ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ..! “ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ…” ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΛΙΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kleftes ok

    Οι Τούρκοι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προκλήσεις σε βάρος των Ελλήνων ψαράδων, στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων κάνοντας ως όλη η περιοχή να τους ανήκει, (και των νησιών -δυτ. και ανατ.Ίμια- συμπεριλαμβανομένων) με το ΛΣ να είναι άφαντο.

    Και το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι: Σε ποιον πλέον ανήκουν τα Ίμια; Ποιος ασκεί έλεγχο στην περιοχή;

    Όπως φαίνεται σε νέο βίντεο λιμενικοί της γειτονικής χώρας ενεργούν σαν πειρατές και κόβουν τα παραγάδια ενός αλιευτικού.

    «Το πήρε, το πήρε» ακούγεται να λέει ένας ψαράς, με έναν άλλο να προσθέτει, απευθυνόμενος προς τους Τούρκους: «Εντάξει, το πήρατε το παραγάδι… Μαζέψτε το και βάλτε το μες στην τσάντα, ρε».

    Όπως λέει ο Βασίλης Λύρας, ένας από τους Έλληνες ψαράδες,

    «εκεί που καλαράμε τα παραγάδια, πήγε και έπιασε την άκρη που μολάραμε και ανέβασαν τα παραγάδια επάνω στην καταδίωξη. Και μετά τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα και μας τα δείχνανε. Αυτό έγινε για πρώτη φορά. Άλλες φορές κόβουν το καλαδούρι και παρατάνε τα παραγάδια κάτω. Ξέρεις τι είναι να σου βγάζουν το όπλο στο ένα μέτρο;».

    Όπως προσθέτει ο κ. Λύρας, το περιστατικό συνέβη «στις 800 γιάρδες κάτω από τα Ίμια, προς την Καλόλιμνο. Σε όλα τα χρόνια που είμαι εδώ στα Ίμια, είναι η πρώτη φορά (που συνέβη) αυτό εδώ πέρα. Δεν έχει ξαναγίνει. Μόνο καλαδούρι έκοβαν όλα τα άλλα χρόνια».

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Kαι ο Δενδιας με τον Κουλη ξυνουν τον @κατωμενο #ολο τους.

    2. Ως ειπεν ο ΩΝ:”και εδικαιωθη η σοφια απο των τεκνων αυτης”.Καλα και πολυ καλα τα ειπε ο μεγιστος κι ανεπαναληπτος Παγκαλος-θου Κυριε-για τους ενστολους…οτι δηλαδη ειναι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ κ τζαμπα τους πληρωνουμε!!!που ειναι η ακτοφυλακη,το λιμενικο,το ΠΝ κι ολα τα…σκυλια του πολεμου;;;;;ααα ρε μαλακα ακριτα της Καλυμνου κ λοιπων νησων…μονος σου εισαι…μονο για την ψηφο,τους φορους κ τις εισφορες σου σε θελουν…πως κατηντησες ετσι,ωρε;;;;ρυτιδιασμενος κ χαρακωμενος κ μπαϊλντισμενος απο τα βασανα κ τις διωξεις του ανθελληνικου καθεστωτος της Ξενοκρατιας των Αθηνων….ο Θεος ν σε λυπηθει…ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

    3. Οι λιμενικοί κουβαλάνε κουβέρτες στους λαθραίους εκτελόντας εντολές,οι αστυνομικοί τους φυλάνε εκτελόντας εντολές,ο στρατός τους φτιάχνει σπιτάκια και τους πηγαίνει να φάνε εκτελόντας εντολές.Όλοι αυτοί μαζί πατάνε το pin κάθε μήνα ρε μαλάκα που σε σκίζουν στον ιδωτικό τομέα για 500€,το ίδιο ισχύει και για σένα ρε κόπανε που πληρώνεις τέβε,εφορίες και έρχεται ο δημόσιος να σου κάνει παζάρι λέγοντας σου να μην κόψεις απόδειξη.Έτσι γαμάνε οι δημόσιοι με καινούργια αυτοκίνητα και μηχανές όλοι τους.Εσύ καψερέ πάρε ένα πηρούνι και τσίμπα ένα αρχίδι!!!

    4. ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ…………..

    Comments are closed.