ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ! ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ: «ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 Ν.Μ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ». ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    Κοινοποίηση:
    Turkey's Prime Minister Tayyip Erdogan (L) checks his watch as he attends a wreath-laying ceremony with Chief of Staff General Necdet Ozel (R) at the mausoleum of Mustafa Kemal Ataturk, founder of modern Turkey, in Ankara August 1, 2013. REUTERS/Umit Bektas (TURKEY - Tags: MILITARY POLITICS) - RTX126WW

    Νέες απειλές κατά της Ελλάδας έρχονται από την Τουρκία αυτή την φορά από τον πρώην αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, Ιλκέρ Μπασμπούγ, εάν η Αθήνα επεκτείνει τα ελληνικά χωρικά ύδατα στα 12 μίλια

    «Είμαι 75 χρονών, αλλά μπορώ ακόμη να πάρω το όπλο μου και να βγω επάνω!», δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Halk TV, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «αν η Ελλάδα εφαρμόσει την απόφαση για τα 12 μίλια, θα κάνει το δεύτερο λάθος στην ιστορία της (σ.σ. μετά τον πόλεμο του 1922).

    Αν η Ελλάδα κάνει το λάθος βήμα, θα βρει απέναντί της 80 εκατομμύρια ανθρώπους».

    Μάλιστα ο Ιλκέρ Μπασμπούγ απηύθυνε έκκληση και στην τουρκική βουλή να επιληφθεί ξανά του casus belli και να επαναδιατυπώσει την απόφαση που πήρε το 1995 σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του SigmaLive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Χαχαχχαααα και αμα παρει το οπλο θα μας το παραδωσει σαν καλος τουρκοσπορος για να εχουμε εμεις την χαρα να του το βαλουμε στον κολο!!!Μαλακα σκατοτουρκε μαθε στα ‘ληθεια τι σημαινει ΕΛΛΗΝΑΣ!!!Και μετα πες τις μαλακιες σου αν θες.

    2. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ.ΜΟΥΣΤΑΦΑ ..

    3. ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ.75 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΕΙ.ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.

    4. Και αφού πάρεις το όπλο σου γελοίε τουρκογυφτε , βάλτο εκεί που ξέρεις.

    5. ΤΑ ΒΡΕΙΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ως ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΚ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ…………………………………………………………………….

    6. Τι μου λες ?

      Σιγα μη σκισεις καμμια γοβα ,.,.

    7. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΗΦΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ 590 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΟΦΑΔΩΝ , ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

    8. ΟΤΑΜ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ…….. ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ?????????????

    Comments are closed.