ΒΙΝΤΕΟ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – “ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ” ΛΕΕΙ ΣΚΠΟΠΙΑΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ – “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΟΠΙΑ

    Ένα βίντεο “χαστούκι” στους εγχώριους Εθνοπροδότες, δίνει ένας Σκοπιανός ερευνητής youtuber.

    Τα όσα λέει, σύμφωνα με την έρευνα που έκανε, αποτελούν “κόλαφο” τόσο για τους  ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που υπέγραψαν τη συμφωνία των Πρεσπών, όσο και για αυτούς της Ν.Δ που εκείνο το διάστημα αντιδρούσαν αλλά πλέον επιχαίρουν και μάλιστα χαιρετίζουν την ένταξη των Σκοπιανών σε διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους έλεγαν ότι θα ασκήσουν βέτο..

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ λέει στο βίντεο ο Σκοπιανός και ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Μας “πούλησαν κουμουνιστικά παραμύθια” αναφέρει. “Εμείς πήγαμε στην περιοχή 900 χρόνια μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου”

    Δείτε το βίντεο :

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. η επισημη βουλγαρια ορεγεται απο καιρο την προσαρτηση αυτου του τοπου,αρα δεν ειναι τυχαιο που τα ακουμε αυτα.Σε οτι αφορα την μακεδονια,οποσδηποτε,ηταν και θα ειναι ελληνικη,οπως και ενα 30 της εκατο,των εδαφων των σκοπιων,οπως και της ιδιας της βουλγαριας.

    2. Σε παλαιότερη απογραφή που έγινε στο ψευδοκρατίδιο ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το1/3 των κατοίκων του ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΧΟΙ.

    3. Να ξέρετε ζω τα τελευταία χρόνια στην Βουλγαρία και η πλειοψηφία έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις με αυτόν

    4. Όποιος ψάξει τα ιστορικά στοιχεία, θα καταλήξει στο συμπέρασμα, πως ο άνθρωπος έχει δίκιο. Όμως, ο Τσίπρας αρχικά και ο Μητσοτάκης στη συνέχεια, πήραν εντολή να υποστηρίξουν πως πετάει ο γάιδαρος και τελικά το έκαναν. Όντως, το κουστούμι της Μακεδονίας που τους φορέσαμε, θα αποτελέσει σκαλοπάτι για τη μεγάλη Αλβανία.

    5. Δεν εχει σημασια τι λεει ο σκοπιανος.
      Οι ιδιοι οι ελληνες δινουν την μακεδονια στους εβραιους απο την στιγμη που ψηφιζουν ααρον αβουρι τον αξελ η τον εγγονο του μωηση και ολους τους υπολοιπους με δηθεν ελληνικα ονοματα.
      Οταν βαζεις τον εχθρο σου να σε κυβερναει τι ακριβως περιμενεις ως αποτελεσμα?

    Comments are closed.