ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ! EΣΚΑΣΕ Η “ΜΠΟΜΠΑ” ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    met exo

    Με κοινή τους δήλωση οι πέντε δήμαρχοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου που πλήττονται από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα απορρίπτουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες τις σχετικές με το θέμα.

    Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος , Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, Λέρου, Μιχαήλ Κόλιας, Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης και Χίου, Σταμάτιος Κάρμαντζης σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν:
    «Οι δήμαρχοι των πέντε ακριτικών νησιών που πλήττονται περισσότερο από το μεταναστευτικό/προσφυγικό πρόβλημα, δηλώνουμε ότι:

    1. Δεν αποδεχόμαστε τις εξαγγελίες της κυβέρνησης σχετικά με τον σχεδιασμό που πρόσφατα ανακοίνωσε.
    2. Ζητάμε την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεών της για το παραπάνω ζήτημα.
    3. Να σεβαστεί η κυβέρνηση τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων μας.
    4. Να αποσυμφορήσει άμεσα και μαζικά τα νησιά.
    5. Να προβεί στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

    Επίσης δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν είχαμε καμία ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες.
    Ζητάμε τη συμπαράσταση του συνόλου των συναδέλφων μας, όλης της επικράτειας, στις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα νησιά μας.
    Σε κάθε περίπτωση, ενωμένοι και με ομοψυχία θα αντιμετωπίσουμε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που αφορά την ασφάλεια και την ευημερία τους».

    Διαβάστε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αναλυτικό ρεπορτάζ για τους λαθρομετανάστες:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Υπάρχει και ο νόμος για εξαπάτηση εκλογέων. Θα εφαρμοστεί ποτέ;
      Άρθρο 162 – Ποινικός Κώδικας – Εξαπάτηση εκλογέων
      Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.
      *…είτε για να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161.
      *(Άρθρο 161:…ή με κατάχρηση μιας εργασιακής ή οικονομικής σχέσης εξάρτησης, ή επιβάλλει την ενάσκησή του υπέρ ή κατά ορισμένου υποψηφίου σε εκλογές βουλευτών, ευρωβουλευτών ή αυτοδιοικητικών αρχών ή σε δημοψήφισμα κατά το Σύνταγμα, τιμωρείται με φυλάκιση.)

      Άρθρο 161
      Βία κατά εκλογέων

      Όποιος με βία ή απειλή βίας ή με κατάχρηση μιας εργασιακής ή οικονομικής σχέσης εξάρτησης, παρεμποδίζει εκλογέα να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ή επιβάλλει την ενάσκησή του υπέρ ή κατά ορισμένου υποψηφίου σε εκλογές βουλευτών, ευρωβουλευτών ή αυτοδιοικητικών αρχών ή σε δημοψήφισμα κατά το Σύνταγμα, τιμωρείται με φυλάκιση.
      Αν το πρόσωπο κατά του οποίου στράφηκε η πράξη διέτρεξε σοβαρό προσωπικό κίνδυνο, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλη διάταξη.
      Το δικαστήριο μαζί με την ποινή για τις πράξεις των προηγούμενων παραγράφων επιβάλλει και αποστέρηση θέσεων και αξιωμάτων.

    2. 8 του μήνα σύνταγμα. Την δύναμη του ο λαός την έδειξε στα συλαλητηρια για την προδοσία τσιπρα στις πρεσπες. Μετά από καιρό είδατε πόσο ενωμένοι ειμασταν. Αυτός ο διαρκής αγώνας μηνών με βουλευτές και υπουργούς να φοβούνται ακόμα και μέσα στα σπίτια τους ηταν συγκλονιστικος. Θετικό ότι έγιναν ζυμώσεις, κόσμος ξύπνησε, μαθητές φοιτητές ήταν όλοι εκεί. Όπως ο λαός έριξε τον τσιπρα έτσι να ρίξει και τον Μητσοτάκη γιατί όπως φαίνεται ίδιος είναι. Μπορούμε ξανά στους δρόμους. Και όπως λέει και ο αθυροστομος λαός μας… Ή θα απελασουν μαζικά λαθρομετανάστες ή θα γ@μησουμε μαζικά συριζαιους και νεοδημοκρατες. Διορία ενός μήνα, εάν συνεχίσουν το πανυγηρι ξεκινά!!! Μκο σύριζα ΝΔ το νου σας κουφαλες, δεν θα μας καταστρέψετε για να πλουτιζετε εσείς.

    3. Λοιπόν. Διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον που πάει για υλοποίηση. Όσοι γ@μημενοι ξενοδόχοι νοικιάζουν τα μπ@υρδελα τους σε λαθρομετανάστες θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων πρώτον. Έχουν ζητήσει πιστοποιητικά υγείας των λαθραίων? Όχι!! Όπως έλεγαν, κάνουνε μαζική αρνητική αναφορά σε μεγάλες παγκόσμιες σελίδες που σχετίζονται με τον τουρισμό και ενημερώνουν πως τα συγκεκριμένα καταλύματα δεν πληρούν τους όρους υγιεινής είναι τρισάθλια βρώμικα και εγκυμονούν κινδύνους για τους επισκέπτες τους. Πως το βρίσκεστε? Μπαίνουν μαζικά και τους ξεσκιζουν. Αλήτες ξεφτίλες.

    4. Ολα τα νεα κοματα ειναι απομηναρια.των παλαιων κοματων πουκαταστρεψαν την χωρα ολοι ταχτοπιοιμενοι με χρηματα με βιλες βρομουσε το χνοτο τους κοιταχτε βουλευτες δημοσιογραφους που βγηκαν μετα απο χρονια κρυμενοι στα λαγουμιατους μας κουνανε το βρομοχεροτους σαν τους ρουφιανους της κατοχης καμπουρακης τρεμη ζαχαρεα προτοσαλτε μπογδανος παπαδημιτριου λοβερδος λιαγγες τραγακης γιακουματος χρυσοχωηδης κικιλιας βαρεμενος βουτσης λοβερδος γενηματα και τοσους αλους γημνοσαλιαγγες

    5. Η Ελλάδα μικραίνει εξαφανίζονται τα πρότυπά μας.
      Χρειάζεται ένας Ιωάννης Μεταξάς.

    6. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!! Η ! ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ! Η! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΗ ΜΑ@@@@@ΚΑΣ!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΟΝΟΥΜΕ!!! ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ!! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 30ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ !!!

    7. ΜΑΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ!!ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!

    8. Άντε να ξυπνήσουμε γιατί αυτοί οι βλάκες της Βουλής μόνο τον μισθό περιμένουν ..

    9. 8 Δεκεμβριου στο Συνταγμα…συγκεντρωση εναντια στους λαθροεισβολεις και στον λαθροεποικισμο…

    10. Μακεδόνα , θύμα προπαγάνδας με άδειο κρανίο…. … Όταν η χα με τον Ηλία Κασιδιάρη πήγαν στα νησιά για συμπαράσταση το 2016 αν δεν κάνω λάθος , διώχθηκαν , προπηλακίστηκαν και γιουχαριστήκαν από κατοίκους , φώναζαν ο “φασισμός δεν θα περάσει” ….
      … Φάτε σκατα τώρα !!!

      1. Συμφωνώ μαζί σου, όταν οι Έλληνες φώναζαν κ πήγαν για στήριξη στα νησιά αυτά εκείνοι τους έδιωξαν, ας τη φάνε τώρα στο κολαρακι γιατί τώρα που η αρρώστια έκανε μετάσταση είναι αργά, αντε και με μαντιλες Νεοέλληνες ραγιαδες

    11. ΑΝ δεν σηκωθούμε απ΄ τις γ@μιμενες καρέκλες,
      αν δεν βγούμε στους δρόμους να κλείσουμε αεροδρόμια, λιμάνια κλπ
      αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα… πως το λένε !!
      —— “Δεν υπάρχει Μεταναστευτικό, δεν υπάρχει προσφυγικό…. Υπάρχει ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ” !! ——
      Ας ξυπνήσουμε επιτέλους !!
      ΒΟΗΘΉΣΤΕ τα νησιά,
      “ΟΡΓΑΝΏΣΤΕ κάτι ανάλογο σαν την συγκέντρωσης της Μακεδονίας ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ” !!.!!
      Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ !!
      Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ !!

    12. Μάπα το καρπούζι πατριώτη. Ο Μητσοτάκης μίλησε για κοινωνία πολιτών όπως θα ακούσατε. Ίδιος μ@λακας με τον τσιπρα είναι. Τον λόγο να τον πάρει ο λαός. Όσο για την χρυσή αυγή εντελώς βλακες. Στην σελίδα τους είχαν προχθές άρθρο με τίτλο, η μυτηληνη τελείωσε!! Εσείς τελειώσατε καραγκιόζηδες που παριστάνεται και τους εθνικιστές τρομάρα σας. Αντε κάντε Καμμια ομιλία στα γραφεία σας ρε βλακες που θέλετε να φέρετε τετελεσμενα εις βάρος της χώρας, παλιοηλιθιοι. Άκου τελείωσε και εάλω η μυτιληνη!! Ουστ μ@λακες σας στηριζαμε αλλά τελικά είσαστε και πολύ βλακες. Αντί να λέτε για αγώνα λέτε πως τελείωσε η χώρα.. Καραγκιόζηδες.

    13. ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΆΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΊΟΥ.
      ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΑΣ Γ@ΜΩ!

    14. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ+ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ “ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ” ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΔΙΑ!

      1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΜ ΜΑΦΙΟΖΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΠΑΙΔΙ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..ΜΑΞΗΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    15. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ

    16. Είχαν την Χρυσή Αυγή να βγάλει το φίδι απ την τρύπα και αντί να τους χαϊδεύουν τους έχωσαν φυλακή.
      Τώρα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θέλει και πρόωρες εκλογές ο βορειοαφρικανός

      1. Ρε γελοιο χρυσαυγουλο,τα μπλουζακια που φορατε ειναι made in Baglandes.Ο φυρερ σου ειναι πιο μαυρος και απο απο τους πακιστανους.Οι οργανωσεις σας ηταν γεματες γεωργιανους και αλβανους.Στο δικαστηριο δεν ξερατε τιποτα για τον νεοναζισμο.Αχυρανθρωποι του συστηματος ειστε και το στηριζετε με τον πιο βρωμικο τροπο.Ουστ ξεφτιλες..

        1. Και από το Μπαγκλαντές να είναι οι μπλούζες και μαύρος να είναι ο Μιχαλολιάκος σημασία έχει πως μόνο αυτοί μπορούν να στείλουν στο βυθό τους λαθραίους και τα κομμούνια και το μπορούν γιατί το θέλουν.

          1. ούτε μπορούν ούτε το θέλουν είχαν πολλά χρόνια στη διάθεσή τους ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΙΜΩΣ να μας αποδείξουν και τι μπορούν και τι θέλουν, άντε χέσε μας λοιπόν και πάρτε χαμπάρι ότι με τσαμπουκάδες δε λύνεται το πρόβλημα τώρα πια, θέλουμε σοβαρό δεξιό πολιτικό με λόγο και μόρφωση και αυτός είναι μόνο ο Τζήμερος αυτή τη στιγμή και ελπίζω να μας δοθούν και άλλες επιλογές όχι όμως το κάθε νούμερο και ο κάθε πληρωμένος σαν το Βελόπουλο ημίτρελος, κάποιος που θα μάθουν να τον υπολογίζουν όλοι στο εξωτερικό θέλουν δε θέλουν, όπως το Σαλβίνι που τον τρέμουν δεν τον υπολογίζουν απλά, βέβαια έχει και 50 μύρια λαό από πίσω αλλά ότι μας λείπει σε πληθυσμό το έχουμε σε ψυχή αρκεί να είναι μπροστά κάποιος που δε θα μας γελοιποιεί! που θα θαυμάζουμε εμείς και θα φοβούνται όλοι! άντε βρες τον

            1. Περιμενε εσυ να σε παρει απ το χερακι ο Τζημερος να σε σωσει.
              Ε ρε που εχουμε μπλεξει…
              ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ?? ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ??
              ΑΡΧΙΔΙ@ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??
              ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΕΤΣΙ

        2. Ρε συ φαετoν, η πατρίδα χάνεται και εσύ το βιολάκη σου!
          Απόγονος συμμοριτών να υποθέσω?

        3. Αχυρανθρωποι του συστηματος με φυλακισεις και πανηγυρια απο τους αναρχικους μεχρι τον Δενδια,επειδη δεν μπηκε στην Βουλη δεν πανε μαζι φιλε.Εισαι ψευτης,αυτο σου εμαθαν να λες και αυτο κανεις.Τσουτσεκι του συστηματος εισαι εσυ,οχι η Χρυση Αυγη.Η Χρυση Αυγη δεν προδωσε ποτε τους ψηφοφορους της.Κι εφοσον δεν το εκανε (οπως το εκανε ο Καρατζαφερης και οπως το κανει τωρα ο Βελοπουλος που ειναι λαγος του συστηματος) ισως ακομα δεν τελειωσε οπως ελπιζεις εσυ και η Εφημεριδα των Συντακτων.Και εαν ο κοσμος ξυπνησει και η Χρυση Αυγη δικαιωθει στο δικαστηριο καλυτερα εσυ και οι ομοιοι σου να βρειτε καλη κρυψωνα…

      2. Χα χα εσυ νομιζεις οτι ετσι τους βαλανε μεσα ε???πολυ τυχαια ε???αληθεια πουνε εξαφανισμενα τα παληκαρια σε ποια τρυπα εχουν τρυπωσει……..

    Comments are closed.