ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΚΟΒΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ – ΟΙ ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΑΝΑΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ WALI;;;

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Οι Ουκρανοί και η Δύση υπέστησαν και άλλο σοβαρό πλήγμα, αυτή την φορά σε επικοινωνιακό και ψυχολογικό επίπεδο καθώς ο περίφημος Καναδός ελεύθερος σκοπευτής με το ψευδώνυμο Wali φέρεται να σκοτώθηκε από τους ρωσόφωνους μέσα σε 20 λεπτά από την είσοδό του στα πεδία των μαχών στην Μαριούπολη.

    Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ιταλικές, κινεζικές και ρωσικές πηγές.
    Οι Ουκρανοί πόνταραν πάρα πολλά πάνω του αλλά αν ισχύουν τα περί θανάτου του αποδείχτηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ήταν καλά πληροφορημένες για την άφιξή του και τον είχαν εντοπίσει έγκαιρα και προχώρησαν στην απαραίτητες ενέργειες για την εξουδετέρωσή του.

    Παρόλα αυτά λένε πως σήμερα κάποιος ενημέρωσε το profil του στο facebook αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει και από τρίτο άτομο για να διατηρηθεί «ζωντανός» άσχετα αν είναι ή δεν είναι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ένας ήταν ο Βασίλη Ζαατσεφ. Ο Καναδός έτρεχε κλανοντας και χέστηκε ,γλίστρησε,έπεσε και αντε γεια.!!!Επαθε Ντουμπρουτζα.!!!

    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΚΙΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ

    3. Μπορεί. Βέβαια οι Ρώσοι δεν είναι ούτε ISIS ούτε ταλιμπανέζοι που είχε συνηθίσει να πολεμάει ο Wali οπότε τι να πω. Πάντως με τέτοιο στυλάκι, όλα φατσα φόρα και να πήγε να πολεμήσει Ρώσους μάλλον είχε τάσεις αυτοκτονίας.

    4. Ο ελεύθερος σκοπευτής, αν είναι καλός, είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξοντωθεί! Ο εν λόγω, Γαλλοκαναδός για την ακρίβεια, μόνο συνεντεύξεις δεν έδινε, όλοι ήξεραν που θα πάει, που θα κάτσει, τι θα φάει, πότε θα κάνει την γυμναστική του κλπ. Τώρα όλοι απορούν: μα που ξέραν οι Ρώσοι ποιος είναι και που είναι και τον φάγανε;;; έλα ντε, την ίδια απορία έχουμε όλοι μας!!!

    5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΩΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    6. Θα βελαξετεεεεεε σύντομα σταλινοφασιστες.

      1. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

      2. ουστ ρε σουργελο αμερικανοδουλε χαφιε!!!

      3. @ τιμωρε σταλινοφασιστων έχε το νου σου μην σου φύγει η καλτσοδετα.!!!!!!

    7. ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΕ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
      ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ Ο ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

    8. πού πας ρε καραμήτρο πού την είδες ράμπο…..όταν σκοτεινιάζει ο ουρανός από τούς πυραύλους τών Ρώσων καί τό τί ακολουθεί μετά σοκάρει καί τούς πιο έμπειρους στρατιωτικούς (σύμφωνα με μαρτυρίες). Άκου Καναδός σκοπευτής, τό πιο σύντομο ανέκδοτο μετά τό Αλβανός τουρίστας.

    9. Κατσε στ αυγα σου κακομοιρη που πας γυρευοντας . Τον ετρωγε ο ποπος του βλεπεις

    10. Είναι τόσο μαλακας που έκανε και διαφήμιση προτού πάει !!! Από το χαρβαρντ και αυτός ….

    11. για τα βουβαλια ΝΑΙ ο καλυτερος ελευθερος σκοπευτης. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ

    12. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ….ΤΟΠΑΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΥ…#ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ#….ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ….

    13. Αυτόν φίλε ούτε “τρίτο”άτομο ούτε φαισμπουκ ούτε ιστανγκραμ θα τον διατηρήσει ζωντανό,αυτός πήγε και δεν ξαναγύρισε……

    14. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 😂😂😂😂 Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 😂😂😂😂 ΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΑΝΤΕΞΕ….ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ!!!

    15. Για την ναζιστική Ουκρανία κ για τις θηριωδίες που κάνουν στους χριστιανούς ( Ελληνες κλπ) ,τα μπουρδελοκαναλα δεν λενε τιποτα. Μόνο για το γεύμα με τον Ερντογάν πουω του στηθηκε στα 4…

    16. Λένε πως δίπλα ήταν και ο Ζελένσκι αλλά τη γλίτωσε. Μόλις είδε τον πύραυλο έκανε το κατοστάρι σε 4 δευτερόλεπτα με ψηλοτάκουνο.

    17. να τον στειλουν πισω, στη πουστ@ρα, τον τριντο.

    18. Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΗ – Η Πλήρης Γνωστοποίηση της Άφιξης του έδωσε δυστυχώς εύκολα την δυνατότητα να τον εξολοθρεύσουν γρήγορα πριν προλάβει να εντοπίσει τους εχθρούς του

    19. ποντάρισαν σε ψόφιο άλογο, δεν πρόλαβε ο καναδός να πυροβολήσει ούτε μπεκάτσα. Ο επόμενος….

    Comments are closed.