ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ – ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    roma-mak

    Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών ατόμων που προφυλακίστηκαν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

    Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των τριών ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

    Πρόκειται για τους:

    1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

    34hronos

    2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα,

    33hronos
    Κλείσιμο

    3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά.

    36hronos
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τι παραπονιέστε, ρε; Έτσι είναι ο μέσος Έλληνας. Τι περιμένετε; Κανένα Σκανδιναβό; Για αυτό πάνε οι Ελληνίδες με Πακιστανούς. Το ίδιο πράγμα είναι. Και ΣΧΕΔΟΝ όλοι τα ίδια αρρωστημένα μυαλά κουβαλάνε. Ξέρανε όλοι πολύ καλά ότι ήταν μικρό παιδί. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα.

      Αυτό που με ανησυχεί είναι πως έχουν πολύ χρόνο να αλλάξουν τα στοιχεία και να τη γλυτώσουν μερικοί. Θα βγουν και θα πουν οτι απλά μίλησαν, έμαθαν την ηλικία της και έφυγαν κύριοι. ΝΑΙ ΚΑΛΑ! Όπως ο μπάτσος που “μόνο συνομιλία* έκανε και πήρε απλή μετάθεση…

    2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΔΑ…ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΗΜΑΙΝΟΥΜΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΑΙ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ….ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ……….

    3. Ειδικά στον τρίτο πιθηκομούρη κόψιμο από την ρίζα και μπόλικο πετρέλαιο στον πισινό.
      Αλλά πλάκα πλάκα ο καιρός περνάει και δεν βλέπουμε στο γυαλί γνωστά και επιφανή ονόματα….
      Η τσά τσά και το στικάκι που βρίσκονται;;;;

    4. Ωρε τι σιχαματα ειναι αυτοι Τι βρωμερα λεσια.υπαρχουν στην χαβουζα

    5. Αν αυτοί είναι Έλληνες τότε ναι το ελληνικό στοιχείο απλά δεν υπάρχει πλέον .

    6. Κοίτα μούτρα… Ούτε κατσίκα δεν θα τους καθοτανκ βρήκαν το κοριτσάκι… Ο δε τελευταίος, ωραίο κουμασι,… Σαν διπλοχρησιμοποιημενη καποτα είναι…

    7. Η Ελληνική αστυνομία γιατί δεν βγάζει και φωτογραφία του μπάτσου του 26χρονου;
      Γιατί ρε μουνόπανα μπάτσοι καλύπτεται ένα παρανοϊκό ανώμαλο που αντάλλαξε άσεμνες φωτογραφίες με ένα κοριτσάκι 11 – 12 ετών; Γιατί είστε και εσείς ανώμαλοι πάρα πολύ απλά πράγματα προσκυνημένα στρουμφάκια.Την επόμενη φορά τα ΜΑΤ θα τα πηδάει ο Έλληνας πολίτης από μπαλκόνια και ταράτσες.Ερχεται η ώρα σας ανώμαλοι.

    8. Το ζητουμενο ειναι αν η τσατσα ( τσατσος) την πιτσιρικα την παρουσιαζε ως 12 χρονη; η ως 17χρονη μαλλον με συμφωνη γνωμη της καλης μαμας (αυτο πως λεγεται απο τις φεμινιστριες;;;παιδοκτονια;;προαγωγος μαμα;;;παιδοβασανιστρια ;;;) Αυτοι που δειχνουν ειναι μαλλον τα εξιλαστηρια θυματα …οι αλλοι φαινεται να ειναι μεγαλα ψαρια που φαγκωνουν και για αυτο δεν εχουν βγει ανφας και προφιλ….

    9. Ο Κοντάρης έχει κ υφάκι….πρέπει να τον σουφροφορμάρουν στη στενή να συνέλθει.

    10. Σκατόφατσες και οι 3.Αυτοί μόνο αν πληρώσουν μπορούν να πηδήξουν.Δεν τους κάθεται ούτε μύγα

    11. Ο γιουφτοκόνταρης είναι αθώος, έχει και BMW, τον ταίζουμε εμείς τον κοπρίτη.

    12. Αυτοι η κακομοιρηδες βιασαν την 12 χρονη περιμενουμε να βγαλουνε τους πραγματικους βιαστες…..
      Γιατι ειναι σιγουρο οτι εκτος απο τον τριτο η αλλοι δεν τους κανει κουκου με τιποτα!..τι βλεμμα ειναι αυτο αγελαδισιο…..
      Ασχετο αλλα μιας και λεμε για αγελαδες το μοσχαρακι 13 ευρο το κιλο μητσοτακη γ@μιεσαι….

    13. Κρεμάλα στα ανώμαλα τέρατα! Κανένα έλεος σε κανέναν παιδεραστή!!!

    14. Παιδιά εκεί στην φυλακή , ξέρετε εσείς, πολύ “ιδιαίτερη μεταχείρηση”. Μην αφήσετε να πάρουν ανάσα αυτοί οι ανώμαλοι οι παλιάνθρωποι.

    15. Με το συμπαθειο τι μας τους δειχνετε? Ευνουχισμος…χτες!

    Comments are closed.