ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ – ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΤΑΥΡΟΣ

    Με διανομή αγιασμού σε μπουκαλάκι, έξω από τις Εκκλησίες, ετοιμάζεται να απαντήσουν οι ιερείς στην απαγόρευση τέλεσης λειτουργιών καθώς και αγιασμού των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων.

    Σύμφωνα με το MEGA, το κλείσιμο των εκκλησιών έχει προκαλέσει την οργή των ιερέων και γι’ αυτόν τον λόγο ο Αρχιεπίσκοπος συγκαλεί εκτάκτως τη Δευτέρα συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, όπου θα εξεταστούν τα νέα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αρκετοί ιερείς σκοπεύουν να βγάλουν τον αγιασμό στα προαύλια, μετά την τέλεση λειτουργίας στην κλειστή εκκλησία, όπου θα δοθεί στους πιστούς με ατομικά μπουκαλάκια. Με αποστάσεις και με σειρά προτεραιότητας ένας ένας οι πιστοί θα περιμένουν έξω από τους ναούς υπό την επίβλεψη των νεωκόρων.
    Μετά το τέλος της ακολουθίας των Θεοφανείων ιερείς και προσωπικό των εκκλησιών θα ανοίξουν την πόρτα θα βγουν έξω και θα μοιράσουν τον αγιασμό σε ατομικά δοχεία.
    Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο του «σκληρού» lockdown που τέθηκε εκ νέου σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής, οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Άγια νερά, άγιο φως, άγια καρφιά, άγιες παντόφλες, άγια ζουνάρια, πετσάκια και και και.
      Ρε παιδιά, ο χρόνος σταμάτησε για σας? Ξέρετε είμαστε στον 21 αιώνα, η επιστήμη,
      έρευνα, τεχνολογία κλπ, τρέχει με ηλιγκιώδη ταχύτητα, εσείς με το γαϊδουράκι ακόμα?

      1. Ασχολήσου εσύ λοιπόν με την επιστήμη αφού αυτο πιατευεις, και ασε οποίον θέλει να ασχολείται και να πιστεύει στα άγια. Δεν θα πεις εσυ σε κανέναν τι θα κανει.

    2. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΥΡΙΟΙ .
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    3. ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ ΠΔ Κ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΟΜΑΛΑΚΑ ..Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΠΡΟΣΥΝΟΥΝ..ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ?? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ..ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    4. Εκτός απο τον σιωνιστή Ιερόνυμο στα τέσσερα και οι περισσότεροι Ιεράρχες και σχεδόν ολο το παπαδοβρόχι , μπράβο άξια τα ράσα που φοράτε φαρισσαίοι υποκρητες

    5. «Σταματείστε τα μυστήρια,ακυρώστε τους αγιασμούς,αφήστε τα δαιμόνια να δρουν ανενόχλητα». Αυτή είναι η εντολή. Αναγκάσετε τους ιερείς σε απευθείας άρνηση της πίστης τους,διατάξτε τους να μην κάνουν «μολυσματικές δράσεις» ασκώντας την ιεροσύνη τους. Αυτά λένε,αυτά διατάσσουν,η πονηριά δεν καλύπτει τίποτα.

    6. Παίσιος “Θα βάλει σκούπα ο Θεός” ,την ημέρα τών Θεοφανείων λίνωνται όλα τα μάγια γι’αυτό θέλουν οι κυβερνώντες να κλείσουν τίς έκλεισίες δυστυχώς οι ιεράρχες κοιμούνται για άλλη μια φορά, δυστυχώς οι ιεράρχες δεν καταλαβαίνουν τίν αξία του αγιασμού των υδάτων αλλά κι την (δύναμη) αυτής της πράξης, δεν είναι απλά λέω δύο λόγια πετάω ένα σταυρό κι τέλος αφήνω κι ένα πουλί ελεύθερο…
      Οι κυβερνώντες με τίν δικαιολογία τών σχολείων βρίκαν ευκαιρία να χτυπήσουν τους Έλληνες για να μάς έχουν δεμένους για άλλη μια χρονιά, ο Θεός να βάλει το χέρι του….
      Υγ Χίο σε παρακαλώ γράψε ένα άρθρο για την ημέρα τών Θεοφανείων….

    7. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ????

    8. διανομή αγιασμού!!!! επάνω σας να πέσει η αμαρτία αγύρτες!!!!!!!!!

    9. Αυτό είναι μόνο η αρχή και τα χειρώτερα έρχονται μετέπειτα ,όπως το οριστικό λουκέτο σε όλες τις εκκλησίες και την κατασκευή χιλιάδων τσαμιών σε ολη την Ελλάδα γιαυτό να κάθεστε αναπαυτικά στούς καναπέδες σας και οι 300 της σιονιστικής βουλής θα … δουλεύουν για σας

    10. Όλα θα ξεσκεπαστουν. Οι καλικάντζαροι κρύβονται τα Θεοφάνια, τώρα όμως που οι ιεράρχες έδωσαν το οκ πουυυ να κρυφτούν.

    11. Εκανε την θρησκεια μας αιρεση! Μια με τα κουταλακια μια με τα ποτηρακια! Ρε αι σταδιαλα

    12. Το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι αυτό που η παγκοσμιοποίηση καταστρέφει συστηματικά εδώ και δεκαετίες μέσω της διεφθαρμένης παιδείας και της ξεπουλημένης δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας. Ακόμα και οικονομικά πιεζόμενος ο καθένας μας ατομικά βρίσκει τη θέληση και τα αντανακλαστικά αντίστασης, ανάτασης και ανάστασης αν το τρίπτυχο ακόμα εμπνέει. Αυτό είναι που τρέμουν και αυτό χτυπάνε κάθε στιγμή και με οποιονδήποτε τρόπο. Μην τους κάνετε τη χάρη. Μην παραδίδεστε αμαχητί βορά στις αιμοδιψείς ανώμαλες σκέψεις τους.

    13. Σε μπουκαλάκι από το Σούπερ Μάρκετ; Πλάκα έχει. Οι πολιτικοί της δεξιάς να γράφουν στα παπάρια τους το “Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια”, το παπαδαριό να ξεπουλάει τα “Ιερά και τα Όσια” και οι νοικοκυρέοι σαστισμένοι να πέφτουν για άλλη μια φορά από τα σύννεφα. ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ.

    14. Δεν φοβάμαι να πεθάνω,φοβάμαι μήπως με δολια εμβολιοτεχνασματα μου κλέψουν τη ψυχή μου.

    15. Πιστεύω ότι δύο είναι οι λόγοι πού μας αποκόπτουν από την εκκλησία.
      1) Είναι ανάξιοι να διαχειριστούν την πανδημία αν δεχθούμε την ύπαρξή της. Σε αυτήν την περίπτωση μας οδηγούν ανά ομάδες στον θάνατο λίγους λίγους δηλαδή.
      2) Έχουν εντολές λόγο παγκοσμιοποίησης να χαθεί από τον τόπο η ιστορία, η θρησκεία, τα έθιμά μας, και η σημαία μας θα είναι απλά ένα κουρέλι.
      Ένας μωρέ να πάει από αυτούς μια φορά να βάλει ένα στεφάνι στον τάφο τού Κολοκοτρώνη … ένας. Τι να λέμε αφού οι πολιτικοί μας είναι μαριονέτες και αρκετοί από εμάς μεγάλα Βόδια.

    16. σιγά μη σκίσουνε κάνα καλσόν από τη στιγμή που η ιεραρχία έχει ταχτεί με την μασονία, τι μπορούνε να κάνουνε λίγοι παπάδες που πιστεύουν ακόμα στο Χριστό και στο Θεό

    17. Φοβουνται μη βγουν εξω τα αγιασμενα υδατα και πνιξουν τους αντιχριστους.

    18. Η πρώτη πολίτης της Ελλάδας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσε εντολή να μην ακουστεί ο εθνικός ύμνος και δεν προσκύνησε τον σταυρό, τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε ότι είναι σιωνιστές και εχθροί της Ελλάδας.
      Φταίνε οι ιεράρχες μας, που δεν ξεσήκωσαν τον λαό, να τους πάρει με τις πετρες, τρίζουν τα κόκαλα του Παλαιών Πατρών Γερμανού και όλων των Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και να έρχονται τα τσόλια οι σιωνιστές και να μας ξεφτιλίζουν με ΤΈΤΟΙΟ τρόπο την θρησκεία μας!!!

    19. Ρε πείτε τους να πάνε να γαμ@@ουν. Απατεώνες και λαμόγια όλοι τους.

    20. Να αγιασουν τα ύδατα, έστω να ρίξει τον σταυρό μόνος του ένας ιερέας. Μην μας πουν ότι τους ενοχλεί και αυτό. Όσο για τους κορονομ@λακες ψυχωτικους που φοβούνται μην κολησουν και πεθάνουν από κορονοιο επηρεασμένοι από τα μμε, να επισκεφτούν πρώτα έναν ψυχίατρο.

    21. Φταίει ο κόσμος! Απίστευτο το πόσο φοβάται τον θάνατο και επέτρεψε τον εγκλεισμό!! Απίστευτο!!! Τάζουν αιώνια ζωή και ο λαουτζίκος τους πιστεύει! Βρε ηλίθ@ η αιώνια ζωή δεν υπάρχει και η μακροζωία είναι για τους έχοντες χρήματα! Μας φτώχιναν για να ζήσουν αυτή πολύ και πλούσια, ενώ εμείς ήμασταν και ήμαστε αναλώσιμοι, αλλά όταν ζητάμε υλική ισότητα αφαιρούμε από αυτούς για αυτό και πρέπει να πεθάνουμε!! Δεν μας προστατεύουν!!!! Μας πεθαίνουν με επιτήδειο αργό θάνατο, αυτόν της φτώχειας και της ψυχικής δυστυχίας!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    22. Τι να σχολιάσεις με αφορισμένο Πρωθυπουργό και υπουργό Παιδείας?!

    23. Παλιομασονοι έρχεται το τέλος σας θα σας διώξει ο θεός

    Comments are closed.