ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΣ: «ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 235% ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» – ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Το μεταναστευτικό είναι ζήτημα όλης της Ευρώπης. Κορυφώνεται στη Μεσόγειο και αποτελεί καθημερινό θέμα σε όλη τη «γηραιά ήπειρο». Σε αυτό το πλαίσιο η ABC έκανε ρεπορτάζ για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών που αυξάνονται διαρκώς.

    Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει:

    «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια νέα μεταναστευτική κρίση, με μια σειρά από στοιχεία που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την τρέχουσα περίπλοκη κατάσταση: αν οι εγγραφές που καταγράφηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιανουαρίου 2022 ήταν 8.873, την ίδια περίοδο φέτος έχουν εκτοξευθεί σε 18.244.

    Τον Αύγουστο, οι ροές αυξήθηκαν κατά 235% σε σύγκριση με τα στοιχεία που καταγράφηκαν τον ίδιο μήνα πέρυσι και, επιπλέον, μέχρι στιγμής τον Σεπτέμβριο έχουν πραγματοποιηθεί 7.197 αφίξεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

    Αν και η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα της προεκλογικής εκστρατείας της περασμένης άνοιξης, κατά την οποία ο συντηρητικός αρχηγός και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η μεταναστευτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είχε καταφέρει να ελέγξει τις ροές, η πραγματικότητα είναι ότι οι δομές υποδοχής σε αυτή τη χώρα με πληθυσμό λίγο περισσότερο από 10 εκατομμύρια κατοίκους βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

    Περίφραξη 200 χιλιομέτρων
    Μια άλλη από τις προεκλογικές υποσχέσεις του συντηρητικού στελέχους ήταν η ανέγερση φράχτη στα σχεδόν 200 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα από τη γειτονική Τουρκία δια ξηράς και η επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Έβρου.

    Μάλιστα, εβδομάδες πριν από τις εκλογές, ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ένα νέο τμήμα του φράχτη και ανακοίνωσε την ενίσχυση του εργατικού δυναμικού της συνοριακής φύλαξης στην περιοχή. «Ο φράχτης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προστασία των συνόρων και για την καταπολέμηση των δικτύων παράνομης μετανάστευσης και διακίνησης», είπε ο Γιάννης Οικονόμου, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την περασμένη Τρίτη, κατά την οποία, επιπλέον, ανακοίνωσε την έναρξη της κατασκευής σε άλλα 35 χιλιόμετρα τον μήνα Οκτώβριο.

    Όμως η κατάσταση στη θάλασσα είναι λιγότερο ελεγχόμενη, αφού οι μαφίες χρησιμοποιούν σκάφη αναψυχής για να εισάγουν μετανάστες, δυσκολεύοντας τους ελέγχους από την ελληνική ακτοφυλακή. Δεδομένης της κατάστασης στην Ιταλία και την ανατολική Μεσόγειο, η συντηρητική κυβέρνηση ανακοίνωσε την εφαρμογή νέων μέτρων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η επέκταση της διαθεσιμότητας των κέντρων μετανάστευσης σε όλη τη χώρα ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσο στις καθημερινές αφίξεις όσο και για τους περισσότερους από 28.000 άνθρωποι που παραμένουν στην Ελλάδα εν αναμονή της επίλυσης των διαδικασιών ασύλου.

    Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο, την Κω και τη Λέρο, αρχίζει να αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των ατόμων που φιλοξενούνται σε κέντρα υποδοχής, σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Σε αυτά τα νησιά, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης είναι σχεδόν πλήρης, με 12.402 να φιλοξενούνται για μέγιστο αριθμό 15.190 θέσεων.

    Η μαζική άφιξη μεταναστών πιέζει και τα γραφεία καταγραφής, ειδικά στα νησιά. Για το λόγο αυτό, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χρειάστηκε να ανοίξει ξανά τις πόρτες σε δύο από τα κέντρα ταυτοποίησης στην κεντρική Ελλάδα που ήταν κλειστά εδώ και δύο χρόνια.

    Οι υπάλληλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν νέες αφίξεις την ίδια ημέρα άφιξης, ιδίως στα νησιά, από όπου παραπέμπονται σε γραφεία στην ηπειρωτική Ελλάδα.

    Συμφωνία με την Τουρκία
    Οι πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας υποδηλώνουν ότι και τα δύο έθνη θα μπορέσουν να αρχίσουν να συνεργάζονται σε αυτό το θέμα και να βρουν μια κοινή λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά από την ΕΕ εδώ και μήνες να ενισχύσει τη βοήθεια προς τα συνοριακά κράτη μέλη, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μόνοι τους μια νέα μεταναστευτική έκτακτη ανάγκη».

    Καλά όλα αυτά, αρκεί να είχαν αποτελέσματα. Δυστυχώς η Ελλάς βουλιάζει από μετανάστες και ο Μητσοτάκης με την συμμορία του δείχνουν να το χαίρονται! 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    2. Έφυγε το πουτ@νάκι της αριστεράς και ήρθε το πουτ@νάκι της δεξιάς. Οσονούπω και η πουστάρ@ της νέας τάξης καβαλημάτων για να γίνουμε κομπλέ. Όποιοι μπορούν να τα μαζέψουν και να φύγουν από τον τριμπούρδελο θα πράξουν άριστα.

    3. Ο στόχος της λαθρομετανάστευσης είναι η διάσπαση της ομοιογένειας της κοινωνίας και στο τέλος η αντικατάσαση του ντόπιου (native) πληθυσμού. Ο αντινατιβιστής Κούλης βοηθάει σε αυτό παίρνοντας εντολές από την λέσχη Μπιλντενμπεργκ και τους διεθνείς τοκογλύφους που είναι της ίδιας ράτσας με αυτόν δηλαδή Χαζαροι

    4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ!!

    5. Αυτα ειναι τα εργα επι εποχης χριστιανοκουμουνιστων

      1. Εβραίοι είναι όλοι αυτοί που λες και πάντα παρουσιάζονται με ευφάνταστα ονόματα όπως φιλελεύθεροι, χριστιανοί, κομμουνιστές, αναρχικοί, νοικοκυραίοι, ευρωπαϊστές αλλά και ως ναζί στην Ουκρανία, εδώ απαγορεύεται

    6. Αν βολιαζει ο Μητσοτακης την ΕΔλλαδα με τα λαθρομουσουλμανια βουλαξτυε και τον Μητσοτακη και ολο του το σοι στον αγυριστο πιθνενα
      αλλιως θα μας βουλιαξει εμας η αυτος και το σοι του η εμεις

    7. Ο Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος στον ΟΗΕ για τους λαθραίους.
      Είπε οτι θέλει να δημιουργηθεί “safe passage” για να έρχονται ανενόχλητοι.
      Το safe passage το ζητάνε επίμονα οι Συριζαίοι και οι εφημερίδες τους και όλα τα αριστερά κόμματα, εδώ και πολλά χρόνια.
      Τα δε συστημικά ΜΜΕ, ούτε καν αναφέρθηκαν στο safe passage.
      Οι Έλληνες πληρώνουν για όλους αυτούς τους λαθραίους, ώστε να έχουν όλα τα καλούδια δωρεάν. Χώρια που γεννοβολάνε καθημερινά.
      Ξυπνάτε, διότι η Ελλάδα αργοσβήνει.

    8. Μετα απο τις πλημυρες και τις πυρκαγιες σε Ευροκαι Θεσσαλια
      τορα που μειωθηκε η διατροφικη αλυσια στην Ελλαδα κατα 70μτης εκατο,
      τορα που αυξηθηκαμ
      ν οι τιμες στα τρωφιμα κατα 100 τις εκατο με συνεχως αυξανομενες τιμες για τους Ελληνες
      ενω οι μεταναστες και λαθρομεταναστες πληρωνουν το 30 τις εκατο και οι Ελληνες τα κοροιδα 100 τιις εκατο
      διερωτωμαστε τι θα φανε αυτα λαθρομουμουσουλμανια βρωμουποκειμενα που εισρεουν κατα εκατομυρια στην Ελλαδα
      τι θα ροκανιζουν ποντικια και σκυλια ;

    9. Έχουμε συστηματική εισβολή άνω των σαράντα ετών. Οι πρώτοι αφιχθέντες ανήκουν στους γεννημένους ολίγο πριν το 1960 οπότε κατεγράφη το τρίτο δις επί της Γης!
      Οι γονείς αυτών γεννημένοι κοντά στο 1927, οπότε συμπληρώθηκε το δεύτερο δις.
      Τα επόμενα δις 1974/1987/1999/2011 και το τελευταίο όγδοο φθινόπωρο του 2022, πρόβλεψη για το ένατο το 2030.
      Διαπιστώνουμε την γιγαντιαία αύξηση των φυλών περιορισμένων ικανοτήτων. Τούτο οφείλεται στην εισαγωγή της προηγμένης υγειονομικής τεχνολογίας που οδήγησε στην ραγδαία αύξηση του μέσου όρου ζωής.
      Για να επιβιώσουν εισβάλλουν στα κράτη των λευκών της Ευρώπης και των υπερποντίων.

    10. Οι ελληνίδες περιμένουν με ανοιχτά μυαλά και πόδια! Δείτε τι γράφει η μέση “βασικιά” στο facebook, τόσο για τους λαθρο όσο και για τα ανοιχτά σύνορα με τα κλασικά stickers “support art workers”, “δεν είναι αθώοι”, “end police brutality” κτλ κτλ. Δεν τις νοιάζει αν ο Αμπντούλ θα βιάζει, εξάλλου είναι “φυσιολογικό στον πολιτισμό του” όπως μας ενημερώνουν με θράσος! Τους νοιάζει όμως να μην τις στραβοκοιτάξει ο “φαλλοκράτης” Γιάννης ή μην τολμήσει να τις σκεφτεί ερωτικά ο Βασίλης ο ινσελ, όχι ότι ξέρουν ότι το κάνει αλλά “είναι σίγουρες” πως περνάει από το μυαλό του, κι έτσι οι ίδιες καταλήγουν να κατηγορούν άδικα Έλληνες και να κάνουν όργια με λαθρο, να γεννάνε τα σκουρόχρωμα παιδάκια τους, να τα μεγαλώνουν μόνες και να βρίζουν την ελληνική πολιτεία που δεν τους δίνει σπίτι κι επίδομα να μεγαλώσουν την νέα γενιά μουλάτο-τζιχαντιστών μένοντας άεργες και άνεργες όλη μέρα στο FB/TikTok/Insta, αλλά κυρίως να βρίζουν τον “φαλλοκράτη” Γιάννη και τον ινσελ τον Βασίλη που δεν την θέλουν πια επειδή είναι φασίστες και δεν “νιώθουν” για τα 4-5 σκουρόχρωμα παιδιά που θέλουν “πατρικό πρότυπο”…

    11. ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!

    12. Μυδραλιοβολα στον Εβρο και στα θαλασσια…ανυπαρκτα συνορα κατα Αλεκθη Τσιπ(ου)ρα υποστηρικτη δοσιλογου της λουγκρας ψαροκασσελας και να δουμε αν θα ματαπλησιασει λαθροπιθηκι! Οι εδω οποιοι ειναι νομιμοι να παραμεινουνε οι υπολοιποι απελαση η σφαξιμο στο γονατο! Αρκετα με τα κεφαλιατικα κυρα Κουλα!

    13. Δυο τρια πολυβολα στα νησια να κροταλιζουν μερα νυχτα και να ριχνουν στο ψαχνο να δουμε θα πλησιαζουν αλλο τα νησια? ειμαι σιγουρος πως ουτε το ποδαρακι τους θα βρεχουν στην θαλασσα. το ιδιο και στον εβρο και κρεμασμα φλωρο κουλα και σια για σκιαχτρα κολο πουστηδες πολιτικοι και στρατιωτικοι θανατο θελετε ολοι σας αλλα η ωρα σας ερχεται γοργα.

    14. Δεν υπαρχουν μεταναστες Μακελειο,μην αναπαραγετε το παραμυθι.
      Ολοι ειναι παρανομοι εισβολεις.
      Και τους φερνουν σκοπιμα εδω για αντικατασταση του πληθυσμου.
      Ο νεοελληνας θα αφανιστει και θα αντικατασταθει απο αυτα τα πιθηκια.

      1. Πράγματι έτσι είναι όπως τα λες! Οι πραγματικοί μετανάστες ήταν οι Έλληνες που πήγαιναν Αυστραλία Καναδά Αμερική Νότια Αφρική και Γερμανία! Τότε τουςξεσκονιζανστη κυριολεξία! Το 1960 ο πατέρας μου ήταν να φύγει μετανάστης στην Αυστραλία! Τον έκοψαν για ένα μήνα επειδή είχε ένα χαλασμένο δόντι! Αφού το σφράγισε τότε τον επέτρεψαν να φύγει για Αυστραλία! Αυτοί ήταν οι πραγματικοί μετανάστες!!!

    15. Δεν ειναι “μεταναστες” Μακελειο,μην αναπαραγετε την προπαγανδα.
      Ειναι λαθρομεταναστες,παρανομοι εισβολεις !
      Μεταναστης ειναι καποιος που ερχεται νομιμα,με χαρτια.
      Ολοι αυτοι ειναι παρανομοι εισβολεις !

    16. Και μόνο που βλέπεις όλη αυτήν την μάζα νέων ανθρώπων να εισβάλουν στην Ελλάδα σε πιάνει πανικός. Τι έρχονται να κάνουν εδώ; σε μια χώρα που υποφέρουν οι πολίτες της από φτώχεια; ποιος πληρωνει τα έξοδα τους για να ερθουν; ποιος θα τους ταΐσει; τι θα κάνουν όλοι αυτοι αν πέσει πείνα; Τι θα κανουμε εμείς αν όλοι αυτοι, που είναι εν δύναμη εχθροί μας, αφού οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί που δηλώνουν αδέλφια των Τούρκων, όταν (όχι αν, αλλά όταν) πάρουν μήνυμα να ξεσηκωθούν εναντίον μας; Θα μας προστατέψει η πολιτεία; Ποια πολιτεία; Η ανύπαρκτη; Οι πολιτικοί σε μια τέτοια περίπτωση θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, αφού θα έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων. Εμείς θα μείνουμε πίσω να ….τι;;;; Να σφαγιαστούμε από ολους αυτούς;
      Κι ας μην θέσουμε το θέμα της αλλοίωσης του έθνους. Ωχ, συγνώμη για την χρήση της λέξης έθνος. Ξέρω είναι βρισιά, αλλά ποια άλλη λέξη ταιριάζει εδώ; Αυτήν ξέρω, αυτήν χρησιμοποιώ.

    Comments are closed.