι μονο και μονο για να κανουν κακο και να την σπασουν στον ντοπιο πληθυσμο…και να μας δειξουν ξεκαθαρα οτι θα κανουν οτι θελουν!!! Ουτε Ενας δεν βγηκε ρε κεραταδες απο ολους εσας ουτε ΕΝΑΣ δεν βγηκε να μιλησει για αυτη την κατασταση!!! Οποτε το να διαμαρτυρεστε επιλεκτικα μονο σε ελληνες και για συγκεκριμενες εορτες…αυτο δεν δειχνει σταση ζωης αλλα επιλογη πολιτικης …φασιστικης πολιτικης ….Αν θελεις να επεμβεις μεχρι και στο στομαχι του διπλανου σου….ποσο δημοκρατης εισαι δηλαδη???

    7. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ…ΒΙΓΚΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    8. Να υπενθιμισουμε στους βιγκαν,οτι και τα ζωακια τρωνε ανθρωπους…

    9. To κρέας ανάμεσα στα πόδια το τρώνε όμως… Το πουλί 🐦 θέλει και αυτό να ζήσει… Η ΜΑΜΑΚΙΑ έχει χτυπήσει ταβάνι στον κόσμο..

    10. ποια μκο δινει χαρτζιλικι σε αυτους τους μ@λ@κες?

    11. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξης: αφού η φύση η ο Θεός όπως θέλεις πάρτο μας έκανε και σαρκοφάγα πλάσματα πως λες στον κόσμο μη τρως κρέας? Αφού είναι στη φύση μας. Τώρα θα πει κάποιος αφού σου έδωσε και επιλογή επιλεξε να μην τρως κρεας. Ομως αφου με εκανε σαρκοφαγο και μου εδωσε και επιλογη ποιο ειναι το προβλημα να επιλεξω μόνος μου ότι θέλω? Εγώ τους απαγορεύω να φάνε χόρτα η ότι θέλουνε? Με ποιο δικαίωμα θέλουν να επιβάλουν την άποψή τους πάνω μου?

    12. Ρε οικολογοι του κολου, εχω μια απορια πολλα χρονια τωρα….οταν περπατατε κοιτατε καλα κατω στο εδαφος μη πατησετε κανενα μυρμηγκι?? Και αυτο ζωη εχει νομιζω…. ρωταω κοιτατε κατω η τα πατατε???

    13. Αυτα τα μπουτια και οι κωλοι, δεν εχουν γινει τρωγοντας πρασιναδα…

    14. Πάντως πλάκα-πλάκα οι βετζετεριαν ήταν γυμνασμενος και υγιείς στο σώμα περισσότερο από κάτι κρεατοφαγους τρισαθλιους ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ χοντροπροκοιλες ινδους

    15. Όταν τα τρώνε οι λαθραίοι,είναι καλά,ακόμα κι αν είναι το σκυλάκι της γειτόνισσας,όταν το κάνουν οι Έλληνες,μιλάνε για φασισμό,τί κουβαλάνε στον εγκέφαλό τους?Μόνο σκατά

    16. εδώ χανεται η ελλαδα ! τι του λειπει του ψωριαρι φουντα με μαργαριταρι. ολο χορτα τρωνε αυτοι γι αυτο δεν λειτουργει ο εγκεφαλος τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    17. “Η τρέλα δέν πάει στά βουνά,στούς ανθώπους παει”
      Γιάννης Λάκων

    18. ΣΦΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ??? ΚΤΗΝΟΔΙΑ-ΒΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ…ΣΦΑΖΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ??? ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    19. Δεν ίδα τους βίγκαν να κάνουν καμμιά διαμαρτυρία γιά τις οικογένειες καί τά παιδάκια πού πεινάν στήν Ελλάδα ………….

    20. Γέλαγε ο κόσμος, τους κορόιδευαν όλοι και τους πήρανε στο ψιλό. Βασικά γέλιο πρόσφεραν.

    21. Βρε ανθελληνακια γιατί έχετε φώτο μόνο γουρουνάκια υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος? Γιατί δεν πάτε και στα νησιά που έχουν κατασφαξει οι λαθρο τα κατσίκια του κόσμου? Εκείνα δεν είναι ζωάκια? Η προστάτευεται τα λαθρο ζωάκια?

    Comments are closed.