ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ: “ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ ΕΙΝΑΙ” ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Με 17 λέξεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε όλη την ψυχική της κατάσταση αλλά και έδειξε πόσο γενναίος άνθρωπος είναι.
    «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη κοπέλα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου.


    Το δικαστήριο διέκοψε για άλλη συνεδρίαση μετά από πρόταση του εισαγγελέα καθώς η ακροαματική διαδικασία θα είναι μακρά και οι μάρτυρες είναι πολλοί, η δίκη θα αρχίσει απρόσκοπτα σε άλλη συνεδρίαση.

    IMG_20210915_113018 IMG_20210915_114440 IMG_20210915_115116 IMG_20210915_115118 IMG_20210915_115118_1

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση με βιτριόλι: Κατηγορούμενη: «Θα παραβρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας»

    Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε παράταση η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου

    Επίθεση με βιτριόλι: Οι δηλώσεις του δικηγόρου της κατηγορουμένης

    Η δήλωση του δικηγόρου της Ιωάννας Απόστολου Λύτρα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Η Ελληνικη Μπανανια να χαιρεται τους νομους της!!!!!! Αν δεν αλλαξει η κατηγορια θα καταδικασθει σε 15 χρονια καθειρξη και θα μεινει στην φυλακη μονο 5 !!!!!! Κατεστρεψε την ζωη της κοπελας για το τιποτα και σε πεντε χρονια θα βγει για, ποιος ξερει, να ριξει παλι βιτριολι σε καποιον αλλο!!!!!! Αλλα οταν ο λαος αυτος ψηφιζει αγραμματους και τους στελνει στο κοινοβουλιο να νομοθετουν, χωρις να ξερουν τι ψηφιζουν, τετοιους νομους θα εχει η Μπανανια, που θα χαιδευουν τους εγκληματιες Αντε ρε ξευτιλισμενοι αλλαξτε τον ποινικο κωδικα, που ολο τον αλλαζετε και ολο ο ιδιος μενει!!!!!!!!

    2. Όταν βλέπεις την ποιότητα και την δύναμη αυτής της κοπέλας η εικόνα παύει να είναι σοκαριστική και γίνεται αποδεκτή , αυτό που είναι μη αποδεκτό είναι η ανθρωποφαγία των [ δημοσιογράφων ] που πέσανε πάνω στην κοπέλα σαν όρνια που παραμονεύουν το θύμα τους. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    3. Ποιό είναι το κορμί δίπλα στην Ιωαννα; Εχω πάθει ζημιά
      Ενας δημοσιογραφος επειγόντος, να κανει ερευνα. Μαζί του και φωτορεπόρτερ

    4. Να ζητήσει την ίδια τιμωρία…. Δίκαιο;;; Απόλυτα δίκαιο….

    5. Όσο άδικο και αν είναι, η νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι ιδιαίτερο. Πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης το πιθανότερο. Ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο να καταδικαστεί, σε λίγους μήνες θα είναι έξω.
      Για αυτό και οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν. Ξέρουν πως δεν τιμωρούνται.

    6. Σαν σήμερα το 1944 έγινε η Μάχη του Μελιγαλά. Περίπου 1200 Έλληνες δολοφονήθηκαν από ανθρώπους του ΕΛΑΣ. Ανάμεσά τους και ανήλικα παιδια που τα κρέμασαν από τα δέντρα.
      Στην Ελλάδα ούτε σήμερα, ΟΥΤΕ ένα μέσο δεν έκανε μια απλή αναφορά! Προς γνώση και συμμόρφωση

    7. Δεν βρέθηκε ένας άντρας εκεί να δώσει 2 χαστούκια στον οικοτροφο των Μητσοτακαιων τον Κεχαγιόγλου που η ζωή του είναι βίος και πολιτεία
      Αυτές οι λουλούδες σαν και αυτόν τον Κεχαγιόγλου επηρεάζουν την διεφθαρμένη ελληνική δικαιοσύνη

    8. δικηγορος της βιτριολους ο κεχαγιογλου.Αυτος εβγαλε απο τη φυλακη της κινας την αλλη που πηγαινε για ισοβια και τωρα εγινε μπατσινα κιολας.Θα τα δουμε ολα σ’αυτο το κοσμο που ζουμε

      1. Ο Κεχαγιόγλου την έβγαλε από την Κίνα τις φυλακές λόγω του ανώμαλου δεσπότη της Βρετανίας που συχνά μαζί παίζουν κλαρίνο το Νικήτα που είναι παπικός είναι όλοι στη στοά της Βρετανίας Ντροπή για την ορθοδοξία τέτοιοι ιερείς

    9. Καλό κουράγιο και δύναμη Ιωάννα. Πραγματικά είσαι δύναμη. Ο Θεός μαζί σου.

    10. Σοκαριστικη εικονα δεν αντεχουμε να το δουμε προσπαθουμε ειναι ανεκδιήγητη η κακια της Εφης η γυναικα πρεπει να κλειστει μεσα για παντα ειναι επικίνδυνη κ θεοτρελη

    11. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

    Comments are closed.