ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Ακόμη μια νύχτα τρόμου έλαβε χώρα χθες στα Εξάρχεια με κλιμάκιο του Λιμενικού και Εισαγγελέα να δέχονται επίθεση από δεκάδες αναρχικούς, οργανωμένους με στρατιωτική δομή και βαρύ οπλισμό.

    Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, ο ένας να δεχθεί τρεις μαχαιριές στον μηρό, ο δεύτερος να δεχθεί γροθιές στο πρόσωπο.

    Οι αναρχικοί απέσπασαν από τους λιμενικούς τα ιδιωτικά τους όπλα, τα χαρτιά τους και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

    Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει.

    Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι κρατούσαν καλάσνικοφ.

    Αναφερόμενος στην αποτυχημένη επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια, ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε

    «Η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το ΑΤ Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

    Ο κ. Πάκος επεσήμανε ότι «οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ. Κάθε βράδυ είναι πεδίο βολής» τονίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι «άβατο».

    «Την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μια κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί» υπογράμμισε.

    Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Mην κοιτατε τα τυπικα μην λετε ανοησιες, ο καθε ενστολος ειτε λιμενικος ειτε αστυνομικος ειτε αγροφυλακας γνωριζει και εχει εκπαιδευτει για συνθηκες εκτακτων αναγκων. Φυσικα και μπορουν να προβουν σε συλληψη ασχετως το που βρισκονται. Τα προβληματα ομως που ακυρωνουν τα οποια δικαιωματα εχουν ειναι 2. Ενα το οτι ΔΕΝ τους επιτρεπεται να χρησιμοποιησουν τον ατομικο οπλισμο τους(οπως στις ΗΠΑ) και δευτερον εαν προβουν σε συλληψεις σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα οι συλληφθεντες βασει του Ποινικου κωδικα θα ειναι παλι ελευθεροι. Αλλο λοιπον ο τομεας που εχουν δικαιωμα να λειτουργησουν και αλλο εχουν τις γνωσεις για οποια αντιμετωπιση εκτακτων αναγκων. Μη τα μπερδευουμε. Για να λυθουν ΟΛΑ τα προβληματα παντως σε αυτη την πρωην Ελλαδα χρειαζεται μια κυβερνηση Χρυσης Αυγης.

      1. Τοτε γεννιεται το ερωτημα , γιατι πανε ; για τα οδηπορικα ;

    2. Τα προστατευμενα του Συριζα και του καθε απλυτου ειναι οι αναρχικοι – αντιεξουσιαστες – των εξαρχειων , οπως επισης και οι καθε λαθροεισβολεις , και περιμενετε τωρα απο το χειραγωγημενο στρατο των σφυριζεων να βγαλει τα καστανα απο την φωτια ; μην τρελλαθουμε και εντελως

    3. οι λιμενικοί γιατί πήγαν ;;;;; εν τω μεταξύ το λιμενικό έχει δικαιοδοσία στην θάλασσα ενώ η αστυνομία στον δρόμο, δεν μπορεί ο μπάτσος να σε συλλάβει στο νερό ούτε ο λιμενικός στη στεριά εκτός αν είναι στο λιμάνι, λιμάνι δεν έχουν τα Εξάρχεια απ’ότι ξέρω.

      1. Το λιμενικό έχει δικαιοδοσία μέχρι και στο βουνό.Τα υπόλοιπα ψάξε τα μόνος σου

    4. ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1992, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!

    5. Κανενας “ελληνκος” σας στρατος δε ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ,στον παρον κοσμο,να ελεθερωσει κανενα Εξαρχειο η’ οτι αλλο. Αυτος ο στρατος-μιγμα πρεζονιων κ αδελφατων – (κανω λαθος?)ειναι καλος για να υποδεχεται κ να ταιζει αυτη τη στιγμη που ΜΙΛΑΜΕ λαθρομεταναστες κ να προστατευει στο μελλον οπως προσφατως πληροφορουμεθα τον εναεριο χωρο της ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…..η τελευται δε μαχη που εδωσε αυτος ο στρατος ηταν στην ΚΥΠΡΟ οπου κ ηττηθηκε κατ κρατος,μικρες μαχεσ δωθηκαν στα Ιμια οπου επεσε ενελικοπτερο.. κ κατι καταρριψεις παλι ελληνικων μαχητικων,εντος!!!της Ελλδος…….. ΜΟΝΟ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΑ Κ ΜΕΛΑΝΑ ΤΑΓΜΑΤα ΕΦΟΔΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ δυναται να ελευθερωσουν καποιοι στιγμη αυτο που λετε!!! ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΓΚΕΓΚΕ? τωρα οι φαντασιωσεις περι “ελληνοαλβανοαντετοκουμπων” στρατων ειναι ονειρωξεις κ μονον,κΑτα τη γνωμη μου,ετσι. χχχαχχαχαχ

      1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…………….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???Η ΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ……..?????ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ………….

    6. Ο ΧΑΙΔΕΜΑΙΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ……ΤΗΝ ΜΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΛΑΤ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΠΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ……. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕΓΑΛΗ….. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ………………………ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΟΙΔΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ…………………………………..

    7. Η αστυνομία γνωρίζει τα ονόματα των αναρχικών από 8 ετών μεχρι 80. Τι μας λένε τώρα? ότι είναι άχρηστοι ή έκαναν λάθος όταν πήγε η Χ.Α. να τους διώξει και δεν την άφησαν? Παιδάκια δικά τους είναι ας ρωτήσουν τον Σκουρλέτη και τον μοναχογιό του.

      1. ΓΙΑΤΙ Η Χ.Α ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ???????ΣΤΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟΙ………………….ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΟΙΣΜΟ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΥΠΝΑ……

    Comments are closed.