ΒΟΜΒΑ!!! ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ: Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ – EΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

    Κοινοποίηση:
    Usa,And,China,Trade,War,Concept.,Tade,War,Caused,By

    Τις σκληρότερες δηλώσεις της ιστορίας, τουλάχιστον της νεότερης παγκόσμιας ιστορίας, έκανε η Κίνα κατά των ΗΠΑ μέσω του εκπροσώπου του υπουργείου εξωτερικών.

    Όπως μεταδίδει το directus.gr, οι χαρακτηρισμοί, οι βαριές κατηγορίες και οι σκληρές εκφράσεις, δείχνουν ότι ο κόσμος έχει μπει σε ένα σπιράλ παγκόσμιας σύρραξης που δεν θα πρέπει πλέον να αποκλείουμε να γίνει και γενικευμένος πόλεμος.

    «Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο»!

    Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο κινέζος αξιωματούχος, κατηγορώντας την Αμερική για μία σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, για δολοφονία 300,000 αμάχων, για τον ξεριζωμό 26 εκατομμυρίων ανθρώπων.

    Είπε ότι οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια και την σταθερότητα της ανθρωπότητας, ότι οι δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες είναι απλώς ένα πρόσχημα για να επιτίθενται και να καταστρέφουν ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες, ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    Μιλάμε πλέον για μία οβιδιακή μετάλλαξη του διπλωματικού σκηνικού, καθώς η Κίνα πάντα ήταν μετρημένη στις δηλώσεις της. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Πράγματι η Αμερική, το άντρο της πορνείας και της παρανομίας, ευθύνεται για το παγκόσμιο χάλι. Αυτή δίνει τα φώτα της στην ανθρωπότητα. Σε όλα τα επίπεδα ζωής τα έθνη μιμούνται αυτή. Το να επιτρέψει ο Θεός να αλληλοφαγωθούμε σημαίνει ότι αποσύρει τη χάρη του από τα πλάσματά του, επιβεβαιώνεται η β’ προς Θεσσαλονικείς επιστολή και είμαστε κοντά στο οριστικό τελος της ανθρωπότητας με την παρούσα μορφή.

    2. !!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ “ΙΘΑΓΕΝΩΝ” ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ!!!

    3. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν οτι οι σημερινοί κυβερνώντες την Αμερικη νοιάζονται για την Ανθρωπότητα; Είστε πολυ νυχτωμένοι.Αυτοι οι σατανάδες θελουν να εκλείψουν τα έθνη κράτη, και να επιβαλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση οπου θα υπάρχουν τα μεγάλα αφεντικά και η μάζα οι σκλάβοι. Οσοι προσπάθησαν να κυβερνησουν τη Αμερική δημοκρατικά τους σκοτώσανε.Αβρααμ Λίνκολν, Μαρτιν Λουθερ Κινγκ,και όλους τούς Κένεντι.Ξυπνατε εσείς μερικοί ξημέρωσε.

    4. Είναι απίστευτο το ποσό ανιστορητοι αριστεροί κατσαπλιαδες κυκλοφορούν. Η Αλεξάνδρα μας συγκρίνει τον Καποδίστρια με τον κόκκινο σφαγεα Μάο! Γελάνε και τα τσιμέντα δηλαδή. Μωρη συντρόφισσα ο Καποδίστριας δεν έφαγε εκατομμύρια όπως ο Μάο. Και είπε τότε ότι απλά δεν γίνεται λόγω της κατάστασης να έχουμε άμεσα εκλογές και Δημοκρατία. Φυσικά και ο Καποδίστριας πίστευε στην Δημοκρατία δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να, γίνει αιμοσταγοις δικτάτορας. Εσύ κυριολεκτικά έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πουτσ@!

    5. Σέ λένε ” Π”- οπή (πρόσεξε τόν τονισμό), είσαι ” κουμ ” μουνί ( ξαναπρόσεξε τόν τονισμό ) .
      Καί είσαι τυχερός πού ό (Führer Χίτλερ) , δέν κέρδισε τόν πόλεμο, γιατί κάτι κρετίνους σάν καί σένα τούς έκανε
      σαπούνι, χωρίς κανένα ενδοιασμό.
      Εκτός τού ό,τι είσαι αστοιχείωτος είσαι και ανιστόρητος. Ο Καπδίστριας εδιοργάνωσε τήν Ελβετιία πρίν έρθει στήν Ελλάδα, μία μικρή τότε χώρα καί διάλυμένη μετά τήν επανάσταση. Είπε στούς Ελληνες πολιτικούς ό,τι μία χώρα σέ τέτοια κατάσταση , δέν μπορεί γιά ένα χρνικό διάστημα, νά κυβέρνηθεί ” Δημοκρατικά ” όσο μικρή καί άν είναι.
      Σκεψου τί γίνεται με τίς μεγάλες χώρες, Ρωσία, Κινα, Αμερική, Ινδία κ.α.
      Τήν Αμερική τήν εβαλα επειδή εκεί δέν χρειάζεται νά επέμβει τό κράτος γιά νά αραιώσει τόν πληθυσμό.
      Το εχει αναθέσει στούς πολίτες επιτρέποντας τήν οπλοφορία. Κάθε εβδομάδα βλέπουμε κάποια
      περιπτωση “Αμόκ ” μέ νεκρούς καί τραυματίες. Μετρησε πόσοι είναι από τότε πού υπάρχει Αμερική !!!

      1. Ο..ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΣΑΠΟΥΝΙ..ΜΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΗΣ..ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

    6. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΚΝΕΤΑΡ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    7. Τους ΞΕΣΚΙΣΕ ο κινέζος Σε λίγα λεπτά είπε
      Την αλήθεια που τσούζει.

      1. Ο “σύντροφος” Μαο έφαγε πιο πολλούς απο τον Χίτλερ ακόμη και απο τον Στάλιν μέχρι να επιβάλει την κομμουνιστικη ουτοπία του. Μερικοί υπολογίζουν ακόμη και 50 εκατομμύρια! Αλλά σίγουρα αν σκοτώνεις τους δικούς σου δεν πιάνεται σύμφωνα με τους Κινεζορωσολαγνους σαν εσένα. Οπότε πραγματικά γατάκια οι Αμερικάνοι μπροστά στον αρχισφαγεα χάσαπη Μαο.

        1. 150 εκ γηγενεις ινδιανους εφαγαν κι οι δικοι σου συντροφε…

    8. Όσο απομακρύνεται ο άνθρωπος από την αλήθεια, τόσο τρελλενεται και βλέπει το αλληλοφαγωμα ως μόνη λυση. Αυτή είναι η άμυνα του παντοδύναμου, διαφορετικά θα γίνουμε οι πιο ρυπαροι και επικίνδυνοι για το πλανητη. Όλα τα έχει προβλέψει, δε μπορεί το δημιούργημα να ξεπεράσει το δημιουργό του, ούτε μέσω της τεχνολογίας να γίνει αθανατος. Δε πα να εφευρθουν αλλά 100 εμβόλια και φάρμακα για όλους τους ιούς. Όσο πιο αλλαζονες τόσο πιο κοντά στο τέλος μας.

    9. ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ Κ#ΛΟΥΣ…ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΑΞΗ…ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΟΓΩ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ…ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ…ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

    10. Δικιο, εχει! Ετσι ακριβως, εχουν τα πραμματα!

    11. Οι Κινέζοι λένε ψέματα.Η Αμερική είναι η πατρίδα της ανθρωπότητας.Στη Αμερική οφείλουμε τη ύπαρξη μας και το ότι αναπνέουμε ακόμη ειδάλλως θα μας είχαν φάει λάχανο οι τρομοκράτες και τα κάθε είδους ρυπαρά γένη.
      Rambo the first blood.

      1. Eτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα τα πάντα τα χρωστάμε στην ευλογημένη απο τον ίδιο τον Θεό υπερδύναμη του πλανήτη Αμερική!!! Ακόμη και το internet που χρησιμοποιουν οοι κομπλεξικοί Κινεζορωσολαγνοι είναι Αμερικάνικη εφεύρεση. Αν δεν υπήρχαν οι ΗΠΑ τώρα τον πλανήτη θα κυβερνουσαν οι άθλιο Σοβιετικοι κομμουνιστες παρεα με άθλιους Νυχτεριδοφαγους κομμουνιστες Κινέζους. Με λίγα λόγια θα είχαμε μια παγκόσμια κομμουνιστικη δικτατορία με μηδέν ελευθερία πείνα τυραννία και ΓΚΟΥΛΑΝΓΚΣ!!!

        1. Σύντομα θα σε ευλογήσει ο θεός και θα δεις το Άγιο φως της Ανάστασης!
          Θα μάθεις τι ανακάλυψαν οι Αμερικανοί σύντομα!Θα ανακαλύψετε και έναν νέο πλανήτη.
          Καλό ταξίδι!

        2. οπα “God bless America” εφυγες απο το Πεντα και ηρθες αλλου να ανοιξεις τα φτερα σου ή σε εδιωξαν με τις κλωτσιες απο κει?

    12. Ελπίζω να μη πλένετε το πουλί 🐦 σας και τον κ@λ@ σας συχνά.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

    Comments are closed.