“ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ” – ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟ@ΣΤ@ΔΕΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ – ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    loatki

    Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ αν και όποτε βγει ξανά κυβέρνηση; Να δώσει το δικαίωμα στους πο#στ#δες να παντρεύονται με παπά και με κουμπάρο; Να σαπίσει και άλλο την κοινωνία μας που μαστίζεται από αρκετά δεινά και παραπαίει; Αν έχει τέτοιο πρόγραμμα, τότε να μείνει εκεί που είναι. Δεν θέλουμε κυβέρνηση με τέτοιο πρόγραμμα.

    Στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε η ταινία «Σημασία έχει να αγαπάς… άνευ όρων» η οποία δημιουργήθηκε από την ανάγκη της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ, να επικοινωνήσει την πρόταση νόμου «Άρση διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, κατοχύρωση δικαιώματος γάμου για όλα τα πρόσωπα και αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 17 Ιουνίου.

    Η προσέγγιση του θέματος της ταινίας έγινε με άξονα την αγάπη δύο ανθρώπων και το δικαίωμά τους να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, χωρίς να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το δικαίωμά τους στην ανατροφή των παιδιών, στην υγεία, στην παιδεία, σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις της ζωής.

    Η υπόθεση της ταινίας

    Ο Μάριος (Αθανασίου), λοχαγός του ελληνικού στρατού, έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο. Γνωρίζονται με τον Όμηρο (Πουλάκη) σε μια δύσκολη στιγμή, όπου ο Όμηρος υφίσταται κακοποίηση από συναδέλφους του, στρατιωτικούς. Εκείνη τη μέρα έρχονται πολύ κοντά και ερωτεύονται.

    Περνούν μια ολόκληρη ζωή συντροφικά, μεγαλώνοντας το παιδί τους, με «αντίπαλο» την κοινωνική κατακραυγή και την Πολιτεία, που δεν αναγνωρίζει και τους δύο ως γονείς.

    Έρχεται, όμως, η ώρα της ψήφισης της πρότασης νόμου και το ζευγάρι πλέον έχει το δικαίωμα να επισφραγίσει τη συντροφική του σχέση με έναν γάμο. Τις βέρες θα περάσει στα χέρια τους ο μικρός εγγονός τους!

    Στο τέλος δεν δίνουν το κλασικό φιλί όπως αναμενόταν, αλλά συμβολικά ακουμπά ο ένας πάνω στον άλλον.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Mόνο ανώμαλα άτομα, ψυχικά ασθενή, ψυχικά διαταραγμένα θα ψηφίσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε την ψήφο των ανώμαλων πουσταριών κυνηγούν τα μεγάλα κόμματα, αφού οι υγιείς πολίτες θα τους γράψουν κανονικότατα. Πουστάρια θα σας σφάξουμε. Διότι θα επιβληθεί το θέλω των πολλών και το θέλω των πολλών δε θέλει ανωμαλία στην Ελλάδα. Έξω πουστάρια και λοάτκι από την Ελλάδα. Θέλετε διχασμό; θα τον έχετε, θα σας σφάξουμε μαζί με τον κούλη και τον αλέξη.

    2. …τέτοια βλέπει ο Ερντο και σιχαίνεται να μας την πέσει!!!…..αυτούς θα πολεμήσω??….

    3. Επιτέλους ας κάνουμε κάτι για να φύγει η μπέχλα.. Πρέπει να κάνουμε αποχή και να γίνει μια επιτροπή που θα την εκπροσωπεί. Σκεφτείτε πως θα αλλάξουν τον νόμο και οι ψήφοι θα μπορασούν στα 3 πρώτα κόμματα αναλογικά.. Τότε ότι και να ψηφίσουμε θα είναι άχρηστο..
      Η μόνη λύση είναι αποχη απο τις δουλειές μας και να καθόμαστε μπροστά τις πόρτες των σπιτιών μας.. ,όνο εάν αλλάξουμε το συστημα πολιτικών και ιερατείων θα έρθει η λύση..
      Θα φέρει χούντα δημοκρατική ο τρελός σας το ξαναλέω..
      Δεν πρέπει αν περάσει αυτός ο χρόνος με αυτόν στην εξουσία..
      Καταλάβετε τα λόγια μου..

    4. Αντισταθείτε στην ΝΤΠ σθεναρά!
      ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μας εξαναγκάσει να ανεχθούμε τους πούστηδες κι όλους τους ανώμαλους/ες,
      ΚΑΝΕΊΣ δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να εμ-φολι-αστουμε,
      ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να μπασταρδεψουμε την φυλή μας, ΑΝ ΔΕΝ το επιτρέψουμε ΕΜΕΙΣ ως λαός!
      ΣΒΗΣΤΕ – ΔΕΝ είχα και ΔΕΝ έχω – τα πορνομεσα κοινωνικής δικτύωσης,
      ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ από ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ Μέσα Ενημέρωσης όπως του Στέφανου Χίου, κι έτσι ΠΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΠ!

    5. Γιατί το σύμφωνο δεν τους καλύπτει ; Τι παραπάνω θα πάρουν από τον πολιτικό γάμο ;
      Με τις μαλακίες που κάνουν στο εξωτερικό τους έχουν πάρει χαμπάρι και τους έχουν ξεφτιλίσει όσο δεν πάει άλλο , φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι πρόκειται για άτομα με ψυχικές νόσους που τους αναγκάζουν να κάνουν αυτά τα πράγματα , αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
      Ας κάθονταν στα αυγά τους να μην μας σκοτίζουν τα @@ να είχαν δικαιώματα τώρα αρχίζει το ξήλωμα !
      Όσο για τον Σύριζα αν δεν είχε και τους ντιγκιντάγκες πως θα παρίστανε το αριστερό κόμμα ;
      Αφού από την πολύ λιτότητα έδωσε στην Κούλα μπόλικο χρήμα να τα δώσει στα κανάλια και στους φίλους τους.
      Αν είχαν μυαλό θα τον άφηναν να θερίσει αυτό που έσπειρε , άλλωστε μιλάμε για δύσκολα χρόνια που έρχονται…. αλλά μια ζωή μαλάκας θα είναι τώρα θα έρθει στη θέση του ΓΑΠ που τον έβαλαν αφού τα ρήμαξε όλα ο Σημίτης σαν βλάκας που είναι να ξεφτιλιστεί.

    6. Έχουμε τόσα προβλήματα έχουμε και τους που…..δες. Αλλά η παγκοσμιοποίηση τρέχει αυτές τις ιδέες γιατί ο Αντίχριστος δεν έρχεται αν δεν βρεί τα κράτη έτοιμα σε ‘αυτό το ζήτημα. Όλες οι χωρες θέλουν την νομιμοποιήση των που…..δων. Έρχονται δεινά……..

    7. Δεν πρέπει να ξαναβγούν ποτέ. Ο κοπρίτης και η κοπρίτισσα να πάνε να δουλέψουν ή να τους ταίσει το βρωμοκόμμα τους. Θα πληρώνει ο ελληνικός λαός τις μεγαλομανίες της βλαχάρας που δεν είχε δεύτερο βρακί να βάλει και θέλει και ιδιωτικά σχολεία;

    8. Δεν θελουμε ουτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΩΧ ουτε τσιριζα,θέλουμε πατριωτική κυβέρνηση,για όλα τα θέματα όχι μόνο για τις πεπεοιθήσεις τους για τους γκέι

    9. Εντωμεταξύ , ο Αθανασίου είναι στη καμπάνια ? Μάλιστα ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,αίσχος

    10. Με ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ χειροτεροτερο από τον ΤΣΙΠΡΑ….
      Με κάτι ξεπουλήματα Μακεδονίας με κάτι φορολογιες εξωντοτηκες για μικρομεσαίους..Και τώρα με αυτά που βλεπω…θα πάρετε τα αρ@#$δια μας…..και όχι μόνο
      Θα φάτε και ξύλο που γλιτώσετε την προηγούμενη φορά…
      Μ@ν@πανα βλέπουν και τα παιδια

    11. Πρός όλες τίς λούγκρες έχω να πω ότι δεν μας ενδιαφέρει διόλου τι κάνετε στο κεβάτι σας.Μήν προσπαθείτε όμως να μας πείσετε ότι οι κανονικοί άντρες που πάνε μόνο με γυναίκες είναι ανώμαλοι.Ανώμαλοι είστε όλοι εσείς που αναζητάτε ότι νάνε ωμό κρέας με οποιοδήποτε κόστος.

    12. ΡΕ … ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!! ΜΗΝΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ !!

    13. Οταν ο Μιχαλολιάκος έλεγε οτι στήν βουλή υπάρχουν στήν ουσία 2 κόμματα , το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χ.Α. δεν είχε άδικο , αν δείτε οτι στήν πραγματικότητα όλοι συμφωνούν και ας “τσακώνονται για το θεαθήναι , τούς φ@ύστηδες τούς νομιοποιήσε ο Τσίπρας και συμφώνησαν όλοι ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ κλπ αποκόμματα , την συμφωνία με τις Πρέσπες είπε ΝΑΙ ο Τσίπρας και τελικά είπαν το ΝΑΙ και οι υπόλοιποι , για τούς λαθρό άπαντες συμφωνούνε σε ολα και ας λένε τις π@π@ρίες τους τι δεν καταλαβαίνεται δηλαδή …

    14. Με τοσους ανωμαλους που γεμισε η Ελλαδα πολυ φοβαμαι οτι θα βγει με διαφορά.
      Γιαυτο σκοτωνονται τα μεγαλα κόμματα ποιος θα τους πρωτοπάρει.
      Εχουμε πιασει οχι μονο πατο αλλα απόπατο.
      Λυπαμαι τις νεες γενιες που ερχονται και το μονο που βρισκουν ειναι σαπιλα παντου

    15. Την ζημιά με τις Πρέσπες πρόλαβαν και την έκαναν με την στήριξη λοιπών προοδευτικών κομμάτων του κ@λου

    16. Οποιος ψηφισει ξανά αυτό τό εκτρώμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ θά πρέπει νά εξαφανιστεί απο την Ελλάδα….!!! Πούλησαν τήν Μακεδονια…το ΟΧΙ τό έκαναν ΝΑΙ ….δηλαδή τί θέλουν τώρα νά χαρίσουν και τό Αιγαίο στούς Τούρκους…???? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    17. Ο λοχαγός πέφτει για την πατρίδα. Δεν πέφτει στην αγκαλιά άλλου, όπως θέλουνε οι ανώμαλοι που προσπαθούνε να επιβάλουνε την ανωμαλία τους στα παιδιά.

    18. Φάγανε τον “ΚΥΡΙΟ” Φουρθιώτη κατά Γεραπετριτη για τις ψήφους των ΛΟΑΤΚΙ (και όχι μόνο) για να τις χαρίσουν άθελά τους στον ΞΥΡΙΖΑ!!!
      Έδρασαν όμως χωρίς να λογαριάζουν τον ξενοδόχο (Ανδρουλάκης-Βαρδινογιάννης-Βρυξέλλες-ΗΠΑ).
      Για να μη ξεχάσουμε ότι τον ξενοδόχο τον υποστήριξαν κι όλας στον δεύτερο γύρο μετά την υποστήριξη του Λοβέρδου(NOVARTIS) έναντι του ΓΑΠ επίσης για να μην αβανταρουν τον ΞΥΡΙΖΑ.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ:
      ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ.

    19. Σημασία έχει να γ@μ@ς…από πίσω….χωρίς αιδώ….με τις ευλογίες του Συριζα-Λοατκι….

    20. Αυτοι θελουν να γινουν κυβερνηση!!! Πρωι να σηκωθητε!!!!! Η χωρα εχει χιλιαδες προβληματα και αυτοι εχουν τον χαβα τους!!!! Να αρχισει παλι το πανηγυρι στα Εξαρχεια απο τους μπαχαλακηδες κλπ!!!! Στο 3% πρεπει να πανε, ποτε ξανα στην κυβερνηση!!!!!

    21. Ισοτητα σε ολα κ σε ολους… αν δεν σας αρεσει αλλαξτε χωρα πηγαινετε να ζησετε στο αφγανισταν με τους ταλιμπαν αγρικοι

      1. Οι ταλιμπαν ζουν με σένα στο Ελλάντα και σε περιποιουνται και σου αρέσει. Τι πίνετε ρε όλοι σας από το πρωί και φτάνει μεσημέρι και δεν γνωρίζετε που πατάτε και με ποιους συνευρισκεστε;;; ;

      2. ΡΕ Π@ΥΣΤ@ΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΕΣ ΑΥΤΑ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΙΓΟ? ΜΕ ΤΑ 16ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ “ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΩ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Π@ΥΣΤ@ΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΡΕ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΑΚΑ ΟΞΟ ΟΥΣΤ

    22. Άλλοι έχουν τ όνομα κι άλλοι έχουν τη χάρη!!!

    23. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, 1 2 ΕΚΑΤΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ …

    24. Αυτό ήταν τώρα το πρόβλημα μας! Όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει! Τι να πω απλά εμετός!

    25. Θέλει η πουτάνα του κοπρίτη να βγει για να πάνε στην Αγγλία τώρα που ο πούστης έγινε βασιλιάς. Στο προεδρικό μόνο που δεν κάθησε να τη γαμήσει την καριόλα.

    26. ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

    27. Γάμος ας υπάρχει, υιοθεσία παιδιών να μην υπάρχει.

    28. ΟΞΩ Π@@ΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!!!
      ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!
      ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ!!!!

    Comments are closed.