ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ «ΓΙΔΙΑ» ΣΕΡΓΙΑΝΙ – ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Κοινοποίηση:
1

 

Ο κορονοϊός (κάποια στιγμή) θα ηττηθεί, η βλακεία όμως είναι ανίκητη! Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας απηύθυνε -και στην ενημέρωση της Πέμπτης- έκκληση στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στα νησιά και ευρύτερα την επαρχία, καθώς σε περίπτωση «έκρηξης» κρουσμάτων και θυμάτων, οι δομές εκεί είναι παντελώς αδύναμες να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κρίση.

Ο Ελληνας όμως είναι πείσμων και σχεδόν όπως πάντα, κάνει το δικό του. Επικίνδυνη απόβαση Αθηναίων στις Κυκλάδες Πατήστε εδώ Παρασκευή πρωί, η κίνηση στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού στα διόδια της Ελευσίνας θύμιζε «απόδραση» τριημέρου.
Αυτοκίνητα φορτωμένα «μέχρι τέλους» (στις σχάρες και τα πορτ μπαγκάζ ολόκληρα νοικοκυριά – μέχρι και ζωντανά κοτόπουλα μετέφεραν κάποιοι!) περνούσαν το ένα μετά το άλλο τα διόδια. Στο ερώτημα προς τους οδηγούς πού πάνε, η απάντηση επαναλαμβανόταν μονότονα: «δεν πάμε μακριά, εδώ δίπλα. Μόλις φθάσουμε, θα κλειστούμε σπίτι…»!
Το ίδιο και στα νησιά, όπου συνεχίζονται οι αφίξεις Αθηναίων, αλλά και ξένων (κυρίως από την Ιταλία και τη Βρετανία) που είδαν σε νησιά όπως η Σκιάθος, η Σύμη και η Κάσος, το ασφαλές καταφύγιο που αναζητούσαν ώστε να προστατευθούν από τον θανατηφόρο κορονοϊο.

Ηδη στην Κάρπαθο καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», πρόκειται για μια 38χρονη νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας του νησιού (περισσότερα εδώ). Ενα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας;

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως προσπάθησε να πείσει τους απείθαρχους με μία ακόμη προειδοποίηση: «Απ’ όλους εμάς και τη συμπεριφορά μας εξαρτάται, τελικά, αν η κυβέρνηση χρειαστεί να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας. Ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα και αποστάσεις.
Όσο πιο μικρό είναι το νησί όπου κάποιος πιστεύει ότι θα καταφύγει για να προστατευθεί, τόσο πιο δύσκολη, αν όχι αδύνατη, θα είναι και η περίθαλψή του αν αρρωστήσει εκεί», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά στο διάγγελμα της Πέμπτης.

Οι εκκλήσεις των τοπικών αρχών πέφτουν στο κενό και όσο δεν αποφασίζεται η διακοπή των επιβατικών αεροπορικών ή/και ακτοπλοϊκών συνδέσεων, το ρεύμα προς τα νησιά δεν φαίνεται να μπορεί να ανακοπεί.
Την Παρασκευή πάντως, η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά ήταν σαφώς μειωμένη «Ερχονται Γάλλοι, Γερμανοί κ.α. Εχουμε επισκέπτες που είτε αδιαφορούν είτε δεν γνωρίζουν. Στείλαμε επιστολές σε υπουργεία ζητώντας την απαγόρευση επικοινωνίας με την Σκιάθο με ελεύθερη όμως διακίνηση πρόϊοντων», περιέγραψε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας. «Δύο Ιταλοί ήρθαν την περασμένη εβδομάδα από το Μιλάνο που έψαχναν να νοικιάσουν κατάστημα για το καλοκαίρι.

Έμεναν σε πανσιόν που ήταν παρανόμως ανοιχτή. Δεν πήγαν στο Κέντρο Υγείας, τους εντόπισε η αστυνομία, αλλά αυτοί δεν θέλουν να φύγουν. Τους ρώτησε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας πώς ήρθαν στην Ελλάδα και αυτοί απάντησαν ότι βρίσκονταν ήδη εδώ και 10 ημέρες στην Αθήνα αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε», ανέφερε προβληματισμένος. «Είμαστε ανοχύρωτοι», κατήγγειλε κ. Τζούμας, «και δεν υπάρχει υποδομή στο κέντρο υγείας να αντιμετωπίσει πιθανό κρούσμα. Δεν υπάρχει μηχανισμός ελεγκτικός. Συζητούσαμε με τον Λιμενάρχη πώς θα διαμορφώσουμε έναν χώρο για να γίνεται ένας έλεγχος από πού έρχονται οι επισκέπτες».

Ανάλογη εικόνα και στη Σύμη, όπου σύμφωνα με τον δήμαρχο Λευτέρη Παπακαλοδούκα, τις τελευταίες ημέρες έχουν καταφθάσει δεκάδες πολίτες από χώρες της Ευρώπης, ακόμα και την Κίνα. «Σε καθημερινή βάση επισκέπτονται το νησί άνθρωποι από όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ανθρώπους που είχαν αγοράσει σπίτια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί», ανέφερε ο δήμαρχος. «Ερχονται για να προστατευθούν από τον ιό», την ώρα όμως που στο νησί δεν υπάρχει ούτε καν γιατρός με ειδικότητα!

Αυτή τη στιγμή στη Σύμη υπάρχουν τρεις αγροτικοί γιατροί, και όπως υπογράμμισε ο κ. Παπακαλοδούκας, δεν υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση ενός σοβαρού έκτακτου περιστατικού – πόσω μάλλον κρούσμα κορονοϊού. Ανησυχητική η εικόνα και στα κοντινά της Αθήνας νησιά, όπως αυτά του Σαρωνικού (ιδιαίτερα η Αίγινα), η Ανδρος κ.α.

kinisi-diodia1 kinisi-diodia2 kinisi-diodia3

πηγή: agioitheodoroi.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

80 Σχόλια

  1. Πάρτε τις πινακίδες από τις κάμερες όλων αυτών των ζώων κ τσακιστε τα στα πρόστιμα!

  2. Βάλτε φράχτη στα διόδια όπως στον Έβρο…. Και στρατός να φυλάει την Αθήνα από τα γίδια..

  3. Πάει ο κοσμάκης να προλάβει τα κατσίκια για το Πάσχα μην του τα φάνε οι Αθηναίοι .
    Κράζουν οι κάργες που τα πούλησαν όλα για ένα διαμέρισμα 60 τ.μ στην Αθήνα .

  4. ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΟΥΓΚΑΝΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ COVID ΤΟΥΣ.

  5. Κατάστρεψαν την Ελλάδα οι κολο βλάχοι…. Άσε που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΚΕ κλπ…..

  6. @πουτσες μπλε
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 3ΕΚ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΔ, (ΤΟΥΣ ΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΠΛΑΤΗ),
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 1,5ΕΚ. ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΑ 3ΕΚ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ?
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ? ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ Ή ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ σΑΝΕΛ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 1000 ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ?
    Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 3ΕΚ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ?
    ΑΠΟ 20%-30% ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ 2ο ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣΤΟΥΡΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ!
    ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΖΑΡΟΥΛΙΕΣ, ΛΑΓΟΙ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΗΔΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡCIA!!

    1. ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΛΟΥΛΟΥ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ “ΠΟΛΕΜΑΕΙ” ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ; ΤΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ;
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ, ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ;

      1. ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΕ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΕ? ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ.
        ΠΟΣΕΣ ΡΟΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΡΕ ΑΥΓΟΚΕΦΑΛΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥ?
        ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, Ε? ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!
        ΠΑΡ’ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΠΟΥΦΟ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ…

        1. ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΟΠΡΙΤΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ SIEMENS; ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ π 93 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ;
          ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 40 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΟΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑ.

  7. Αν πήγαιναν μόνο στο Χωριο τους λίγο το κακό. Σταματάνε στην είσοδο της Άρτας και αδειάζουν μαζικά τα ράφια από τα τοπικά σουπερμάρκετ για τους… παππούδες στο χωριό, κλπ. Κάποιοι αετονυχηδες με φυτώρια κάνουν… χρυσές δουλειες με τους αδειούχους που θα φυτέψουν κερασιές, καρυδιές, κλπ στο χωριό. Μέτρησα πάνω από 50 πελατες, με Αθηναϊκές πινακίδες στο ΙΧ τους, σε διπλανό ανοιχτο φυτώριο, που μάλλον θα εισπράξει και αποζημίωση, ως ΚΑΔ 0130, παρά την έκτακτη πελατεία. Στην Αρτα βγήκε οφ το μοναδικο νοσοκομείο από κάποιον ηλικιωμένο που ήρθε να κλαδέψει τις ελιές στο χωριό του, αλλά μυαλό δεν βάλαμε. Τους πωλητές στα ανοιχτά μαγαζιά και τα παιδιά τους πως και που θα τους βάλουν σε καραντίνα αν μολυνθουν?

    1. Κριμα λάθος δεντρα φυτεύουν. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ.

  8. Η πανδημια δυαλυει εμποριο, οικονομια, τουρισμο. Τα παντα σταματανε να κινουνται, οι προμηθειες στερευουν και η συναλλαγη χρηματως διακοπτεται. Ειναι ομως ο κορωνοιος πραγματικοτητα ωστε να φερει ολον αυτον τον παγκοσμιο ολεθρο. Οι πλουσιοι συντομα θα γινουν
    φτωχοι, οι μικρομεσσαιοι φτωχοτεροι, και στο τελος ουδεις θα εχει χρηματα, καθως το χρημα παγκοσμιως δεν θα εχει καμμια δυναμη πλεον. Μια λεξη..ΜΑΤΑΙΩΤΗΤΑ. Οσοι μεινουν ζωντανοι υπαρχει ενδεχομενο κοινωνικης και εχθρικης εκρηξης κατι που το βλεπαμε στις ταινιες πανδημιας καθως καθε τι σκατοψυχο θα το αφανισει ο ιος. Επειδη εδω λοιπον κανουμε απλως καποιες αναλυσεις συμφωνα με τα οσα βιωνουμε και αποσα εχουμε δει στις ταινιες με θεματα την παγκοσμια πανδημια η ατακα της κοκκινης βασιλισας απο την επταλογια RESIDENT EVIL EVIL παραθετεται παρακατω.. YOU ALL GONE TO DIE DOWN HERE.

  9. Αγαπητοί συναγωνιστές

    Η ευκαιρία που δίνει στον Κουλη ο κορωνοιος προκειμένου να εγκαταστήσει τα λαθροπιθηκια, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη δεκαετίας και πλέον που κσθοσασταν με σταυρωμένα χέρια, έχοντας φάει τέσσερα μνημόνια στο κεφάλι κι ένα κλείσιμο τραπεζών.

    Στις περασμένες εκλογές αντί να πυκνωσετε τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, θέλατε Κουλη για να φύγει ο Τσίπρας. Μπροστά μου έχει δεχτεί υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεκάδες τηλέφωνα παραμονή της 7ης Ιουλιου πως σορυ, αλλά θα ρίξουμε Κουλη αύριο για να φύγει ο Τσίπρας. Τώρα παρτε το μακρύτερο…

  10. 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ 80% ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
    “ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?”, “ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ”, “ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ”, “ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ”, “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ”, “ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ”, “ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”, “ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ”, “ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ”, “Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΧΟΥΝΤΑ”, “ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ”, “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ FAKE”,
    “ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!” (ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΝΟ Β.ΚΟΡΕΑ, ΚΟΥΒΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ),,,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΟΛΟΥΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ!), ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

    1. Και αν ψοφήσει κάποιος απο αυτούς και τρέχει στα νσοκομεία που δεν θα μπορούν να τους κοιτάξουν όλους.Τοτέ θα ξεχάσει για θεωρίες συνομωσίας ΝΤΠ Σιωνιστές fake news και τα σχετικά και θα βρίζει τον Κούλη και το ανύπαρκτο κράτος που δεν μπορεί να σώσει τους πολίτες του.

    2. Εσυ αγορι μου πρεπει να σαι μεγαλος κοπανος.
      Με τρια εκατομυρια και βαλε λαθρομεταναστες, σου φταινε οι Ελληνες που πηγαν στα εξοχικα και στα χωρια τους. Εδω κατουρανε και χεζουν στα πεζοδρομια σαν ουρακοταγκοι και εχουν απανω τους απο ηπατιτιδα και βαλε μεχρι κορονοιο και σου φταινε οι ακροδεξιοι…Μεγαλε οταν θα ερθουν οι εκλογες η ΝΔ θα εχει τα ποσοστα του Ανταρσυα..Γιατι οι Ελληνες δεν τρωνε το κουτοχορτο του Κουλη…Ασε που οταν θα γινει κανα μπαμ εδω μεσα που θα το σφυριξει ο Ερντογαν απο απεναντι να σε δω ρε κακομοιρη που θα πας να κρυφτεις που εχουν φερει απ ολες τις φυλες του πλανητη εδω μεσα…

      1. Κανείς δεν λέει ότι δεν κουβαλάνε απο 100 αρώστιες οι Λάθρο που σουλατσάρουν απο εδώ και απο εκεί.Αυτό που λέμε είναι ότι εμείς οι Έλληνες που δεν είμαστε ζώα σαν τους Λάθρο πρέπει να έχουμε σοβαρή πατριωτική στάση.Και να μην κάνουμε άσκοπα ταξιδάκια βοηθώντάς έτσι στην εξάπλωση του ιου.Και κανείς δεν θα τρέχει να κρυφτεί αν γίνει πόλεμος ρε βλάκα γιατί έχουμε πάει και 18 μήνες στρατό!!!Αλλά μάλλον εσύ κάνας Γιωτάς θα ήσουν οπότε ναί ΕΣΥ θα τρέχεις να κρυφτείς!!!

        1. Τόσο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ είσαι και πηγές 18 μήνες; ΑΝΤΕ καλό covid.

    3. ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ PAYROLL ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ;

  11. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ.

  12. Εδω ηθελε απο την αρχη ολικη απαγορευση κυκλοφοριας εκτος συγκεκριμενων λιγων εξαιρεσεων και μετρα οπως ακριβως στην Κινα.Η δημοκρατια θα μας φαει.Αυτο θα επρεπε να κανει η κυβερνηση.Απο’κει και περα ομως ακομα κι αυτο να γινει,και για ενα διαστημα να μηδενιστουν κρουσματα και νεκροι,η επιδημια θα συνεχισει να υπαρχει μεχρι να βρεθει το φαρμακο/εμβολιο.Και στην Κινα,μπορει να αναζοπυρωθει αμεσα η επιδημια,κι ας λενε οτι τις τελευτειες μερες εχουν 0 κρουσματα.

  13. Άσε τους νεκρούς να προσχωρούν
    Οσο περισσότεροι πεθάνουν τόσο το καλύτερο μπας και ξεβρομίσουμε από την σκατοφαρα

  14. Και οι Ιταλοί κάνανε ότι εμείς….Κούλη απαγόρευση έπρεπε να έχεις κάνει μέρες τώρα αφού ο Έλληνας δεν μασάει…

  15. Το τελειο κ μοναδικο φαρμακο για να ξεπερασεις τον φοβο του θανατου ειναι να διαβασεις τρεις φορες οχι ολη την Αγ.Γραφη αλλα μονον τις”Πραξεις των Αποστολων”.Γιατι τρεις φορες;
    Γιατι στη πρωτη αναγνωση θα καταλαβεις τα μισα επειδη δεν θα εισαι απολυτα συγκεντρωμενος.
    Στη δευτερη ο εγωισμος της παντογνωσιας σου θα σε οδηγησει σε πλανες.
    Στη τριτη ομως θα σου φυγει ο τακος κ η μαγκια γιατι τοτε θα νιωσεις οτι διαβαζεις τα λογια του Δημιουργου σου.
    Ποιος φοβος,ποια θλιψη κ ποιος πονος,δεν θα παιρνεις χαμπαρι τιποτα οχι βεβαια απο αναισθησια αλλα απο τη δυναμικη της γνωσης να ξεπερνας ολες τις εγκοσμιες δοκιμασιες ΧΑΛΑΡΑ επειδη βρηκες επιτελους τον στοχο σου.

  16. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΧΙ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ.

    1. και στην κατοχή, οσοι ήταν στα χωριά επέζησαν, και στις πόλεις τους μάζευαν με τα καροτσάκια

    2. Όταν θα ψάχνεις νοσοκομείο στο κολοχωρι σου για να νοσηλευτείς κ δε θα βρίσκεις ούτε γιατρό θα σου πω εγώ, βλημ@!

      1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘ Ε; ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΟΛΚΗΣ…

  17. Αφού μάθανε από κυβερνητικά στελέχη που έβγαιναν στα κανάλια κι έλεγαν ότι σκέφτονται για γενική απαγορεύσει κυκλοφορίας, δυστυχώς θα καταντήσουμε ΙΤΑΛΊΑ οπου μάθανε ότι θα μπει η μισή χώρα σε καραντίνα & τρέχανε να πάνε στην άλλη μισή ΙΤΑΛΊΑ με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον ΙΟ σε όλη τη χώρα & να φτάσει σε αυτή τίν άσχημη προτιά όπου τέτοιες προτιές ούτε στον χειρότερο σου εχθρό….

  18. Ολα καλα κ ολα ωραια ,που δεν ειναιμ καθολου καλα κ καθολου ωραια ,με τα λαθροπιθικια κ τους ρομα τι γινεται ,κουβεντουλα γιαυτους ,τουμπεκι ψιλοκομμενη ,αυτοι θα γυριζουν σαν τις αδικες καταρες οπως παντα κ θα κατασκοπευοθν την ευρητερη πολη κ περιφερεια γιδοπροβατα ολοι κ ολες η αυτοι ειναι στο απυροβλητο κ κατι αλλο εχει ακουστει εαν κανενας απο αυτους κ αυτες εχουν κολλησει ,αλλα με τις αρρωστιες που κουβαλανε μεσα τους κ απανω τους ουτε ο κορωνοιος τους καταδεχεται ,ξεφτιλες του κερατα !!!!

  19. ρε ηλιθιοι που βριζετε τον κοσμο που ταξιδευει εχει καταλαβει ποσους λαθρο εφερε κρυφα και τους εχει αμολητους η δοσιλογη κυβερνηση τις τελευταιες ημερες; Στον ελαιωνα πχ; στη μαλακασα .. Η συγκεντρωση εκατονταδων μουσουλμανων σε τζαμια τις τελευταιες ημερες γιατι δεν απαγορευτηκε; Μονο οι ελληνες απαγορευεται να πανε εκκλησια; Αιντε μπετοβλακες που ασχολειστε με τον κορoνοιο κοροιδαρες και ο κουλης εχει σκασει στα γελια με τη μερκελ,οταν θα ληξουν οι περιορισμοι δεν θα ξερετε απο που ξεφυτρωσαν οι λαθρο..

    1. Στο κομμάτι που τους μεταφέρει κρυφά έχεις δίκιο και ήταν πολύ βολικό. Εδώ και τόσα χρόνια όμως γίνεται αυτό και κανείς δεν κουνήθηκε Αυτό ας το σκεφτόμασταν ως λαός πριν βγάλουμε Κουλη με ΜΚΟ και μείνουμε με δήθεν πατριωτική φωνη τον κηραλοιφα.Αυτοι που θα αποτελέσουν την 5η φάλαγγα είναι ήδη εντός συνόρων δεν περιμένουν τώρα να τους φέρουν.

  20. Ενα δεν εχετε καταλβει ολοι.
    Ο κουλης κ ο λοιμοξειολογος ειπε οτι :
    Ολοι θα το κολλησουμε
    Οξ ηλικιωνενοι με προβληματα θα πεθανουν
    Η οικονομια θα ειναι σκατα απο το μαιο
    Τα μετρα τα περνουν μονο κ μονο για να μην κρασαρει το συστημα υγειας που πληρωνουνε χρονια και ηταν απροετοιμαστο κ αχρηστο.

    Οποτε το να κολλησουνε ολοι σε βαθος 2 μηνων κ ν μαστε ολη μερα σπιτι με σκατα οικονομια δεν μ λεει κατι. Αντε να δουλευουμε οπως πριν να μη χαλασει η οικονκμια και οσοι κολλησουν ν κολησουν κ αντε ν τελειωνουνε.
    Ειναι βιολογικο οπλο. Δν θα σταματησει να μεταδιδεται αν δν βρεθει αντιδοτο η αν δν νοσησπυν ολοι. Οποτε το μονο που καταφερνουμε εξναι μια καθυστερηση στο να νοσησουμε.

    1. Αφού η μαμάκα κι ο μπαμπάκας σου ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια. Τι σύστημα υγείας περίμενες να έχεις, όταν η κυβέρνηση τα δανεικά τα μοιράζει σε επιδόματα;

  21. Μονο απο βουρδουλα καταλαβαινει ο μσλακοπιτουρας ελληνας,το εχει στο DNA του ,απο την τουρκοκρατια.Η διακινηση επρεπε να ελεχθει σπο την πρωτη στιγμη,τωρα ξεφυγε η κατασταση και τα γιδια θα κολησουν ολη την επαρχια.!!!!!!

  22. ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ…. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ….ΤΙ ΕΙΜΑΙ…ΜΑΛΑΚΑΣ…??? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΩ ….ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ….ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ….!!!!

    1. ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΕ ΡΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΣΥ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ….ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ………ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ……ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΣΩΣ

  23. Στέφανε για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο μπράβο και respect!!!Γιατί είσαι ο μόνος που λές τα πράγματα με το όνομα τους και δεν χαιδέυεις τα αυτιά των Ελληναράδων.Γίδια είναι και πήγαν να πάρουν τον αέρα τους και να λιαστούν σαν βόδια στην εξοχή!!!Δηλαδή όλοι εμείς που μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για τα απολύτως απαραίτητα η για να πάμε αναγκαστικά στην δουλειά είμαστε μ@λάκες έτσι???Έστω και ένας απο αυτούς να έχει τον ιο θα τον μεταφέρει σε κάποια μικρή πόλη η σε κάποιο χωριό που πιθανόν να μην είχαν κανένα κρούσμα μέχρι τώρα.

  24. ναι καλα κρασια..το κρατος θα σταματησει τους ψηφοφορους εκδρομεις Δημοσιους Υπαλληλους…γιατι δεν νομιζω οτι αυτοι που τρεχουν στα χωρια ειναι στον ιδιωτικο τομεα ή δουλευουν στα supermarket.
    Δημοσιοι υπαλληλοι και συνταξιουχοι ειναι του Δημοσιου, τραπεζων, ΔΕΚΟ κ.τ.λ
    Ενα κρατος που προχθες αγορασε μασκες για υπουργειο και πληρωσε 15 ευρω την μια
    αλλα κρατη παιρνουν υλικο κατευθειαν απο Κινα χωρις μεσαζοντες
    Εδω οποιο φαρμακειο να ρωτησεις δεν εχει τιποτε και δεν ξερει ποτε θα φερει
    Κια υποτιθεται οτι εχουμε πανδημια, διαλυσαμε την οικονομια, επεσε και χαλαρωση με τα Ευρωπαικα χρηματα και το παρτυ αρχισε στο Ελλαδισταν
    Τωρα αμα παει κατα διαβολου ο Τουρισμος το φθινοπωρο “αμα” γλυτωσουμε απο την Κορονα η φτωχια και ανεργια θα χτυπησει κοκκινο…Για να δουμε αμα η μιλφαρα στην Ευρωπαικη τραπεζα θα συνεχισει να κοβει χρηματα και να πληρωνει τους Ελληνες Δημοσιους υπαλληλους και συνταξιουχους ή θα πει κοψτε τον λαιμο σας και κανετε περικοπες
    Γιατι με τα χρηματα που εκοψε δεν πληρωνει τους ατυχους στον ιδιωτικο τομεα
    Να δουμε τοτε ποσοι θα κανουν ταξιδακια αναψυχης
    Αυτη την στιγμη ο μισθος τους και η συνταξη τους ειναι δανεικα και δεν τα χαρισε η ευρωπαικη τραπεζα αλλα τα προσθεσε στο χρεος μας για να στρογγυλεψει καπως ο αριθμος

  25. Απο που και ως που ειναι ολοι αυτοι φορεις ρε παιδια?
    Γιατι κατακρινεται ετσι τον κοσμο? Δεν μπορω να καταλαβω..

    1. Γίνεται εκτίμηση για 4-5 χιλιάδες φορείς του ιού και αυτό από επίσημα χείλη. Τι δεν καταλαβαίνεις ? Αν χειροτερέψει η κατάσταση (που θα χειροτερέψει) δεν θα φταίνει αυτοί που είναι στα σπίτια τους, αλλά αυτοί που σουλατσάρουν.

    2. Φιλε αυτοι που κατακρινουν, οσους ειναι εξω ,χωρις καν να ξερουν γιατι ο αλλος ειναι εξω. ειναι οι χειροτεροι. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.. Ειναι οι ποιο επικινδινοι και μολις ερθει το κραχ θα γινουν κανιβαλοι.

    3. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΆΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

    4. OTI AKOYNE AΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΥΣΟΥΖΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ..ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΣΑ ΜΑΣ

    5. Ρε άντε τραβάτε!!! Μαλάκες !!! Ολοι αυτοί θα μας κλείσουν μέσα για ακόμα έναν μήνα όπως πάμε!! Επειδή κάπνισε στο κάθε ταγάρι να μην μείνει στο σπίτι…/.είναι ο ίδιος ο μαλάκας που αν πάει ο πατέρας του στο νοσοκομείο και δεν τα καταφέρει θα βγει να κράξει την κυβέρνηση και το ΕΣΥ….μαλάκες μξια ζωή!!! Απείθαρχοι και απύθμενοι μαλάκες!

    6. είτε είναι είτε όχι φορείς, υπάρχει σαφής οδηγία για μη μετακινήσεις ;
      πόσο ανεύθυνος μπορεί να είσαι για να πας εκδρομή η στο χωριο;;;
      όταν θα έρθει η απαγόρευση κυκλοφορίας από Δευτέρα να δω τι θα λες;;
      ελλαδιστανννν το μεγαλείο σου!!!

  26. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ???

    1. Ναι ρε, να γίνεις Ιταλία. Σιγά μην υπακούσουν όλοι την γαλάζια χούντα σου.

    2. ΜΕΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΙΑ…ΒΡΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΜΑΙ ΤΗ ΤΡΑΒΑΜΑΙ

  27. Απαγορεψτε την κυκλοφορία πέρα από ένα διωρο το πρωί και μια ώρα το απόγευμα. Ελεύθερους σκοπευτές σε ταράτσες μόλις ξεμυταει ηλικιωμένος. Τα ζόμπι του walking dead περιφέρονται άσκοπα και σκορπάνε θάνατο. Και εδώ Χίο χρειάζεται μια σφαίρα στο κεφάλι να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους οι πουστογεροι που μας κατέστρεψαν.

    1. ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΛΙΘΙΕ..
      ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΙΟ;
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ;

      1. Άμα κρίνω από το φύλο είναι ολοφάνερο ποιες άλλες θέλουν βρεγμένη σανίδα. Είσαι από τα σιχαματα που μόλις κλείσανε τα σχολεία έπαιρνες τα κουτσουβελα βαμμένη σα λατέρνα για βόλτα ή από εκείνες που ελιαζαν τον πισινό τους το περασμένο Σάββατο;

  28. Πολλοί γονείς με μικρά παιδιά χύμα βόλτα στους δρόμους λες και δεν τρέχει τίποτα αγγίζουν τα πάντα και δεν τρέχει κάστανο. Πόσο μ@λ@κες είσαστε ρε;

  29. Κίνδυνος!!!!!!!!!!! Στα μουλωχτά φέρανε λαθραιους από νησιά στην περιοχή του ελαιώνα!! Δεν έχει χώρο, κοιμούνται έξω στον δρόμο και περιφέρονται παντού……. Διωχτε τους ρε μ@λακες, τώρα δεν είναι ώρα για παιχνίδι. Πολύ σοβαρή η κατάσταση, Στέφανε εάν μπορείς στείλε κάποιον ρεπόρτερ, γίνεται κόλαση………….

    1. απαγορεύεται συγκέντρωση πάνω από 10 άτομα για Έλληνες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

    2. Λες γί´αυτο μας κλείνουν μεσα;;;;; Χαχαχα. Οχι βεβαια πως δεν υπάρχει κίνδυνος, αλλα ειναι και μια καλη ευκαιρια να μας φέρουν τους λαθρο εξω απο το σπιτι μας χωρις να αντιδράσει κανεις.

  30. Κλείσιμο των εξόδων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης προς επαρχία, είναι η μόνη λύση.

  31. Δεν διαβαζω απο καποιος να κατακρινουν την κυβερνηση που δεν εχει δωσει στους πολιτες;;;;; ρωταω! ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;; ουτε μια μασκα; Λυσαξατε, και παρακαλατε να γινουμε ιταλια. Και εσεις ειστε που θελετε το καλο ολων με σχολια σαν και αυτα που διαβαζω. Μολις ερθει το κραχ μαγκες μου, θα λετε ολοι, ειχαμε μια ευκαιρια να αντισταθουμε, αλλα κλειστικαμε σπιτια και βαρουσαμε παλαμακια στους κλεφτες τους γιατρους.

    1. Κι από που θα κάνουν αντίσταση αυτοί που πάνε στα νησιά από την παραλία; Δέκα χρόνια που είναι η αντίσταση; Τώρα με το χτικιο θα κάνουμε επανάσταση;

    2. δεν μπορώ να καταλάβω τι πίνεις ρε φίλε αλήθεια τώρα ποιο κραχ και ποια οικονομία όταν δεν θα τα χει θερίσει όλα ο θάνατος έχετε καταλάβει τι γίνεται? όσο και να τα φουσκώνουν τα ΜΜΕ υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα τεράστιο…. ξυπνήστε και αραξτε μέσα δεν σας βάζει κάνεις να σκαψετε ούτε να μείνετε μέσα για πάντα. Προσευχή φαΐ ύπνος και ηρεμία και ο Θεός βοηθός!!!!

      1. Τι πινω;;;; ΕΣΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

  32. Τώρα συγγνώμη, η κυβέρνηση φταίει άμα ο άλλος είναι μ@λακας και δεν καταλαβαίνει? Γιατί εάν ο μ@λακας ο άντρας έχει κολλήσει και πάει σε ένα χωριό, θα τους πεθάνει όλους τους ανθρώπους. Στην τελική, να μην τους αφήνουν οι μόνιμοι κάτοικοι να πλησιάζουν. Ρε τα ζώα, τους ανευθυνους.

  33. Δεν ειναι απλώς γιδια,ειναι εγκληματιες και ετσι πρέπει να αντιμετωπιστουν!Έπρεπε απο χτες να κηρύξει απαγόρευση κυκλοφοριας,για να προλαβει αυτό το χαλι.Μετα θα ειναι δώρο αδωρον!Μονο που θα δυσκολευτουμε οσοι Δευτερα πρωι εχουμε να παμε για φαρμακα.Το κακο θα εχει γινει ηδη.

  34. Πρέπει πρώτα να ανακαλύψουν άμεσα φάρμακο και εμβόλιο για τη μαλακια και μετά για τον κορονοιο. Νεοελληνες είστε για πολλές κλωτσιές.

  35. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΩΦΙΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΜΕ ΜΕΤΡΟ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΟΣΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΣΚΟΠΑ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  36. απο τις πινακίδες που φαίνονται στις κάμερες
    να φανε προστιμαααααα βαριαααααα και αφαίρεση διπλώματος
    μπας και καταλάβουν τα ζωαααααααα

  37. Η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια…
    Θα κολλησουν τους γονεις και τους παππουδες τους τα …ζωα!

  38. Στην Ιταλία κάπως έτσι εξαπλώθηκε. Με το που ανακοινώθηκε κλείσιμο σχολείων επιχειρήσεων κ.λ.π ξαμολύθηκαν όλοι στην επαρχία.. Να τώρα τα αποτελέσματα. Κανονίστε να πάθουμε και εμείς τα ίδια… γίδια…!!!

  39. ειναι πάντα πιο υγιεινά.Αντιθέτως, τα ελεγχόμενης εκτροφής αρρωσταίνουν ομαδικά και ξεκληρίζονται οι κτηνοτροφικές μονάδες.Το άρθρο, θεωρεί όλους τους αναχωρήσαντες, ως προσβεβλημένους από τον ιό, που θα μπορούσαν (εν δυνάμει) να τον μεταδώσουν.Γιατί κάποιος υγιής ο οποίος δεν έχει δουλειά, θα πρέπει να συναναστραφεί αναγκαστικά με τον συρφετό της πόλης, (σουπερ μάρκετ,κλπ) και να μην απομακρυνθεί σε αραιοκατοικημένες περιοχές , στις οποίες θα έρθει σε ένα μήνα σε επαφή με τόσους ανθρώπους, με όσους έρχεται σε επαφή σε μία ώρα στην πόλη,διασταυρωνόμενος καθ οδόν, πηγαίνοντας πχ στο φαρμακείο.Αν τώρα δεν είναι υγιής, …..ας φροντίσει το κράτος να κάνει μαζικούς ελέγχους, και να μην μας ανακοινώνει 464 κρούσματα σε 20 ημέρες, δηλ.0,0000464% του πληθυσμού.Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσουμε το λαχείο.

  40. Ο Μαλ@κας ο Κουλης φταει που δεν εχει κανει στρατιωτικο νομο.Αυτα τα σκουπιδια επρεπε να τα γαζωνουν με πολυβολα ο Στρατος

  41. Ξεφτίλες. Μόνο η πάρτη τους τους ενδιαφέρει. Πάνε διακοπές και δεν τους νοιάζει αν κολλήσουν όλη την Ελλάδα. Θα πρέπει το Κράτος να λάβει πιο αυστηρά μέτρα αλλιώς θα γίνουμε και εδώ Ιταλία.

Comments are closed.