ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ – ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    stefanos-xios

    Ελεύθερος αφέθηκε ο Στέφανος Χίος, μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα νωρίτερα. Το μαχητικό “Μακελειό” παραμένει στην πρώτη γραμμή και ετοιμάζεται για νέες αποκαλύψεις.

    Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται όσες προσπάθειες και αν κάνουν! Η αλήθεια μπορεί να ενοχλεί, αλλά κανείς δεν θα σταματήσει να τη γράφει…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    135 Σχόλια

    1. Υπηρετείs το δίκιο και την αλήθεια με σθένοs και παρρησία.Eίσαι πραγματικόs στρατιώτηs του Χριστού που όταν βλέπει το στραβό και το άδικο το λέει με θάρροs.Nα προσέχειs όμωs φίλε,γιατί αυτοί οι σατανάδεs με τα κοστούμια και τιs γραβάτεs αν αισθανθούν ότι απειλούνται και θα βγουν στη φόρα όλεs οι ανωμαλίεs και τα εγκλήματά τουs θα προσπαθήσουν να σου κλείσουν το στόμα.O κόσμοs ξέρει ό,τι έχει να κάνει με προδότεs που υπηρετούν μόνο το χρήμα και την εξουσία αλλά αυτό που δεν ήξερε ήταν η ανάμιξή τουs με τέτοια ειδεχθή εγκλήματα.

    2. Ξεβρακωαε αυτό το πιόνι του ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΒΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΚΑΜΠΟΥΛ… ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΛΏΡΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ.

    3. ΧΙΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Σ ΑΓΑΠΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΥ 21

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΔΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ !!!

    5. Στά πανάγια και αιματοβαμένα χώματα μας έχουν δικαίωμα να ταε πατούν Έλληνες και φιλέλληνες και ουχί ανθέλληνες και ανώμαλοι που θέλουν το κακό μας.Καλό δεν είδαμε από τούς τοιούτους που νομιζουν οτι μας κυβερνάνε τουλαχιστον τα τελευταία 40 χρόνια και μας σακατεψανε σε ολα.Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά ο τροχός γυρίζει, μετά τη νύχτα είναι η μέρα.

    6. Ο Μητσοτάκης ειναι Εβραίος από την Μάνη και τους μπόλιασαν στην Κρήτη.

      Η Μαρεβα είναι Εβραία από την Μάνη.

      Σας διοικούν Εβραίοι και σεις ασχολείστε με μαλακίες.

      ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
      ΓΚΟΙΜ

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!

    7. Είμαστε Έλληνες απόγονοι Ηρώων και μας εκφράζεις.Επιθυμώ λοιπόν να συνεχίσεις μέχρι η πολυαγαπημένη μας πατρίδα αποκατασταθεί καί επανέλθει εκεί που ήτο παλαιότερα για να ξαναζεσταθεί η ψυχή μας.Προχώρα!

    8. Γλεντα τους Στεφανε και οσο σε κυνηγανε τοσο συσπειρωνουν το κοσμο..

    9. Στέφανε είμαστε μαζί σου!!Keep spread pain all the way baby💪💪💪

    10. ο χιος θα ειναι μαγκας να τους ξεμπροστιάσει ολους κι να ριξει την κυβέρνηση να μπουν ολοι τους φυλακή !!!!!!!!!!

    11. φέρε τους την παράσταση με τα παλλόμενα πέη εκεί στο μέγαρο μαξίμου της ανωμαλίας και θα σε αφήσουν στην ησυχία σου. Ξεπέρασαν και τις ροζ λουλούδες του συριζα.

    12. Γ@μησε τους το σπίτι Στέφανε,μπας κ ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τους σάπιους παιδεραστές και σατανιστές πολιτικούς που δρουν ως οι μπροστάτζες πόρνες των χαζάρων τραπεζιτών που κυβερνούν το πλανήτη..Όλοι οι πατριώτες Έλληνες στο πλευρό σου..Πέτα βίντεό,ακουστικά ντοκουμεντα στο διαδίκτυο,παντού,όπου βρεις μπας κ πάνε στο διάολο αυτά τα σκατά που μας έχουν κατσικωθεί..Να ξυπνήσει ο κόσμος ΤΩΡΑ..

    13. Γαμησε τους το σπιτι Στεφανε!!Μην μασας!!Ειναι ΠΟΛΥΣ κοσμος μαζι σου!!Καμια ανοχη στην ‘ΧΟΥΝΤΑ’ του βοθροκουλη….

    14. Πληροφορίες λένε ότι ο Μητσοτάκης ήταν κυριολεκτικά εκτός εαυτού. Δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι.

      Τσούζει όταν χάνεις την εξουσία που νόμιζες ότι την δικαιούσαι ως γόνος…Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα στον Αλέξη μας. Σαν τους γέρους του Muppet show.

      1. ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΠΠΕΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ !!!!

    15. Στέφανε μια πρόταση. Ο Τραγκας ήδη τραβάει πολύ κόσμο στο νέο κόμμα που έφτιαξε. Είναι δεξιοτατος. Γιατί δεν μιλάς μαζί του να κατέβεις στο επικράτειας? Μπείτε μπροστά ρε φίλε, να σώσουμε τα παιδιά μας από πολιτικούς παιδοφιλους, μκο μαστρωπων, αλληλεγγυους πολίτες του κόσμου παιδεραστές. Δεν βλέπετε τι γίνετε? Οπου δει π@υστη ο Μητσοτάκης τον κάνει υπουργό, συμβούλους παιδοφιλους και διευθυντές σε θέσεις του θεάματος παιδεραστές. Τι παράδειγμα δίνει στα παιδιά? Γίνετε π@υστηδες παιδοφιλοι παιδεραστές για να πάτε καλά στην ζωή σας? Καπως έτσι έχει η κατάσταση με κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως φαίνεται. Έβαλε και στο προεδρικό ένα άθεο βλήμα που πέταξε μέχρι και κειμήλια ηρώων αγωνιστών του 21. Όχι ρε φίλε, δεν είναι Έλληνες αυτοί, δεν μας αξίζει να ζούμε σκλαβωμενοι.

    16. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΑΦΕΘΗΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ, ΕΓΚΥΡΟΣ ΔΗΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑ.

    17. Λυμπερακη, για ποιο λόγο πολυεθνική εταιρεία σου έδωσε 4εκ ευρώ και μάλιστα σε περίοδο μεγάλης κρίσης? Που τα πήγες τα λεφτά Λυμπερακη? Γιατί στα έδωσαν, για ποιο λόγο? Χορηγία 4εκ ευρώ Λυμπερακη???????!!!!!

      1. Μήπως έχουν σχέση με κάποια χώρα του Βορρά που κελάηδησαν πουλάκια για κάποια άλλα μπουμπουκάκια;

    18. Κολοκοτρώνης και Καραϊσκάκης της δημοσιογραφίας! “…αμα γυρίσω θα τους γ6μήσω!” μπράβο Στέφανε.. ξέσκισε τους ανώμαλους του μαξιμου ριχτα στην μάπα γιατί τους αρέσει

    19. Με τοσα στοχεια στα χερια του
      πως ειναι δυνατον να τον κρατησουν μεσα
      και να αφησουν ελευθερους διεφθαρμενους τυπους
      θα κραυγαζαν και οι πετρες

    20. Χίο γερά γαμησε τους…λένε ότι είσαι χαφιες της ασφάλειας και ακροδεξιος… Ξεκίνα αύριο αποκαλύψεις…
      Οι ασφαλιτες είναι καλοί και άξιοι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα….

    21. αυριο αν σε ειρωνευτεί κάποια ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΣΙΟΚΑΦΡΟΣ σοφια παραδειση στο art …(που το κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυστυχώς) πέτα τα μικρόφωνα κ ΦΥΓΕ κ στείλτην στο διάολοοοοο

    22. Διάβασε τα σχόλια στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ , ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      Ο Λιγνάδης πάει Φυλάκα, όσο και να θες εσυ να καταπίνεις το σπέρμα του μαζί με τις Λεσβίες Μενδώνη και Παναγιωταρέα.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!
      ΣΑΣ ΕΣΚΙΣΕ Ο ΧΙΟΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.
      Τα καλύτερα έρχονται!!

    23. Δεν είμαι κατά μήτε υπέρ του κυρίου Χίου,
      Με αρέσει η δυναμικότητα του και οι αποκαλύψεις του, αλλά,
      οι επισκέπτες δεν θέλουν να ακούνε χυδαιότητες και κραυγές!
      Όλο αυτό το μπάχαλο ήταν η καλύτερη ρεκλάμα για το σάιτ και τον ίδιο!

    24. Πανυγηρικη δικαίωση Στέφανου Χίου. Σε συστημικα μέσα αναφέρουν καταγγελία μιας κοπέλας. Τι αναφέρει η καταγγελία που αυτή την ώρα παίζουν όλα τα καθεστωτικα μέσα? Τίποτα, απλά ότι ακριβώς έγραψε ο Στέφανος στην εφημερίδα. Ότι ο Λιγναδης ο οποίος για να μην ξεχνάμε έχει άριστες σχέσεις με το ανθελληνικό ελιαμεπ, μ@λακιζοτανε και εκσπερματωνε σε κοινή θέα!! Τώρα, το ανέβασαν σε όλα τα καθεστωτικα. Ας ελπίσουμε να εκσπερματωνε και στην μάπα όλων των μελών του ελιαμεπ. Όχι ότι θα τους χάλαγε κάτι τέτοιο, απλά λέμε τώρα.

    25. Παρε τη μεγαλη αποφαση και κανε ενα πολιτικο κομμα πραξη. Βλεπεις κ νιώθεις την αγαπη του κόσμου.Εισαι ο ηρωας μας η φωνη μας

    26. ΣΤΕΦΑΝΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΪΤΕ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ….
      ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ…
      ΕΣΥ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ (ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΒΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ…..

    27. Είμαστε μαζί σου Στέφανε. Είσαι η φωνή μας και συντασσόμαστε απόλυτα μαζί σου. Σε φοβούνται οι βρωμιαραίοι. Άντε να ξυπνήσουμε επιτέλους. Μας κατέστρεψαν σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να τους τσακίσουμε. Κρεμάλες για όλους αυτούς.

    28. Στέφανε ευχαριστούμε, μόνο εσύ τα λες. Οι άλλες οι π@υτανες οι καναλαρχες τσιμουδια, τους πληρώνει καλα ο κουλης. Λέξη για τη μκο της Λυμπερακη, τσιμουδια. Αυτή η καργια έχει σχέσεις με το εμετικό ελιαμεπ που συκοφαντεί βρίζει και χλευαζει τα Ελληνόπουλα και την πατρίδα μας. Λυμπερακη, τα 4εκ που τσεπωσες από την σουηδική πολυεθνική τι ακριβώς λεφτά ήτανε? Σκέφτεσαι στείλεις και στην Σουηδία προσφυγοπουλα για…. θεατρικά μαθήματα? Το θέμα πρέπει να πάρει διεθνείς διαστάσεις. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προφανέστατα έχει γράψει σε ονόματα συγγενών του διάφορες μκο, όλες ασχολούνται με ανήλικα παιδιά και τα αρπάζει από παντού. Βγάζει τρελά λεφτά ο Όμιλος Μητσοτάκη.

    29. Ο μητσοτακης, πρεπει να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, τη σχεση του,
      με τους παιδοφιλους, γεωργιαδη και λιγναδη,(τουλαχιστον)
      Επισης πρεπει να ελεγχθει..και η μενδωνη….

      Δεν ειναι δυνατον…να συν-αναστρεφονται και να κανουνε δουλειες…
      με τετοια…ΣΙΧΑΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΜΚΟ…ΜΕ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ..
      Βεβαια….ο λιγναδης πχ….ειναι η κορυφη του παγοβουνου…
      Δεν ειναι δυνατον…να μην…τους…καταδικαζεις…και να μην τους στελνεις…ΕΣΥ…ΠΡΩΤΟΣ..στη δικαιοσυνη…
      Αν οχι…τοτε….θα πρεπει…να υποθεσουμε…το…ΛΟΓΙΚΟ….
      Οτι εισαι ενας απο…αυτους…
      Ε…?

    30. Διατηρωντας τις διαφωνιες μου σε ουσιαστικα πολιτικα θεματα και οχι στο υφος σου που ουδολως με νοιαζει σε παραδεχομαι γιατι εισαι Πατριωτης – Αδιαφθορος και Παληκαρι

    31. . Στεφανε προχώρα . ειμαστε μαζι σου. Καθαρίστε τη χώρα

    32. Κουλης-Μαρινακης-Κουγιας είναι μιρμιγκια μπροστα στην οργη που ερχεται

      Μην τους αφησετε να σας τρομοκρατησουν

    33. Στεφανε ΠΡΟΣΕΧΕ. Θελουν να σε σκοτωσουν . Θα το ξανα επιχειρησουν
      Ελπιζω να μην ηπιες τιποτα απο οτι σου δωσανε εκει. Προσεχε τις αιθουσες με ακτινοβολια και τα οπλα με ακτινοβολια.

      Ολοι οι ανωμαλοι πονανε θελουν εκδικηση να εισαι ετοιμος και επιτελους πρεπει ο Ελληνικος λαος μια φορα να σε βοηθησει.

    34. Βάστα γερα στέφανε. Όλοι ξέρουμε τι ασφαλιτης είσαι. Δε παθαίνεις τπτ. Είσαι δικός τους.

    35. Από σφαίρες γλύτωσε. Από συλλήψεις, όλο έξω ειναι. Μήπως συνεργάζεται με την ασφαλεια; εεεε Χίο;;;

    36. Στέφανε, σαν Έλληνας πολίτης σεβόμενος το Σύνταγμα της τιμημένης Ελλάδος, μετά από τόσα χρόνια τυραννίας από ξένες δυνάμεις που παράνομα τους έχει εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία γιατί στην ουσία όλες αυτές οι συμβάσεις παράνομες είναι και δεν μπορεί να ισχύει τίποτα εφόσον όπως λέει ο Σύνταγμα μας κυρίαρχος είναι ο λαός, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ τους ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, είναι σιχάματα και τους αξίζει απαγχονισμός. Σε παρακαλώ πολύ μην δειλιάσεις, δώστα όλα στη φόρα και αποκάλυψε τους όποιοι κι αν είναι, ή τώρα ή ποτέ. Δεν μπορούμε να ζούμε με αυτά τα καθάρματα ανάμεσά μας και σίγουρα δεν είναι ή αυτοί ή εμείς! Είμαστε εμείς μόνο και εμείς θα τους δικάσουμε! Κανένα δικαστήριο. Λαϊκή Δίκη! Σε εμπιστευόμαστε ότι θα κάνεις αυτό που σε προστάζει η ελληνική ψυχή σου!

    37. John D. Ροκφέλερ:
      ′′ Θα τους κρατήσουμε ζωντανούς για μικρό χρονικό διάστημα, εξασθενώντας το μυαλό τους ενώ εμείς προσποιούμαστε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση της επιστήμης και της τεχνολογίας με έναν ανεπαίσθητο τρόπο, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιούμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά σε τροφή και νερό και αέρα. Όπου και να γυρίσουν, θα είναι καλυμμένοι με δηλητήρια. Τα μαλακά μέταλλα τους κάνουν να χάνουν το μυαλό τους. Υποσχόμαστε να βρούμε μια θεραπεία από πολλά από τα θεμέλιά μας, αλλά τους δίνουμε ακόμα περισσότερο δηλητήριο. Χημικά δηλητήρια απορροφάται από το δέρμα ηλιθίων που πιστεύουν ότι τα προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς που παρουσιάζονται από ορισμένους σπουδαίους ηθοποιούς και μουσικούς φέρνουν αιώνια νεολαία στα πρόσωπα και τα σώματα τους, μέσω των διψασμένων και πεινασμένων στόμων τους καταστρέφουμε το μυαλό και το σύστημα εσωτερικών οργάνων, την αναπαραγωγή …
      Όλοι εσείς θα συνεχίσετε να ευδοκιμείτε στους πολέμους και τους θανάτους τους. Θα το επαναλάβουμε αυτό μέχρι να φτάσουμε στον τελικό στόχο μας. Θα συνεχίσουμε να τους κρατάμε με φόβο και θυμό, δίνοντας τους εικόνες και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε αναγκαίο μέσο για να το πετύχουμε αυτό. Παρέχουμε τα εργαλεία μέσα από τη δουλειά τους. Θα τους κάνουμε να μισήσουν τους εαυτούς τους και τους γείτονές τους. Πάντα θα κρύβουμε από αυτούς την θεϊκή αλήθεια ότι είμαστε όλοι ένα. Δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν αυτό! Δεν μπορούν ποτέ να μάθουν ότι τα χρώματα είναι απλά μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Σταγόνα-σταγόνα θα φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πάρουμε τα εδάφη, τους πόρους και τα περιουσιακά τους στοιχεία για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχο σε αυτά. Ξεγελάστε τους για να ψηφίσουν νόμους που κλέβουν τη μικρή ελευθερία που έχουν. Στήνουμε ένα σύστημα χρημάτων που θα τους καταστρέφει για πάντα, κρατώντας χρέη αυτούς και τα παιδιά τους. Όταν τους εξορίσουμε συλλογικά θα τους κατηγορήσουμε για δολοφονία και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα μας ανήκουν όλα τα ΜΜΕ. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα ενημέρωσης για να μεταδώσουμε πληροφορίες και να ελέγξουμε τα συναισθήματά τους προς όφελος Όταν ξεσηκωθούν εναντίον μας, ας τα ποδοπατήσουμε σαν έντομα, γιατί είναι λιγότερα από αυτά.”
      Με τις υγείες σας …
      Καλημέρα στους νοήμονες Έλληνες Ιθαγενείς .

    38. Χιος σημαινει ηλιος, λαμψης, διαφανεια., Μητσοτακης σημαινει βοθρος, σαπιλα,σκατα

    39. Αγαπητέ μου Κύριε Χίο,νιώθω ότι πρέπει να αποφασίσεις γρηγορα-χθες και να μας αναγγειλεις πως θα πολιτευτεις.

    40. Έχω πάρει ποπ Κορν πατατάκια κ κόκα κόλα κ περιμένω το περιεχόμενο της απολογίας του Στέφανου Χίου στην ανακριτρια…..Αχαχαχα πως τους πετσοκοψες ρε Χίο πάλι έτσι;

    41. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!

    42. Στεφανε, σαν αλλος Κολοκοτρωνης συνεχισε να φυγει η σαπίλα.
      Εισαι παραδειγμα για ολους του γνησιους Ελληνες!

    43. Είσαι τεράστιος Στέφανε !!! Δώστους στεγνά όλους τους. μη τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί τους σιχαμένους !! Είσαι ο πιο σωστός απ’ολους !!!!!!!

    44. Για να μην είναι ο μόνος που αντιστέκεται σε αυτή τη χώρα και προσπαθούν οι διεφθαρμένοι και οι ανίκανοι να τον βγάλουν γραφικό, αρχίστε επιτέλους να κάνετε το αντίθετο από αυτά που σας λέει ο Μητσοτάκης. Δεν πάει άλλο…

    45. Στέφανε ευχαριστούμε. Μέσα στην σαπίλα και την βρωμιά όπου ξεφτίλες πολιτικοί χρηματιζονται από πολυεθνικές μέχρι μκο καταστρεφοντας την πατρίδα και τον λαό μας, υπάρχει μια φωνή που τους ξεμπροστιαζει. Μόνο εσύ Στέφανε, όλοι οι άλλοι στα μμε είναι πληρωμένα π@υτανακια από την κυβέρνηση και τους αλήτες των μκο που όπως όλα δείχνουν κάνουν τραφικινγκ παιδιών και δουλεμπόριο. 4εκ ευρώ μόνο από μια πολυεθνική παντελόνιασε…. ο όμιλος Μητσοτάκη ΑΕ που κάνει μπίζνες με τις μκο. Έχουμε να κάνουμε με κανονικό όμιλο, τρώνε από όπου μπορούνε, δίνει λεφτά στα μμε και τους βουλώνει το στόμα. Έτσι παίζεται το παιχνίδι..

    46. Μη μασάς καθόλου είσαι ο φόβος και ο τρόμος !!!!!!!τα κανουν πανω τους όλοι ! έχεις πολλά κιλά α@χιδια Στέφανε! Σ ε ευχαριστούμε που υπάρχεις , @

    47. Γλέντα τους…οι αληθινοί Έλληνες είναι δίπλα σου… Η αλήθεια είναι αυτή που πολεμάνε..

    48. Η παγκόσμια χούντα και τα κατάλοιπα των ναζί θα πάρουν αυτό που τους αξίζει , και οι αγωνιστές όπως εσύ το ίδιο , καλή λευτεριά στον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ .

    49. Τον παιδεραστή Λιγνάδη ανέλαβε ο Κούγιας.
      Ο Κούγιας δεν αναλαμβάνει δίκη κάτων από 150-200 χιλιάρικα.
      Ποιος τον πληρώνει;
      Ο Μητσοτάκης;

      1. το STAR που καλυψε τον Λιγναδη το εχει ο Βαρδηνογιαννης

    50. Στέφανε Χίο μου θυμίζεις τον Σταλονε στο Ροκυ που τα είχε έβαλε με όλους και τους έκανε στο τέλος τι μάπα ΚΙΜΑ…
      Στέφανε είσαι ο Ροκυ της ΕΛΛΆΔΑΣ πάει και τελείωσε !!

    51. ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ !!!

    52. Βάρα τους όπου μπορείς τα λεσια Και την μαϊμού τον ταρζανοπουλος αυτο το σιχαμα απόδειξε του οτι ειναι σκουπιδι μπροστά σου

    53. Ξεφτιλτηκαν Γαμησε τους Χιο.Τα εχουν χασει.Θα σου τα κλασουν.

    54. Συνέχισε γερά… Έχεις γίνει λαϊκος ήρωας…. Έχει πράγμα να γράφει για δύο χρόνια ακόμα…

    55. Αναμενόμενο, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν άλλο.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!
      Άν κάνεις πίσω τώρα, δεν θα σου λέει καλημέρα ούτε ο μανάβης της γειτονιάς σου.
      ΟΡΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ !!!

    56. αέρα αέρα να φύγει η ΧΟ-ΛΈΡΑ !! (των πράσινων, ροζ και μπλε ζαίων)

    57. Εισαι ΜΑΓΚΑΣ Στεφανε και σε τρεμουνε.
      Σου κλάσανε τα παπαρια. Εδώ με σφαιρες δεν κολωσες ρε κομάντο, σε εισαγγελεις θα κολωσεις?

      Εμπλοκή και βεντουζα να τα πας τα πληρωμένα βρωμοσκυλα της χουντικης εξουσιας.

      Σε στηρίζουμε ΟΛΟΙ.

    58. ….ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΤΗΡΙΑ….ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ….!!!!….ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!….ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧ!!!!

    59. Δεν κατάλαβα. Αφού η Χούντα του Κούλη ήθελε να τον βάλει φυλακή και να τον φιμώσει, γιατί τον άφησε ελεύθερο; Δεν το καταλαβαίνω δεν το καταλαβαίνω.

    60. Προσευχόμασταν για σένα Στέφανε! Ζήτω!!! Αν σου συνέβαινε τίποτα τότε θα τους ρίχναμε εμείς!Θα είχε βγει όλη η Ελλάδα στον δρόμο!Είσαι πραγματικός αγωνιστής!Άξιος απόγονος του Κολοκοτρώνη και του Καραισκάκη!Παναγιά μαζί σας εκει στο Μακελειό!

    61. ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ….
      H ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥ ! ! !
      Δεν κατάφερε σήμερα το μεσημέρι, το ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ γνωστό και σαν Γκεμπελίστικη συμμορία, που τις τελευταίες ώρες είχε βγάλει τα δόντια του για να δαγκώσει ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ που αντιστέκεται στο καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, με τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και τους κοτζαμπάσηδες που “ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ” με το πρωτοσέλιδο του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και δεν “ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΙ” με τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΤΟΠΑΙΧΝΙΔΑ που παίζουν καθημερινά, αποκοιμίζοντας το μυαλό των ιθαγενών και με τα γεγονότα της παιδεραστίας που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ….
      Και όλα αυτά, γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμα εκεί στο ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ, πως το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”… δεν είναι απλά μια εφημερίδα, είναι Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, είναι η φωνή που λέει αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, χωρίς να ωραιοποιεί ή να σκεπάζει αυτό που γίνεται στη Χώρα.
      Και αυτή η φωνή δεν θα κλείσει ούτε με ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ άνδρες της ΕΛ. ΑΣ και αν στείλουν, ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ! !
      Και μην ξεχνάς υπήκοε πως όλο αυτό, σε απλά Ελληνικά ονομάζεται ΓΑΛΑΖΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και παραπλάνηση της κοινής γνώμης ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    62. Να ξέρεις πως είμαστε όλοι μαζί σου αδερφέ. Περιμένουμε εκπομπή

    63. Κρατά γερά ρε παλικαρι..

      Δώστα στον κόσμο ΟΛΑ..

      Όλα στο φως

    64. Κακός τον αποκαλούν Κούλη.
      Κούλα η γουρλωμάτα από το πολύ στα τέσσερα.
      Αυτοί των καρφώνουν για αυτό τους καλύπτει για αυτό τους διορίζει σε θέσεις με υψηλούς μισθούς.
      ΝΔ το κόμμα των ανώμαλων.
      Δεξιός στην Ελλάδα σημαίνει ανώμαλος

    65. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Κ ΣΤΑΛΜΕ
      ΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ Κ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ..ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΕΡΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ..

      1. Από το να οργανώνεις εγκλήματα καλυτερα να ασχολείσαι με τα άστρα. Εκλασαν τα άστρα και βγήκαν οι ναζί χρυσαυγίτες!

      2. η Ελλάδα έχει χαθεί φίλε κι εμείς στο ένα χέρι το πληκτρολόγιο και στο άλλο το πουλί μας…

    66. Στέφανε γερά μην σταματάς να ξεβρωμίσει η χώρα.
      Ξέσκισε τους ανώμαλους του μαξίμου.
      Ο ανώμαλος Μητσοτάκης καλύπτει παιδεραστές και ανώμαλους.
      Είναι οι ίδιοι που του πέταξαν τα μάτια έξω για αυτό τους καλύπτει.

    67. Μπραβο μεγαλε Στεφανε. Βγαλτα ολα στη φορα.Μονο εσυ μπορεις.ΜΠΡΑΒΟ. Γιωργαρος.

    68. Τα γλυφτρόνια της εξουσίας δεν έχουν κουκούτσι μυαλό, δούλευέ τος Στέφανε, δεν γνωρίζουν αυτοί από αγώνα για επιβίωση. Όταν διάβασα χθες την απάντηση σου στον ανακριτή, γέλασα πολύ, ακόμη γελάω.

      1. που υπάρχει η απαντηση του Στέφανου να την διαβάσω

    69. Όλα κατ ευχήν!!!
      Άκουσαν για στικακια κ μπλα μπλα κ άρχισαν να λυσανε το περίμενα γιατί είναι προβλέψιμοι πλέον.
      Στοιχηματα να βάζουμε πλέον για τις κινήσεις τους κ θα πλουτισουμε!!!
      Να σε έχει ο Θεός καλά Στέφανε κ εσένα κ όλη την ομάδα σας!!! Keep Going…

    70. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!
      Μπράβο Στέφανε μεγάλε…προχώρα είμαστε μαζί σου!!!!

    71. ΣΚΙΣ’ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!!
      ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΟΥΣ Π@@ΣΤΟΓΙΑΤΡΟΥΣ!!

    72. Από μένα Στέφανε τις καλύτερες ευχές. Όταν έχεις το δίκιο δεν σε άγγιζε τίποτα…το παλούκωμα θα συνεχιστεί μέχρι να ξεφρωμισει η χώρα και οι προδότες στη φυλακή…

      Με εκτίμηση
      Βλάντ ………

    73. Στέφανε τους ρώτησες τη εχει απογίνει με τους εκτελεστες που ήρθαν να σε καθαρίσουν? Και φυσικά δεν ξέρανε!!! Αρε Στέφανε γ@@@σε τους!

    74. Να προσέχεις γιατί σε φοβούνται. Αυτά που γράφεις δεν μπορούν να τα αντικρούσουν και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση.

    75. Συνέχισε έτσι δίνε ονόματα συνέχεια .Μην ξεχνάς και τη δικαιοσύνη πολύ βρωμιά και εκεί.
      Μαζί σου μέχρι τέλος

    76. Μπραβο ρε Στέφανε συνέχισε έτσι σε στηρίζουμε όλοι!! Ξεβράκωσε όλους τους ανώμαλους πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας.

    77. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΑΣΣΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ- ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ 6-0

    78. Ριξε την κυβερνηση των παιδοφιλων. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!

    79. Μην εφησυχάσετε κύριε Χίο. Το κακό μεταμορφώνεται σε καλό, έχει πολλά πρόσωπα!

    80. Πρεπει να τον απειλησαν οσο δε περνει μιας και τον ειχαν στα χερια τους. γνωριζουμε για την υπαρξη κρυφης ακτινοβολιας μη τυχον και τον πειραξατε κοπροανωμαλοι. Μαζι σου ειμαστε παλικαρι Στεφανε

    81. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

    82. Έτσι Μπράβο Στεφαναρα με αυτά σε κάνουν ποιο δυνατό είμαστε στο πλαι σου!!!
      Βγάλτους όλα τα άπλυτα στη Φόρα εσυ παντα κρατάς έναν Άσσο στο μανίκι!!!!

    83. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΑΡΙΣΤΕΙΑ!!!!!

    84. ΕΑΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

    85. ΕΥΓΕ ΣΟΥ…ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ…
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ…
      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ. ΕΙΜΕΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    86. Κατέβα στις εκλογές να πάρεις ασυλια να λες χωρίς να φοβάσαι τους τραμπουκους της πολιτικής Κοζα Νοστρα της ψευτοδημοκρατιας της μαφιας.
      “Θελει τρελα η Ελευθερία”

    87. Ο Άγιος Παντελεήμονας μαζί σου Σπαρτιάτη μου!!! Ει ο Θεός μεθ ημών ουδείς καθ ημών!!!!!

    88. δεν κατάφεραν να σε σκοτώσουν με όπλο…αλλά επειδή τους χαλάς την εικόνα και όχο μόνο ελπίζω να μην σε αρρωστήσουν…

    89. Μαζί σου Στέφανε για την Ελλάδα που αγαπάμε, μακρυά απο αφορισμένους και ανώμαλους!

    90. Γειά σου ρε Στέφανε είσαι μάγκας
      Τους ξεφτιλισες
      Στηρίζουμε εφημερίδα
      Δώσε όλα τα ονόματα

    91. Κάναμε προσευχή.
      Ο Χριστός και η Παναγία μαζί σου.

    92. Στεφανε ειμαστε μαζι σου γιατι λες την αληθεια ΠΡΟΧΩΡΑ !!!!!!

    93. Τελικά πόσες μάντρες του κλάσσανε; Δώσε παλίκαρε, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!

    94. Άντε, σιδερένιος. Πιάσε δουλειά τώρα. Σε περιμένουμε από το πρωί να μας πεις για τον στενό φίλο του Μητσοτάκη-επικεφαλής σπείρας και εμπλεκόμενο σε υπόθεση δολοφονίας.

    95. Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ Θεέ μου.
      Σε ευχαριστούμε Πολύ πολύ ΣΤΈΦΑΝΕ ΓΙΑ ΌΛΑ.

      1. Να κάνετε δική σας ιστοσελίδα εσείς της ΧΑ που κρυβεστε πισω απο τον Χίο και πουλατε παραμυθια. Ωραία μανα εισαι. Αλλά προσπαθειτε να έχετε με το μέρος σας έναν δημοσιογράφο γιατί αυτά που κρυβετε θα σας έβαζαν δίπλα στους άλλους που έχωσαν μέσα. Μια ζωή στην ΧΑ ζώα είστε. Εκτός από Ναζί!

        1. Τα είπες όλα.
          Σε ευχαριστώ.
          Πρόλαβα και τους παράτησα νωρίς..
          Πρέπει να είσαι μεγάλος βλακας για να πας 13 χρόνια μέσα, για κάτι που δεν έκανες..
          Ζώα ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
          κλουβιά αυγά.. Και όχι Χρύσα..

    96. Να τους ξεραθουν τα αρχιδια για να μην μπορουν να γεννησουν νεους προδοτες! Εμετικα σκυλια.Δεν ειμαστε
      λιγοι, ειμαστε πολλοι και θα το δειτε!Χιος και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Μεγαλε Χιο…μην σταματας να τους ξεφτιλιζεις

    97. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥ. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    98. οι συστημικοι παντα ειναι ελευθεροι. Μονο η χ.α μπηκε φυλακη.

      1. ΙΣΧΝ ρε φίλε αλήθεια τώρα το συστημικός πάει για το Χίο και το μακελειό; Εγώ βλέπω ότι τόσα χρόνια κρεμάει τους πάντες στα μανταλάκια……Από πολιτικούς δημοσιογράφους ηθοποιούς τραγουδιστές,δημόσιους κτλπ κτλπ.Δεν έχει αφήσει κανέναν σε σημείο που έφαγε σφαίρες……Έχεις δει πολλούς συστημικούς να τρώνε σφαίρες; Τι κάθομαι κ γράφω κ εξηγώ σε ένα εικοσάχρονο ανισόρροπο θα μου πεις που μπέρδεψε την βούρτσα………

        1. Τους κρεμάει στα περίπτερα ναι αλλά πώς γίνεται να την σκαπουλαρει παντα?????
          Συνελήφθη λένε χτες ,με ποια κατηγορία????
          Γιατί οι συνεργάτες του δεν έδωσαν λεπτομέρειες για τον λόγο της σύλληψης???
          Τέλος πάντων δεν μ ενδιαφέρει απλώς απορία ψάλτου……βηξ!!!!!

    99. Προχωρα αρχοντα,προχωρα και ξεσκισε τους,μεχρι τελους αδερφε.Μην αφησεις την Κυριακουλα σε χλωρο κλαρι,πες αυτα που ξερεις για να καταλαβει και ο τελευταιος Ελληνας ποιος ειναι και τι πρεσβευει,και φυσικα ολη η βρωμερη οικογενεια του!

    Comments are closed.