ΓΑΜΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑ-ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ! “ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ Η ΝΥΦΗ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ” – ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του makeleio.gr, Νίκο Τσιαμτσίκα o γάμος τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  Γαβριήλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παρών έδωσαν, όπως ήταν φυσικό και οι γονείς του Βασίλη Κικίλια. (Το αναφέρουμε διότι υπήρχαν φήμες οτι δεν θα παραστούν…)

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Δεν έστησε τον γαμπρό η νύφη, που έφτασε στην ώρα της στην εκκλησία – Αντώνης Σαμαράς, Μαρέβα Μητσοτάκη, Δημήτρης Αβραμόπουλος και πολλοί άλλοι στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού

    Σήμερα γάμος γίνεται για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού, που ενώνουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

    Λίγο πριν από τις 6 έφτασε στους Αγίους Ισιδώρους ο Βασίλης Κικίλιας με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη.

     

    Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

    Λίγο πριν από τις 6 έφτασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Ο αδερφός τους Μάξιμος συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

    Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσολακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ευγενία Μανωλίδου και άλλοι.

    Untitled-1 Untitled-2

    Δείτε περισσότερες εικόνες από την εκκλησία

    1

    1

    1

    1

    1

    1

    1

     

    1

    1

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Πρέπει να είστε πειναλέοι μιζερανθρωποι που ζουν από τα επιδόματα φτώχειας για να μιλάτε έτσι για έναν συνηθισμένο γάμο και να σας φαίνεται και χλιδάτος…
      Έτσι ….Να σκάτε μέσα στην εξαθλίωση σας , άχρηστοι , φθονεροι και κακομοίρηδες .
      Καθυστερημένοι και στενόμυαλοι για τα σχόλια σας σχετικά με την ηλικία της νύφης .
      Γενικά , Απο τα σχόλια σας φαίνεται πως ο “πατριωτικός “χώρος του ξεχαρβαλωμένου καναπέ είναι γεμάτος από Απορρίμματα δηλητηριασμένα …

    2. ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΠΕΛΛΌ ΣΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΠΕΤΡΟΥ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ;ΟΜΩΣ;
      Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ, Ο ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΚΟΚΟ ;
      ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΞΕΒΛΑΧΕΨΕΣ

    3. ΠΗΓΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΟΥΝΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ??

      ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ? ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ?????
      ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΛΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!
      ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ???!!!!

      Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    4. Κάτι δεν πάει καλά εκεί.Αταιριαστες ηλικίες.Μηπως λευκό το μυστήριο; Συμφωνία γαρ;

    5. Σε λίγο καιρό θα γίνει και κυρία υπουργού η γεροντομπεμπέκα και σε αυτό θα συμβάλετε όλοι όσοι ψηφίσετε αυτόν τον κρεμανταλά.

    6. Τελικά, τα κόμπλεξ, οι κακίες, οι πικρόχολοι σχολιασμοί, είχαν την τιμητική τους πάλι …
      Τί κρίμα που δεν ζήτησαν την γνώμη σας οι άνθρωποι, για το εάν εγκρίνετε τον γάμο τους, για το τί χρώματος νυφικό έπρεπε να φοράει η νύφη, για το ποιούς έπρεπε να είχαν καλεσμένους …
      Κοιτάτε την δουλειά σας, ρε κακομοίρηδες, κι αφήστε τους ανθρώπους να επιλέξουν την προσωπική ζωή που θέλουν να έχουν …
      Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, κακορίζικες κατινίτσες, που θέλετε να χώνετε την μύτη σας παντού και να έχετε εσείς τον λόγο για τις ζωές των άλλων ….

      1. Σε ποια τοπική είσαι ρε κομματόσκυλο; Ή μήπως έχεις κάνα μπαμπάκα που περιμένει να γίνει γενικός σε καμιά γραμματεία υπουργείου μόλις αναλάβουν τα σκουπίδια της νέας δημοκρατίας;

        Ο σχολιασμός είναι γιατί αυτά τα κτήνη, οι υποτακτικοί των τραπεζών, τα ερπετά της ζίμενς και της νοβάρτις, οι κολαούζοι 4-5 μεγαλοεπιχειρηματιών, τρων και πίνουν στην υγειά του κορόιδου, δηλαδή του υπαλλήλου, του συνταξιούχου και του μικρομεσαίου επιχειρηματία.

        1. Ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούν οι άεργοι καφενόβιοι της ΧΑ να τελέσουν έναν παραδοσιακό γάμο με νορμάλ αριθμό προσκεκλημένων.
          Πολέμιοι της δουλειάς και εργασίας, της παραγωγής έργου, πλούτου και υπεραξίας, και λάτρεις των εθνοκομμουνιστικών καθεστώτων (Β.Κορέα) και εθνικοσοσιαληστρικών οικονομιών (Κούβα, Βενεζουέλα),
          προτιμούν να κυβερνά ο ψυριζα και η ψωφοΑριστερά παρά η Φιλελεύθερη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γιατί απλά γουστάρουν να αράζουν στα καφενεία και το ίντερνετ και να την βγάζουν με το ΚΕΑ και τα υπόλοιπα αριστερά επιδόματα που τους δίνει ο επίσης άεργος καταληψίας,
          παρά να πάνε να δουλέψουν, να μοχθήσουν, να ζήσουν αξιοπρεπώς, να χαρούνε τον κόπο τους και να κάνουν κι αυτοί έναν “πλούσιο” γάμο φωνάζοντας όλους τους φίλους και τους συγγενείς!
          Για αυτό και είναι υπέρ της Σοβιετίας και των μπολσεβίκων (Κίνα, Ρωσία, Β.Κορέα, Κούβα) παρά υπέρ των Φιλελεύθερων Δεξιών του Δυτικού Κόσμου (ΗΠΑ, Αγγλία).
          Πιο Δεξιά και πιο Συντηρητική πολιτικός από την Θάτσερ δεν υπήρξε στη νεότερη Ιστορία, και όμως την βρίζουν επειδή είπε “ο Σοσιαλισμός τελειώνει όταν τελειώνουν τα δανεικά”.
          Βρίζουν τους νεοφιλελεύθερους Αμερικάνους επειδή ο Ρήγκαν είπε “ο καλύτερος Σοσιαλισμός είναι μια δουλειά για όλους”.
          Δεν θέλουν Φιλελεύθερη Οικονομία τα χρυσάβγουλα, δεν θέλουν να δουλεύουν και να παράγουν πλούτο, θέλουν Κομμουνισμό, να αραζουν και να ζούνε μια ζωή με κουπόνια κι επιδόματα!

    7. Αντε παλικαρια μου με εσας θα πολεμησουμε και στην βραχονησιδα για να βρωντοφωναξουμε. Ελευθερη πατριδα….Αεραααα…

    8. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!

      1. μη το πεις του κωστοπουλου και μη μου πεις μετα οτι δεν σε προειδοποιησα

    9. Το λευκό νυφικό υποδηλώνει την αγνότητα. Εσύ κυρία μου ήσουν ξαναπαντρεμένη, τίποτα δεν …. τίποτα? παραμένεις ακόμα “κοριτσάκι”? Τέλος πάντων αυτά είναι προσωπικά θέματα. Να προσέχεις τους φίλους σας, έχουν μορφή προβάτου αλλά……………………………….

    10. εχετε το νου σας το βραδυ θα βγαλουν κ το παρθενοσεντονο…

    11. Μιζαδόροι, κομπιναδόροι, σκληρές αδερφές, παπαδαριό, δευτεροκλασάτοι σελέμπριτι, πολιτικάντηδες, βίζιτες, δημοσιογράφοι αρουραίοι, βαστάζοι γαλονάδες και γενικά όλος ο νεοφιλελέ βόθρος μαζεμένος για να γιορτάσει με χριστιανική κατάνυξη το ιερό μυστήριο του γάμου του φέρελπι νεανία και της δεσποινίδος βεβαίως βεβαίως.

      Ένα σόου κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του μέσου ραγιά. Ο βασιλιάς (τσιπρομπαζιάνας) πέθανε. Ζήτω ο βασιλιάς (κικιλοτζένης)

    12. Απο βιζιτα πολυτελειας συζυγος τομεαρχη τησ νδ

    13. Άντε μπράβο και στα δικά σου Έλληνα ανεργε ψηφοφορε βολεμενε πασοκε Νδουλη τσυριζεε….καραβλαχαδερο Ελληνα λοβοτομημενε τουρκοσπορε προδοτη που νομιζεις οτι εισαι απογονος των αρχαιων Ελληνων…οι αρχαιοι θα σε φτυναν αν βλεπαν την καταντια σου.καμενε ελληνα στο facebook και το instagram και στις καφετεριες.Έλληνα των 400ευρώ Το μήνα…φιλαθλε σωβρακων και φανελων ολυμπιακου παναθηναικου κτλ.φοροφυγα μικροαπατεωνα . Άντε ρε και υπουργός σύντομα κικιλαρα.

      1. Οι ελληναραδες καλά να πάθουν,και μακάρι να τους πετάξουν και έξω από ύαινες σπίτια,και φράγκο να μην τους αφήσουν,εν γνώση τους τους ξαναυποστηριζιυν όλους αυτούς,

      1. Σπίτι βάφει τους τοίχους. Μα καλά δεν είδες που τους έδειχνε άβαφους στο Σταρ ως αδιάσειστη απόδειξη ότι δεν τα πιασε από τη Νοβάρτις…

      1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ

        1. Αφού η νυφη είναι σε εμμηνόπαυση!!!!!!

    Comments are closed.