ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! “ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ” – ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;;;; ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Δύο ακόμη καταξιωμένοι γιατροί πρώτης γραμμής ο Βρετανός Mike Yeadon και ο Γερμανός Wolfgang Wodarg, απεύθυναν μια έκκληση για αναστολή μελετών επί εμβολίων SARS-CoV2. Την απεύθυναν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και επισυνάπτουν αναφορά στο αίτημά τους, που καλούν τους Ευρωπαίους να υπογράψουν, όπως μεταδίδει το dimpenews.com.

    O τ. αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, ο γιατρός Michael Yeadon και ο Dr Wodarg, τ. βουλευτής (σοσιαλδημοκράτης) σταχυολογούν κάποιους κινδύνους ως πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο:

    ”Ο σχηματισμός των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών» αντισωμάτων (neutralizing antibodies) μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα όταν τα άτομα που υποβάλλονται στη δοκιμή αντιμετωπίσουν τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η αποκαλούμενη βελτίωση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια covid σε γάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ανέχθηκαν καλά τον εμβολιασμό πέθαναν αφού μολύνθηκαν με αληθινούς κορονοϊούς. Αυτή η υπερβολική αντίδραση ευνοείται περαιτέρω από τους ενεργούς ενισχυτές.

    Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV-2 . Ωστόσο, οι πρωτεϊνικές ακίδες περιέχουν επίσης πρωτεΐνες ομόλογες με τη συγκυτίνη, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 πυροδοτεί μια ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα αόριστης διάρκειας σε εμβολιασμένες γυναίκες.

    Σύμφωνα πάντα με το dimpenews.com, τα εμβόλια mRNA BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα σε αυτήν την ουσία – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν αλλεργικές αντιδράσεις, ή ακόμα και θάνατο, στον εμβολιασμό.

    Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Όπως με τις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να παρατηρηθούν μόνο με προγραμματισμένη έγκριση έκτακτης ανάγκης όταν είναι ήδη πολύ αργά για εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν. Οι κυβερνήσεις σκοπεύουν να εκθέσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε απαράδεκτους κινδύνους και να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν εφαρμόζοντας περιορισμούς που εισάγουν διακρίσεις σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

    Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020. Η επιστημονική ευθύνη απαιτεί από εμάς να κάνουμε αυτό το βήμα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ολοι οχι λεγατε κι για τις μασκες και τις φορεσατε και στα παιδια σας το ιδιο και με το εμβολιο θα κανετε

    2. Το εμβόλιο πρέπει να το κάνουμε ολοι με τη μονη διαφορά πρωτα να το κανουν οι 300 προδότες τις Βουλής με τις οικογένειέςτους και μετα απο εξι μήνες αν ζούνε να το κανουμε και εμεις . Αγαπητέ Στέφανε στο Μακελειό μπορείςνα τους το κάνεις προταση αφού ο Κουλης είπε θα το κάνει πρώτος ας πάρει και την φαμίλια του μαζί . Ευχαριστώ .

    3. Η καγκελάριος τής Γερμανίας Μέρκελ επιβάλλει με τό ζόρι τό εμβόλιο τής Πφίτσερ (Pfizer) γιατί έχει προσφέρει στήν GAVI-Impfallianz-Συμμαχία εμβολιασμού 600 εκατομμύρια ευρώ.Η Συμμαχία εμβολιασμού ιδρύθηκε τό 2000 στήν Γενέβη από τήν Μελίντα καί τόν Μπίλ Γκέιτς.
      Γιάννης Λάκων

    4. μπαιντενακια του κοιμωμενου τζοσεφ τον βουτατε τον κολιο στο ξυδι;

    5. Ο καθηγητής-διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας κυριος Δημητριος Κουβελας στο ΑΠΘ δηλώνει ότι δεν υπάρχει επιστημονική διχογνωμία για την θεραπευτική ικανότητα του φαρμάκου που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ στις 9/11 και εισηγείται την άμεση προμήθεια των ελληνικών νοσοκομείων.
      – Εύλογα ερωτήματα γιατί το θέμα του φαρμάκου βρίσκεται στη σκιά της παγκόσμιας επικοινωνιακής ομοβροντίας γύρω από το εμβόλιο.
      (συνεντευξη στον REAL FM 07.12/20 στην εκπομπη του Μ Kοττακη )

      Αυτό που μας τόνιζαν διαρκώς τα κατευθυνόμενα από την κυβέρνηση και εξαρτώμενα από κρατική διαφήμιση-επιχορήγηση ΜΜΕ, ήταν ότι πρέπει πάση θυσία να προστατευτεί από κατάρρευση το -δημόσιο- σύστημα υγείας. Βγαίνει λοιπόν ο κος καθηγητής και λέει ότι με 3.000.000 (το πολύ) λύνεται ΆΜΕΣΑ το πρόβλημα και με 10.000.000 προνοούμε και για το 2021… και καθόμαστε σα μ….. και συζητάμε υπό συνθήκες lock down και δεν έχουμε πάρει με τις πέτρες πρωθυπουργό, υπουργούς και επιτροπή εμπειρογνωμόνων!

      ΥΓ ο κυριος Κουβελας εμφανισθηκε και στην εκπομπη του κ Σαχινη την περασμενη Παρασκευη στο Κρητη ΤV
      Ησαν παροντες και λοιμωξιολογοι , οι οποοιοι ισχυρισθηκαν οτι αγνοοουσαν το παρον φαρμακο

      Τελικα ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ? η μηπως
      τα 7,5 δις εμβολια βολευουν μπροστα στα 2 η 3 εκατομμυρια φαρμακων ? Δηλ ακομη και στο ΘΑΝΑΤΟ …μπροστα η ΟΙΚΟΝΟΜΑ και τα σχεδια των γνωστων κεντρων….

    6. Η μόνη πραγματική βόμβα που μας σώζει είναι να πέσει μία στο Μαξίμου , με όλους τους μέσα και να το κάνει πετραδάκια.Φαντάζεστε τι γλέντι θα γίνει;

    7. Ολο βομβες πεφτουν αλλα οι νεοταξιτες ακολουθουν κατα γραμμα το σχεδιο.
      Μηπως σιγα σιγα ν’αλλαξουμε τακτικη ?

    8. Η Μέρκελ μας έλεγε για την ΔΕΗ “Όχι στα μονοπώλια. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει ελεύθερη αγορά και γι΄αυτό θα πρέπει να ανοίξουν ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος”. Τώρα στα εμβόλια η Μέρκελ μας λέει “Ναι στα μονοπώλια. Θα πάρετε μόνο το γερμανικό εμβόλιο της Φάιζερ και δεν θα κυκλοφορήσει κανένα άλλο εμβόλιο”. Για στάσου μαντάμ. Όποτε σας συμφέρει “Ναι στα μονοπώλια” και όποτε δεν σας συμφέρει “Όχι στα μονοπώλια”? Γιατί να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μόνο το εμβόλιο της Φάιζερ? Αυτό δεν είναι μονοπώλιο? Να κυκλοφορήσουν όλα τα εμβόλια και της Οξφόρδης, και της Μοντέρνα και το Ρώσικο και το Κινέζικο και όποιος θέλει να εμβολιασθεί να επιλέγει όποιο θέλει. Αυτό θα πει ελεύθερη αγορά. Μόνο της Φάιζερ είναι μονοπώλιο.

    9. Όχι στη γονιδιακή θεραπεία που μας υποχρεώνει ο κούλης και ο μπασκετμπολίστας να καρφώσουμε στο σώμα μας και στο σώμα των παιδιών μας.

    10. Έλα Μητσοτάκη να το κάνεις πρώτος μπας και ησυχάσουμε..

    11. NA ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ:
      -ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ PFIZER.
      -ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.
      -ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ.

    12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΑ
      ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ………

      http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/09/covid-19-andrew-kaufman-reuters.ht
      .
      https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/09/carrie-madej.html
      ———————————————————————————————
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Α ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ +ΒΙΛ ΓΚΕΙΤΣ
      https://www.tesla.com/gigafactory
      https://www.youtube.com/watch?v=2-DQEgVaxWg
      https://oaskhths.blogspot.com/2020/09/elon-musk-covid-19.html?m=1
      https://electrek.co/2020/07/03/tesla-joint-patent-curevac-revolutionary-bioreactor-for-rna/

    13. Στη Πολωνια 90% δεν πρόκειται να κάνουν το εμβολιο.

    14. Είδα όραμα ότι στην Πενσυλβάνια 200.000 ψήφοι ήταν ψήφοι νοθείας, τις επόμενες 48 ώρες ο ξανθός Ιεράρχης θα κηρύξει στρατιωτικό νόμο και για αρχή 2.500 άτομα θα εκτελεστούν για εσχάτη προδοσία. Ο Τζο ο κοιμώμενος θα προσπαθήσει να διαφύγει αλλά θα τον παραδώσουν οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί για να έχουν ελαφρυντικά στις μεγάλες Δίκες που θα γίνουν.

      1. Μυστη μου θα ευλογησω αυτο το σεναριο στη γιογκα μου…μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον

      2. Όταν βγει ο Τραμπ όλο αυτό το καραγκιοζιλικι με τον ιό θα τελειώσει. Μέχρι τότε υπομονή και αν είστε σε θέση που δε μπορείτε να αποφύγετε εμβολιασμό , αγοραστε χρόνο. Βρειτε μια δικαιολογία και αποφύγετε τον. Πιστεύω μέχρι τον Φεβρουάριο -Μαρτιο να σταματήσει και το παραμικρό πιόνι της νέας ταξης να μιλάει για ιό.

        1. Ποιος τραμπ βρε τσιτσο; παει αυτος τελειωσε καπουτ , αυτος περιμενες οτι θα σε σωσει βρε κακομοιρη μου; πιστεψες μηπως οτι θα σου πληρωνε την εφορια και θα σου εδινε μηνιατικο 2000 δολαρια;;;

      3. Το ξέρουμε ότι ηταν ψήφοι νοθείας,
        το νέο είναι οτι έτσι αποφάσισε και το ανώτερο δικαστήριο της Πενσυλβανια μυυυυυστη μουυυυυ

    Comments are closed.