ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ – ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ

    Κοινοποίηση:
    efyge-apo-ti-zoi-i-27xroni-pou-emeine-egkefalika-nekri-meta-ti-genna-orthodoxia-online

    “Εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση” έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής…


    Αυτό είπε η ιατροδικαστής, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία έκανε τη νεκροψία νεκροτομή. Συμπλήρωσε ότι αυτό που περιμένουν τώρα είναι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων (ιστολογικών, τοξικολογικών εξετάσεων).

    Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου”.
    Θυμίζουμε ότι η 27χρονη Δώρα, πέθανε το Σάββατο στο Ρίο. Η κοπέλα από το Βαρθολομιό της Ηλείας, αφού γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου, μπήκε απευθείας στην εντατική.

    Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά της, λέει ότι η άτυχη γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

    Πηγή: thebest

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Στο μπαλκονι μην ξεχασετε να βγειτε να χειροκροτησετε τους χασαπηδες. Οποιοι ειχαμε δυστυχως την ατυχια να πεσουμε σε χερια ελληνα γιατρου νοιωθουμε. Μονο για να κανενα φακελακι ειναι και για να κανουν τους ντιλερ των φαρμακευτικων. Μας τους παρουσιαζαν και ως ηρωες τα αλλα λαμογια οι δημοσιογραφοι. Βαθυς ο πονος της οικογενειας ολοι οι αλλοι θα την ξεχασουμε σε λιγες μερες.

    2. Αν πρόκειται όντως για εισρόφηση αναγωγή γαστρικού δεν είναι ιατρικό λάθος αλλά είναι η ατυχία που είχε η κοπέλα.Η γκαντεμιά της άδικης ζωής.Πόσο κρίμα Θεέ μου.Ούτε το παιδάκι της δεν πρόλαβε να κρατήσει αγκαλιά.Τι να πει κανείς.Καλο παράδεισο να έχει.

    3. εσυ να φανταστω …ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ… για να μιλας με τοσο αυτοπεποίθηση θα εισαι αν οχι γιατρος τουλαχιστον, οποσδηποτε ντελιβερας, το βρηκα;;;; ε αλίμονό μονο ενας ντελιβερη ειναι γνωστης των θεματων των ιατρων…

      1. Δεν το παριστάνουμε γιατροί και ούτε είμαστε φυσικά.Ομως εισρόφηση αναγωγή γαστρικού μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή.

        1. Ποιά ατυχία μωρέ;
          Αυτό δείχνει ότι έκανε εμετό κοιμισμένη και πνίγηκε. Αν πήρε γενική νάρκωση κι έκανε καισαρική, ήταν διασωληνωμένη. Με σωλήνα και κοιμισμένη δεν πνίγεται. Φουσκώνει μπαλονάκι στον σωλήνα και προστατεύει τον λάρυγγα για κίνδυνο εισρρόφησης. Έτσι αν έχεις εμμέσματα, τα ρουφάει η αναρρόφηση.
          Αν έκανε επισκληρίδιο νάρκωση και καισαρική, τότε αναισθητοποιήθηκε απ’ τη μέση και κάτω και δεν δικαιολογείται ξύπνια να πνίγηκε, είναι περίεργο. Ναυτία μπορεί να είχε απ’ τα φάρμακα.
          Αν γέννησε φυσιολογικά με επισκληρίδιο ή χωρίς, πάλι δεν δικαιολογείται. Είναι ξύπνια πάλι η ασθενής. Στην ανάνηψη μήπως έμεινε μόνη για κανένα μισάωρο και εκεί έγιναν όλα.Εμμετο μπορείς να κάνεις για πολλούς λόγους. Υπόταση, παρενέργεια οποιοειδών , αλλεργία χίλια δυο. Το πιο σύνηθες τα παυσίπονα και τα φάρμακα της νάρκωσης, γενικής ή επισκληριδίου. Πάντως το θέμα του εμμέτου διεγχειρητικά είναι θέμα αναισθησιολόγου. Μετεγχειρητικά στην ανάνηψη, είναι θέμα αναισθησιολογικού πάλι. Αυτοί έχουν την ευθύνη και ξέρουν.

        2. Σίγουρα μπορεί να παίξει όμως αν είσε κάτω από παρακολούθηση σε προλαβαίνουν , βάζουν το σωληνάκι να το πω απλά στη σωστή θέση,γιατί παίζει να το είχαν βάλει λάθος και οξυγονονεται ο εγκέφαλος,αν όχι και μείνει όπως στην προκειμένη περίπτωση χωρίς οξυγόνο,τελειώνεις…..και αφού ήταν στο νοσοκομείο είναι απόλυτα ιατρικό λαθος

        3. Αν βρίσκεσαι όμως σε νοσοκομείο σε προλαβαίνουν,άρα η κοπέλα έμεινε μόνη της η με καμιά νοσοκόμα που δεν ήξερε την τύφλα της, αλίμονο …..

    4. ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ…ΠΕΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΤΛ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

      1. ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ: “Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου”.
        ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΛΕ ΔΕΝ;

    5. Δηλαδη την πηγανε για καισαρικη με γεματο στομαχι και πνιγηκε;Εαν ειναι ετσι, μεγαλη εγκληματικη ασυδοσια και ιατρικο λαθος.

    Comments are closed.