ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ KAI OI ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΠΟΥΝΤΙΑΣΟΥΝ» ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΥΡΑ ΡΗΝΙΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΣΚΕΠΗ; ΟΙ ΛΑΘΡΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ..! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    sa

    Προσκυνημένοι γαλονάδες που παίρνουν εντολές από μια προσκυνημένη κυβέρνηση η οποία στήνεται στα τέσσερα μπροστά στις εντολές του «θείου» Σόρος και μετά τους δίνει και κανένα επίδομα για να δέχονται να κάνουν τις Φιλιππινέζες στους λ@θρομετανάστες!

    Δείτε επίσης! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ – ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ…ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ!

    Δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού,το «Λέσβος» και το «Χίος» έφτασαν την Κυριακή στη Σάμο.

    Τα αρματαγωγά θα παραμείνουν στο λιμάνι Μαλαγαρίου προληπτικά, λόγω της κακοκαιρίας που προέβλεψε η ΕΜΥ και για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
    Αν υπάρξουν άσχημες καιρικές συνθήκες στη Σάμο και εφόσον δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία, περίπου 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες , κυρίως γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και άλλα ευπαθή άτομα που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ, θα μπορούν να φιλοξενηθούν προσωρινά στα πλοία, μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.
    Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες :

    S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8

    Επίσης στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο, αιτούντες άσυλο ευάλωτων κατηγοριών από τον καταυλισμό της Μόριας.
    Δείτε το βίντεο:

    Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο.

    Για την κυρία Ρηνιώ, την μοναδική κάτοικο στην Κίναρο, που έμεινε μόνη της να φυλάει το νησί για να μην το αρπάξουν οι Τούρκοι, το ελληνικό κράτος της επιφύλασσε άλλη μεταχείριση.
    Δείτε επίσης: «ΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    Τρείς μέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής και χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο, κάτω από μια ετοιμόρροπη σκεπή την παράτησε το ελληνικό κράτος μέχρι να αποφασίσει μετά την κατακραυγή και την πίεση που ασκήσαμε μέσα από το makeleio.gr να στείλει βοήθεια… με ένα σούπερ πούμα και τον «ταρζάν» να κρέμεται από το σκοινί για να προσγειωθεί.

    Δείτε επίσης: ΝΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Π.Ν; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;

    Κι ένα ρητορικό ερώτημα, αν η κυρία Ρηνιώ ήταν λ@θρομετανάστης, θα είχε τέτοια μεταχείριση;
    Την απάντηση μας την έδωσε το ελληνικό κράτος…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. τελικα εχουν δικιο οι υποστηρικτες της καταραμενης γενιας του πολυτεχνειου που δεν πανε φανταροι και περνουν τρελλοχαρτα….γιατι μωρη λουγκρες να αφησω το παιδι μου να παη φανταρος????για να ταιζη τους αυριανους δολοφονουςτους>>>>αλητες θα ερθη η ωρα που θα παρουν χαμπαρι οι κοιμισμενοι ελληνες και τοτε θα δητε

    2. Τα στελέχη έδωσαν όρκο κάποτε “ορκίζομαι ότι θα φυλάττω πίστην εις στην πατρίδα … Και μετά όλα τα άλλα..
      Όμως από ότι φάνηκε τίποτα δεν τηρούν.. ντροπή και Αίσχος. η χώρα απειλείται με κύματα λαθρομεταναστών ο Έλληνας δεν μπορεί να ζήσει και να καλύψει τις βασικές του ανάγκες μέσα στην ίδια του τη χώρα και η κατάσταση κοντεύει να φτάσει στο χτένι και ο στρατός απλά άβουλος στις προσταγές της πολιτικής παπαρίας.. Αυτές δεν είναι ελληνικές αλλά γκραικουλικές ένοπλες δυνάμεις που μπροστά στην προστασία των εθνικών μας εδαφών και στήριξη του ελληνικού λαού που χουν ως χρέος τάσσονται κατά προσβάλοντας κάθε ηθικό εθνικό αίσθημα και τιμή απέναντι στην πατρίδα

    3. Άγγελε αν ήσουν στο 295 είναι δίπλα στο σπίτι μου.Ναι χτύπησαν τον κόσμο έριξαν δακρυγόνα υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες και στο ίντερνετ με χτυπημένους που νοσηλεύτηκαν.επι μήνες μέρα νύχτα στο στρατόπεδο του Λινοποτη υπήρχε κόσμος να μην τους φέρουν και τους μπασουν μέσα γιατί υπήρχε και εκκλησία του αγ.παυλου εκεί.το αποτέλεσμα ήταν να τους πάνε στο πυλι ενώ ένα χρόνο πριν λάθρο λεηλάτησαν και έσπασαν το εν λόγω εκκλησάκι….όμως….δεν μίλησε κανείς….τα λεφτά και τα συμφέροντα είναι πολλά…. και το σύστημα αν δεν βρεθούν ήρωες ανίκητο…. Ξυπνάμε και νησί . .γη…δεν έχουμε….αέρα δεν έχουμε περνάνε ελεύθεροι από πάνω μας γιατί τους το επέτρεψαν εδώ και χρόνια….το ίδιο και στην θάλασσα…η Ελλάδα δεν υποστηρίζει τα νησιά της…. και όσα λένε οι προδότες οι δημοσιογράφοι είναι ψέματα….η τραγικότητα της κατάστασης βρίσκεται στο Αιγαίο……

      1. Ναι Νανά, στο 295 ΤΕ ( Τάγμα Εθνοφυλακής ). Βέβαια, Φαντάζομαι θα Έχουν Αλλάξει Πολλά Πράγματα από Τότε που Ήμουν Εγώ, με Όλες τις Περικοπές που Έγιναν, λόγω των Μνημονίων, Αλλά σε Γενικές Γραμμές Ήταν Καλά.

        Βέβαια την Περίοδο που Ήμουν Εγώ στην ΚΩ, ΔΕΝ Υπήρχε Αυτή η Κατάσταση με τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Αυτό που Είναι Παράλογο ρε Παιδιά, για παράδειγμα, Λές Ότι Ένα Χρόνο Πριν οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Λεηλάτησαν και Έσπασαν το Εκκλησάκι, οι Δημοτικές και οι Αστυνομικές Αρχές τι Έκαναν;

        Τι να Πω βρε Νανά, ας Ελπίσουμε να Αλλάξει Αυτή η Κατάσταση, Διότι από Ότι Διαβάσαμε Ετοιμάζεται Μία Κίνηση από τον Περιφερειάρχη Αγαίου σε Συνεργασία με τα Νησιά που Αντιμετωπίζουν Αυτό το Πρόβλημα.

        Σχεδιάζω, εάν τα Καταφέρω, Λόγω της Δουλειάς μου, το Καλοκαίρι να Έλθω για Λίγες Ημέρες Διακοπές στην Κω, με Δύο Συναδέλφους και Φίλους ( Εκείνοι το Καλοκαίρι Πήγαν στη Σαντορίνη ), και μου Έλεγαν Ότι το Επόμενο Καλοκαίρι Θέλουν να Πάνε για Διακοπές σε ΚΩ και ΡΟΔΟ.

        Άγγελος από Μιλάνο

    4. Γκαουγκαγκα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Οσο και να βρίζουμε και να ρίχνουμε το βάρος στην κάθε εκάστοτε κυβέρνηση,ας μην ξεχνάμε ότι άλλοι κρύβονται από πίσω και κινούν τα νήματα.και αυτό δεν αφορά μόνο την χώρα μας αλλά όλο τον πλανήτη.Τα μεγάλα κεφάλια των πιο πλούσιων Εβραίων Σιωνιστών που με πλήρη συνενόηση μεταξύ των, καθορίζουν το μέλλον του πλανήτη μας.Και εμείς τσακωνόμαστε αν θα ψηφίσουμε αριστερά ή δεξιά.Οποιος και να βγει ρε παιδιά,τα πράγματα είναι δρομολογημένα ήδη.Γιαυτο και δεν υπάρχουν αντιδράσεις.Τα ΜΜΕ και αυτά με τη σειρά τους, δείχνουν στον κόσμο αυτά που τους έχουν διατάξει να προβάλλουν.Ειτε αυτά είναι για να τρομοκρατήσουν τον απλό πολίτη για να κάτσει άπραγος,με τον πανικό ενός επικείμενου παγκόσμιου πολέμου, είτε να του προξενησει συγκίνηση με τα παιδιά λαθρομεταναστών, αδέσποτων ζώων, περιβαλλοντολόγικες καταστροφές,απαγωγές κ.τ.λ. ώστε να μπορέσουν αύριο μεθαύριο να περάσουν πιο αρμονικά την λεγόμενη Νέα εποχή με τον παγκόσμιο έλεγχο,μια πανθρησκεια και έναν κυβερνήτη που θα φέρει δήθεν την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία στην Γη και θα εξαλείψει όλα τα προβλήματα.Ολα δρομολογημένα.Και όλος ο κόσμος μαριονέτες ενός συστήματος που ξέρει πολύ καλά να κρύβεται.

    5. Ντροπή σε αυτούς που κατάντησαν έτσι τις ένοπλες δυνάμεις μας! Αισχροί!

    6. Τα γεγονότα στη μέση Ανατολή έχουν ήδη ξεκινήσει.
      Όλοι αυτή που κατάντησαν την πατρίδα των Ελλήνων Ισλαμαμπάντ να ετοιμάζονται για τις 72 παρθένες και τα πιλάφια.
      Με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα φορεθεί πολύ η μαύρη σακούλα

    7. Ποσο ηλιθιο εχουν οι πολιτικοι προδοτες ,τα κλεφτρονια του Ελληνικου δημοσιου τον Ελληνικο λαο.
      Δεν φτανει που αδειασααν τα κρατικα ταμεια και ξεπουλησαν τη χωρα στους λαθρο για να θυσαυριζουνε,τορα χρεισιμοποιουν το στρατο ,τα στρατιοτικα πολεμικα πλοια και στρατιωτικα μεταφορικα μεσα για να εξυπηρετουν τα λαθρομουσουλμανικα εκτρωματα που ειναι βομβες μολυσματικων ασθενιων,που συχαινεσαι να τους κοιταξεις ποσο μαλον να τους ξεσκατωνουν και να τους ντερλικωνουν,για να αρπαζουν τα κονδυλια απο τον Σορος και την ΕΟΚ τα σογια του Μητσοτακη και οι παρατρεχαμενοι των πολιτικων καραγκιοζηδων.
      Περιμενα να υπολογησει ο Τραμπ ενα ηγετη που καταντησε τη χωρα που κηβερνα ξεσκατοστρα των λαθρο,θα του βρωμουσε απο ενα χιλιομετρο.γιαυτο τον εχει σε καραντινα φοβαται μην μολυνθει ο ανθρωπος.
      Ο Τραμ φροντησε και εκλησε τα συνορα της χωρας του στους λαθρο ,ο Μητσοτακης οχι μονον τους μπαζει ,αλλα τους περιμαζεβει και ολους στην χωρα.

    8. Μεγαλύτερη ξεφτίλα δε θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ για ένα κράτος… Ο στρατός του αντί να φυλάει τα σύνορα και να απωθεί με κάθε μέσο και τρόπο σύμφωνα με το στρατιωτικό κανονισμό όσους προσπαθούν να εισβάλουν στην χώρα, έχει μετατραπεί σε φιλιππινέζες, ξεσκατίστρες και κέτεριγκ των εισβολέων!!!!! Και το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει ένας άνδρας στο στρατό μας που να φοράει παντελόνια και αρχίδια να αντιδράσει στην προδοσία αυτή…

    9. Μια που πήγατε για να τους στεγάσετε, δεν τα κατεβάζετε να σας γαμήσουν κιόλας.
      Εγώ σαν Ελληνας πολίτης σαν πληρώνω για να μου προστατεύετε την πατρίδα μου και όχι για να είστε γλάστρες του κάθε βρομιάρη λαθροπιθήκου

    10. Κύριε Άγγελε….ρωτήσατε τι κάνουν οι νησιώτες…ξεσηκώθηκαν κύριε Άγγελε….φωνάξαμε μα δεν μας άκουσε κανείς γιατί στην άνω Ελλάδα νόμισαν πως το θέμα δεν είναι κάτι που θα τους ακουμπήσει…εν αντιθέσει έστειλαν τα ΜΑΤ και χτύπησαν τους νησιώτες…ίσως να μην το πήρατε είδηση…τους βλέπουμε καθημερινά μέσα στα πόδια μας…σε κάθε ΑΤΜ …σε κάθε μέτρο του δρόμου να αυθαδιαζουν και να προκαλούν και δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα…οι μπουρκες είναι πιο πολλές κι από μας…μας φτύνουν και λέμε κι ευχαριστώ…κάθε μας κουβέντα και αντίδραση καταστέλλεται από το ελληνικό κράτος εν ριπή οφθαλμού…. δείτε τι συμβαίνει στον εναέριο χώρο των νησιών…στις θάλασσες …και στην στεριά…κανείς δεν μας υποστηρίζει από την άνω Ελλάδα…το Αιγαίο και οι νησιώτες είναι ήδη πουλημένοι κύριε Άγγελε…από Κω….αυτή είναι η απάντηση….προς τους πάντες….!

      1. Αγαπητή Νανά,

        Αυτό που Λες, “εν Αντιθέσει Έστειλαν τα ΜΑΤ και Χτύπησαν τους Νησιώτες”, Ομολογουμένως ΔΕΝ το Γνώριζα. Βέβαια στην Ιταλία, Αλλά και Όπως Μαθαίνω που Μιλώ και με Φίλους που Ζουν και Εργάζονται και Εκείνοι στο Εξωτερικό, που τα ΜΜΕ Εδώ Δείχνουν την Κατάσταση που Επικρατεί στα Νησιά με τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΠΩΣ Έρχονται, Όλη τη Διαδρομή, από τα Τουρκικά Παράλια έως τις Ακτές των Ελληνικών Νησιών, και που τα Ελληνικά ΜΜΕ ΔΕΝ Αναφέρουν Τίποτε, Αυτό το Ότι τα ΜΑΤ Χτυπούσαν τους Νησιώτες, Ειλικρινά Πρώτη Φορά το Ακούω.

        Είναι Ντροπή, για το Ελληνικό Κράτος. Αυτό με τα ΜΑΤ που Σας Χτυπούσαν, Υποθέτω Ότι Έγινε επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ήταν Εκείνος που Άνοιξε τα Σύνορα για να Έρχονται Όλοι Αυτοί, ΔΕΝ θα μου Φαινόταν Καθόλου Περίεργο.

        Αγαπητή Νανά, Μία Κίνηση που Μπορείτε να Κάνετε, Είναι να Συγκληθεί Μία Επιτροπή Πολιτών, η Οποία θα Συλλέγει Υπογραφές από τους Κατοίκους του Νησιού, να Συνταχθεί Ένα Ψήφισμα, το Οποίο θα Εξηγεί τους Λόγους για τους Οποίους ΔΕΝ Είναι Επιθυμητή η Παρουσία των ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στο Νησί, και να Παραδοθεί Τόσο στο Δήμαρχο, Όσο και Απευθείας στο Προωθυπουργικό Γραφείο, Ιδιοχείρως και με email, στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό θα Πρέπει να Γίνει από Όλα τα Νησιά που Αντιμετωπίζουν Αυτό το Πρόβλημα, και Από Ότι Διαβάζουμε Κάποιοι Έχουν Ξεκινήσει να το Κάνουν. ΔΕΝ Είναι Δυνατόν η Σημερινή Κυβέρνηση να Αγνοήσει την Επιθυμία του Κόσμου, Όταν θα Μαζευτούν τα Ψηφίσματα με τις Υπογραφές Όλων των Τοπικών Κοινωνιών.

        Τι μου Θύμησες βρε Νανά με την Κω, Εκεί Έκανα Μέρος της Θητείας μου, τους Τελευταίους 4 Μήνες, Όπου και Απολύθηκα, Ήμουν στο Στρατόπεδο που Είναι 2 χλμ Έξω από την Πόλη, Όταν Απολύθηκα Εγώ το 2007, Υπήρχαν 22 Στρατόπεδα στην Κω, Μετά Διάβαζα κατά καιρούς τα Νέα, και στην Περίοδο των Μνημονίων, Ξέρω Ότι Κάποια Στρατόπεδα Συγχωνεύθηκαν, Άλλα Έκλεισαν. Πέρασα Πολύ Ωραία στην Κω, Μπορώ να Πω Ότι Σχεδόν Γύρισα Όλο το Νησί και Είδα τις Παραγματικά Ωραίες Τοποθεσίες που Έχει. Λόγου και του Μορφωτικού Επιπέδου ( Σπουδές στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, και 2 ΜΕΤΑ-Πτυχιακά ), Ήμουν στα Γραφεία του Στρατοπέδου, Έκανα Μερικές Εφαρμογές Λογισμικού που μου Ζήτησαν οι Αξιωματικοί και ο Διοικητής αν θα Μπορούσα να τους Βοηθήσω.

        Άγγελος από Μιλάνο

    11. Κρίμα, έπρεπε να το γεμίσουν με Ζαίες και ΝΔ-κράτισσες! Πως θα εκτονωθούν εκεί μέσα τα αλλοδαπά στίφη;;; Όπως είπε κι ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης “να τους δώσουμε τις κόρες μας” και ν’ αλλάξουμε τα σύμβολα μας…

    12. Οπως το Λιμενικο το καταντησαν ταξι για τους λαθροεποικους, ετσι τωρα τα πλοια του πολεμικου Ναυτικου θα τα καταντησουν ξενοδοχεια και τους ναυτες υπηρετικο προσωπικο στους παρεισακτους!!!!!!!!!! Κατα τα αλλα ο βλαχοδημαρχος των Αθηνων εστειλε και μειρασε κουβερτες σε αστεγους!!!!!!! Καλο αυτο ,αλλα γιατι δεν τους βαζετε τους ανθρωπους αυτους σε ξενοδοχεια, οπως τους λαθρο;;;;;;;;; Αλλα ξερω το ενδιαφερον σας ειναι μονο για τους λαθρο, για τους Ελληνες περα…βρεχει Ανθελληνες!!!!!!!!

    13. Καλησπέρα Στέφανε,

      Και οι Κάτοικοι των Νησιών τι Κάνουν βρε Στέφανε; Γιατί ΔΕΝ Αντιδρούν με Ότι Μέσο Διαθέτουν; Αντί να Διαθέσουν τα Αρματαγωγά Αυτά, για παράδειγμα, να Φιλοξενήσουν Όσους ΈΛΛΗΝΕΣ Έχουν Ανάγκη, και Τώρα που Όπως Διαβάζουμε από Ελλάδα, Υπάρχει Αυτή η Κακοκαιρία και Πολλές Περιοχές Πλήττονται από Σφοδρές Χιονοπτώσεις και Δυνατούς Ανέμους, ΔΕΝ Έχουν Ρεύμα και Ένα Σωρό Δυσκολίες, τα Έχουν σε Ετοιμότητα Ώστε να Φιλοξενήσουν, εάν Κριθεί Απαραίτητο, Όπως Λέει και το Άρθρο, τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

      Και η Αίτηση Ασύλου ΠΑΡΑΝΟΜΗ Είναι, υπό την Εννοια, για Ποιό Λόγο Όλοι Αυτοί Αιτούνται Άσυλο, από τη Στιγμή που ΔΕΝ Υπάρχει Πόλεμος στις Χώρες από τις Οποίες Προέρχονται; Άσυλο Αιτείται Κάποιος σε Μία Άλλη Χώρα, Όταν Κινδυνεύει η Ζωή του στη Χώρα του ( για παράδειγμα, Πολιτική Δίωξη ), ή η Χώρα του Είναι σε Κατάσταση Πολέμου. Στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ, στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, στη ΣΥΡΙΑ, στο ΜΑΡΟΚΟ, στη ΝΙΓΗΡΙΑ, στη ΣΟΜΑΛΙΑ, στην ΑΛΓΕΡΙΑ, για παράδειγμα, από τι Κινδυνεύουν Όλοι Αυτοί; Από το Μόνο που Κινδυνεύουν Είναι η Φτώχεια, ο Κοινωνικός Αποκλεισμός, που ΔΕΝ Μπορούν ή ΔΕΝ Θέλουν να Κάνουν Κάτι στη Χώρα τους, και Επίσης από το Γεγονός Ότι οι Περισσότεροι από Αυτούς Είναι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, Όπως Ληστείες, Κλοπές, Διαρρήξεις, Βιασμούς, …

      Η Ελλάδα Όμως τι Φταίει; Για Ποιό Λόγο Πρέπει να τους Δέχεται Όλους Αυτούς, τη Στιγμή που οι Υπόλοιπες Ευρωπαικές Χώρες ΔΕΝ τους Θέλουν, Έχοντας Κλείσει τα Σύνορα στη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    14. Η μία μιλάει γίά “πρόσφυγες”αντί νά λέει λαθρομουσουλμάνοι καί φοβάται ότι οι καημένοι θά κρυ-
      ώσουν μέσα στίς σκηνές καί η άλλη η Αναστασία μιλάει γιά γιά 299 νέες “αφίξεις” μέ 8 βάρκες.
      Ήρθαν ταξιδιώτες νά επισκεφτούν τήν Σάμο.Ού νά χαθείτε πουλημένα ανθελληνικά τσουλάκια,
      Ο μεγαλοπροδότης Τσίπρας έκανε τίς ένοπλες δυνάμεις φιλιππινέζες τών λαθρομουσουλμάνων.
      Ο άλλος προδότης ο Κούλης ο γουρλομάτης κάνει τώρα καί τό Ελληνικό Πολεμικό Ναυτίκο φιλιπ-
      πινέζες.Δύο ανθέλληνς κατά πάσα πιθανότητα ελληνόφωνοι.
      Γιάννης Λάκων

    15. Αυτά τα σκάφη ήταν κάποτε τα καμάρια του πολεμικού ναυτικού και είναι μέσα στην σκουριά εγώ όταν υπηρετούσα ατα αρματαγωγα τα παλιά τα είχαμε εξωτερικά τουλάχιστον του κουτιού όχι σε αυτό το χάλι

    16. Φυσικα οι ναυτες θα τους κανουν τις υπηρετριες.θα σερβιρουν,θα μαζευουν τα σκουπιδια και τα κολοχαρτα τους και θα καθαριζουν τις τουαλετες απο τα σκ@τα τους.Με αυτο το ναυτικο και στρατο θα αντιμετωπισθει η τουρκια;;;ΝΤΡΟΠΗ ρε.

    17. ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ Ε; Ε ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ…

      1. Το ένα και μοναδικό σχόλιο της ζωή σου απλυτε,που είναι λογικό και αληθοφανές.

    18. ΛΙΓΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΔΡΟΡΟΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.
      ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΚ (ΛΕΜΒΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ
      ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ.
      ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ Π.Ν ….
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΚΛΗΡΟ.

      1. Το Λέσβος ταυτίστηκε με το ένδοξο όνομα του συχωρεμένου Ελευθέριου Χανδρινού. Του μοναδικού αξ/κού του ΠΝ, που με το Λέςβος, πολέμησε στη Κύπρο. Σήμερα, με ελαφρά τη καρδία, κάποιοι δίνουν “τα άγια τοις κυσί”. Δεν υποστείλαμε ποτέ τη σημαία, κύριε συνάδελφε, χτυπηθήκαμε όμως άνανδρα και εκ των έσω.

    19. Οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και μας απειλούν και εμείς κάναμε τα πολεμικά μας καράβια ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες και τους ναύτες μας “φιλιππινέζες” τους!!!

    20. Ρε Στεφανε;;;μας δουλευεις ή τρεφεις αυταπατες;;;ποιο ελληνικο κρατος αυτο το γαμιδι του κερατα;;;;ιδιοκτητης του οικοπεδου ειναι ο μπαρμπα Σορος…

    Comments are closed.