ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΜΩΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΜΩΝΕΣ

    Δείτε το βίντεο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Οι ραγιαδες που ψηφισαν Κουλη Αλεξη και Φωφη καθονται και κοιτανε…..Καλα να παθετε μεταπολιτευτικοι ραγιαδες ψηφοφοροι

    2. Αθήνα,ένα μπουρδέλο κατάντησε.Ήταν με τους Έλληνας χαβούζα αλλά τώρα που ήρθαν και τα πιθήκια η κατάσταση έγινε ανυπόφορη.

    3. Ριξε μια προειδοποιητικη στον αερα μπαρμπα με φυσιγγιο διασπορας να δεις πως θα σκορπισουν σα τα ποντικια.Στις τρυπες τους θα χωθουνε με τη μια τα αρουρια.

    4. Ο παππούς μόνο η πάρτι του… Χαχχαχα… Έχει πεθάνει και δε το ξέρει και φοβάται μην πέσουν πάνω του!

    5. ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ….ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…..ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ,,,!!!!!

    6. Καλά ένα λάστιχο με νερό δεν υπήρχε, δύο μέτρα ο άλλος το τηλ κρατούσε και αναρωτιόταν τι να κάνει…. Που είναι οι Έλληνες παλικαράδες,,,,,,

    7. Στο τέλος φαίνεται και μια “ελληνίδα” με έναν αλλοδαπό να ειδοποιούν τον άλλο ότι έρχεται η “πολισία” (αστυνομία). Όπως πάντα υπάρχει κάποια “ελλεϊνίδα” που έχει ανοίξει τα πόδια της για τα προσφυγόπουλα και που ψηφίζει μανιωδώς ΣΥΡΙΖΑ.

      1. Ποιο πολύ βλέπω Έλληνες να γ@μουν γυφτοπροσφυγουλες μεγαλε

        1. Και τα δύο παίζουν. Ο μέσος νεοέλληνας είναι ηλίθιος ρε παιδιά, τι το ψάχνετε;

    Comments are closed.