ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ ΧΩΡΑ. «ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΣΟΥ;» – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς-τίτλο-2 (1)

    Πόσα αλλά παϊδάκια ακόμα;
    Αυτήν την φορά δεν ήταν σε μπασκέτα στην Χιο, ήταν σε πάρκο αναψυχής!

    H τραγωδία στο Λούνα Παρκ του Αλμυρού Βόλου το βράδυ της Παρασκευής συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.

    Η 14χρονη, που ήταν μαθήτρια Γυμνασίου, είχε ανέβει σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, το λεγόμενο «χαλί» και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκσφενδονίστηκε, χτύπησε σε άλλο παιχνίδι κι έπειτα έπεσε στο κενό με συνέπεια να χτυπήσει στο κεφάλι.
    Μαζι με τις φίλες της το κορίτσι ήθελα να κάνουν αυτό ότι κάνουν όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Λίγο πριν ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, να γελάσουν, να περάσουν ωραία. Για την επαρχία τα Λούνα Παρκ είναι μια ευχάριστη διασκέδαση. Στοιχιζει λιγα και μπορεις να γελασεις με την καρδια σου.
    Τα γέλια όμως μετατράπηκαν σε δάκρυα.
    Οι γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε μια ζούγκλα θα πρέπει να είναι συνέχεια από πίσω και να μην εμπιστεύονται τίποτα.
    Κρίμα νέοι άνθρωποι να φεύγουν τόσο νωρίς. Πρέπει όμως να κάνουμε κάτι και εμείς αντί να μοιρολογούμε
    Όλα αυτά τα παιχνίδια επιβάλλεται να περνούν πιστοποιήσεις ISO να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας και να περνούν από εβδομαδιαίους ελέγχους ασφαλείας από πιστοποιημένους μηχανικούς που θα φέρουν και την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργείας του παιχνιδιού. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά που πολύ αμφιβάλλω για τον χρόνο, δυστυχώς θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα σε αυτή την χώρα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    Στους διαχειριστές των παιχνιδιών λέμε κατάμουτρα είστε δολοφόνοι.

    Στον δήμαρχο Αλμυρού και τους αρμόδιους των εκλεκτικών κλιμακίων θέτουμε την ερώτηση.
    Τι θα πείτε στους γονείς της 14χρονης;
    Γιατί δεν κάνατε καλά την δουλειά σας;

    Οι υπεύθυνοι σίγουρα θα βρούνε κάποιον καλό δικηγόρο και στο τέλος θα μας πούνε ότι φταίει η 14χρονη.

    Συγκλονισμένοι οι αναγνώστες του makeleio.gr
    Τα μηνύματα είναι πολλά! Χαρακτηρίστηκα αναφέρουμε:

    • «Πόσα παιδιά πρέπει να χαθούν, για να βάλουν μυαλό οι ηλίθιοι υπεύθυνο- ανεύθυνοι για να απαγορεύσουν οριστικά τέτοιου είδους, προσωρινές εγκαταστάσεις που στήνονται πρόχειρα και στο πόδι, μεταφερόμενες από χωριό σε χωριό και από παζάρι σε παζάρι;»
    • «Να καταργηθούν όλα αυτά τα τριτοκοσμικά Λούνα Παρκ ουτε στο Πακιστάν δεν γίνονται. Να επέμβει άμεσα ο υπουργός».
    • «Τα παιχνίδια των Λουνα Παρκ είναι παμπάλαια και ακατάλληλα. Δεν υπόκειται σε κανένα κρατικό έλεγχο. Αγοράζονται μεταχειρισμένα από άλλες χώρες ,όταν έχουν φάει τα ψωμιά τους εκει. Σαν συνέπεια είναι τα συμβάντα που βλέπουμε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

    ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 14ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ- ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟI! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ; (EIKONEΣ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Θα τους σώσει η ευθυνοφοβία, ο ένας θα ρίχνει την ευθύνη στον άλλον στον δήμο. Πήραν το φακελάκι και έδωσαν την άδεια.

    2. Σε λίγες ώρες θα είναι έξω, όλη, αφού είμαστε το μεγαλύτερο μπουρδελο της Ευρώπης, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το αγγελούδι και ας πάρει κάποιος τον νόμο στα χέρια του για να μπουν σιγά, σιγά τα πράγματα στην θέση τους, μόνο έτσι θα στρώσει το μπουρδελο.

    Comments are closed.