«ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ» – ΑΥΞΑΝΟΝΤΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: 13 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ios nekroi

    Η μαύρη λίστα των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία του κορωνοϊού, μεγαλώνει.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστό νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, ακόμη τρεις συμπολίτες μας κατέληξαν και πλέον οι νεκροί στην χώρα μας από την πανδημία έφτασαν τους 13.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν ακόμη άνδρα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μία 94χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας. Και οι τρεις είχαν υποκείμενα νοσήματα.

    Από τους 13 νεκρούς λόγω της πανδημίας, οι 11 είναι άνδρες και οι δύο γυναίκες.

    Με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 67χρονου Μανώλη Αγιομυργιανάκη του πρώην συνταξιούχου εκπαιδευτικού, περιφερειακού συμβούλου Αμαλιάδα Μανώλη Αγιομυργιαννακη, του πρώτου Έλληνα που έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

    ΔΕΙΤΕ τις εικόνες ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. 13 Νεκροι; η γριππη περισσοτερους σκοτωσε. για ηρεμηστε λιγο εσειις οι κωρονοφοβοι…

    2. Μια απλή μέθοδος των τριών είναι… Με απόκλιση συν πλην 10%

    3. Υπάρχει προβληματισμός ποιος έριξε αυτον τον ιό
      Η αλήθεια θα λάμψει όμως κάποια στιγμή..!

    4. ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!!ΡΕΕΕΕΕ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΤΙΣ ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ!!ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!!

    5. ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ ΛΥΤΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΛΙΓΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΣΤΗΧΕΙΑ ΥΠΕΙΡΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΣΕΙ ΑΘΗΝΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΔΡΟΥΝ ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ

      1. με τον ίδιο τρόπο θα σου πάρουν το σπίτι και θα βάλουν μέσα λαθραίους με την κόρη σου και την γυναίκα σου, τότε όμως δεν θα σου αρέσει, θα λες για αντίσταση στο κράτος και εξεγέρσεις.

    6. Θα νοσήσουν άπαντες… Κύριος…Θα κάνει κάθαρση…Από τους νοσουντες τουλάχιστον 10 % Θα φύγουν ολοταχώς για κόλαση…
      Η λεμονάδα λίγο θα βοηθήσει…. μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα χρειαστούν οι επιστήμονες για να βρούμε αποτελεσματικα φάρμακα.
      Όσοι είναι μακριά από τον … Κύριος…. κινδυνεύουν να φύγουν….το μεγάλο ταξίδι ….
      Οι ορθόδοξοι ιερείς που δεν θα συνεχίζουν τις λειτουργίες ακόμη και σε άδειες εκκλησίες… κινδυνεύουν μέσα στους επόμενους 3 μήνες να κολησουν καρκίνο…. Αυτό είναι το μυνημα από τον Άγιο Ραφαήλ

      1. Έχεις δίκιο οι παπάδες γιατί δεν λειτουργούν έστω και με κλειστές πόρτες ;αφιυ το βλέπουν ως δουλειά οι περισσότεροι μια και είναι δημόσιοι υπάλληλοι υποχρεούνται να κάνουν ότι έκαναν χωριΣ την παρουσία πιστών,δηλ,την μεγάλη βδομάδα δεν θα παει στην εκκλησία ο παπας;ΑΙΣΧΟΣ

    7. Φεύγουν τα νιάτα..το μέλλον της Ελλάδας…πάνε κι αλλοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να δουν τον Πέτρο.

    8. Ο 20χρονος ήταν αυτός στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης; Τι ηλικία είχε το θύμα;

    Comments are closed.