ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ 4: ΚΟΥΛΗΣ, “ΣΕΡΙΦΗΣ”, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…

    Κοινοποίηση:
    mhtsotakhs_xardalias__mak

    Σε τέτοιες περιπτώσεις βαρύτατης κακουργηματικής συμπεριφοράς, μία είναι η κίνηση που θα ΄πρεπε να γίνει ΑΜΕΣΑ από δικαστές πατριώτες με γερά δικονομικά αντανακλαστικά. Ποινική δίωξη για βαρύτατα κακουργήματα και όχι διαιώνιση συμπεριφοράς και καθεστώτος ατιμωρησίας.

    Περιβαντολόγοι, δημοσίως , αποκαλούν τον Χαρδαλιά, έναν “ανίκανο επαγγελματία που δεν είχε καν τα εχέγγυα να υπηρετεί σε ένα τέτοιο πόστο”.

    Η κοινή γνώμη καθυβρίζει κάθε μέρα στα κανάλια, έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό που γυρνοφέρνει σαν τον παλιάτσο με τα χέρια στην τσέπη, ομοιάζοντας περισσότερο σαν επιστάτης εμπρησμών και λιγότερο σαν κυβερνήτης του τόπου.

    Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Κολοκούρης είναι ένα πρόσωπο μηδαμινής στρατηγικής ικανότητος που έφερε την Ελλάδα, ενώπιον εικόνων πλανήτη Άρη. Η Ελλάδα είναι ένας πλανητικός εσμός χωρίς ζωή πια.

    Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, είναι το μοιραίο πρόσωπο, ο τραγικά αποτυχών. Μαζί με τους 3 προαναφερόμενους, ΔΕΝ κατάρτισαν σχέδιο πανελλήνιας πυροσβεστικής περιόδου αντιμετώπισης της συμφοράς, ΔΕΝ σχεδίασαν αντιπυρική προστασία,. άφησαν τον κόσμο να καεί χωρίς πητικά μέσα.

    Αν για όλα αυτά και για 100 ακόμα παραβατικές συμπεριφορές, συσκέπτεστε κύριοι δικασταί, τότε λυπούμαστε αλλά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

    Σε άλλη…”πολιτισμένη χώρα”, θα συνέβαιναν αυτά τα εξώφθαλμα αίσχη που γίνονται εδώ; ΟΧΙ. Εφαρμόστε λοιπόν τον νόμο. Σε διαρκές αυτόφωρο κακούργημα, δεν υφίσταται ούτε βουλευτική ούτε υπουργική ασυλία. Αν δεν κάνουμε λάθος, το έχετε ξανακάνει. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    72 Σχόλια

    1. ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ…

      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Η Ε.Ο

    2. Μητσοτάκη…Γ@μιέσαι ρε μαλ@κ@…
      Αλλά το 40%των προσκυνημένων υποτακτικών που σε ψήφισε φταίει, δωσίλογοι όλοι τους και υπόλογοι για αυτή την πανελλήνια καταστροφή που συντελείται.
      Είστε όλοι σας ανίκανοι και επικίνδυνοι, ξαναψηφίστε τον ζώα ε ζώα….δεν σας έφτανε ο πατέρας του θέλατε και τον γιό του…ε να λοιπόν…φωτιά, πλημμύρες και όλεθρος παντού…
      Μητσοτάκη…Γαμιέσαιιιιιι!!!!

    3. Τόλμησα να γράφω κάτι συναφές σε ένα group στο Facebook που λέγετε Andreas Andrianopoulos appreciation society και άρχισαν όλοι οι πορωμένοι της ΝΔ τα βρισίδια.

      Στο τέλος η Αdmin έσβησε το μήνυμά μου . Τρομερά φιλελεύθεροι τι να σου πώ

    4. Ένα ψηλό δέντρο και ένα κοντό σκοινί για τους εμπρηστές.

    5. Ένα σόι προδοτών. Δοσύλογος με κουκούλα ο παππούς Κώστας, προσκυνημένη των Γερμανών η μαμά Ντόρα, Γερμανοθρεμένος ο γιόκας Κούλης. Ψοφάτε ρε αποβράσματα.

    6. Γτ δεν λέτε ότι πίσω από την εταιρία με τις άνεμο γεννήτριες είναι ο μαρινακης..αυτη λερααααα..ο συνεργάτης του κουλή του κερατα..παρτε το χαμπάρι..ειναι συμμοριααααα..θελουν εκτέλεση!!!!

    7. Τα χέρια στη τσέπη δηλώνουν άνεση κ σταρχιδισμο..γι αυτό λοιπόν κουλή..θα στα κόψουμε κ θα στα δώσουμε στο στόμα..κ θα σε εκτελέσουμε ενώ τα καταπίνεις..σιχαμα απατεωνα εφιάλτη!!!

    8. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΔΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ…ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!

    9. ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΠΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΙ ΝΔ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    10. Τι να κλάσουν τα γατάκια οι εισαγγελείς ; αφού δημόσιοι υπάλληλοι είναι ! Πρέπει να στηθούν …λαϊκά δικαστήρια

    11. Το χειρότερο είναι οτι γελάνε ρε παιδιά – δεν υπάρχει λέμε!!

    12. Στέφανε όλοι λένε στην Εύβοια πως μόλις σβήσουν οι φωτιές πιάνουν οι εργολάβοι του Μητσοτάκη δουλειά για Αιολικά πάρκα. Παράκληση παρακολουθήσετε κάθε τέτοια κίνηση. Οι κάτοικοί αποφασισμένοι να μην αφήσουν κάτι τέτοιο. Εάν υπάρξουν τέτοιες κινήσεις τότε την Εύβοια την έκαψε ο Μητσοτάκης και οι εργολάβοι και αυτό είναι κάτι πολύ πολύ σοβαρό που δικαιολογεί κάθε ενέργεια ανατροπής τους και προφυλακησης τους.

    13. ο ποιητης το ελεγε ” καθως διηγοταν τη ζωη του σε κουφους(δικαστες) θαρουσσα δεν θα αντεξω, η δικαοσυνη λειτουργουσε περα εκει , αλλα η δικαιοσυνη ηταν απ ΄εξω?

    14. Ε..ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο..ΘΕΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!!!

    15. Ο βαθμος της καταστροφης που προκαλεσε ο διεστραμμενος ειναι απειρως μεγαλυτερος και απο την Γερμανικη κατοχη-

      -Ολοκληρωτικη ισοπεδωση της οικονομιας με τα αχρειαστα μετρα
      -χιλιαδες θανατοι με τα πρωτοκολλα θανατου στα νοσοκομεια-κολαστηρια
      -πολλες εκατονταδες νεκροι απο τα πειραματικα εμβολια για τα οποια ανθρωποι εκβιαζονται να κανουν ωστε να μπορουν να επιβιωσουν
      -Διαχωρισμος της κοινωνιας σε εμβολιασμενους/ανεμβολιαστους και συνθηκες απαρχαιντ
      -Συνεχιση/αυξηση και επιταχυνση της πολιτικης εισαγωγης λαθραιων
      -Καταργηση εθνικων εορτων, παρελασεων,διωξη του Χριστιανισμου και απαγορευση εκκλησιασμου
      -Κατεκαψε ολοκληρη την Ελλαδα για να κανει δουλιτσες εκατονταδων εκατομμυριων με αιολικα παρκα, ανεμογεννητριες,φωτοβολταικα ο ιδιος και η οικογενεια του, μαζι με τους καρχαριες. Εκατονταδες οικογενειες ξεκληριστηκαν. Αναπνευστικα προβληματα για εκατομμυρια ανθρωπους και πιθανη εμφανιση καρκινικων ογκων για χιλιαδες στο αμεσο μελλον.

      Δικη για εσχατη προδοσια, βασανισμος καθε μερα απο διαφορετικους κληρωτους πολιτες και εν τελει εκτελεση του. Δημευση της περιουσιας του και της οικογενειας του.
      Το ιδιο σε καθε μεγαλο επιχειρηματια που συμμετειχε μαζι του στον εμπρησμο.

    16. ΓIA TON..”NORD STREAM”,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ..ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!!! ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ???

    17. ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΆΣ.
      .
      ΑΥΤΟΊ ΑΓΑΠΟΎΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
      ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΈΣ ΑΠΟ ΤΑ
      .
      ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΟΎΣ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ.
      .

    18. Εάν μετά τις καταστροφικες φωτιές σε Εύβοια και Βαρυμπόμπη, δουν οι εισαγγελείς στα καμένα να μπαίνουν ανεμογεννητριες και στην Βαρυμπόμπη να αλλάζει την χρήση γης ο Μητσοτάκης και χιλιάδες στρεματα δάσους περάσουν σε χέρια ιδιωτών, θα ξεκινήσουν εναντίον αυτου και των εργολάβων έρευνα?

    19. Στέφανε υπάρχουν ανεπήσημες πληροφορίες για 7 νεκρούς στήν Ευβοια και 2 στήν Πάρνηθα καθώς και 70 τραυματίες με εγκαύματα , ψάξτο Στέφανε καθώς τα καθεστω
      τικά ΜΜΕ θα το αποκρύψουν

    20. τωρα σωθηκαμε..μολις βγηκε η ΝΔ αθωοθηκαν και οι πετρες…η προεδρος του ΣΤΕ που εκρινε ολα τα κοψιματα μισθων και συνταξεων συνταγματικα εξαιροντας τους δικαστες εγινε προεδρος δημοκρατιας,,,τωρα να περιμενουμε συλληψεις..καλα κρασια

    21. Στρατιωτικός αποκλεισμός στην Αυστραλία …
      Είναι η Ελλάδα επόμενη;

    22. Οι εισαγγελεις και οι δικασται “αφουγκράζονται” την φωνή τού λαου μόνο οταν ειναι να αθωωθει η καθαριστρια που κατεθεσε πλαστο ποιστοποιητικό και οταν πρεπει να κλειστει στη φυλακή η Χρυση Αυγη διοτι ειναι φασιστικο κόμμα και κινδυνευει η κοινωνικην συνοχην απο τις εθνικιστικες και φασιστικες ιδεες τους (δεν εχω πολλες λεξεις κι εγω να τους περιγραψω αφου μονο με αυτο το ψωμοτυρι αναφεροσασταν κι εσεις).
      Οριστε κυρια προεδρε τού δικαστηριου, τούς κλεισατε στην φυλακη τούς φασιστες και κυβερνουν οι.. “δημοκρατες”. Γιατι δεν είμαστε ασφαλεις?
      Θελετε πρωτα να γινει καταγγελια? Δεν τα βλέπετε και μόνοι σας? Δεν υποκεινται σε σωρρεια κακουργηματων οι πραξεις και οι συμπεριφορες τους εναντιον τού κοινωνικού καλού?
      Εσεις πού ζειτε?
      Εκτος, και, ζειτε στα παγκακια.. γιατι σάς εκαψε η φωτια τις επαυλεις σας στην Βαρυπομπη
      Πειτε το τότε να βάλουμε κανέναν Εισαγγελέα τής προκοπής να τηρήσει τούς Νόμους τού Κρατους.

    23. Μην τους βριζετε! Ειναι σαταναδες και τους δινετε τροφη ετσι! Αυτο ειναι το φαι τους οι βρισιες μας! Απ το Μεγαλοδυναμο δεν ξεφυγε ποτε κανενας!

    24. Αυτό που δουλεύει τελικά καλύτερα στο κράτος είναι το παρακράτος….

    25. Γιά νά σταματήσει ή ολίκή καταστροφή τής πατρίδας,δηλαδή οί γερμανικές ανεμογεννήτριες,πρέπει νά θετεί εκτός λειτουργείας ό κάπο ντί κάπι-Capo dei capi-ό Νονός ό ελληνόφωνος γουρλομάτης ό ολετήρας τής Ελλάδας.
      Γιάννης Λάκων

    26. Γιατί γελάτε κύριοι βλέπετε κάτι αστείο….;;;

    27. Δεν θα γινουν εκλογες
      Ο τυπος θελει να γινει εισοβοιος
      Δικτακτορ η βασιλειας
      Δεν κανω πλακα

    28. Ακόμα κυβερνάει ο καρνάβαλος.. Θέλετε να πέσει;;; Σηκωθείτε τώρα από καναπέδες , καρέκλες ,ντιβανια κτλ και ας πάμε έξω από την βουλή να τα κάνουμε π@υτανα όλα… Άντε ας το οργανώσουμε τώρα που γυρίζει.

    29. Μητσοτάκης και Χαρδαλιας όπως βλεπουμε γελάνε! Καλά τα κατάφεραν. Εκαψαν τα πάντα, εργολάβοι και ξένοι επενδυτές θα βγάζουν λεφτά πάνω στα αποκαιδια των σπιτιών και των περιουσιών των χωρικών μας. Εκκενωστε τα σπίτια και φύγετε, ο Μητσοτάκης έχει δώσει τον λόγο του να τα δώσει σε εργολάβους κσο ιδιώτες επενδυτές. Ξεχάστε αναδάσωση, μόνο μια πολύ μικρή έκταση για τα μάτια. Τα σπίτια σας και τις περιουσίες σας τα έχει ήδη πουλήσει.

    30. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη και κράτος δικαίου. Ζιμπάμπουε και χειρότερα είναι η χώρα. Μασώνοι είναι οι δικαστικοί. Σιγά μη τους κυνηγήσουν, μέλη της συμμορίας είναι. Ο λαός πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη, ΜΟΝΟ ο λαός, κανείς άλλος.

    31. ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…
      ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ…. ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ… ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ANTONOPOULOS…. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ! ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ…. ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ…. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…. ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ #ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ#… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ… ΞΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ… ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ…. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… 7.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ…. 2.500.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ…. 870.000 ΑΛΒΑΝΟΙ…. 1.500.000. ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ… ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ… ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ… ΓΚΑΝΕΖΟΙ…. ΑΙΘΙΟΠΙΑ…. ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ….ΝΟΜΘΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…. ΟΛΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ

    32. Αυτό έπρεπε να γίνει. Όχι να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Κασιδιάρης. Αρκετές δικαστικές περιπέτειες έχει. Τον Χίο ήξεραν να τον πηγαίνουν κάθε τρεις και λίγο αυτόφωρο. Ας τον κυνηγήσει ο αριστερός κοπρίτης που θέλει πάλι εξουσία. Στον Τζένο ήξερε να κάνει μήνυση για να ζητάει λεφτά!

    33. Λίγα λόγια για την Ουγκάντα. Δεν γίνονται αυτά εκεί. Δεν θα γίνουμε Ελλάδα, λένε εκεί οι ιθαγενείς

    34. ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΒΛΑΚΗ!!!! ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!

      1. Μωρέ μαζί σου αλλά και η αντιπολίτευση δεν υπάρχει ρε αδερφάκι μου. Είναι όλοι επικίνδυνοι τι να λέμε τώρα.

    35. Εδω λειλατισαν τω χωρα για δεκαετιες και δεν ανοιξε μυτη τι περιμενετε να κινηθει τωρα η δικαιοσυνη?

    36. Εγκληματική οργάνωση ο κουλης θα τα πληρωσουν ολα στις εκλογες

      1. Για μένα δεν είναι τιμωρία να χάσουν τις εκλογές. Οφείλουμε να τους αποδώσουμε τις ευθύνες που τους αναλογούν. Να πληρώσουν, να δικαστούν, να τιμωρηθούν, να φυλακιστούν. Όπως γίνεται και με οποιονδήποτε απλό, πολίτη που παραβιάζει τον νόμο.

    37. Τσιόδρα, βγήκανε κάτι βέντεο που η γιούσεφ λικνιζόταν σε πάρτι στην πυροσβεστική και ο αρχηγός της πυροσβεστικής κοίταγε με γουρλωμένα μάτια. Ναι, αυτός που τώρα του φταίει η ….κλιματική αλλαγή! Ήταν η περίοδος που έβαζες εμένα να στείλω μήνυμα για να πάω στο φούρνο. 2 ερωτήσεις έχω: Υπήρξε …διασπορά του ιού ή σε πάρτι δεν υπάρχει θέμα όπως γίνεται τώρα στα πάρτι στη μύκονο που την άνοιξες; Έβαλες πρόστιμο στον αρχηγό της πυροσβεστικής ή μπας και ήταν σύσκεψη για τη …δασοπροστασία; Γιατί σήμερα τους φταίει η κλιματική αλλαγή και οι πάγοι στη γριλανδία! Επειδή λοιπόν καήκανε τα πάντα, προτείνω να βάλεις πρόστιμο στη γιούσεφ για …άσκοπη μετακίνηση και γιατί απέσπασε την προσοχή του αρχηγού από την …σύσκεψη. Και ρίξε και εσύ μία καταγγελία, σαν τον βασιλακόπουλο για την …κλιματική αλλαγή, θα αρέσει αυτό και στον χαρδαλιά και στον κούλη που μιλάγανε μόνο για τα εμβόλια!!

    38. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ-ΚΛΠ ;

    39. ΓΜΑΙ Ο ΚΛΗΣ ΓΜΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΤΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΜΘΣ!

    40. Εδω καταδικασαν τους χρυσαυγιτες μετα απο αθωωτικη προταση του εισαγγελεα, περιμενεις αντικειμενικη δικαιοσυνη? φοβουνται οι ανθρωποι ! αφου η κυβερνηση κανει οτι θελει!

    41. Στέφανε κυκλοφορεί πάρα πολύ η πληροφορία ότι ο Ελληνικός Στρατός ήταν πανέτοιμος να επέμβει για να σώσει τα δάση και τις περιουσίες των ανθρώπων και δεν τον άφησε η πεντάδα Μητσοτάκης-Σακελλαροπούλου-Χρυσοχοΐδης-Χαρδαλιάς-Κολοκούρης.
      Αντιθέτως ετοιμάζονται να βγάλουν τον Ελληνικό Στρατό στους δρόμους όταν οι Έλληνες πολίτες θα βγουν στους δρόμους και τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεφεύγουν και για της πυρκαγιές που άφησαν τη χώρα να καεί αλλά και για το μπόλι, τότε εσκεμμένα θα κηρύξουν τη χώρα σε έκτακτη ανάγκη.
      Αυτοί θα φύγουν απ΄την εξουσία μόνο με εμφύλιο.

      1. Γιατί διχάζεις ρε φίλε; Τι εμφύλιους και εξεγέρσεις ονειρεύεσαι; Οι προηγούμενοι και οι προ-προηγούμενοι κτλ. φύγανε μετά από τα εγκλήματα τους; Άσε τους ξέρουμε όλους τι είναι. Εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και ο λαός πρέπει να μιλήσει. Προς το παρόν να σωθεί ότι σώζεται με το καλό και υπάρχει χρόνος για ευθύνες. Κρίμα για τον τον τόπο τι να πω!

        1. Με τις εκλογές θα απαλλαγούμε από τους τυραννους. ΧαχχαχαχαχαχχαΧ

    42. Εδώ στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά . Αυτά γίνονται μόνο σε σοβαρά κράτη. Εδώ είναι όλοι κλικαδοροι, γνωστοί και φιλαράκια. Και για αυτό η χώρα έχει φτάσει στο σημερινό χάλι. Ποιο χαλια δεν πάει άλλο. Το τερματίσανε. Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει λύση και να αποδώσει δικαιοσύνη.. Να τους λιντσάρουν όλους αυτούς τους παλιοκοπριτες, να τους μαγκωσουν και να πάνε να τους κρεμάσουν έναν εναν στα καμένα δέντρα. Μόνον αυτό τους αξίζει για την καταστροφή που προκάλεσαν στην χώρα.

    43. Δικαιοσυνη ζητα ολος ο κοσμος. Δικαιοσυνη για το οξυγονο των παιδιων μας. Δικαιοσυνη για τα απροστατευτα ζωακια που βρηκαν τραγικο θανατο. Δικαιοσυνη για τις ζωες και τις περιουσιες των ανθρωπων. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;,;;

    44. ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ,ΒΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!!!.

    45. Ο/Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΟΛΙΟΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ λέει:

      Κατακαίωντας τον ζωτικό χώρο μικρών αγροτικών οικισμών, που ζουν από το φυσικό και για το φυσικό περιβάλλον, εκπονούν ένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΡΑΧΥ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.
      Με το πρόσχημα ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ και ΑΣ ΚΑΟΥΝ το ΒΙΟΣ και ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ και Η ΦΥΣΗ, είναι ένας ΔΟΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΓΗ ΤΟΥΣ. Επιπλέον καλλιεργεί την ηττοπάθεια και την δουλοποίηση.
      Κι όταν ενας τοπος αδειαζει από τους ιδιοκτήτες, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    46. Γι’ αυτό λοιπόν έρχεται η τιμωρία ανήμερα στη Γιορτή της Παναγίας

      Όσοι από τους ιθύνοντες διαβάζετε μετανοηστε άμεσα, έρχεται θεϊκό ξεκαθαρισμα στο οποίο δεν αποδέχεται “λάδωμα” “κολλητούς” “κουμπάρους”
      Και για όποιον αμφιβάλλει ας περιμένει μερικές ημέρες ακόμη

    47. Κλιματικη Αλλαγη! Ο νεος “μπαμπουλας”! Με κεκαλυμμενη, την Τρομοκρατια! Ε! Δεν τους παιρνει κι’ αλλιως! Φανερως εξαντληθη, με τον “Κοροιδοιο”! Καθολου τυχαια και η φωτια στην Αρχαια Ολυμπια! Προβα τζενεραλε ηταν, για να φοβηθεις και να χαψεις το αφηγημα, της Κλιματικης Αλλαγης! Ιδου!
      Προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και των μνημείων της φύσης από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής!

    48. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ!!

      1. ετσι ειναι, για να δουμε, ο λαος θα το εκτιμησει? η ειναι αμετανοητοι?

    49. Τον γενικό συντονισμό των μέσων τον έχει ο αρχηγός της πυροσβεστικής και φαν της Γιουσέφ ονόματι Κολοκουρ@δ@ς.

    50. ((✊))🥴Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή και ο στρατηγός άνεμος.
      🤨Και εάν εξαφανιστεί καμιά Ελληνική σημαία στο Αιγαίο ο άνεμος θα την παρει.🤬🤬🤬

    51. Ο/Η γουρλομάτη, γκαντεμόσαυρε, μην παραιτηθείς, σας περιμένουν guillotines λέει:

      Προσοχή, γιατί αυτά τα αποβράσματα ετοιμάζουν δική τους χούντα.
      Και για φανταστείτε χούντα … ηλιθίων, τι περαιτέρω δεινά θα μας φέρει….
      Κρεμάλες σε κάθε καμένη περιοχή, έτοιμες για περίπτωση που την επισκεφθεί ο ηλίθιος αυτιστικός.

    52. Στέφανε καλημέρα και να είσαι καλά.Σε παρακαλώ Στέφανε μπορείς να ελεγξεις και να διασταυρώσεις μια πληροφορία που μιλά για αποστολή ελληνικών πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair στην Τουρκία… .Μπορείς να το ελέγξεις και να μάθεις την αλήθεια;;´..

    53. Οξω από την χώρα μας κωλοεβραιοι, μας διαλυσατε. Ουστ απο δω.

    54. Στέφανε οι χουντες δεν πέφτουν εύκολα. Όλος ο κόσμος λέει πως Μητσοτάκης και εργολάβοι έκαψαν την Εύβοια, έκαψαν ολόκληρα χωριά, χιλιάδες άνθρωποι χωρίς βιος, ο Χαρδαλιας έδιωχνε τον κόσμο από τα χωριά για να μπορεί η φωτιά να τα κάψει. Όλοι ξέρουν πως μόλις σβήσει η φωτιά πιάνουν δουλεια οι εργολάβοι. Όμως ο κόσμος θα παλέψει γιατί ξέρει ποιος έκαψε το βιος και το σπίτι του.

    Comments are closed.