«ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ» – «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Η Κύπρος βρίσκεται στον ραδιενεργό κυκλώνα που κρύβει το Άκουγιου, την ώρα που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τα ραδιενεργά υλικά.

    Το ρήγμα στην κατασκευή του εργοστασίου αποκαλύπτει τις προχειρότητες που υπάρχουν.

    Ο Αντρέας Πενταράς ανέφερε την δήλωση του Τούρκου Δ/ντη που παραιτήθηκε, αναφέρει το sigmalive.com

    Την ίδια ώρα, η περιοχή είναι σεισμογενής, όμως η Λευκωσία καθησυχάζει.

    Η Άγκυρα πονηρά κατασκευάζει το εργοστάσιο στα άκρα της χώρας της, ώστε σε ενδεχόμενο πρόβλημα να μη επωμιστεί σε όλη την έκτασή τους τις συνέπειες, αδιάφορα αν έτσι τις εξάγει και εκτός των συνόρων της.

    Δείτε βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Και αν ακόμη φτιάξη που θα την χρησιμοποιήσει ?Μήπως έξω από την αυλή της ?Λιγάκι μυαλό χρειάζεται .
      Μη φτιάξη και βόμβα Υδρογόνου η Τουρκία , εδώ το Ιράν ελέγχεται σπιθαμή προς σπιθαμή και θα αφήσουν την Τουρκία να φτιάξει ?Κορόιδα δεν είναι οι Ρώσσοι , ξέρουν τι ποσότητα ραδιενεργού υλικού παράγεται και είναι υποχρεωμένοι βάσει της συμφωνίας να το παραλαμβάνουν από την Τουρκία , ξεχωριστά ο ασφυκτικός έλεγχος από IAEA που θα πραγματοποιείτε ανά τακτά διαστήματα .

    2. Υπάρχει ήδη πυρηνική βάση τών ΗΠΑ στο INCIRLIK τής Τουρκίας, απέναντι από τήν Κύπρο , όπως απεκαλυφθη πρόσφατα από διαρροή έκθεσης τού ΝΑΤΟ .

    3. Υπάρχει ήδη μία πυρηνική βάση τών ΗΠΑ στό Incirlik τής Τουρκίας όπως διέρρευσε πρόσφατα ένας Καναδός από απόρρητη έκθεση τού ΝΑΤΟ

    Comments are closed.