ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο “ΘΕΙΟΣ”! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Οριστική ταφόπλακα στο θέμα της Μακεδονίας, μπήκε σήμερα με την παρουσίαση των σημάτων για τα Μακεδονικά προιόντα και την συνάντηση Μητσοτάκη-Ζάεφ που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη.

    Μεγάλη σύμπτωση…και τα 2 αυτά να συμβούν σήμερα;

    Mάλλον όχι! Σίγουρα ο Τζορτζ Σόρος παρακολουθεί και ανοίγει σαμπάνιες αυτή την στιγμή που μιλάμε!

    Και ξεκινάμε:

    Δείτε το σήμα για τα μακεδονικά προιόντα: Γελάνε και οι τυφλοί! Αυτό είναι το σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

    Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού μας για το σήμα: Κοιτάχτε εδώ τι λέει ο βλ…ς – Νεοφιλελές μέχρι τον πάτο! Ξεπούλησε μια και καλή την Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

    Εντωμεταξύ σε εξέλιξη είναι η συνάντηση Μητσοτάκη-Ζάεφ που είναι σίγουρο ότι αφήνει τον σκοπιανό ηγέτη πολύ ευχαριστημένο αλλά ακόμα περισσότερο είναι σίγουρο ότι είναι ο Τζόρτζ Σόρος, ή μήπως κάνουμε λάθος;

    Δείτε εδώ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ στην Θεσσαλονίκη

    Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι πάμε για μια ενιαία Μακεδονία μεν..πλην όμως όχι Ελληνική, αλλά αυτή της λεγόμενης “Μακεδονίας του Αιγαίου”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΑΠΙΛΑ!

    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    3. αυτο το κωλοπραμα που εβγαλαν για πρωθυπουργο συνεχιζει την προδοσια απο εκει που την αφησε το αλλο τσογλανι…ο αλλος ομως ειχε ολους τους μπαχαλακηδες με το μερος του, τους αμερικανους, τους γερμανους και κυριως καμια τσιπα και αισθηση σαν αναρχοαπλυτος που ηταν και παροτι διαδηλωσαν εκατομμυρια Ελληνες για το την Μακεδονια κολησε στην καρεκλα και εβγαλε την τετραετια…αυτος θα πεσει με κροτο…ξεπουλαει πλεον και με τη βουλα την Μακεδονια, θελει να βαλει πλατες στον τελειωμενο ζαεφ για την ενταξη στην ΕΕ και ισλαμοποιει την χωρα….αυτος θα καταφερει εκτος απο τους μπαχαλακηδες που βγαινουν στο δρομο καθε φορα που κυβερναει η ΝΔ, να εχει απεναντι του και τους ευκολοπιστους νεοδημοκρατες που τον εφεραν στην εξουσια και που πολλοι απο αυτους εχουν ακομη ευαισθησιες στα εθνικα θεματα..μια σημαντικη σημειωση ο κουλης που θελει να αλλαξει τον εκλογικο νομο εχει κανει προταση το πρωτο κομμα ωστε να αποφυγουμε την ακυβερνησια για να μπορει να παιρνει το bonus εδρων να εχει λαβει τουλαχιστον 25% ! τι σημαινει αυτο? οτι και ο ιδιος ξερει οτι στις επομενες εκλογες το πρωτο κομα ουτε 30% δεν θα εχει…ετοιμαστητε για συγκυβερνηση…και τελος για το σημα που παρουσιαστηκε για τα μακεδονικα προιοντα…ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…το σημα γραφει MACEDONIA THE GREAT..τι σημαινει αυτο ξερετε? ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ετοιμαζουν δηλαδη την ενοποιηση της μιας και ελληνικης Μακεδονιας με τα Σκοπια με εδρα τη Θεσσαλονικη μετανονομαζοντας το Μακεδονια του Αιγαιου…αυτο ειναι το σχεδιο τους με υπογραφη αμερικανων, γερμανων και ‘ελληνων’ προδοτων….

      1. Και σένα τι σε νοιάζει? Έλληνας είσαι? Αγγλικά γράφεις. Τράβα στην πατρίδα σου την Αγγλία.

        1. Καλά, εσύ Λιάκο μάθε πρώτα την διαφορά του ελληνικού από το αγγλικό ερωτηματικό και μετά κάνε παρατηρήσεις και στους υπόλοιπους…

    Comments are closed.