ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ, ΤΑΞΙΤΖΗΣ – Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ. ΠΩΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Βλαντίμιρ Πούτιν

    Στην αποκάλυψη ότι έχει δουλέψει ως οδηγός ταξί προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του, προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην οποία μίλησε για την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

    Όπως ανέφερε ο ηγέτης της Ρωσίας τα οικονομικά προβλήματα που ακολούθησαν μετά την κατάρρευση, εξανάγκασαν πολλούς Ρώσους πολίτες να αναζητήσουν νέους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα.

    «Μερικές φορές έπρεπε να κερδίσω επιπλέον χρήματα», τόνισε. «Εννοώ, να κερδίσω επιπλέον χρήματα με το αυτοκίνητό μου, ως ιδιώτης οδηγός. Μου είναι δυσάρεστο να μιλάω γι αυτό για να είμαι ειλικρινής, αλλά δυστυχώς έτσι είχε η κατάσταση».

    Στο παρελθόν ο Ρώσος πρόεδρος έχει αναφερθεί στη διάλυση της ΕΣΣΔ, ωστόσο πρώτη φορά κάνει λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την εποχή εκείνη.

    Πίσω στο 1991, τα ταξί ήταν σπάνια στη Ρωσία και πολλοί ήταν οι ιδιώτες που προσέφεραν υπηρεσίες μετακινήσεων με τα οχήματά τους για να εξασφαλίσουν τα προς ζην. Μάλιστα όπως αναφέρει το BBC, κάποιοι πολίτες στην απελπισία τους μετέτρεπαν ακόμη και επαγγελματικά οχήματα ως ταξί, όπως ασθενοφόρα.

    Ο Πούτιν ήταν πράκτορας της υπηρεσίας ασφαλείας, KGB. Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 εργάστηκε στο γραφείο του δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης Ανατόλι Σόμπτσακ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε από την KGB μετά το πραξικόπημα κατά του προέδρου Μιχαήλ Γκορμπατσόφ τον Αυγούστου 1991 το οποίο και οδήγησε στη διάλυση της πρώην ΕΣΣΔ.

    Οι δηλώσεις του περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Russia, Latest History», το οποίο προβλήθηκε χθες Κυριακή, στο οποίο ο Πούτιν χαρακτήρισε τη διάλυση της ΕΣΣΔ ως κατάρρευση της ιστορικής Ρωσίας.

    «Ήταν μια αποσύνθεση της ιστορικής Ρωσίας με το όνομα Σοβιετική Ένωση», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι στη Δύση πίστευαν ότι η διάλυση της Ρωσίας ήταν μόνο θέμα χρόνου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Θα τους διαλυσει ολους ο ΠΟΥΤΙΝΑΡΟΣ.

    2. Μακελειό επειδή λιβανιζεις τον κοντό πρώην Καγκεμπιτη Βλαδίμηρο και φιλαράκι του Σουλτάνου θα σου πω το εξής. Οι Αμερικάνοι το 46′-49′ μας έσωσαν απο το να γίνουμε Σοβιετια και δευτερη Αλβανία! Καθώς οι “Ελληνες” Ρωσολαγνοι/Ρωσοδουλοι κομμουνιστες για αυτό πολεμούσαν για λογαριασμό των Σοβιετικων/Ρώσων. Οπότε να σε έβλεπα Στεφανε αν είχαμε γίνει και εμείς Σοβιετια και είχες μεγαλώσει κατω απο άθλιο κομμουνιστικο καθεστώς τι γνώμη θα είχες σήμερα για τους Ρώσους. Να σου πάντως ότι όλοι όσοι έζησαν κατω απο Σοβιετική ηγεμονία (Λετονοί, Εσθονοι, Λιθουανοι, Πολωνοι κτλ) δεν θέλουν να βλέπουν τους Ρώσους ούτε ζωγραφιστους!

    3. Μόλις κλάσει η Αμερική τα ρωσακια θα τρέχουν να κρυφτούν.Οικονομικα τους διαλύουν σε 6 μήνες.

    4. Ο Κλίντον (ο οποίος κατηγορούσε συνεχώς τον προηγούμενο δεξιό Μπους και τον Ρέιγκαν πως χρεοκόπησαν οικονομικά τη χώρα) ως νεοφιλελεύθερος όποιος θυμάται έριξε την Αμερική στη λιτότητα και άρχισαν πολύ άσχημες καταστάσεις που πριν το 1991 δεν υπήρχαν (έξαρση της φυλετικής βίας, ανισότητας). Επειδή λέμε κέρδισε η Αμερική το 1991 στον ψυχρό πόλεμο. Δεν κέρδισε κανένας. Η Αμερική μεταλλάχθηκε αναγκαστικά όπως και διαλύθηκε η ΕΣΣΔ, αλλιώς ο ψυχρός πόλεμος θα συνεχίζονταν. Απλώς η Ελλάδα ήταν στην καλύτερη οικονομικά δεκαετία της για αυτό νομίζουμε πως η Ρωσία τότε ήταν εντελώς διαλυμένη ή οι ΗΠΑ πανίσχυρες.

      1. Τον ψυχρό πόλεμο οι Αμερικάνοι. Η ΕΣΣΔ δεν μεταλλάχθηκε απλώς αλλά κατάρρευσε και διαλύθηκε και οι Ρώσοι καταντησαν να τρώνε στα συσσιτια και εβγαλαν τις γυναίκες τους στο κλαρί! Οι ΗΠΑ είναι χωρίς υπερβολή η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη.

        1. Εξαρτάται τι είναι οι ΗΠΑ. Λευκοί προτεστάντες, μαύροι, ισπανόφωνοι, καθολικοί λευκοί, Αμερικανοεβραίοι, ινδιάνοι. Για πολλούς η δεκαετία του 80 ήταν καλή και ελπίδα και από το 1991 και μετά αισθάνθηκαν προδομένοι και πήγαν κατά κρημνού. Για αυτό όπως στο λέω, μεταλλάχθηκε αλλά επειδή οι π-στιες δεν περνάνε μακροπρόθεσμα προτιμήσαν ξανά το ψυχροπολεμικό κλίμα (2000-).

    5. Οι Ρωσο-μπλιατάδες είναι οι χειρότεροι. Ρωτήστε και θα μάθετε…

    6. Καθίστε και βλέπετε και πιστέψτε τις <> κατσαπλιάδικες εκπομπές του BBC όταν θέλετε να πάρετε πληροφόρηση για τη Ρωσία 😀 😀

    7. βββ …. Ποιος ειναι αν δεν ειναι ο Πουτιν ; Τωρα το βρηκατε ολοι σας .Δεν ειναι αυτος,δεν ειναι ο αλλος ειναι ομοιωμα, ειναι μασκα ειναι …. ειναι ….Φατε σανο γιατι σας τον ταιζουν μια χαρα.Τοσο που εχετε φαει μεχρι τωρα απορω πως ακομη δεν εχετε σκασει.

    8. Ο Πούτιν ήταν ο υπεύθυνος της ασφάλειας του τότε πρόεδρου και μέθυσου Boris Jeltsin και αυτός του ανέθεσε καθήκοντα που συνεχίζει να τα έχει μέχρι σήμερα. Τα ότι παραιτήθηκε από KGB παραμύθια της χαλιμάς για αφελείς. Πούτιν και Ερντογάν αλληλοθαυμάζονται. Και οι δυο παλάτια 500 εκατομμυρίων και γκόμενες εις υγείαν των φτωχών λαών τους. Σκληροπυρηνικός κουμμούνας όπως και ο “απεσταλμένος” του εν Ελλάδι. ο Νοών νοήτω. Οι άνθρωποι τέτοιου βεληνεκούς υπηρετούντες σε αρχηγικές θέσεις της KGB ΔΕΝ αλλάζουν.

      1. Κουμμούνας ξεκουμμούνας, πώς παρέλαβε αυτός τη χώρα του και πώς είναι σήμερα και πώς κατήντησαν τη δική μας τα δικά μας τα διαμάντια.

        1. Το “κουμμούνας” σε πείραξε. Δεν έχω συγκρίνει “τα διαμάντια μας”. Απλά έχω πάει και Ρωσία /Σοβιέτ και Κίνα. Βιομηχανία πόρνες στη Ρωσία, φόβο και τρόμο στη Κίνα. Αυτά για τους κληρονόμους του Μαρξ.

    9. Ποτε εκανε τον ταξιτζη;Τοτε που ηταν δεξι χερι του δημαρχου της Αγ Πετρουπολης τον οποιο καλυψε με κολπα KGBιστικα γιατι εφαγε ολα τα λεφτα που ηταν για την θερμανση των πολιτων του δημου (κατι εκατομμυρια $);Οταν μετα καλυψε με τον ιδιο τροπο τις πομπες του μπεκρη προεδρου Γελτσιν και ετσι του πηρε και την προεδρεια;Η μηπως οταν εκανε “καθαρση” παιρνοντας ολες τις ιδιωτικοποιημενες εταιριες απο τους μαφιοζους Γιελτσινικους και τις εδωσε σε μαφιοζους δικους του;Εκτος κι αν εκανε τον ταξιτζη στα πλαισια της υπηρεσιας του στην KGB.

    10. Λέτε να τον βρει MOSSIA και να τον πείσει να εμβολιαστεί;;

    11. ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ….ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ….

    12. Είπε πως παραιτήθηκε?Βρε τον ψευτη
      Χαχαχαχα
      Σε τετοιες υπηρεσίες δεν τολμάς να παραιτηθείς γιατί θα σε παραιτησουν.

    13. Ο Πρόεδρος Πούτιν αγαπάει τη Ρωσία και κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει. Βέβαια κανένας δικός μας ηγέτης δεν του μοιάζει, διότι δεν αγαπάει την Ελλάδα. Για τον Πρόεδρο Πούτιν ήταν αδιανόητο πράγμα να διαλυθεί η Ρωσία και σήμερα αγωνίζεται να κάνει τη Ρωσία την μοναδική υπερδύναμη, οι δικοί μας όμως ηγέτες στηρίζουν κυριολεκτικά την επιβίωσή τους στη διάλυση της Ελλάδας, υπακούοντας στις εντολές των ξένων. Για αυτό ο νυν πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε όλους τους ξένους και κυρίως τους σιωνιστές, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, που ήταν και είναι μεγάλος σιωνιστής, ότι δεν είναι νατιβιστής. Δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους Έλληνες, ούτε για την Ελλάδα. Μόνο, που ο κόσμος δεν ήξερε τι σημαίνει νατιβιστής και νόμιζε ότι αυτό είναι καλό πράγμα. Ζούμε πραγματικά σε ένα ψεύτικο κόσμο.

    14. Αυτός δούλεψε ταξιτζής για να ζήσει. Ο δικός μας ο κόπρος εδώ που δούλεψε για να ζήσει;;;;

    Comments are closed.