ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ: «ΤΟ RT ΚΑΙ ΤΟ SPUTNIK ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ» – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

    «Το RT και το Sputnik δεν θα μπορούν πια να διαδίδουν τα ψέματά τους» διεμήνυσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
    Την απαγόρευση του RT και του Sputnik στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνει η Κομισιόν όπως έκανε γνωστό η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. κατι αναλογο με το καψιμο βιβλιων. υποκριτες.

    2. Η κοιτίδα της δημοκρατίας…Χαχα. Η Βόρεια Κορέα έχει περισσότερες ελευθερίες. Όπως η Κολομβία θα λέει ότι έγινε “Ελλάδα”, έτσι και η Βόρεια Κορέα θα λέει ότι δεν θα καταντήσει “Ευρωπαϊκή Ένωση”. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα.
      Όργουελ σε έχουν ξεπεράσει

    3. Με την λογική του μακελειο ο Ερντογάν πρέπει να μας επιτεθεί. Ρε σοβαρευτείτε λίγο, έχετε ποτέ σας δει μαχητικό αεροσκάφος να κάνει βολή δίπλα σας. Θα δεχτείτε πάνω σας ρε μαχητές του πληκτρολογίου.

    4. ετσι πρεπει, μαυρο στους φασιστες

    5. Δηλαδή για το Μητσοτακηστάν αυτό σημαίνει μόνο ΣΚΑΪ ΜΕΓΚΑ ΑΝΤ1 και ΑΛΦΑ.

    6. Εκανε ή Ούρσουλα κώλο καί έχεσε τόμ κόσμο όλο.Μιλάει ή ψεύτρα πού καταχράστηκε ώς υπουργός Αμυνας τής Γερμανίας τό 2019 400 εκατομμύρια ευρώ.Μηνύθηκε γιά τά σβησμένα δεδομένα στό υπηρεσιακό κινητό.Από τήν φυλακή τήν γλύτωσε ό ολετήρας τής Ευρώπης καί τής Ελλάδας ή Μέρκελ.Τήν έκανε πρόεδρο τής διεφθαρμένης ΕΕ.
      H Ουρσουλα έκανε τό mega deal γιά 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων μέ τόν διευθυντή τής Pfizer μέ τόν Εβραίο Μπουρλά.Ολες οί διαπραγματεύσεις έγιναν μέ Μαιλ καί μέ SMS.Η Ούρσουλα εφαρμόζει πάλι τό παλιό δοκιμασμένο κόλπο.Σβήνει όλα τά Mail καί τά SMS.Πρέπει νά καθήσει στό σκαμνί ή μεγαλύτερη απατεώνισσα τής Ευρώπης.
      Γιάννηςν Λάκων

    7. η δυση της ελευθεριας, των λαθρο και του PANTENE ,κλειστα ολα μωρη πατσαβουρα στο ονομα της ελευθεριας

    8. Ειναι η Γερμανιδα πρωην υπουργος αμυνας με το σκανδαλο των 200.000.000 ευρω για εξωτερικους συμβουλους ???? Α ρε λαμογια.

    9. τι εχουμε κουμουνισμο? που θα μας επιβαλλεις τι θα δουμε.

    10. Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούν τα χαζοχαρουμενα ζώα που χαιροντουσαν και περίμεναν πως και πως να μπούμε στην ευρωπαϊκή ένωση, να γίνουμε “Ευρωπαίοι”!!!!

    11. Ρε κάτι δημοκράτες στις Βρυξέλλες….η οδηγίες είναι από το τέταρτο ράιχ.
      Δημοψήφισμα να φύγουμε από την ΕΕ πριν είναι αργά.

    12. Και αφηνετε τα βοθροκανα
      λα τα δικα μας με προπαγανδες και ψεματα για να ακουμε οτι θελετε εσεις ……Ρε αντα ψοφηστε να υσηχασουμε

    13. Π@@ρνη Ούρσουλα σε έχουμε γραμμένη στον π@@τσο μας, στα αρχ@@@@α μας και να ξέρεις η φασιστική ΕΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

    14. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΗΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΠΑ ΓΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

    15. Ίσα ρε άπλυτη γκιόσα που θα μας πεις και τί ειδήσεις θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε. Πήγαινε ξυρίσου χαμούρα!!

    16. ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΣΗΛΗΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ POLITIKO IQ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΝΟΣΗΡΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ 4 ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΕΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

    17. Πατήστε το κεφάλι του φιδιού μέχρι να το λιώσετε………..Πούτιν πάρτους τα σοβρακα!!!!!!!!!!!

    18. Με τον ιό χορτάσαμε αλήθεια από τα ΜΜΕ και δικαιωσύνη στα δικαστήρια!!!!

    19. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο το τι θα ακούσω και το τι θα δω μωρή π@@@@α θα το κρίνω εγώ και κανένας άλλος καθίκι των Βρυξελλών

    20. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο αυτό μωρή άσε να το κρίνει ο καθένας μόνος του δεν θα μου επιβάλεις το τι θα δω και το τι θα ακούσω άι στο διάβολο

    21. Που τη βρηκε η Μερκελ αυτη τη Κατινα και την εβαλε στη θεση του Γιουνγκερ μονο ο καλος Θεουλης ξερει!

    22. Θα μπαίνουμε με VPN από Τρίτες χώρες χαχαχα

    23. Μόνο τα δικά σου ψέματα νύχτα μέρα; Άντε από κει πλέξε κανα σεμεδάκι και παράτα μας ήσυχους.

    Comments are closed.