ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ – ΙΧ ΜΕ ΛΑΘΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΚΟΨΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    720_675416_a2c6cf628f-8f8e3bd353a99dd9

    Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλα – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης Αγίου Βασιλείου με Χορτιάτη.

    Σύμφωνα με το Oraiokastro24.gr, ένα μαύρο όχημα, που πιθανόν μετέφερε 12 μετανάστες, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με ένα δεύτερο, χρώματος ασημί, το οποίο έβγαινε από το χωριό.

    Το δεύτερο αυτοκίνητο προσέκρουσε και σε ένα λευκό ΙΧ και έπειτα στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα να κοπεί κυριολεκτικά στα δυο.

    Νεκρός από τα συντρίμμια ανασύρθηκε ο οδηγός του ασημί οχήματος, ενώ οι πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι έξι άτομα τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.
    Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται από παράδρομους και η περιοχή μοιάζει βομβαρδισμένη.
    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Οι λαθρό όλοι εντάξει ε?Δεν χάσαμε κανέναν ψηφοφόρο του Αλ6 και οπισθογεμιστή των ζαίων?

    2. Ξερεις τι ελεγε η σοφη γιαγια μου κακιασμενε ανωνυμε ? Οτι οι καταρες γυρνανε παντα σε αυτους που τις δινουν . Kαταλαβες τρελλε μου ? Τροχαια Ατυχηματα γινονται συνεχεια σε αυτη τη χωρα ειτε με ελληνες ειτε με μεταναστες ειτε με αγριογουρουνα που πεταγονται στο δρομο ειτε με ολισθηρο οδοστρωμα ειτε για οποιανδηποτε λογο .

    3. ΤΟΜ και εγώ ψηφοφόρος της άκρας δεξιάς είμαι , γιαυτο επιμένω να δουν τι έχουν κάνει οι ψηφοφόροι . Να δουν ότι πληρώνουν ΚΑΙ με τις ζωές τους , και με τα χρήματα τους , τις ηλίθιες επιλογές τους.

    4. Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 25χρονος Μολδαβός διακινητής…
      Aυτην ειναι η πραγματικη ειδηση . Τα υπολοιπα ειναι για τρολαρισμα και για εκμεταλευση κατι τετοιων γεγονοτων απο αμετανοητους χρυσαυγιτες και λοιπους φωνακλαδες του πληκτρολογιου.

    5. Σε λίγο καιρό περισσοτέρους Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ θα βλέπεις πάρα ΈΛΛΗΝΕΣ, Και απορώ πως είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να συνεχίζει να ψηφίζει ανθελληνικά κόμματα που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ισλαμική χώρα με ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ. Εσύ θα δουλεύεις σαν το σκυλί για 600 ευρώ, και αυτοί όλα τζάμπα.

    6. είχε ψηφίσςι συνταγματικό τόξο ή αποχή/άκυρο, ενώ μπορούσε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

    7. Ναι αλλά ερχοτναι αυξησεις στις συνταξεις 3-5% μηπως….είναι η εποχη του ‘δεν βαριεσαι’….

    8. Το ελληνοπουλο νεκρο και οι λαθρομεταναστες μετα τη δωρεαν νοσηλεια τους, που θα πληρωσουμε εμεις οι μακακες, θα μεταφερθουν σε καποιο ξενοδοχειο της χωρας με φως, τηλεφωνο, ιντερνετ, φαγητο κτλ, ολα πληρωμενα απο τους ελληνες μακακες (που δουλευουν για 650 ευρω το μηνα, αν δουλευουν) και φυσικα θα παιρνουν και τα επιδοματα τους για να μπορουν να κοπροσκυλιαζουν ανετα ολη μερα στην υγεια των κοροιδων. Κανενας οικτος για το ραγια νεοελληνα που τους ψηφισε και μας πηρε ολους στο λαιμο του.

    9. TOM , σου δείχνουν το φεγγάρι και εσυ κοιτάς το δάχτυλο , εκτός και αν θέλεις να αποπροσανατολίσεις το κοινό, να μην σκεφτούν οι ηλίθιοι Έλληνες ότι γίναμε ήδη μέση Ανατολή . να ρίξουμε το φταίξιμο στις βιομηχανίες αυτοκινήτων που δεν αντέχουν στην σύγκρουση με ομάδες ισλαμιστών επιβαίνοντες σε βαν που τρέχει με 200χλμ…;;;;;;;; Και να ξεχάσουμε ότι το θύμα ήταν Έλληνας πολίτης;;;;;
      Εάν ψοφούσαν οι νεγροειδεις θα έλεγες τα ίδια η’ θα αρχίζεις την ρητορική υπέρ των κατατρεγμένων προσφύγων ;;;;;;;;;

      1. Oι νεοελληνες μεγαλε και οχι Ελληνες μη ντρεπεσαι να το πεις….ψηφισαν τα ανθελληνικα κομματα πριν τρεις μηνες που ειναι υπερ της λαθρομεταναστευσης, που ξεπουλησαν ιερα και οσια κ.τ.λ. Αρα για αποπροσανατολισμο μη μιλας σε μενα γιατι πιθανον εισαι ενας απο την πλειοψηφια των νεοελληνων που ψηφισαν Κουλη Αλεξη και Φωφη… Ασε τα σαπια λοιπον. Περισσοτερο Εθνικοφρων απο μενα δεν εισαι και βαζω στοιχημα ουτε καν σημαια Ελληνικη δεν εχεις μονιμα στο σπιτακι σου νεοελληνα ψευτοπατριωτη του πληκτρολογιου. Ελα συνελθε και ξαναβρισε με παλι τωρα που ειμαι ψηφοφορος της ακρας δεξιας.

    10. Αντι να ψοφησουν ολοι οι λαθραιοι,σκοτωσαν τον ανθρωπο που πηγαινε στην δουλεια του.Καθε ημερα τετοια και χειροτερα θα εχουμε.Αλλα οι πολιτικαντηδες δεν ξερουν τιποτα.

    11. Το θύμα φταίει , ήταν ρατσιστής και μισαλοδοξος , έπρεπε να μην βρίσκεται εκεί την ώρα της διέλευσης των εποικων , να συλληφθεί η οικογένεια του , να προφυλακιστεί και να αποζημιώσει τις οικογένειες των τζιχαντιστων !
      Η δημοκρατία θα νικήσει τον νατιβισμο!

    12. Πληρώστε και με αίμα τώρα τις επιλογές σας μαλακοραγιαδες ψηφοφόροι !
      Οι υπόλοιποι εν ζωή ακόμα, θα πληρώσουμε την διακομιδή των νεγροειδων τζιχαντιστων στα νοσοκομεία και τα νοσηλεία τους, και όταν θα γίνουν καλά θα τους πληρώνουμε και επίδομα κατοικία ρεύμα κλπ…..
      Πάνω απ’ολα ο ανθρωπισμός ,
      ζήτω η νίκη των Ελλήνων κατά του ” φασισμού” στις τελευταίες εκλογές !!

    13. Απο την αλλη κοιταξτε την ψευτια της παγκοσμιοποιησης οτι τα συγχρονα αυτοκινητα ειναι πιο ασφαλη απο τα παλια… Διαλυθηκε κοπηκε στη μεση απλα. Λες και ειναι χαρτινα με μια λαμαρινα λεπτη οσο ενα φυλλο τετραδιου. Εχει καμια σχεση αυτο το φερετρο που διαλυθηκε με ενα παλιο Lada?? Κριμα…μας αποδεκατιζουν μας μειωνουν παγκοσμιως σαν πλυθησμο μεσα στα ιδια μας τα…συγχρονα ασφαλη τετρατροχα φερετρα.

    14. Η Κα βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ φταιει, που ανέβασε τις φώτο και από όσο διάβασα, της έφταιγε ότι το περιπολικό κυνηγούσε τους εγκληματίες μέσα στο χωριό… Ένα δίκιο το έχει βέβαια, θα μπορούσαν να τους πυροβολήσουν πριν το χωριό και να γλιτώσει ο ανθρωπάκος που τόσο άδικα και βάναυσα σκοτώθηκε (οδηγός ασημί οχήματος, μάλλον Yaris ήταν). Όμως η Κα Βουλευτίνα μας, σίγουρα δεν εννοούσε αυτό, αλλά κάτι σε σχέση με τα σκ@τά που έχουν στο μυαλό τους όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι και λοιποί όμοια σκεπτόμενοι με αυτούς!!!

      1. Ποιά κομμουνοπ##τανα νέγρολαγνη πεολύσσαρα βουλευτής είναι φίλε μου έχεις κανέναν λινκ να το κοινοποιήσουμε?

    15. Εχουμε εικονα για την υγεια των μεταναστων; ελεος δλδ αυτοι ειναι εντελως απροστατυετοι σ ‘ αυτη την χωρα; ειναι δυαντον να κανουν τοσες χιλιαδες χιλιομετρα μεσα απο πού πιο επικινδυνες περιοχές τους πλαντηη και να σκοτωνονται μολις φτανουν στο προορισμο τους; αυτη η πολιτεια τι κανει;;;; ας κανουν κατι γιατι θα εχουν την τυχη του τσιπρα!

      1. Ελπίζω να κανεις πλάκα, γιατι αν δεν κανεις αλίμονο μας που εχουμε πολίτες σε αυτην την χώρα που σκεφτονται ετςι. Δηλαδη ρε φίλε θέλεις να μας πεις πως ο προορισμός τους ηταν η Ελλαδα;;; Γιατι;;;; Τους καλέσαμε και δεν το ξερω;;; Ας κάτσουν στις πατρίδες τους οι λαθροεισβολεις τυχοδιώκτες. Αντε απο δω!!! Οταν θα τους βαζουν μεσα στο σπιτι σου να δω τι θα λες, γιατι αυτο ειναι το τελικό σχεδιο τους. Μεσα στα σπιτια μας, ανάλογα με τα τετραγωνικά και τα ατομα που μένουν σε αυτο.

        1. Ασε με να μαντεψω. πηγες δημοσιο σχολειο, πολλη τηλεοραση πολλη μπαλα απο μικρος και σημερα ‘ενημερωνεσαι’ απο ειδησιογραφικου ιστοτοπους του διαδικτύου;…. το βρηκα;;;

          1. Εισαι μακρια νυχτωμένος και χιλιόμετρα μακρια απο την αληθεια.

      1. Ως γνωστόν στο γραικυλισταν οι ακροδεξιοί φταινε πάντα…

    Comments are closed.