ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! 56 ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΙΟ -ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

    Κοινοποίηση:
    IOS NEKROI  1

    Τρεις ανθρώπους έχει βάλει στην μακάβρια λίστα του ο κορωνοϊός σε μια ημέρα που είναι ακόμα στην αρχή της στην Ελλάδα. Μια γυναίκα από την Κοζάνη είναι η τρίτη νεκρή. Οι δυο πρώτοι ήταν ο ένας από την Πέλλα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από η τρίτη νεκρή που καταγράφεται είναι μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. «Έφυγε» τα ξημερώματα.

    Για τον νεκρό από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών.

    Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και κατέληξε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Eπίσημα και με ΦΕΚ την 23-3-2020 ο πρωθυπουργός μοιράζει 13,5 εκατομυρια στα κόματα για “έρευνα” στον αγώνα για την αντιμετωπιση του κορωνοιου όπως είναι στο αιτιολογικό. Στα κόμματα που ψηφίζει ο ελληνικός λαος για να βρει σωτηρία!
      Κάτσε νεοέλληνα μεσα στο σπιτι σου σα καρδερινα στο κλουβί , δες τους ακριβοπληρωμένους μαϊντανούς που σπέρνουν τρομοκρατία με επιδημίες , υπέγραφε υπευθυνες δηλώσεις για να ζήσεις και σκάσε.

    2. Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ. ΕΞΑΡΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΛΑΒΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΤΩΡΑ.

    3. Ο 51χρονος γυμναστής πέθανε από καρκίνο και η 78χρονη από τη Φούστανη πέθανε από εγκεφαλικό.
      Και οι 2 είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό αλλά δεν ήταν ο ιός η αιτία θανάτου τους

      1. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ O Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.
        ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΑΡΤΥ. ΜΕ
        EKATOMMΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΩΝ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΜΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΠΙΘΑΝΕΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ

    4. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΨΕΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ, ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΤΣΙ.
      ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ , ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

    5. πεθαίνουν 2-3 άτομα την ημέρα στην εντατική οι οποίοι είναι και άνω των 70, αυτό γίνεται 365 μέρες το χρόνο.

    6. Αυτός εκτός από το νσ ανακοινώνει νεκρούς έχει να μας πει γι’αυτό που λένε οι κατοικοι;ότι δηλαδή η γυναικα πέθανε από άλλη αιτία και της χρεωσανε τον ιο;

    7. Τι,κι’αυτος σαν την 78χρονη που παλι ο Τζαμτζης ειχε ανακοινωσει,με 1002 προβληματα αλλα ο θανατος χρεωνεται στον κορονοϊο;

    8. Στην πλειοψηφία τους είναι τρίτης ηλικίας άνθρωποι και γενικά ευπαθή άτομα. Κάθε χρόνο πεθαίνουν 60 με 90 άνθρωποι από εποχική γρίπη και τώρα ποιος μας λέει ότι η εποχική γρίπη δεν μετονομάστηκε σε Κορονοϊό και έδωσαν πλήρη έμφαση παγκοσμίως για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον φυλακίσουν.. Αλλού το πάνε και αυτό είναι γνωστό. Το θέμα είναι ότι τα κανάλια τρομοκρατούν τον κόσμο για δικό τους όφελος γιατί είναι κτήνη και τέρατα του έθνους και δρουν κατά του ελληνικού λαού το έχουν αποδείξει επανειλημμένα.
      Επίσης τι μέτρα έχουν λάβει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις με τον αφήνουν από όλες τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας άτομα να περιφέρονται να πετάνε τα σκουπίδια ελεύθεροι και να νομίζουν ότι είναι στο χωράφι του πατέρα τους και οι Έλληνες μαντρωμένοι στα σπίτια για ποιο λόγο;;;;; Δεν θέλει πολύ μυαλό θα καταλάβουμε τι τέρατα είναι!
      Αλλά εμείς φταίμε εμείς θα τα λουστούμε γιατί δεν βάζουμε μυαλό. Καλά να πάθουμε !!!!

    9. Απατη ολκης οι δηθεν θανατοι απο κορονοιο.Ο κ. Τζαμτζης αναδεικνυεται σε καλη μαριονετα της ΝΤΠ. Ο ανθρω-
      πος ο οποιος πέθανε στο Μαυροβουνι ειχε κανει εγχειρησ ανοιχτης καρδιας,ειχε παθει 4 εγκεφαλικα και εδω
      και χρονια εδεινε αγωνα για την υγεια του. Φυσικο και επομενο με τοσε ςπροβλήματα να μην αντεξει ο οργανι-
      σμος του σε τοσα προβλήματα υγειας και κατεληξε.Ομως οχι απο τα τοσα προβλήματα του, αλλα απο τον
      κοροναιο οπως δηλωσε καποιος Τζαμτζης ο οποιος καποτε ειπε το αξεχαστο οταν ηταν βολευτης.Κανουμε το
      σκατο μας παξιμαδι για να ζησουμε!!!!!!!Βεβαια προηγηθηκε και η αλλη απατη με τη Φουστανη!!!Τα οργανα της ΝΤΠ πραγματων εκτελουν κατα γραμμα τις εντολες του, καιρος να αντισταθουμε!!!!!!!!!

    Comments are closed.