ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ – 2.167 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 55 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    covid γριπη

    Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, 2.167 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.
    Οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο ήταν 55, ενώ 683 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

    Κορονοϊός: Αναλυτική η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
    Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 13 Μαΐου 2021 (ώρα 15:00).
    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.167, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 371.693 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 51 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.665 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

    Σημ.: οι στήλες στο Διάγραμμα 1 εκφράζουν τον αριθμό νέων κρουσμάτων με βάση την ημερομηνία λήψης εργαστηριακού δείγματος, και όχι με βάση την ημερομηνία ανακοίνωσης των κρουσμάτων.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 55, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.266 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Η διαχρονική εξέλιξη των συνολικών κρουσμάτων και συνολικού αριθμού των θανάτων ασθενών COVID-19 παρουσιάζεται στο ακόλουθο διάγραμμα.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 683 (61.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 82.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.238 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 293 (ημερήσια μεταβολή -7.86%).

    Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 346 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Για προσέξτε και αυτή την είδηση στο Μακελειό…
      Ο χουντοκούλης και οι χουντονουδούληδες αντί να απαλλάξουν από τα σελφ τεστ τα 36.500 άτομα της Κοινωφελής Εργασίας που παίρνουν 500 ευρώ και κάτι το μήνα που εργάζονται σε Δήμους και Περιφέρειες σε δουλειές του δημοσίου για καθαριότητα, φύλαξη που είναι εξωτερικές δουλειές και σε δουλειές διοικητικού αναγκάζουν με εκβιασμό και φασισμό τα 36.500 άτομα της Κοινωφελής Εργασίας να πληρώνουν τα σελφ τεστ στα φαρμακεία από την τσέπη τους αντί να τους απαλλάξουν από τα σελφ τεστ και να τα πληρώνουν κοροιδίστικα από την τσέπη τους από τα ψίχουλα ευρούλια που παίρνουν από τον χουντοκούλη και τους χουντονουδούληδες της κυβέρνησης χούντας ΝΔ ΑΕ!!!
      Και το χειρότερο ακόμα είναι ότι τα 36.500 άτομα της Κοινωφελής Εργασίας θεωρούνται για το δημόσιο… ανύπαρκτοι από τον χουντοκούλη και τους χουντονουδούληδες της κυβέρνησης χούντας ΝΔ ΑΕ!!!!

    2. Θέλω να ενημερώσω το Μσκελειό ότι ο χουντοκούλης έδωσε εντολές στις ιδιωτικές επιχειρήσεις:
      -Οι όποιοι υπάλληλοι δεν κάνουν τα εμβόλια θανάτου θα απολύονται στην ψύχρα!!!!
      -Όσοι υπάλληλοι κάνουν ή έκαναν τα εμβόλια θανάτου παραμένουν να δουλεύουν στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
      Αυτή είναι η μαφία της δημοκρατίας του χουντοκούλη και των χουντονουδούληδων.
      Ίδια φάση συμβαίνει και στον δημόσιο τομέα….

    3. Διαβάζοντας σήμερα την εφημερίδα μακελειό διαπίστωσα ότι είναι το ίδιο προδότες όσο και οι προηγούμενοι κατσαπλιαδες του συριζα η μόνη διαφορά τους μια γραβάτα τίποτα άλλο ξυπνάτε και μαυρίσετε τους όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικου τόξου είναι προδότες μαζί με το ξόανο τους την συντρόφισσα κατιγκω σκοτώνουν του Έλληνες και διαλύουν την Ελλάς. Το περιστατικό με το φόνο της άτυχης κοπέλας στα γλυκά νερά είναι μόνο η αρχή θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες από ξένους εισβολείς ξυπνάτε πριν να είναι αργά

    4. Το μπολι Στεφανε θα το βαλουν στις κωλοτρυπιδες τους

    5. Ούτε ήταν, ούτε είναι, ούτε μπορεί ποτέ να γίνει υποχρεωτικό το μπόλι. Το εξασφαλίζουν αυτό με πολλούς τρόπους υπάρχουσες νομοθεσίες:

      1) Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (άρθρο 3 παρ. 2)
      2) Σύμβαση Οβιέδο (άρθρο 5 παρ.1)
      3)Σύνταγμα (άρθρο 2 παρ.1, άρθρο 5 παρ.1, άρθρο 9 παρ.1 εδ.β)
      4) Νόμος 2071/1992 (άρθρο 47 παρ.2)
      5) Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005)
      6) Άρθρο 308 παρ.3 του Ποινικού Κώδικα

      ΔΕΝ μπορούν να υποχρεώσουν ΚΑΝΕΝΑ. Για το δικό σας άμεσο αλλά καί μακροπρόθεσμο καλό, μην κάνετε τα φαρμάκια τους. Δε θα μπορείτε να το μετανιώσετε αρκετά έπειτα…

      (Να το βάζεις πάντα το σχόλιό μου σε παρακαλώ, αποκλειστικός σκοπός η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη και ουδείς άλλος. Από φιλότιμο και μόνο, το κάνω.)

    6. Ναι καλά !! Η άλλες ασθένειες έβγαλαν φτερά και πέταξαν !! Μόνο. Ο ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ ΕΙΠΑΡΧΕΙ !!! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΆΤΕ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΉΣΕΤΕ ΌΡΘΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑ !!!! ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    7. Το μόνο που καταφέρνουν τόσο καιρό με τα ψεύτικα αποτελέσματα που μας λένε, είναι να καταστρέφουν τον ελληνικό τουρισμό, βλέπουν τα υψηλά νούμερα οι ξένοι και δεν θα πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα! Χψρίς να έχουμε θέμα μας έχουν κάνει ως την χειρότερη χώρα.

    Comments are closed.