ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΙ 200 ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    diarr

     

    Διάρρηξη με «λεία» που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ κατάφεραν διαρρήκτες σε μονοκατοικία επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

    Οι δράστες παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από όπου απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, στο οποίο περιλαμβάνονται και 200 λίρες αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

    Το Open παρουσίασε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης.

    Ο ένας από τους δράστες κατάφερε να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα κι έτσι κατάφεραν να εισβάλουν στην οικία. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανακάτεψαν όλο το σπίτι ώσπου έφθασαν στην κρεβατοκάμαρα και εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο.

     


     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. χαχαχαα καλα να παθουν και οι δυο οπως ολοι σας αμερικανοι σας κανουν τις δουλειες εμεις ειμαστε ακρηβοι δηθεν βλεπεις (αλλη κουβεντα αυτο) οι ποιο ωραιοι ομως ειναι αυτοι που εχουν σπιτια σε οικοισμους απο το 1996 και δωθε εκει δηνονται κιολας τα πασπαρτου ετσι στους φτηνους (εδω γελανε γιατι δεν εχετε ιδεα) και καθ ολα αξιοπιστους 🙂 αμερικανους εργατες σε ενα εργο 2 χρονων πανω κατω ε πασπαρτου ειναι αυτα ενα θα χαθει και ενα θα ξεχαστει απλα τουλαχιστον οποτε μετα ποσα χρονια οι αμερικανοι μολις νιωσετε φυσικα ασφαλης μιας και δεν θα ναι μακρια σε κανα αλλον οικοισμο εργο παραδιπλα θα ναι και σας βλεπουν μαθενουν και τις συνηθειες και φυσικα χωρης να σας παρακολουθουν το ποιο αστειο ειναι οταν τους κερνατε και τσιπουρα και χαιρετιοσαστε κιολας χαχαχαχ βασικα καλα να παθετε και οχι γιατι απλα δεν εχετε ιδεα αλλα γιατι δεν θελετε να αποκτησετε ιδεα για το σπιτι σας!!! που πληρωνετε χρυσαφη για κακοτεχνειες γεματο και λοισμονησα να σας πω οτι κατα βαση ποιθανοτητων οι καλοι αμρικανοι σας εχουν χεσει στο προσκεφαλο το κρεβατιου και ενοειτε χεζουν και κατουρουν σε ολα τα υπνοδωματια εκτος απο το μπανιο φυσικα και οχι μια φορα μεχρι λιγο πριν βαφει για να παραδοθει σε σας απο παιδακι το 89 ειμουν 5 χρονων μου εμαθε ο πατερας μου που ηταν μαστορας και αυτος απο μικρο παιδακι σε συνεργεια να κανω την αναγκη μου οταν βολευει στην φυση αλλιως οταν στο μπανιο του σπιτιου σε μπουκαλι η σε σακουλα και οχι στα πατωματα και στους τοιχους και οπου να ναι σπιτι ειναι!!! ακομα και οταν ειναι στα μπετα οι χωροι ειναι προκαθορισμενοι και ολα τα ελληνικα συνεργεια ετσι ειναι ακομα και στις μερες πολυ σπανια περηπτωση να ειναι αλλιως ενω αντιθετα συνβαινει με τα αμερικανικα συνεργεια που επιλεγετε εσεις πρωσιπικα και φυσικα πολυ προσεκτικα η ο καλος σας και καταπληκτικος μηχανικος και αρχιτεκτονας που τα ξερει και τα κανει ολα τοσο καλα χαχαχα που φυσικα ειναι και αυτοι που μοιραζουν τα πασπαρτου ετσι στου φιλους σας αμερικανους και διαλεγουν με τα ιδια κριτηρια με σας και αυτοι ποια αμερικανικα συνεργεια λεμε τωρα θα κανουν το ονειρο σας πραγματικοτιτα χαχαχαχ

    2. Επιτελους και μια καλη ειδηση….. Αυτοι που Εχουν…. θα χασουν, και σιγουρα δεν Εχουν….λογο εργατικοτητας….. το αντιθετο, μαλιστα.

    Comments are closed.