ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ – ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ WAEL DAHDOUH

    Κοινοποίηση:
    fkfkfkf-2

    Ο επικεφαλής του γραφείου της Γάζας, Wael Dahdouh, έκανε ζωντανό ρεπορτάζ από το Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές σε όλο τον αραβικό κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις στον θύλακα, καθώς οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ συνεχίζονται.

    Το πρωί της Δευτέρας, ο γιος του Wael Hamza, ο οποίος επίσης εργαζόταν για το Al Jazeera, ήταν ένας από τους δύο δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν σε ισραηλινό χτύπημα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

    Μέλη της οικογένειας του Wael -συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Amna, ενός άλλου γιου, του 15χρονου Mahmoud, της επτάχρονης κόρης του Sham και του ενός έτους εγγονιού του Adam- σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση στο σπίτι που διέμεναν τον Οκτώβριο.

    Ο ίδιος ο Wael τραυματίστηκε σε επίθεση που σκότωσε τον εικονολήπτη του, Samer Abudaqa, αλλά αρνήθηκε να σταματήσει να κάνει ρεπορτάζ.

    Κι όμως αυτός ο “χτυπημένος” άνθρωπος, που του ξεκλήρισαν την οικογένεια οι Εβραίοι χασάπηδες, επιστρέφει στο ρεπορτάζ πριν καν στεγνώσει το αίμα των ανθρώπων του. Το makeleio.gr υποκλίνεται με σεβασμό και δέος στον άνθρωπο αυτό που τιμάει τη δημοσιογραφία και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους τους νέους δημοσιογράφους. Ένας άνθρωπος που δεν γονατίζει, δεν δωροδοκείται, δεν υποκύπτει σε πιέσεις. Αυτό δηλαδή που έχει χαθεί δια παντός στη δημοσιογραφία του copy paste και του συμφέροντος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Γιατι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεχτηκε κεκλεισμενων των θηρων τον υπουργο των ΗΠΑ στην κατοικια του στην Κρητη και οχι στο Μαξιμου να μιλησει για Εθνικα Θεματα πινονταςτσικουδιες αυτο ηταν νομιμο;

    2. Μπράβο του που συνεχίζει..
      Και μπραβο στους ισραηλινούς που συνεχιζουν επίσης… πόλεμος είναι τι περιμένετε να γίνει? !!!

    3. Τι θα γίνει ρε παιδιά; Μια οι Παλαιστίνιοι είναι τρομοκράτες δολοφόνοι βιαστές τεμπέληδες,την άλλη περήφανοι πατριώτες; Αποφασίστε όποτε νομίζετε… Θάνατος στους Σκατόψυχους σιωνιστές.Λευτεριά στην Παλαιστίνη, Λευτεριά στην Γεωργία, Λευτεριά στην Τσετσενία, Λευτεριά στην Κύπρο, Λευτεριά στην Ουκρανία.

    4. Το Al Jazeera ανήκει στην Δισεκατομμυριούχα Κυβέρνηση του Qatar, στο οποίο Qatar ζουν μόνιμα οι Δισεκατομμυριούχοι “ηγέτες” της τρομοκρατικής οργάνωσης Hamas.
      Στην Ελλάδα η προπαγάνδα του Επιτελικού Μητσοτακικού Κράτους, γίνεται καθημερινά από τους Πανελλαδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
      Δηλαδή μας λες βρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ότι το Al Jazeera είναι ανεξάρτητο, με ανεξάρτητους δημοσιογράφους?

    5. Πόλεμος είναι, συνεχίζεις την μάχη!
      Δεν παραδίνεσαι!
      Αυτό τον κρατάει όρθιο!

    6. Οι Εβραίοι διαπνέονται από δολοφονικό μίσος κατά του Ελληνικού Έθνους.
      Οι Ενετοί στην Κρήτη τους είχαν επισήμους βασανιστές των Ελλήνων και δημίους στην εκτέλεση των θανατικών ποινών.
      Το 1522 οι Ενετοί μετέφεραν μερικές εβραϊκές οικογένειες από Κρήτη στην Ζάκυνθο για να μην τους σκοτώσουν οι Κρήτες.
      Το αυτό με τους Τούρκους. Σύμμαχοι τους…
      Κάποιοι έχουν το θράσος να αποκαλούν τους ανθέλληνες, Έλληνες Εβραίους, τους τουρκοΕβραίους κατά δικό τους αυτοχαρακτηρισμό.

    7. Ε εντάξει έχουμε και εμείς τον Πρετεντέρη που πέταγε μπουκαλάκια στους αγώνες μπάσκετ. Μάχιμος!

    8. Αξιοθαυμαστη η ψυχικη του δυναμη και ο πατριωτισμος του! Respect!

    9. Την έχει να χάσει? Νοιώθει ζωντανός νεκρός..

    Comments are closed.