ΑΛΑΛΟΥΜ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ

Κοινοποίηση:
24s1maskesg-thumb-large--2-thumb-large

Δεν υποχρεούνται, πλέον, οι καταναλωτές μέσα σε εμπορικά κέντρα να φορούν μάσκα, ενώ καταργείται και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020).

Η απόφαση για τους: «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.» ισχύει από τις 7 Ιουλίου 2020 έως και τις 12 Ιουλίου 2020.

Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική στα εμπορικά κέντρα μόνο για το προσωπικό. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στους χώρους προσέλευσης και αναμονής των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και εντός των οχημάτων και των συρμών, για το προσωπικό και τους επιβάτες.

Με την ίδια ΚΥΑ καταργείται ο περιορισμός που υπήρχε στον αριθμό των ατόμων που επιτρεπόταν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι στα εστιατόρια, δηλαδή καταργείται το πλαφόν των 6 ατόμων ανά τραπέζι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ενώ διατηρείται ο μέγιστος αριθμός πελατών και οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται τόσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όσο και στα εμπορικά καταστήματα δεν αλλάζουν.

Επίσης προβλέπεται πως σε όλα τα λεωφορεία δημόσιας χρήσης (λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ, λεωφορεία μεμονωμένων αυτοκινητιστών άγονων γραμμών, τουριστικά λεωφορεία και ειδικά τουριστικά λεωφορεία περιήγησης πόλεων ανοικτού ή κλειστού τύπου), σε λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης, καθώς και στα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, στα λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ και ΟΑΣΘ ΑΕ, στα μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, όπως επίσης στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις, επιτρέπεται η μεταφορά επιβατών μέχρι πλήρωσης ποσοστού 65% του προβλεπόμενου μέγιστου αριθμού μεταφερόμενων επιβατών ανά όχημα/συρμό.

Σε ότι αφορά τα επιβαλλόμενα πρόστιμα εξοφλούνται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία επίδοσης ή κοινοποίησης ή θυροκόλλησης της Πράξης Επιβολής Προστίμου και Αναστολής Λειτουργίας, μέσω ηλεκτρονικού παράβολου (e-παράβολο) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, που εκδίδεται, είτε απευθείας από την ιστοσελίδα https://www.gsis.gr/e-paravolo, είτε από τις τράπεζες, είτε από τη Δ.Ο.Υ. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής του προστίμου αποστέλλεται από τις αρμόδιες Αρχές, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία επίδοσης ή κοινοποίησης ή θυροκόλλησης της Πράξης Επιβολής Προστίμου και Αναστολής Λειτουργίας, ο νόμιμος τίτλος στη Δ.Ο.Υ. κατοικίας του παραβάτη προκειμένου να βεβαιωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μέρκελ μπαναναα καλά που έχουμε και σένα τον ειδικό να μας διαφωτίζεις. Και ο Η1Ν1 μούφα είναι δεν υπάρχουν ιοι και θανατηφόρες αρρώστιες μόνο θανατηφόροι ξερόλες και βλάκες.

    1. λουστηκες με αντισηπτικο σημερα; φορα και τη μασκουλα σου και πεσε για υπνο προβατο…..

    2. Μέτρα ρε μεγάλε πόσοι πεθαίνουν από τον ιό που λες και ποια άτομα είναι αυτά και πόσοι από την μούφα που μας πλασσάρανε και κάποιοι ενώ έκαναν το εμβόλιο του ιού που πες είχαν πολύ άσχημες επιπτώσεις μετά. Επίσης αν εσύ είσαι πρόβατο και θες όποτε σου λένε να φοράς μάσκα και να φακελώνεσαι τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Αν πιστεύεις πως ο κοροδοιός προσβάλει όλη την ανθρωπότητα τότε έπρεπε να μην είμαστε σε θέση να μιλάμε τώρα. Εσύ δλδ σε χαροποιεί το γεγονός να βλέπεις άλλους να μην κρατάνε ούτε τα μέτρα ούτε τις αποστάσεις και να χώνουν τον φασισμό τους μονάχα εκεί που θέλουν. Δεν ξέρω τι φάση είσαι αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει καν τι γίνεται γενικά. Κάτι ακόμα, μην συγκρίνεις πολύ προηγούμενες εποχές όπου ήρθαν τρομακτικές ασθένειες και ιοί θανατηφόροι με το σήμερα. Άλλες εποχές, άλλες καταστάσεις όσον αφορά την διατήρηση των οιγεωνομικών ουσιών/υλικών. Στο μεσαίωνα και πιο παλιά καρφώνανε τα κρέατα και τ’ αφήνανε στο δρόμο μια βδομάδα μέχρι να τα πάρει κάποιος και να ψοφήσει. Στην νεότερη εποχή το ίδιο πάνω κάτω .. Ούτε ψυγεία είχανε ούτε κοιτάγανε ημερομηνίες ούτε αρρώστιες των φαγώσιμων. Επίσης κοιμόντουσαν μες στους αχυρώνες και τους στάβλους , στη καλύτερη σε πέτρινα κάστρα και η παρουσία του μαύρου αρουραίου ήταν πολύ εμφανέστατη ή του φιδιού ξέρω γω κλπ.. Τη σήμερον ημέρα δεν δικαιολογείται τυχαία εξάπλωση τέτοιων ιών που παρακολουθούνται από 50 άτομα σε ένα χώρο και άλλα 300 σε ολόκληρο το εύρος των εγκαταστάσεων εκεί. Η Κίνα είχε σε ζωντανή μετάδοση πως υπάρχουν φόβοι για έναν τέτοιο ιό απ’ το 2019 αλλά δεν ήταν σίγουροι και δεν έδωσαν σαφή διάδοση της κατάστασης του. Με λίγα λόγια για μένα είναι βαλτό όλο αυτό, είτε σκόπιμα, είτε ως παραμύθι για να κυριαρχήσει η τρομοκρατία και μια παγκόσμια Δικτατορία των Εθνών – Λαών. Εσύ λοιπόν κάνε και το εμβόλιο και σε 30 χρόνια αν ο μη γένοιτο πάθεις κάτι θα απορούμε για το πως μας την έκανες. Από μόνος του ο οργανισμός έχει αντισώματα ( ΑΣΠΙΔΑ ) και εσύ θα πας να τον χαλαρώσεις με τα κωλοεμβόλια που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως όμως τίποτα. Απλά χαλαρώνουν την αντιμετώπιση του οργανισμού σε μικρόβια και ασθένειες. Εγώ φίλε δεν θα πάρω εσύ.. κάνε ότι θες..

  2. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ρε δεν πατε στο διαολο και οι 300 εκει μεσα στο κολοχανειο

  3. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν καρδιοπάθειες , καρκίνος , διαβήτης , χρονιές ασθένειες που σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους και το μόνο που τους νοιάζει είναι ο κορονωϊός. Ας τελειώνει επιτέλους το δούλεμα …

  4. https://youtu.be/QP0xkk9LibA
    ΝΑ ΕΥΛΑΒΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΟΧΑΡΙΤΩΤΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΑΘΗΝΑΣ. ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ. ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  5. Αφού δεν πατάει κόσμος και έχουν πατώσει τα πάντα τώρα βρίσκουν άλλες μεθόδους.. Το μεγάλο πάρτι ξεκινάει από τέλος ιουλιου με μεγάλες απολύσεις και μηδεν πληρωμές από Σεπτέμβρη

  6. Ποτέ δεν ήταν υποχρεωτική γιατί ο κοροδοιός είναι κάτι ουτοπικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα γ αυτό άλλοστε υπάρχουν και αποδείξεις (φωτογραφίες , σενάρια από ΜΜΕ και βάσιμες πληροφορίες και αλήθειες για τα “πτώματα- φέρετρα ” και τις διακρίσεις των ανθρώπων όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα και την πρόληψη)
    Επίσης κάνεις δεν θα μας αναγκάζει με το ζόρι να κάνουμε κάτι άνευ θέλησης μας για έναν αόρατο ιό μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε τα των μεγάλων κεφαλιών τα καπρίτσια. Όχι χτες ούτε σήμερα ούτε αύριο θα μας αναγκάσουν δια της βίας να βάλουμε μάσκα και ένα κάρο άλλες σαχλαμάρες γιατί πολύ απλά δεν γίνεται η ακόμα και αν γίνεται (ακόμα χειρότερα) εν έτει 2020 οι εγκληματίες που έσπειραν τον αόρατο αυτόν ιό να χωθούν στα πιο μαύρα κελιά. Γιατί πολύ απλά είναι εγκληματίες Ανθρωπότητας και πρώτος ο Μπιλ Γκέιτς και ο ΠΟΥ που ενώ ξέρουν και ελέγχουν ένα κάρο άλλα πράγματα τους διέφυγε και καλά τάχα μου ένας αόρατος ιός ….και επίσης πως όλοι αυτοί τώρα τάχα μου ξαφνικά νοιάστηκαν για την ζωή μας και το καλό μας απ’ την στιγμή που έχουν αγνοήσει δεκαετίες τώρα άλλες θανατηφόρες ασθένειες. Κοινή λογική απλά και όχι αμέσως πανικός και όλα τελιώσανε.. Τους ξέρουμε τόσα χρόνια τους έδειξε η ιστορία η οποία και τώρα που μιλάμε γράφεται , ε λοιπόν βάζοντας τα κάτω ο νοών νοήτω

Comments are closed.