ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚ@ΝΑΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    unnamed (23)

    Δείτε πώς παρουσιάστηκε στα κανάλια αυτό που έγινε στο Σύνταγμα, το οποίο κατέκλυσαν χιλιάδες Πακιστανοί, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς… Ένα ειδυλλιακό τοπίο και φυσικά η πριβέ συναυλία των 216.000 ευρώ του Μπακογιάννη σε πρώτο πλάνο. Αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα Χούντας τότε τι είναι;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μπράβο ρε μάγκα και Καλή σου Χρονιά.

    2. Τί θά πεί προπαγάνδα.Ενας μαχαιροβγάλτης μπήζει τό μαχαίρι του στήν πλάτη ενός ανθρώπου.Τό θύμα προσπαθεί νά γλυτώσει μπουσουλώντας.Ο φονιάς φωνάζει:Πιάστε τόν κλέφτη, μού έκλεψε τό μαχαίρι.Ο γουλομάτης έχει κάνει σίγουρα μαθήματα προπαγάνδας στή Γερμανία από πρώην μαθητές τού Γκέμπελς.
      Γιάννης Λάκων

    3. Στην πλ. Βικτωρίας κάθονται οι λ@θρομεταναστες και γελάνε με τους Ελληνες που έχουν κλειστεί μέσα στα σπίτια τους. Αυτοι κάνουν ότι γουστάρουν. Πήγε κινητή μονάδα για τεστ και τους έδιωξαν με τις κλωτσιές. Μάλλον οι μετανάστες εκτός από την γη σας έχουν πάρει και τα @@ ή κάπου σας έπεσαν στον δρόμο.

    4. Να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.Εάν δεν ενωθούμε όλοι οι ελληνόψυχοι απ’όποιο @@κόμμα κι αν προέρχονται ,δε πρόκειτε να δούμε ελευθερία. Διχάζουν το λαό για να κάνουν τη δουλίτσα τους ξυπνάμε επιτέλους θα μας διαλύσουν πλησιάζει πείνα και άλλα “μέτρα” εξόντωσης του λαού .

    5. Εδώ στο Ελλαδισταν έχουν εξαφανίσει όλες τις παρενέργειες που προκαλεί το μπολι, στα βίντεο με τους πάκι θα κολλούσαν…..🥴

    6. Ολ’αυτα γινονται γιατι δεν υπαρχει καμμια αντιδραση.
      Γραφουμε σχολια στο ιντερνετ,δεν κανουμε τιποτε αλλο.
      Τα βλεπουν και αποθρασυνονται.
      Καθειστε και περιμενετε τον σωτηρα να σας σωσει…δικαιολογημενα μας θεωρουν μαλακες…

    7. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ. ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΥΤΥΛΑ. ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ? ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    8. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ!

    9. Έχουν ξεφύγει οι τάχα ειδικοί ή είναι ιδέα μου? Βρίζουν χυδαία, χλευαζουν την πίστη μας, προκαλούν. Μ@υνοπ@ν@ μαζευτειτε!!!

    10. Κάντε το πρωτοσέλιδο ώστε να το βλέπουν στα περίπτερα και όσοι ενημερώνονται μόνο από τα βρωμοκάναλα της προπαγάνδας.

    11. Τα ίδια και με το μπόλι κ πόσο ασφαλές είναι.

    12. Πιόνια του συστήματος τα βοθρολύματα που λέγονται κανάλια. Όμως όσοι δεν έχουν παρωπίδες δεν τρώνε τις ψευτιές τους. Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και μπορούμε να έχουμε πληροφορίες που φυσικά τις διασταυρώνουμε για να έχουμε μια άποψη. Όσοι δεν γνωρίζουν και κυρίως οι μεγάλες ηλικίες διστυχώς βλέπουν μόνο τα βοθρολύματα και το κεφάλι τους έχει γεμίσει σ…..τά από την παραπληροφόρηση. Και με τέτοια πλύση εγκεφάλου το άσπρο να το βαφτίζουν μαύρο φοβάμαι ότι στις εκλογές θα έχουμε μία από τα ίδια. Γι αυτό όσοι μπορούν θα πρέπει να μιλάνε και να ξυπνάνε τους ηλικιωμένους μέσα στην οικογένειά τους ώστε να έχουν και την άλλη άποψη των πραγμάτων. Πρέπει να γίνει αγώνας αν θέλουμε να πετύχουμε την αλλαγή.

    13. Μην σχολιάζετε παρακαλώ. Όσο δεν υπάρχει αντίδραση τόσο ποιο σκληρά μέτρα θα παίρνουν. Θα πηδανε τις γυναίκες σας μπροστά σας σε λίγο οι Πακιστανοί και αντί για αντίδραση θα πηγαίνετε στο διπλανό δωμάτιο και θα σχολιάζετε στο ίντερνετ..

    14. Η εντολή των Ατζουν-Παπαχελά τηηρήθηκε κατά γράμμα από τα εμετικά γιουσουφάκια ε;;;;;;;;;;;.
      Αίσχος ρε κουφάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

    15. Πάει το πουλί έπεσε.
      Μια μέρα κράτησε ο πριαπισμός.

    16. Μην κρύβεστε ! Εδώ μέχρι και το «πρώτο ψέμα» έγραψε για τους πάκηδες. Δε μπορείτε να κρυφτείτε πια, δε σας πιστεύει κανένας.

    17. Αυτο για την ακριβεια ειναι σταλινοκομμουνιστικη προπαγανδα. Στη Σοβιετικη Ενωση ειχαν παραδοση να εξαφανιζουν ανθρωπους με μονταζ.

    18. Χούντα κυριολεκτικά. Μετά τα τουιτερ που άρχισαν να κατεβάζουν, ραδιοσταθμοί δέχονται ηλεκτρονικές επιθέσεις και τους ρίχνουν το τηλεφωνικό κέντρο.

    19. του Θεού….είναι ένας Μητσοτάκης(Χρυσός)….

    20. Τι ώρα κάνει ρεπορτάζ; Στις 5 το πρωί;; Γιατί δεν πήγαν στην αλλαγή του χρόνου;;; Πλάκα μας κάνουν.Αλλα έτσι τους λένε τα αφεντικά.

    21. Φίλος που κατέβηκε Σύνταγμα μονο πακιστανους ειχε και οπου φύγει φύγει!!!
      Πόσο ψέμα τι συμβαίνει γιατι τόσο μίσος προς τους Έλληνες… Να πείτε σ αυτό το κοριτσάκι δημοσιογράφακι της πλάκας και ολη την παραγωγή οτι 12:00 παραμονή Πρωτοχρονιάς ειχε μονο Πακιστανούς που έψαχναν θύματα σαν την Μυρτώ σαν την 60χρονη στην Θήβα σαν την 11χρονη στην Ρόδο σαν το 13χρονο αγόρι στην Εύβοια και αλλα πολλά θύματα σε όλη την Ελλάδα, είστε αηδία είστε παρακμή είστε τελευταίοι των τελευταίων να εκλιπαρείτε νά μήν έρθει η οργή του Θεού πάνω σας!!!

    22. Εντελως για τον πουτσο διποδα ζουν αναμεσα μας μεσα στην χωρα , αυτοι πρεπει πρωτα να εξαφανιστουν και μετα η βρωμοπαρεα της μιζας

    23. Του Ανδρουλάκη του πεσε το φλουρί και του Μητσοτάκη το 🐦.
      Κανείς δε θα μπορέσει να το σηκώσει πια, ούτε καν ο Φρέντυ Κρούγκερ.

    Comments are closed.