ΑΥΤΟΣ Ο “ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ” ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ; ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΑΚ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ; ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΣΕΦ , ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΧΑΡΔΑΛΙΑ , ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    arxigos-giousef-video

    Σοκ είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “Μακελειό” πριν λίγο καιρό όταν είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ΒΊΝΤΕΟ με τον αρχηγό της πυροσβεστικής παρέα με  ημιμεθυσμένους πυροσβέστες να “καυλαντίζουν” με την Γιουσέφ στην υγειά των φυλακισμένων κορόιδων- πολιτών.

    Θυμίζουμε παρακάτω και το ΒΙΝΤΕΟ για να καταλάβετε γιατί με τους άχρηστους -κολλητάρια του Κούλη θα έχουμε νέο Μάτι ακόμη δεν ήρθε το καλοκαίρι.

    Ο νυν αρχηγός της πυροσβεστικής στέκεται όρθιος δίπλα στις σκάλες με την υπηρεσιακή του φόρμα «καλυμμένη» από μπουφάν και στην κυριολεξία όταν η εκρηκτική χορεύτρια περνά από μπροστά του, αυτός μένει κάγκελο. Το μυαλό του αρχηγού δείχνει να εκστασιάζεται και τα μάτια του καρφώνονται στα ημίγυμνα κάλλη της Γιουσέφ. Την «τρώει» με τους οφθαλμούς του από πάνω μέχρι κάτω και ειδικά όταν εκείνη τον έχει πλάτη και προβάλουν οι πλούσιες αναλογίες των οπίσθιών της.

    Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τις αποκαλύψεις

     

    exofillo16-4

    Τον ζάλισε η πίσω όψη

    Το βλέμμα του αρχηγού καθηλώνεται στην πίσω όψη και ενώ γνωρίζει πως δυο και τρία κινητά καταγράφουν αυτές τις εικόνες. Και εφόσον το καπηλειό είναι τόσο μικρό σαν κουτούκι και δεν βρίσκεται καρέκλα για τον Κολοκούρη και τον οδηγό του, ο αρχηγός δείχνει σαν να ζαλίζεται απ’ το θέαμα και για να … ξαποστάσει, κάθεται αναγκαστικά στα σκαλιά του υπόγειου της Νίκαιας. Μετά όμως συνέρχεται και εξακολουθεί καθισμένος [πάντα] να χαζεύει την Γιουζέφ με το πλούσιο μπούστο και το κορμάκι τάγκα …

    Το βιογραφικό του κυρίου αρχηγού

    Υπηρέτησε ως Αξιωματικός στον 1ο, 2ο, 5ο ΠΣ Αθηνών και στο 199-ΣΕΚΥΠΣ, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων, Διοικητής Π.Υ. Μεγάρων, εκπαιδευτής στη Σχολή Πυροσβεστών και στην Πυροσβεστική Ακαδημία, όμως τα περισσότερα χρόνια του υπηρέτησε στην 1η ΕΜΑΚ, καταλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης για συνολικά 18 έτη και ουσιαστικά ταύτισε το όνομά του με την συγκεκριμένη υπηρεσία. Τον Μάρτιο του 2014 προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή τη 1ης ΕΜΑΚ. Τον Φεβρουάριο του 2018 προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε Συντονιστής Επιχειρήσεων, με έδρα τον Πειραιά.

    Έχει λάβει μέρος σε πολλές και δύσκολες επιχειρήσεις, τόσο διάσωσης όσο και κατάσβεσης αστικών και δασικών πυρκαγιών, όπως οι σεισμοί στο Αίγιο το 1995, της Αθήνας το 1999, του Μαρόκου το 2003, αλλά και της Λέσβου και της Κω το 2017. Συμμετείχε στις επιχειρήσεις μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της HELLIOS στο Γραμματικό Αττικής το 2005. Παρών ήταν και στις επιχειρήσεις για τις πλημμύρες στην Μάνδρα και στη Ν. Πέραμο το 2017, στο Ματούδι και το Προκόπι Ευβοίας το 2018, ενώ συμμετείχε στις πυρκαγιές στα Κύθηρα το 2017, στον Κάλαμο και στην Κινέττα, αλλά και στα Ψαχνά Ευβοίας το 2018. Μετά την αποφοίτησή του από την Πυροσβεστική Ακαδημία, φοίτησε το 2002 στη Σχολή Πολιτικής Προστασίας στη Βαλάμπρ της Γαλλίας, ενώ το 2003 παρακολούθησε το Σχολείο «Τακτικές Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών» και «Αντιμετώπισης συμβάντων με Όπλα Μαζικής Καταστροφής». Το 2006 το Σχολείο «Τεχνικές Διάσωσης σε Σήραγγες» στη Γαλλία, το 2008 Σχολείο «Σπηλαιοδίασωσης» στην Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία και Σχολείο «Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών» στον Καναδά. Το 2011 Σχολείο «Αντιμετώπισης συμβάντων με Όπλα Μαζικής Καταστροφής», το 2018 Σχολείο «Εργασία σε ύψος με χρήση σχοινιών» και τέλος, το 2012 φοίτησε στην Σχολή Εθνικής Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και είναι πατέρας δύο παιδιών.

    Πόσα θύματα θα θρηνήσουμε ακόμη από τις πυρκαγιές ρε τεμπελχανάδες – ηδονοβλεψίες; 

    Οι φωτογραφίες που δείχνουν την κόλαση από την πυρκαγιά στο Σχινό

    φωτια

    kammena_vamvakies

     

    fwtia-megara

    fotiasxinomain

    5307858

    5307673

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Το 50% των ανθρωπων στην πυροσβεστικη ειναι τοποθετημενοι με πολιτικο μεσο . Να γινει ξεκαθαρισμα και να πανε σπιτι τους .

    2. Ο Βολταίρος είπε «διαφωνω μ’ αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες».Το αντίστροφο συμβαίνει το 2021 με τους συνδικαλιστές της
      ΕΜΑΚ . Είναι συνταγματικό ατομικό δικαίωμα κάποιος να έχει την ελευθερία να κάνει το εμβόλιο είτε γιατί φοβάται τον κορωνοϊό, είτε γιατί υπακούει σε μία παράνομη υπηρεσιακη διαταγή για ν’ αποφύγει τις συνέπειες. Είναι επίσης συνταγματικό το ατομικό δικαίωμα της ελευθερίας κάποιου ν’ αποφασίσει να μη κάνει το εμβόλιο επειδή φοβάται ότι θα τον βλάψει. Οι συνδικαλιστές της ΕΜΑΚ ξευτιλιζουν το συνδικαλιστικό κίνημα με το να μη παίρνουν θέση υποστήριξης και αλληλεγγύης και στις δύο περιπτώσεις, ειδικά στη δεύτερη όπου 20 συνάδελφοι τους δεν μπορούν ν’ ασκήσουν την ελευθερία τους.

    3. Χαχαχα!!! Τι γυρεύει αυτή εκεί? Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβουμε τι επαγγελεται η συγκεκριμένη Γιουσέφ που τα ματάκια των θαμώνων βγαίνουν να την κοιτάζουν…Μάλλον τους την έβαλαν εκεί για να τους ξεμυαλισει, το επόμενο βήμα θα είναι μετά από κανένα όργιο να τους προσφέρει κόκα για να τους εθισει. Έτσι δουλεύει το οργανωμένο έγκλημα.. πλησιάζει πολιτικούς, κρατικούς υπαλλήλους ανθρώπους που έχουν θέση μέσα στην κοινωνία, προσπαθεί να τους δελεάσει μέσω της πορνείας και με τα καλη των γυναικών που κάνουν αυτή τη δουλειά, μετά το επόμενο βήμα θα είναι να τους προσφερθεί κοκαινη για να τους κάνουμε υποχείρια τους… δυστυχώς η αφέλεια αυτών των ανδρών που υποκύπτουν σε τέτοιου είδους παραπτώματα είναι πολύ μεγάλη… αυτά τα δύο πορνεία και κοκαινη πάνε μαζί…και οι μαφιόζοι τα χρησιμοποιούν πάντα για να διαφθείρουν αστυνομία, πολιτικούς, δικαστικούς, κρατικούς υπαλλήλους κτλ…τα τελευταία χρόνια αυτή η μόδα έχει φτάσει και στην Ελλάδα γιατί πριν ήταν πιο διαδεδομένη στο Εξωτερικό…και η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί μουδιασμενη όλα αυτά που συμβαίνουν και που η χώρα πάει να γίνει Κολομβία…

    4. Η γιουσεφ ειχε κανει εμβολιο κομματικε αρχηγε της πυροσβεστικης; την ρωτησες οταν χορευε; Πως ζητας να κανει η εμακ; Σας ξεφτιλησε η εισαγγελεας που ειπε οτι δεν μπορειτε κανεναν να υποχρεωσετε για το μπολι.

    5. Αυτό το παιδί δεν το σέβονται; Έλεος. Υστερόγραφο: ποτέ λειτουργούσε ο κρατικός μηχανισμός κύριοι για να λειτουργήσει και τώρα;

    6. Ο εβραιοκούλης ανέβασε level στον ανθελληνισμό,
      όλους τους ανώμαλους,άχρηστους, luben,
      τα απολοιφάδια του κλεφτοπασοκ,τα ορφανά της αριστεράς,
      τις φιλελέ αγριοπουστάρες, τους παιδέρες
      σε όλους έδωσε κυβερνητικές θέσεις για να αποτελειώσουν την Ελλάδα.

    7. σίχαμα, μια εικόνα χίλιες λέξεις για το ποιόν σου! μάζεψε τα σάλια σου από το πάτωμα και αντε τώρα να σε δούμε που καιγόμαστε!

    8. Ο “αρχηγός” Κολοκουρης είναι αυτός που κατηγορειται για παραληψη καθήκοντος κατά την Εθνική τραγωδία μας στο Μάτι. Κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει μυνηση, και ζητάνε την καθαίρεση από τη θέση του, ως ακατάλληλου και ανεπαρκή Αξιωματικού. Παρ’ολα αυτά παραμένει και εκτελεί ως υπάκουο σκυλάκι ότι τον διατάζει η πουλημένη μας κυβέρνηση. Η αρχή έγινε από αυτόν τον μικρό αξιωματικό. Ελπίζουμε να μην τολμήσει ο Α/ ΓΕΕΘΑ να πράξει τα ίδια.

    9. Η ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .

    10. Τούμπανο η γιουσεφ. Καυλωνουν με το ματι
      Ξεχαρμανιαζουν στο σπίτι.Ε ρε γλέντια.
      Και οι ΜΑΛΑΚΕΣ καραντίνα…

    11. Μου αρέσει που έχουν φέρει και τα παιδάκια τους οι ξεδιαντροποι ξευτιλες να κοιτάνε τον κ@λο της βυζού…

      Ωραίοι γονείς.

    12. Ορίστε ένας μαλακας που δε ντρέπεται να κοιτάει τον κώλο μιας πόρνης για να πάρει δουλειά για το σπίτι!!! Ουστ ρε κοπρόσκυλο τράβα να εμβολιαστείς ρε χαμένε μήπως κι αλλάξει το DNA σου και γίνεις άνθρωπος!!
      PanCorona κάνε που πιάνει και τις μεταλλάξεις βλακειας, ανοησιας και λειψανδρίας.

    13. Η επανάσταση του 1821 ήταν το αποτέλεσμα της καταπίεσης του σκλαβωμένου Ελληνικού Έθνους κάτω από τον Οθωμανικο ζυγό, η επανάσταση του 1967 ήταν η επανάσταση ολόκληρης της Ελλάδας μέσω της Εθνικής στρατιωτικής ηγεσίας της ενάντια στους Κομμουνιστοσυμμορίτες και στους Εαμοεβραίους!!! Ω!!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΔΟΞΟΙ!!!! Πρέπει να ενωθουμε όλοι εναντίον του προτεκτοράτου που αντιπροσωπεύεται από τα όργανα που δήθεν έχουν τοποθετηθεί σε καίριες θέσεις της εξουσίας για να προστατεύσουν τον πολίτη όπως ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ εν λόγω κύριος ο οποίος χαριεντιζεται ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ με αλλοδαπές μοιχαλιδες γυναίκες !!!! Όχι!!! Συμπολίτες!!! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε αυτά τα διεφθαρμένα ηθικά τέρατα να υπονομεύσουν την σωματική και πνευματική ακεραιοτητα του Έθνους μας!!!Γι’ αυτό πρέπει να συστοιχηθούμε και ν’ ανυψωσουμε όλοι μαζί το Εθνικό και Ηθικό ανάστημα μας απέναντι στους βλάσφημος αυτούς που αφήνουν τους συμπολίτες τους στο έλεος του
      Στρατηγού Ανέμου, κασπαράσσοντας με τους παχυλούς τους μισθούς το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων που με νύχια και δόντια προσπαθούν να διατηρήσουν το οικογενειακό τους και ατομικό τους εισόδημα κάτω από τα αδυσώπητα μέτρα της πανδημίας. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε την ιδεολογική και πνευματική επανάσταση του 21ου αιώνα που θα μας απαλλάξει από τον δικτατορικό παγκόσμιο άθεο κομμουνιστικο καθεστώς των απατριδων, των μοιχων, των άθρησκων, των καταπιεστών αυτών ΣΑΤΥΡΩΝ!!!!!

    14. Θέλουν κ υποχρεωτικότητες οι καθυστερημένοι λιγούρηδες

    15. Μόνο το φαρμάκι τους νοιάζει, οι άνθρωποι κι οι περιουσίες τους ας πάνε στα κομμάτια δηλαδη

      Τέτοιο ελεεινό αίσχος δεν έχει δει η χώρα επί καμίας άλλης κυβέρνησης. Είναι οι επικινδυνότεροι και πιο αδίστακτοι με μεγάλη διαφορά… ξαναψηφίστε τους!!

    16. Ορίστε καμαρώνετε την κατάντια της κοινωνίας μας ,που πάμε ως έθνος κύριοι; έχουν αυτοί οι ελληνόφωνοι εθνική συνείδηση; έχουν ιδανικά; σκουπίδια της περίφημης μεταπολίτευσης βεβαίως διότι εάν είχαμε κυβέρνηση πατριωτική δεν θα παρατηρούσαμε τώρα τέτοια θλιβερά περιστατικά.

    17. το μπόλι να κοιτάξουν να κάμουν όλοι οι πυροσβέστες, και να αφήσουν τις φωτιές για τη Μαρέβα και το κουλη!

    Comments are closed.