ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ Λ@ΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΥ ΜΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ – ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    lathro-1

    Διαχρονικό το έγκλημα που συντελείται κατά της πατρίδας μας τα τελευταία χρόνια. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του πλανήτη προωθούνται από τα κυκλώματα της Τουρκίας προς την Ελλάδα.

    Οι Τούρκοι διακινητές έχουν… θησαυρίσει και στη συνέχεια οι αλλοδαποί έρχονται εδώ, παίρνουν επιδόματα, φιλοξενούνται δωρεάν, έχουν δωρεάν περίθαλψη από τις εισφορές των Ελλήνων εργαζομένων, ενώ πολλοί από αυτούς αναπτύσσουν εγκληματικές δραστηριότητες εντείνοντας το κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως φθάνουν στις ελληνικές θάλασσες οι καραβιές με λαθρομετανάστες, πως τους προσέχουν οι Τούρκοι λιμενικοί και στη συνέχεια η μοναδική αντίδραση του ελληνικού Λιμενικού είναι να προχωρήσει σε διάσωση καθώς η βάρκα όπως πάντα μπάζει με νερά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Αυτοί που δεν έχουν IQ ραδικιού εννοείται ότι ψηφίζουν ΛΙΑΚΟ.
      Όταν τα 9/10 τον Ελληνόφωνων έχουν μάθει να ζουν έρποντας και γλείφοντας και ενημερωνονται από τα τσοντοκάναλα του Ελλαδιστάν …….

    2. Τωρα αν σας πω ψηφηστε κασιδιαρη…θα λετε φασιστα τι θα κανει αυτος κλπ…αμα ειστε προκατηλειμενοι σε καποιον που δεν κυβερνησε τοτε κουλη και τσιπρα και πασοκ..και φυσικα ψοφο κακο ραγια νεοελληνα καλοπερασακια βολεμενε…ετοιμα σου να σε σχισουν τον λοκο εσενα και τα παιδια σου οι λαθρο…..

    3. Οι Τούρκοι τους συνοδεύουν οι λιμενικοί τους υποδέχονται μετά βαϊων κ κλάδων τα παίρνουν χοντραολοι οι προδοτες

    4. Ο κορονοιος ειναι ενας πανεξυπνος ιος:
      Ξερει ακριβως τα 2 μετρα αποσταση
      Ξερει πότε ειναι χαμηλα ή ψηλα
      ξερει αν σ ενα εστιατοριο περπατας με τη μασκα ή καθεσαι στο τραπεζι
      Ξεχωριζει τα συνορα ελλαδας τουρκιας
      καταλαβαινει αν εισαι ελληνας ή λαθραιος, αν εισαι ελληνας σου ορμαει αμεσως σε λαθραιους οχι
      ταξιδευει με τα επιβατηκα πλοια αλλα οχι με φουσκωτα και βαρκες λαθραιων
      δεν ενοχλει συναυλιες διασημων και κυριως αριστερων “καλλιτεχνων”
      Δεν ενοχλει πολιτικα προσωπα και δημοσιογραφους για να “εργαζονται” απροσκοπτα

    5. αντι για Ελλαδα την εχουν καταντησει φασολαδα

    6. Αυτοί βρε παιδιά είναι όλοι μαύροι. Γίνεται πόλεμος στην αραπιά και δεν μάθαμε κάτι η είναι μαύροι από Συρία;

    7. Πάντως λιμενικοί,πολεμικό ναυτικό,βάτραχοι κουάξ κουάξ και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι δεν περνάει κανείς και ελέγχουν τα πάντα.Μιλάμε πάντα για όσους πατάνε το pin και χάρη σε αυτούς κοιμόμαστε ήσυχοι.

    8. Σε πλήρη εξέλιξη το εγκληματικό σχεδιο εναντιον της πατριδας. Γνωστό εδω και χρονια. Απο ποιους ομως δεν μας λέτε. Και μη πείτε απο τους Τούρκους, θα χάσετε. Αν ομως πείτε απο τους προδοτες, υποτίθεται Ελληνες, πολιτικους και απο τον Ελληνικό λαο, θα πέσετε διάνα. Κανένας δεν κάθεται στον σβέρκο σου αν δεν σκύψεις. Και εμεις εχουμε σκύψει στα τέσσερα εδω κα πολλα χρονια. Και οι προδοτες πολιτικοι, που στο κατω κατω, την δουλεια τους κανουν, γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους, αλλα δυςτυχως και ο …κυρίαρχος….Ελληνικός λαός. Μη βγάζουμε την ουρά μας εξω εμεις και το παίζουμε θύματα!!! Δεν ειμαστε, εκτος αν εννοούμε πως ειμαστε θύματα του ίδιου του εαυτού μας. Μονο ετςι.

    9. Στέφανε βίντεο ΣΟΚ!!!!! Παιδιά υπάρχει αυτό, δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο!!! Βίντεο που ανέβηκε μόλις στην σελίδα Στόχος.. Λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει πολυβολειο! Καταστρέφουν το πολυβόλο και την θέση που βρίσκεται!!!!! Το πολυβολειο είναι σε κομβική θέση σε σημείο που θα αποτρέψει πιθανή καταδρομικη στο νησί!!! ΣΟΚ, λαθρομετανάστες κατέλαβαν πολυβολειο και καταστρέφουν το πολυβόλο!!!!!

      1. Ολα τα στρατόπεδα ειναι σε κομβικά και στρατηγικά σημεία. Γίαυτο τους βαζουν εκει. Η γεννοκτονια μας για μια φορά ακομα ειναι προσχεδιασμένη. Μονο που απο αυτην την γεννοκτονια δεν ξερω αν θα υπάρξουν επιζώντες.

    10. Τσιπρες και Μητσοτακηδες ψηφιζετε, τοτε θα πρεπει να δεχθητε και την λαθροεισβολη και να βγαλετε το σκασμο, διοτι και οι δυο ειναι λαθρολαγνοι!!!!!!!! Και για να λεμε του στραβου το δικιο ο Τσιπρας στο προγραμμα του Συριζα το λενε καθαρα, Ανοιχτα Συνορα για ολους και οτι η θαλασσα δεν εχει συνορα κλπ , κλπ, αλλα ποσοι απο αυτους που ψηφισαν Συριζα, ο οποιος γεμισε την χωρα με λαθρο, εκανε τον κοπο να διαβασει το προγραμμα τους;;;;;;; Ισως ελαχιστοι!!!! Οι υπολοιποι πηγαν σαν τα βοδια και….κουτουλισαν και τωρα κλαιγονται!!!!!!! Οσο για τον Μητσοτακη ,αλλα ελεγε και αλλα κανει για τους λαθρο!!!!!! Ακομα δεχονται βαρκες με λαθρο, αντι να τις γυριζουν πισω!!!!!!!!

    11. Οταν σταματησουν τα επιδοματα εχει να γινει της πουτανας. Και μαλον αυτο θα γινει μολις πανε για γεωτρησεις.
      Με το καψιμο των δασων και τις πλημμυρες θα εχουμε και γεωολογικη αλλοιωση. Οποτε μια δευτερη τουρκια ειναι προ των πυλων

    12. ψηφίστε πάλι τα ίδια πουλημένα τομάρια. Μητσοτάκη Τσίπρα. Καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας πάτε εκδρομές κάντε τα μπανακια σας κλειστειτε πάλι στα σπίτια σας πάλι και τα πουσταρια να μεταφέρουν τα Λαθροπηθηκομουρια σε όλητην Ελλάδα.

    13. Δεν τους προσέχουν μόνο οι Τούρκοι τους προσέχουμε και εμείς και μάλιστα χώνουμε και τον κόσμο μας στην φυλακή αν τολμήσει…είναι πολλά τα φράγκα ρε πολυπολιτισμικοί. Ας ελπίσουμε εμείς τα ζώα να μην σας ξαναψηφίσουμε επιλυτές προβλημάτων με ορίζοντα μηνός. Ούτε ντρέπεστε ούτε σιχαίνεστε πλέον. Συνέχεια του τέως ζαβού και ο νυν με ψιλό-παραλλαγές μην καρφωθείτε κιόλας.

    14. στα καναλια το μονο που βλεπουμε ειναι οταν πλησιαζουν στις ακτες των νησιων… οι νησιωτες να τους καλοσοριζουν.. και να πεφτουν στην θαλασσα να τους σωσουν.., ειδατε πουθενα να τους περιμενουν με τις πετρες και τα ροπαλα για να τους αποτρεψουν να αποβιβαστουν..??, τωρα που γιγαντωθηκε το προβλημα .. τωρα το μετανιωσαν αλλα ειναι αργά….,, αλλα και παλι μυαλο δεν βαζουν.. γιατι λενε να τους φερουν στην ενδοχωρα.. δλδ το προβλημα τους να το φορτωσουν σε αλλους ελληνες…, δεν ακουσα να λενε την λεξη .. απελαση… , να τους κρατησετε εκει..

    15. Αυτοί τώρα είναι πρόσφυγες απο την Συρία?

      1. Η συρια δεν θεωρειται πλεον εμπολεμη ζωνη.ψιλοτουφεκιες εχουμε.πουθενα δεν υπαρχει πολεμος στον κοσμο γενικευμενος.ολοι αυτοι ερχονται να σκοτωσουν να κλεψουν και να βιασουν .ολα τα σκουπιδια

    16. Νέα Δημοκρατία θέλατε φάτε την τώρα…. Ο Άδωνις που είναι ρε παιδιά…;;;;;

    17. γιατι δεν πανε και στην βουλγαρια…διπλα μας ειναι με κοινα συνορα με την τουρκια…, ή στα σκοπια που ειναι πιο φτωχες χωρες και με τις μκο θα κινουνταν οι οικονομιες τους…γιατί αραγε..??.. ρεε.. τετοια χώρα χωνευτήρι σαν την δικη μας σε βαρος των γηγενων κατοικων της δεν υπαρχει πουθενα αλλου στον κοσμο…, τα ριχνουμε στην εκαστοτε κυβερνηση.. τσιπρα και μητσοτακη…, εμεις ..ο λαος… οι πλειοψηφια…, τι κανουμε… ξεσηκωνομαστε.. ??.εδω..για τον κτηνοτροφο που σταματησε τους εισβολεις πηγαν για συμπαρασταση 200 ατομα ενω επρεπε να πανε 10.000 .., εχουμε λουφαξει..ολοι στον καναπέ…, ειναι και ο κορονοιος.., αλλα και πριν τα ιδια σκατ@ γινόταν.., αρα πρεπει να αφυπνιστουμε … και μαζι με μας και αλλοι που μπορουμε να επηρεασουμε.. και να ενεργοποιηθουμε.. να γινουμε ενεργοι πολιτες για τα εθνικα μας θεματα…,

    18. Τό κείμενο.
      “Παράφρονη μετανάστευση πού εξηγείται σέ 23 δευτερόλεπτα.Λέσβος στήν Ελλάδα.
      Δεξιά η τούρκικη Ακταιωρός,αριστερά η ελληνική Ακταιωρός,στή μέση μία βάρκα μέ παράνομους Αφρικανούς,πού γεμιζει μέ νερά.Οι μόνοι πού κέρδισαν είναι οι τούρκοι σωματέμποροι”.
      Γιάννης Λάκων

      1. να μην τους σωσουν.., αφου την βυθιζουν μονοι τους μολις φτασουν στο ελληνικο μερος..να αποχωρησει το ελληνικο λιμενικο και αν θελουν οι τουρκοι ας τους μαζεψουν.. αν δεν θελουν ας τους αφησουν να πνιγουν… να
        σταματησει αυτο το παραμυθι…ειναι στο δικο μας μερος και πρεπει να τους σωσουμε.., και μαλιστα καλουνε και το 112.., τα μαθανε ολα τα κολπα οι μαιμουδες….,

        1. Αυτό ακριβώς θέλουν οι Τούρκοι που τους στέλνουν. Να αποκτήσουν το δικαίωμα διάσωσης και έρευνας για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των νησιών. Μόνο βύθιση της Τουρκικής ακταιωρού όταν εισέρχεται παράνομα σε Ελληνικά ύδατα μπορείς να κάνεις. Αλλά αυτό σημαίνει πόλεμος.

    19. Καλοσωριστε τους εποικους αντικαταστατες σας ελληναραδες

    20. καλα και οι τουρκοι αλλα και οι δικοι μας εδω μας περνανε για χαιβανια πως γινεται οι βαρκες να τρυπανε οταν πλησιαζουν ξηρα σκοπιμα γινεται αστους να πνιγουν ας ηξεραν μπανιο η παρε αλλη βαρκα και με συνοδεια λιμενικου και εσυ οδηγησε τους απο εκει που ηρθαν ετσι κανουν τα σοβαρα κρατη οχι αυτο που γινεται εδω κλεινουμε τους πολιτες στα σπιτια με τον ΚΟΡΟΔΟΙΟ και μεταφερουμε ολα τα παρασιτα του κοσμου εντος της χωρας η ουγγαρια δεν δεχεται κανεναν αυτο ειναι κρατος σωστο

      1. “” η ουγγαρια δεν δεχεται κανεναν αυτο ειναι κρατος σωστο”” ενοεις οτι η ελλαδα εχει κρατος αλλα δεν ειναι σοβαρο?? η ελλαδα δεν εχει κρατος ουτε σοβαρο ουτε α-σοβαρο. ενα ματσο κουτσουλους εχει η ελλαδα για κρατος.

    21. Ο ΤΑΓΙΠ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ , ΟΙ ΕΔΩ ΚΗΦΙΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ . ΓΕΜΙΣΤΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ .

    22. Κοίτα να δεις κάτι ταλαιπωρημένα γυναικόπαιδα από εμπόλεμη ζώνη….πώς γίνεται μόνο γυναίκες και παιδιά και γεροντακια ;;;αααα ναι …..οι μαχημοι έχουν μείνει πίσω για να πολεμήσουν τον αόρατο εχθρό!!!

    23. Δεν φταινε αυτοι. ΕΣΥ φταις με τις πολιτικες σου επιλογες…..

      1. Σταματειστε τις βλακειες περί εκλογών. Η πολιτική μαφία τα έχει οργανώσει έτσι ώστε ότι και να ψηφίσετε βγάζουν ότι θέλουν αυτοι. Ξεκολλάτε το μυαλό σας με εκλογές και αηδίες. Όσων αφορά την λαθροεισβολη στην χώρα μας, μια επισήμανση. Δεν πλουτίζουν οι τουρκοι δουλεμποροι, η λαθρομεταναστευση είναι πυλώνας πλουτισμου του τουρκικού κράτους. Πως περνάνε ολόκληρη Τουρκία προερχόμενοι από πακισταν Αφγανιστάν Αφρική? Με την αρωγή του επίσημου τουρκικού κράτους. Κάτι το οποίο η πολιτική μαφία δεν το καταγγελει στους οργανισμούς γιατί πολύ απλά έχουν και αυτοί κέρδος. Βγάζουν λεφτά από διάφορα κονδύλια της εε καταστρεφοντας την χώρα μας.

      2. youuuuuuuuu houyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουυυυυ χουυυοχουοουυυυ….. επιτελους…. σιγα σιγα γινεται κατανοητο οτι οι ελληνοειδης κατοικοι της ελλαδας δεν ασχολουντε ουτε με την ψηφο τους ουτε με το καναρινι τους….. δεν υπαρχει ελπιδα, η ελλαδα χαθηκε και η ευρωπη μουσουλμανοποιειται…… οποιος βλεπει τα προσφατα γαλλικα, ιταλικα φιλμς του σινεμα περνει τα χειροτερα μηνυματα….. οι μουσουλμανοι η οι αφρο…… η οι οτι να ειναι… ειναι νουμερο 1 και οι ντοπιοι τα κουτορνηθια….. τραγικο……..

    Comments are closed.