“ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ SINGULAR LOGIC! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ! ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    SINGULAR

    Η Singular Logic που για μια ακόμα φορά θα έχει την ευθύνη για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ήδη έχουν αρχίσει κάποιες φωνές που αναφέρονται στο αδιάβλητο της εταιρείας.

    Η Ελληνική Λύση, μέσα απο τα δικά της θέματα, ζήτησε από την διακομματική επιτροπή, την έρευνα και ανάλυση του συστήματος της εταιρείας από ανεξάρτητους φορείς για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν καλώς.

    Όπως αναφέρει στο αίτημά της η Ελληνική Λύση, η εταιρία έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών να έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Στο κείμενο – αίτημα από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Παύλο Σαράκη γίνονται και αναφορές στα συστήματα παρακολούθησης από το Ισραήλ.

    Διαβάστε όλο το αίτημα ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Λοιπον! Εκεινο, που μου χτυπησε το καμπανακι, σχετιζεται με την προτροπη του κου.Σαρακη, να απευθυνθουμε στην Ευρωπαικη Επιτροπη! Στον λακκο, με τα φιδια, δηλαδη! Προφανως, δεν τον καλυπτουν οι δικες μου προτασεις, ουτε οι εντος της Ελλαδος εξειδικευμενοι ειδικοι και προγραμματιστες! Και αυτο για μενα, καθιστα την προταση του, υποπτη!
      Μεχρι και το ενδεχομενο του “Δουρειου Ιππου” της Ε.Ε, παιζει στο μυαλο μου! Μιας και τελευταιως οι της Ε.Ε εχουν μουγκαθει – πραγμα ασυνηθιστο για δαυτους -, ειδικα εαν αναλογισθει κανεις, το τι απειλες, εκβιασμους, κλπ. δεχομασταν σε ολες τις προηγουμενες! Εσας, δεν σας εκανε εντυπωση; Την στιγμη μαλιστα, που χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους και κινδυνευουν, τα δολια και σατανικα σχεδια τους;;;
      Απο την αλλη, επιασε στα ξαφνικα ο πονος τον Βελοπουλο, για την νοθεια των εκλογων! Παροτι ειχε αποδεικτικα στοιχεια, γιατι εδω και δυο χρονια περιπου, ειχαν σταλει στον συνεργατη του Στ.Δαμιανιδη!
      Ως εκ τουτου, περισσοτερο μου μοιαζει για εμμεσο εκβιασμο,
      παρα το ο,τιδηποτε αλλο! Παντως το μηνυμα του, εσταλη! Αναμενουμε εξελιξεις!

    2. το….ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιεί η σινγκουλάαααρ ειναι το ..Kobinware σε έκδοση magirema-apotelesmaton για γουίντους και γιούνιξ

    3. Μας είπε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ και μας έβαλε πρόστιμα, στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Ε όχι κύριε, δεν έχεις δικαίωμα να ζητάς και την ψήφο μας!!!!

    4. ΕΡΓΟΛΑΒΕ -ΒΟΛΕΜΕΝΕ- ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ???? ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΣ… ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ
      ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    5. Άλλα δίνουν τα εκλογικά κέντρα και άλλα εμφανίζει η SL στους υπολογιστές της και στη ΤV.
      Τα μεγάλα κόμματα εμφανίζονται με διογκωμένα ποσοστά περιέργως κάθε φορά και τα αντισυστημικά τριμμάρονται προς τα κάτω του 3% μένοντας εκτός.
      Η σειρά των δύο πρώτων κομμάτων δεν αλλάζει εκτός και αν παίζουν στον πόντο.
      Όσοι ζήτησαν να γίνει σύγκριση μεταξύ εκλογικών και τι έδινε η SL τους είπανε σβήσαμε τα αρχεία.
      Τυχαίο που τόσα χρόνια αναλαμβάνει μία συγκεκριμένη εταιρία μονοπώλιο, κλείνεται στο υπουργείο εσωτερικών και δεν την ελέγχει ΚΑΝΕΙΣ για το ΑΛΑΘΗΤΟ και ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ της διαδικασίας ?
      Άλλες εταιρίες δεν υπάρχουν ?
      Τυχαίο που μέχρι πρότινος η SL εμφανιζότανε μέλος του αμερικανοεβραϊκού όμιλου KKR και μετά άλλαξε τάχα μου ιδιοκτήτες ?!?!?!
      Πάντα υπήρχε νοθεία.
      Τώρα πλέον γίνεται ψηφιακά με λογισμικό.
      Παλαιότερα μετράγανε μέχρι και την επόμενες μέρες μέχρι να βγούνε τα τελικά.
      Τώρα έχουμε αποτέλεσμα σε δύο ώρες, χωρίς διασταυρώσεις ή τυχαίες δειγματοληψίες για τυχόν “λάθη”.

    6. Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT)

      Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 μέσω tablet και κινητού τηλεφώνου.

      https://ekloges.ypes.gr/srt/

      Υ.γ. Μας εχουν φλομωσει, στα ψεμματα! Αλλα; Γιατι ειμαι, εδω; Μα για να τους ξεβρακωνω!

      1. Ααααααα! Μολις, το ανακαλυψα! Κραταει χρονια αυτη η … κολωνια του SRT! Τοοοσοοοο!!! Καινουργιο!!! Απο το 2009! Μαλλον η οποια αλλαγη, θα αφορα τις συσκευες τηλεφωνου, ταμπλετ και υπολογιστων! Νεας τεχνολογιας, πραμμα!

    7. το αποτελεσμα δε το φτιαχνουν τα computers αλλα οι εκλογικοι αντιπροσωποι που ειναι σε καθε εκλογικο τμημα. Δηλαδη τα μικρα κομματα που δεν εχουν, καταποντιζονται ή παιρνουν 2,9%… Αϊντε ξυπνατε, ασχετοι

    8. Ρε κοπρόσκυλο εσύ που μας λες ψεκες εύχομαι πραγματικα να έκανες το εμβόλιο και να ψοφήσεις αργά και βασανιστικά.

    9. Μεγαλn voθεiα μυρiζει….Με πλnθυσμό 10,3 εκατ, έxoυμε 9,8 εκατ εγγεγραμμέvoυς στoυς εκλoγικoύς καταλόγoυς ! ! !

      Αποσπασμα

      Σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης αλλά και του απερχόμενου – αντικαταστάθηκε ήδη από υπηρεσιακή υπουργό – Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη αφήνει ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ ταυτόχρονα κρούει τον κώδωνα για την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου.

      Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe επισημαίνει το παράδοξο – μετά από 4 χρόνια της δήθεν πρωτοποριακής διακυβέρνησης Μητσοτάκη – σε μια χώρα με περίπου 10,3 εκ πληθυσμό να παρουσιάζονται 9,8 εκ εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους!

      https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/04/n-voi-i-n-103-xo-98-vo-o-oo-o.html?m=1

      1. Τι συμβαίνει εδώ;

        * Δεν υπάρχουν ανήλικοι σ ́ αυτό το κράτος;
        * Ψηφίζουν άτομα που δεν είναι Έλληνες πολίτες;
        * Δεν έχει γίνει διαγραφή των πεθαμένων από τους εκλογικούς καταλόγους, εδώ και έναν αιώνα;

        * Συνυπολογιστε δε και το οτι 1.100.000 περιπου, εχουν μεταναστευσει!

    10. Λοιπον! Λοιπον! Μαντεψτε! Που βρισκεται ο server της Singular Logic???

      Υ.γ. Αρα κατα την γνωμη μου και εκ των πραγματων, τι παραπανω να κανει το Team Jorge, κλπ.;;;

    11. Οι ψέκες σκούζουν.
      Γουστάρω.
      Το βράδυ των εκλογών θα σας γλεντάω όλους εδώ να είστε μην χαθείτε.

      1. συνοδοιπορε, χτυπαμε και αυτοδυναμια. Αρκει η αποχη να παρει >60%. Τελικα θα κερδισει η Ελλας, οχι το ξυρισοφελοπουλοκομμουνοχουντοΣκυλολοϊ

    12. Hεταιρια μετάδη ότι της δεινή το υπουργείο εσωτερικών κ όχι ότι θέλει η εταιρία βλέπω πολύ πολιτικό σκοτάδι όταν πολίτες κ δημοσιογραφη δεν κ
      ξέρουν τους νόμος τα ΦΕΚ διάταξης κ εγκυκλίους μαυρα χάλια έχουμε

    13. ΠΡΟΣ κο.ΧΙΟ

      ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

      Για να σας μπασω στα μυστικα της, ωστε να καταλαβαινομαστε!

      * Να σημειώσουμε ότι σε κάθε απογραφή πληθυσμού δεν καταγράφεται μόνο ο μόνιμος πληθυσμός ενός τόπου αλλά και ο πραγματικός και ο νόμιμος πληθυσμός του. Οι ορισμοί τους για έναν τόπο (νομό ή δήμο) είναι οι εξής:

      ● Μόνιμος πληθυσμός είναι εκείνος που διαμένει σ’ αυτόν (τον τόπο) ανεξαρτήτως αν βρέθηκε σ’ αυτόν ή είναι Ελληνας υπήκοος ή αλλοδαπός.

      ● Πραγματικός πληθυσμός είναι ο πληθυσμός που βρέθηκε σ’ αυτόν ανεξαρτήτως αν διαμένει μόνιμα ή προσωρινά σ’ αυτόν, αν είναι περαστικός ή είναι Ελληνας υπήκοος ή αλλοδαπός.

      ● Νόμιμος πληθυσμός είναι μόνο οι Ελληνες υπήκοοι που διαμένουν μόνιμα σ’ αυτόν. Με βάση τον νόμιμο πληθυσμό κάθε νομού γίνεται η κατανομή των 285 εδρών που θα εκλεγούν σ’ αυτόν (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τις 300 έδρες της Βουλής οι 12 είναι για βουλευτές Επικρατείας και οι 3 για αποδήμους).

      * Το αρθρο: 54 – παρ.2 που συχνα-πυκνα επικαλουμε, οριζει τα κατωθι:

      2. O αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το ΝΟΜΙΜΟ πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, από τους εγγεγραμμένους στα οικεία δημοτολόγια, όπως νόμος ορίζει. Τα αποτελέσματα της απογραφής θεωρείται ότι έχουν δημοσιευθεί με βάση τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας μετά την πάροδο ενός έτους από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής της.

      Υ.γ. Τι οριζει; Με βαση, τον ΝΟΜΙΜΟ πληθυσμο! Ισχυει και για τις Βουλευτικες εκλογες και για τις Δημοτικες!Τι κανουν αυτοι; Ο,τι θελουν και ο,τι τους βολευει!

      Απτο παραδειγμα, η εκλογη Ευρωβουλευτων του 2014, με τον ορο της Απογραφης DE FACTO ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Και οχι τον ΝΟΜΙΜΟ! Ειναι ή δεν ειναι ΑΚΥΡΕΣ οι εκλογες; Εσεις τι λετε;

        1. KALLISTRATOS FM

          Ευχαριστω, πολυ! Θα το δω! Τον παρακολουθω, χρονια!

    14. Πάντως ψήφο από την μεσαία τάξη μάλλον την κατώτατη φτωχοποιημένη τάξη που διαθέτουν οι άνθρωποι καταστήματα παροxής υπηρεσιών ή εστίασης κτλ ο Κούλης δεν θα δεί ψήφο ούτε για ανέκδοτο.

    15. και αφου ειναι πειραγμενα γιατι δε βγαινει παντα το ιδιο κομμα; γιατι εναλασσοντααι τα κομματα;

      1. Για να κοιμίζουν τον κόσμο νομίζοντας ότι ψηφίζει και να του δημιουργούνται ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, όλοι το ίδιο κόμμα είναι σε ότι αφορά την πολιτική, τα χρώματα αλλάζουν.
        Η μάχη μεταξύ τους γίνεται μόνο για τη μάσα.

    16. Παιδια αμα χρειαστειτε …κουταλες για μαγειρεμα δηλωνω Παρων μου περισσευουνε! Προσοχη στη ψηφο των ελληνοποιημενων αλλοδαπων που εξαγοραζεται και μ ενα 20ευρω! Οι γεροι με ανοια σε κατ οικον περιορισμον!

    17. Σύμφωνα με το άρθρο 164 του Ποινικού Κώδικα, η νόθευση της εκλογής είναι ελαφρύ πλημέλλημα και τιμωρείται με ποινή ως δύο έτη, ή ως 5 έτη αν ήταν σε υπηρεσία. Θεωρώ πως το αδίκημα αυτό θα έπρεπε να θεωρείται κακούργημα και να τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη (ούτε καν με πρόσκαιρη κάθειρξη).

      1. Πολίτης

        Η νοθευση, παραπεμπει και σε αλλα ποινικα αδικηματα!
        Παραβαση Καθηκοντος, Νοθευση Εγγραφων, κλπ.

          1. Πολίτης

            * ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
            * ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
            * ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ
            * ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΔΟΛΟ
            * ΝΟΘΕΥΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
            * ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
            * ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

            Υ.γ. Αυτα εχω βρει, εγω! Ενας Δικηγορος, φανταζομαι οτι θα βρει, περισσοτερα αξιοποινα αδικηματα!

    18. Τις κοντης ψ@λης της φταίνε οι τριχες. Ρε ο κοσμος βλεπει. Χτίζονται πολυκατοικίες, πωλούνται οικοπεδα, τζιπ, σκαφη, ωραιος καλοντυμενος κοσμος, καινουργια εστιατορια, ομορφα ξενοδοχεία. Ο Κυριάκος μετετρεψε το fail state σε υπολογισιμο Ευρωπαϊκο κρατος. 2 4ετιες και θα προσεγγισουμε δυτικες οικονομιες. Τωρα αν μερικοί επιμενετε στη μιζέρια, την κλαψα, την τεμπελια ψηφιστε Αλ6. Αφηστε εμας να απολαυσουμε τη ζωη και τους κοπους μας

      1. Προφανώς και δεν έχεις εργασθεί ή διαμείνει σε υπολογίσιμο Ευρωπαϊκο κράτος, για να έχεις αυτήν την γνώμη…

    19. ελπίζω οι ερπύστριες να είναι έτοιμες και γρασαρισμένες το Μάη, δια παν ενδεχόμενο

    20. Το 2019 ολα σχεδόν τα γκάλοπ έδιναν στόν Συριζα κάτω του 28 % και στίς εκλογές τότε πήρε … 31,5 % και την ΝΔ κάτω 37% και .. πήρε 40% και τέλος την Χ.Α. απο 7% που είχε την έρηξαν κάτω του 3% , το ίδιο θα κάνει και τώρα και η Κούλα , επίσης μη ξεχνάμε οτι θα ψηφήσουν με το αζημίωτο φυσικά όπως γύφτοι , λαθρό , γκέηδες κ.λ.π. , τώρα τι περιμένετε απο ενα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα , καθαρότητα και εντιμότητα μη τρελλαθούμε και εντελώς

    21. Σωστή ή Πρόταση τού ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ. Ετσι τιυλαψιστον@θα μπορει να ελεγχθεί το ένα σκέλος τού υπολογισμού τών ποσοστών τών Κομμάτων κατά Περιφέρεια καί Πανελλαδικά . Το αλλο σκέλος των υπολογισμών δηλαδή ….νά αλλοιωθηκε ο αριθμός των ψηφων ανα Κομμα και Υποψήφιο που έφθασαν από τά εκλογικά Κέντρα ειναι ένα ακόμη πρόβλημα που απαιτεί ελεγχο των σάκων μέ τά ψηφοδέλτια . Η ηλεκτρονική ψηφοφορία και εισαγωγή ψήφων στό Σύστημα ανά Κόμμα απαιτεί άλλες διαδικασιες ελέγχου…ώστε νά διαπιστωθεί, όπως έγινε καί στην Florida τό 2004 …οτι όταν πχ πληκτρολογείς Gore δεν πιστώνεται ο ψήφος στόν Bush Junior !!!

      1. ΟΥΤΙΣ

        Αν θελεις, βρες το βιντεο! Το οποιο σημειωτεον, το εξαφανιζουν! Και δεν μπορω, να το βρω πλεον! Υπαρχει και με μεταφραση, στα Ελληνικα!

        Hacking Democracy Trailer

        https://m.youtube.com/watch?time_continue=89&v=B-N5TIyZVMY&embeds_euri=http%3A%2F%2Fwww.hackingdemocracy.com%2F&source_ve_path=MjgyMzksMzY4NDIsMzY4NDIsMjM4NTE&feature=emb_title

    22. singular logic = kiss of death …ρωτηστε τον Μουστακαλη Μεϊμαράκη..ειναι χύτρα μαγειρέματος

    23. Η εκλογική Νοθεία υλοποιείται μέ εμβόλιμο self deleted Αλγόριθμο πού μετά τήν βρώμικη δουλειά αυτοδιαγραφεται γιά νά Μήν ανιχνευτεί . Bλεπε Election Fraud 2004 Stanforfd University . Έτσι έμειναν εκτός Βουλης ΧΑ και ΛΑΕ μέ ελάχιστο ποσοστο κάτω από τό 3%.

    24. ΠΡΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ

    25. καλά, πάλι χαζαρικα αφοδευματα θα μαγειρεψουν τα αποτελέσματα των εκλογών
      στην Ελλάδα. είπαμε. ελευθερωθηκαμε από τουρκικό ζυγό για να ξανασκλαβωθουμε στον χαζαροσελτζουκοτουρκικο ζυγό.
      στα περιούσια περιτετμημενα παπαρια.
      Με δελτία σίτισης από τον διαταραγμένο ΤΥΡΑΝΝΟ ΜΕ ΠΟΛΎ ΜΙΣΟΣ, ΠΕΡΊΣΣΙΑ ΠΕΡΙΦΡΌΝΗΣΗ Κ. ΠΛΉΡΗ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      Η ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.

    26. Στέφανε, επειδή μόνο εσύ τα λες, κάνε ρεπορτάζ για τον Σκοπιανό που έκανε έκθεση στη Θεσσαλονίκη ως Μακεδονία!!! Το ανθελληνικό τόξο βρίζει αυτούς που πήγαν και κατέβασαν τους πίνακες και όχι αυτούς που του επέτρεψαν να εμφανιστεί σκέτο Μακεδονία μέσα στη Θεσσαλονίκη!!! Γερά Στέφανε, μόνο εσένα έχουμε να τους γλεντάς και τον Ηλία με την τηλεκάρτα.

    27. Πιστεύει κανείς εχέφρων άνθρωπος πως τα αποτελέσματα δεν είναι πειραγμένα? Και όχι μόνο σε αυτές τις εκλογές αλλά και σε προηγούμενες…αλλά τώρα πραγματικά θα γίνει της νοθείας το κάγκελο.

    28. Παντού διαπλοκή ψέμα ανθελληνισμός και νοθεία χειρότερα και από την Νιγηρία έχουμε γίνει, αλήτες προδότες πολιτικοί.

    29. Να αναρτηθούν όλα τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα, τόσο στα τμήματα όσο κ στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών. Ώστε οι αντιπρόσωποι των κομμάτων από κάθε περιοχή κ συνολικά τα κεντρικά τους γραφεία να τα ελέγξουν.

    Comments are closed.