ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 102 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ! – ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΧΑΜΟΓΕΛΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    dourou2

    Σχεδόν 24 ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά από 12ωρη απολογία για το Μάτι, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου δεν κρατήθηκε και θέλησε να εκφραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

    Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Ρένα Δούρου μιλά για μια τραγωδία που «όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη ψυχή και στο μυαλό μου». Βέβαια στην απολογία της στον ανακριτή έριξε όλες τις ευθύνες αλλού.

    Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή της η Ρένα Δούρου:

    «Η χθεσινή ημέρα έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι στη μακρά διαδικασία για τη δικαίωση των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας του Ιουλίου. Μιας τραγωδίας που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη ψυχή και στο μυαλό μου.

    Ήταν μια δύσκολη ημέρα γιατί αναβίωσαν δύσκολες μνήμες. Δύσκολες ώρες. Τα δύο τελευταία χρόνια η σκέψη μου ήταν και εξακολουθεί να είναι σε όλους όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους και το Γολγοθά εκείνων που στιγματίστηκαν από την καταστροφή. Η Δικαιοσύνη, μεθοδικά και συντεταγμένα, συνεχίζει το έργο της, το οποίο συνδράμω από την πρώτη στιγμή. Έτσι έπραξα και χθες. Έτσι θα συνεχίσω να πράττω.

    Τέτοιες στιγμές – στιγμές που έχουν άρρηκτα συνδεθεί με μια ανείπωτη εθνική τραγωδία – δεν προσφέρονται για υψηλούς τόνους, θριαμβολογίες ή πολλά λόγια. Παρά για περίσκεψη.

    Το οφείλουμε στα θύματα και τους συγγενείς τους. Και μια τελευταία φράση: ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που έχουν κατακλύσει με μηνύματα το messanger μου αλλά και έχουν κάνει σχετικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους.

    ΥΓ: ειδικές ευχαριστίες στους νομικούς μου συμπαραστάτες που με… υπέμειναν».

    Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες έχουν απολογηθεί μόλις τρεις κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο Μάτι και έχουν αφεθεί όλοι ελεύθεροι! Αυτή τη δικαιοσύνη να τη χαίρεστε κύριοι!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. 102 φαίνεται ότι είναι λίγοι..εάν είχε καθαρίσει 102.000 ίσως να έτρωγε κάνα χρόνο. Από την άλλη και 1.200.000 να είχε καθαρίσει ..έχετε δεί κανένα πολιτικό να μπαίνει φυλακή..εκτός Χρυσής Αυγής..?

    2. Φτύνω τη δικαιοσύνη σας,γ@μώ τη δημοκρατία σας.

    3. Γι αυτό ο Κασιδιάρης της πέταξε το νερό στα μούτρα πριν δειρει την Κανέλλη. Κάτι είχε ψυχανεμιστει!! Προφήτης!!

    4. ενω υποτιθεται οτι εχουμε αστυνομια που εστελνε τα αυτοκινητα μεσα στο Ματι και πυροσβεστικη που εσβηνε φωτιες στην Κινετα επρεπε να τσακιστει να παει η Δουρου με ενα λαστικο και ενα μπιτονι νερο να σβησει την φωτια στο Ματι
      Οταν καηκε η Ελλαδα και ηταν πρωθυπουργος ο Ραφινατος επρεπε να συλληφθει και να περασει απο δικαστηριο;;;;;

    5. Αντί να κάνει δήλωση αυτός έκανε η Δούρου
      και τον ευχαρίστησε που πρακτικά παγκοσμίως τους απαλλάξε από τις κατηγορίες. Τί να λέμε τώρα!! Να γράφουμε μόνο για τους σεξομανεις γυναικολόγους!?

    6. Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη μας
      δεν πρόκειται κανείς να Σε σταυρώσει
      δεν θα φορέσεις πια αγκάθινο στεφάνι
      ουτε χολή κανένας θα Σου δώσει.
      .
      Έγιναν πια πολιτισμένοι
      πάλιωσε πια ο Γολγοθάς
      έχουνε θάλαμο αερίων
      θα Σε τελειώσουνε μεμιας!
      .
      Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη μας
      δεν θα ‘σαι απ’ τον ανα στον καιάφα να σε κρίνει
      ουτε και θα γυρνάς στράτα τη στράτα
      ο οχλος να Σε τραβάει και να Σε φτύνει.
      .
      Έγιναν πια πολιτισμένοι
      ολα τους τώρα ειν’ απλά
      βγάζουνε τόσες αποφάσεις
      μέσα σε εικοσι λεπτά!
      .
      Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη μας
      δεν θα ‘χουνε σταυρούς, καρφιά και λόγχες,
      δεν θα πονέσεις
      Τωρα αλλάξανε πολύ αυτες οι μόδες
      έχουνε ακόμη και στο θάνατο ανέσεις.
      .
      Έγιναν πια πολιτισμένοι
      έχουνε πια εξελιχθεί
      έχουνε βόμβες νετρονίου
      και θα πεθάνεις στη στιγμή!
      .
      Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη μας
      δεν πρόκειται κανεις να Σε σταυρώσει
      δεν θα φορέσεις πια αγκάθινο στεφάνι
      ουτε χολή κανένας θα Σου δώσει.
      .
      Έγιναν πια πολιτισμένοι
      εχουνε πια εξελιχτεί
      θα ψηφίσουν την νέα σταυρωσή Σου
      μέσα απο την τιβι
      και θα γιορτάσουν την ποινή Σου
      ανοίγοντας σαμπανιες στη βουλή!
      .
      Έγιναν πια πολιτισμένοι
      έχουνε πια εξελιχτεί
      φτιάξανε φάρμακα ψυχοτρόπα
      θα Σε τρελάνουν στη στιγμή!
      .
      Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη μας
      οι ίδιοι δικαστές θα Σε δικάσουν
      και θα ορκίζονται εις τ’ ονομά Σου
      πως τα κάνουν όλα με τους Νομους Σου, αυτοί
      Κι ο ιδιος οχλος θα Σε φτύνει
      χωρις τσιπα και ντροπή.

      κι οι ίδιοι προδότες μετά θα φτιάξουν
      την νεα (μ)αγια εκκλησία να Σε λοιδορεί
      αιώνια, επι τη Γη!

      .

      https://youtu.be/Nw_sWeOuf7o

    7. Ειναι 2 οψεις του ιδιου νομισματος! Τα τουρκοκαναλα τρεφουν τον δικομματισμο για να μην βγουν ποτε τα σκανδαλα των “αδερφων” κομματων στην φορα! Τρωνε και πινουν και αλληλουποστηριζονται εις βαρος της πατριδας! Αν δεν φυγουν ολοι αυτοι δεν θα υπαρξει ποτε ουτε στοιχειωδης δικαιοσυνη στην χωρα!

    8. Για ποιο λόγο άραγε τους καλουν να καταθέσουν και να απολογηθούν?????? Για τα μάτια του κόσμου ?????Αφού οι αποφάσεις τους απέναντι σε τέτοια άτομα ξέρουμε ποιες ειναι. Ουδείς υπεύθυνος και για τίποτα , όλοι ελεύθεροι !!!!! Αυτή η χώρα τελικα δεν έφτασε τυχαία, εδώ που είναι σήμερα!!!!

    9. Αλλαξτε χώρα.,πλανήτη.Δεν υπάρχει σωτηρία

    10. Κάποιος συγγραφεας πριν πολλα χρονια ειχε πει το εξης:
      Οταν σκοτώνεις 1 εισαι δολοφόνος και φυλακίζεσαι ισόβια
      Οταν σκοτώνεις 100 είσαι ιδεολόγος και παιρνεις ανωτερες θεσεις και αξιωματα, και
      Οταν σκοτώνεις 1.000 είσαι πλανητάρχης και σε προσκυνάνε!
      .
      Δεν επεσε εξω
      .
      Μαλλον η δουρου θα ανεβει τωρα σκαλι στη μασονεικη πυραμίδα. Την πέρασε ..άξια την δοκιμασία.. Συγχαριτηρια και στο δικαστικο συστημα. Εφερε… “δικαια” εις περας το συστημα που προσκυναει. Μια κατσικα, εναν τραγο, 3 προβατακια, 2 σκυλια, 12 κουνελια και 14 κοτες! Και το καθε ζα με το ονοματάκι του κιολας, έτσι..(?)
      …οχι που δεν το ‘ξεραν

      ..ολοι οι αμόρφωτοι που μεχρι ενα μηνυμα στο φουμπου κατάφεραν να μαθουν να γραφουν, οι βρωμιαρηδες που ζεχνη η ανασα τους σαπίλα, οι καταπατητες, οι δολοφονοι, οι κλεφτες, οι ψευτες, οι δοσιλογοι, οι προδοτες, οι πονηροι, οι αθεοι, οι ανάξιοι λεχριτες.. πηραν αξιωματα και κυβερνανε. Εμ, και οι γονεις τους τα ιδια σκατά ήταν, τι περίμενες;
      .
      Χρειάστηκαν δισεκατομμύρια χρόνια τα τέσσερα πόδια να γίνουν δυο κι εσείς μέσα σε 50 χρόνια ξαναγινατε έρποντα.

    11. Άλλη μια ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ….
      Πως στην Ελλάδα, άνθρωποι διώκονται, δικάζονται και καταδικάζονται, για ηθική αυτουργία σε κακουργηματικές πράξεις, -ΟΧΙ σαν την ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ- αλλά ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ και ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ !
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    12. Μας δολοφονουν & βαζουν στη φυλακη αυτους που υπερασπιζονται τον Ελληνικο λαο.Οτι σπειραμε,θεριζουμε.

    13. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ TWITTER ΚΑΙ ΤΑ FACEBOOK

    14. Στην Ελλαδα δικαζεσαι και καταδικαζεσαι αναλογα με τα πολιτικα σου πιστευω.Εξαλλου προχθες ηταν η ημερα τις δημοκρατιας.

    15. Δεν ήταν 102 κουκουεδες αλλιώς θα μιλάγαμε για νίκη της φαυλοκρατίας.
      Το ίδιο κ για τα θύματα στη Μάνδρα, την Μυρτώ, τον Μάριο……

    16. Στέφανε μη μας πεις τώρα ότι περίμενες οι προσκυνημένοι εισαγγελείς να τιμωρήσουνε την Δούρου.Αφού όλοι αυτοί μία κλίκα είναι.

    17. Μπράβο στήν Ελληνική Δικαιοσύνη γιά άλλη μία φορά έκανε σωστά τό έργο της. Πρίν από λίγες ημέρες καταδίκασε τούς φασίστες τής Χρυσής Αυγής καί σήμερα αθώωσε καί πολύ σωστά τό έπραξε τήν Ρένα Δούρου. Δέν μπορεί νά φταίει η Ρένα Δούρου όταν κάποιοι πονηροί πάνε καί χτίζουν παράνομα μέσα στά δάση. Είναι σίγουρο ότι σέ μία φωτιά θά καούν. Τήν ευθύνη γιά τό τραγικό αποτέλεσμα τήν φέρουν αποκλειστικά καί μόνο οί ιδιοκτήτες τών παράνομων σπιτιών πού κάηκαν από τήν φωτιά καί όχι ή Ρένα Δούρου.

      1. Και η πολεοδομια τι ρολο παιζει;Πληρωνεται μαυρα & δεν ελεγχει ετσι;Τους πολεοδομους ποιος τους ελεγχει;Για καφρους μας εχετε & δικαιολογειται ασχετους δικαστες;

      2. ουραιος, αρκει που δεν ησουν εκει γιατι η πολιτικη προστασια ειχε σιεστα

      3. Ηλίθιε, τα σπίτια στο Μάτι ειναι ΕΝΤΟΣ σχεδίου ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

      4. Θα συμφωνούσα μαζί σου Στάλιν, αν η κ. Δούρου μόλις ανέλαβε το πόστο της είχε δώσει εντολή να κατεφαδιστούν ΟΛΑ τα παράνομα στο Μάτι. Απ’ την στιγμή όμως που άφησε το Μάτι να κατοικείται, τότε έπρεπε να το προστατέψει από φωτιά με κάθε τρόπο. Προληπτικά με αποψίλωση, καθάρισμα από καύσιμη ύλη, διάνοιξη δρόμων προς την θάλασσα, σκάλες για να κατεβεί ο κόσμος σε περίπτωση ανάγκης και φυσικά ένα επιχειρησιακό σχέδιο έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο. Αντ’ αυτού ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, μόνο εκ των υστέρων είπε στους χαροκαμένους ότι της έτυχε μια στραβή, λες και αναφερόταν σ’ ένα παιχνίδι τάβλι. Δεν είναι στραβή να καίγονται ζωντανοί οι άνθρωποι. Δεν είναι στραβή να κλείνουν εκατοντάδες σπίτια, παιδιά να μην προλαβαίνουν να μεγαλώσουν, νέοι να μην προλαβαίνουν να ζήσουν, ηλικιωμένοι να φεύγουνν με τον χειρότερο θάνατο. Δεν είναι στραβή της Δούρου και της κάθε Δούρου αυτή να είναι μια χαρά κι άλλοι να έχουν χάσει την οικογένειά τους. Ούτε είναι στραβή να εκτρέπεις την κυκλοφορία σε ένα σοκάκι που δεν χωράει ούτε τρία μηχανάκια και να ψήνονται ζωντανοί άνθρωποι που καμιά σχέση δεν είχαν με την περιοχή αλλά βρέθηκαν στο λάθος σημείο, την λάθος θέση, κατ’ εντολήν λάθος ανθρώπων, να μην πω υπανθρώπων. Άρα φέρει ακέραιη την ευθύνη για τους 102 νεκρούς. Τέτοιες θέσεις όπως νομάρχου, δημάρχου, βουλευτή, υπουργού, θέλουν υπευθυνότητα. Δεν είναι για δερμάτινη καρέκλα, αραλίκι, φράγκα, διασυνδέσεις, φωτογραφίες και χτυπήματα στην πλάτη των αφελών ψηφοφόρων.

      5. μπραβο και σε σενα που χρησιμοποιεις το ονομα .. σταλιν… τον μεγαλυτερο δικτακτορα,.. ανα τους αιωνες..που σκοτωσε ή φυλακισε.. εκατομμυρια αθωους ρωσους .., …,, ..αφου δινεις τα ευσημα στην δικαιοσυνη επειδη αθωωσε την δουρου ,, αυτο σημεινει οτι εισαι κατι σαν .. τον καρανικα…

    18. Γίνεται να βάλουν μέσα στην φυλακή την αρναούτισσα; Όχι βέβαια! Οι μογγολογενείς ψευτοέλληνες δικαστικοί και πολιτικοί δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό σε σχιστομάτη συγγενή τους! Ίσα ίσα θα κάνουν και τελετή για την μαζική δολοφονία των 100+ νεκρών του Ματιού, για να ευχαριστήσουν τον σαυρόμορφο μογγόλο θεό τους…

    Comments are closed.