ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: “ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΥΔΙ” – ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    χρυσαφης-4-e1606484547578-750x406

    Ο δήμαρχος Σερρών αγανακτισμένος απευθύνεται στους άντρες της αστυνομίας ζητώντας να ελεγχθούν οι 30 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στην πόλη των Σερρών από την δομή προσφύγων στο Κλειδί!

    Είναι μία κατάσταση που επαναλαμβάνεται εδώ και 3 μήνες, την ώρα που οι Έλληνες «κλειδώνονται» μέσα και πρέπει να δείξουν έγγραφο ή να στείλουν SMS για μία ώρα κυκλοφορία, όπως καταγγείλει ο δήμαρχος.

    Μάλιστα ο δήμαρχος μιλάει ανοιχτά για τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται από την αστυνομία και τονίζει ό,τι αυτό δήλωσε ενώπιον του υπουργού κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά «όποιους τους πειράζει η αλήθεια ξύδι», δηλώνει χαρακτηριστικά

    Από νωρίς το πρωί έφτασε στο σημείο που αποβιβάζονται οι παράνομοι μετανάστες και επισημαίνει ότι αστυνόμευση δεν υπήρχε!!!

    Ο κος Χρυσάφης αποκάλυψε ό,τι δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση και γι αυτό ενημέρωσε σχετικά και το δήμαρχο Σιντικής αλλά και τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κο Μηταράκη

    Και οι κάτοικοι της περιοχής στη Βενιζέλου καταγγέλλουν ό,τι αυτή η κατάσταση με τα 3 λεωφορεία την ημέρα από το Κλειδί είναι γεγονός!!!

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ LOCKDOWN ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    Δείτε βίντεο:

    Με πληροφορίες από epilogest

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης μιλάει γιά μετανάστες.Δέν είναι μετανάστες ρέ ζουντούβουλου είναι
      ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ επικίνδυνοι υπάνθρωποι κάφροι αραπάδες.Είναι ομως προστατεύομενοι τού εβραίου διακινητή Σόρος
      πού τούς προωθεί σέ συνεργασία μέ τήν κυβέρνηση Μητσοτάκη στήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    2. Εκεί στις Σέρρες κάντε μια νέα αρχή και ψηφίστε σύσσωμοι Έλληνες για την Πατρίδα. Μόνο έτσι μια θα αλλάξει κάτι

    3. ελληναρες , ολη την βδομάδα βρίζουν και την Κυριακή ψηφίζουν αυτον που έβριζαν , δεν θέλουν οι Σερραιοι τους μετανάστες ? μάλιστα , και τι ψηφίζουν στις Σερραις ? θα σας πω εγω , το 90% ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΙΝΑΛ Μ25 ΚΚΕ δηλαδή αυτους που φέρνουν τους μετανάστες και τους εγκαθιστούν σε ολη την ελλαδα και τους παρέχουν περισσότερα απο τον άνεργο ελληνα

    4. Ότι και να γράφουμε δυστυχώς η κατάσταση δεν μαζεύεται πλέον. Αυτοί που τα έλεγαν πρώτοι εδώ και χρόνια χαρακτηρίζονταν ως ρατσιστές από εκείνους που δεν ήταν ρατσιστές αλλά είχαν φαρδιές τσέπες. Φταίνε οι νέοι που αψηφούν τις απαγορεύσεις και συνωστίζονται, να το δεχθούμε. Αυτά τα μέσα μαζικής εξαπάτησης γιατί δεν αναφέρουν ότι φταίνε και τα τέσσερα μύρια και βάλε που έχουν κουβαλήσει. Αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι δεν μεταδίδουν τους καλύπτει ο προφήτης. Κρίμα είσαστε μια από τα ίδια. Βέβαια δεν υπήρχε και περίπτωση να σας ανεβάσουν επάνω αν είσασταν διαφορετικοί.

    5. Ο/Η ΕΥΓΕ στον Δήμαρχο Σερρών που ομολογεί την αλήθεια λέει:

      Οι ΑΛΗΤΕΣ, έκλεισαν στα σπίτια τους ΄Ελληνες, για να σουλατσάρουν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα οι λαθρομετανάστες … Γέμισαν όλη την Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνον) με αφροασιάτες που εισέβαλαν παράνομα στην Χώρα και τώρα “ψάχνονται” οι Αρχές, για την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων του ιού … Σκοπίμως γίνονται αυτά, αφ΄ενός για τον παράνομο εποικισμό της Ελλάδος από αλλοεθνείς και αφ΄ετέρου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού της από τους σατανάδες παγκοσμιοποιητές …
      Και στην περιοχή όπου διαμένω (Στερεά Ελλάδα), το ίδιο γίνεται … Σε μιά δομή “φιλοξενίας” 800 ατόμων, στεγάζονται, σιτίζονται και επιδοτούνται πάνω από 2000 άτομα, τα οποία σουλατσάρουν ολημερίς και ολονυκτίς σε όλη την πόλη … Υπάρχουν χωριά στον νομό μας, όπου ο μόνιμος Ελληνικός πληθυσμός ανέρχεται στα 100 άτομα, ο δε αριθμός των παράνομων επίδοξων εποικιστών ανέρχεται στους 450 αφροασιάτες (άνδρες νεαρής ηλικίας), τουτέστιν υπερτριπλάσιος των Ελλήνων κατοίκων …
      ΚΡΕΜΑΣΜΑ θέλουν οι ΑΛΗΤΕΣ που κυβέρνησαν την Χώρα τουλάχιστον κατά την τελευταία 40ετία … Μεθοδευμένα και στοχευμένα, αποπειρώνται τον αφανισμό των Ελλήνων …
      Δεν θα σας περάσει, ρε ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ … Στον διάολο και στον αγύριστο ΟΛΟΙ ΣΑΣ, μαζί με τους απρόσκλητους μουσαφιραίους που κουβάλησαν στην Ελλάδα όλες τις αρρώστιες και τις ανώμαλες / υπανάπτυκτες κουλτούρες τους …
      ΕΥΓΕ στους τοπικούς άρχοντες των περιοχών που ανθίστανται στον λαθρεποικισμό της Πατρίδος μας … Οι υπόλοιποι, που πληρώνονται για να ανέχονται και να αποκρύπτουν το έγκλημα που τελείται εις βάρος των Ελλήνων, φίδι που τους έφαγε … Ας ψάχνουν από τώρα τρύπα να κρυφτούν, γιατί η οργή και ο θυμός των Ελλήνων, ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ … ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ …

    6. Στην θέση τον λάθρο…θα βρεθούμε εμείς οι Έλληνες!πατριώτες πρέπει να ξεσηκωθούμε για όλα και το καλό μας,άλλιως ΤΕΛΟΣ.

    7. Kδημαρχε και εσεις και οι δημοτες σας να μην ψηφιζουν τα κουμουνιστικα κομματα (ΝΔ.Συριζα,ΚΚΕ.Κιναλ,Μερα 25 και το τσιρακι τους τον Βελοπουλο)

      1. Τώρα κάτι είπες κι εσύ.
        Και ποιο άλλο κόμμα έμεινε για να ψηφίσει ο κόσμος δλδ τον Κανένα?
        Έχει υπόψη σου όμως ότι ακόμα κι αν δε πας να ψηφίσεις θα βγει κάποιος με πλειοψηφία οπότε δώρον άδωρον αυτό που λες.
        Και στη τελική ξέρεις πολύ καλά πως αν δεν βγει κάποιος απ αυτούς κάνουνε απλά μια συγκυβέρνηση κι όλα μέλι γάλα.

        1. Αμα θελεις να ψηφισεις κατι Δημιουργια Ξανα -Τζημερος Ειναι το μονο αντικουμουνιστικο κομμα που εχει ελπιδα να εφαρμοσει αυτα που λεει ενω η ΧΑ δυστηχως παροτι οτι θελει δεν μπορει

    8. Και εμένα η αστυνομία μου απαγορεύει να πάω μισή ωρίτσα εντός νομού Αττικής να αλλάξω περιφέρεια και να πάω για μισή ωρίτσα 15 χιλιόμετρα να πάω να παραλάβω στην πόρτα του καταστήματος ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο.
      Και μη χειρότερα τα οποία έρχονται.

    9. ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ

    10. οι 9 στους 10 απο αυτους δεν εχουν
      αφμ αρα αυτοματος αυτους δε τους πιανει ο νομος. να τους γραψει η αστυνομια? στον αερα ειναι η κληση χωρις αφμ……

      1. Να τους πάνε σε ΑΤΜ κ να πληρώνουν επί τόπου την κλήση.Τι θα πει δεν έχουν ΑΦΜ;.

    11. Καθίστε όλοι στα 4 και ο εποικισμός της Ελλάδας από ανθρωποφάγους συνεχίζεται.
      Κατα τ’ άλλα corona virus. Όλοι στην ουρά για το εμβόλιο που θα ενεργοποιήσουν στο άμεσο μέλλον.

    12. Μπράβο για το βίντεο! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ , στους μπάτσους!! Μόνο επικυψη που δεν τους κάνανε.ξερουν αυτοί εάν δουν κανέναν Έλληνα παππού σε ΑΤΜ να βγάζει την πενιχρή σύνταξη τότε τσαμπουκαλευονται!! ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΏΡΑ!!.

      1. Ποιός μωρέ να πσραιτηθεί;;;; η μασονική κουμούνα;
        Μόνο οι κρεμάλες θα μας σώσουν.
        Ανάθεμα τα μπλέ στρουμφάκια που έχουν γίνει τάνες των λάθρο.

    13. ακριβως αυτο κανουν μεταφερουν τους λαθροεισβολεις στα μουλοχτα

    14. Παντού γίνονται αυτά, έχω φίλους, συγγενείς και γνωστούς σε 4 νομούς και μου λένε τα ίδια και χειρότερα.
      Πακιστανοί, Αλβανοί, Αφρικανοί, κυκλοφορούν και χωρίς μάσκα και δεν ασχολείται κανείς.
      Έχει στοχοποιηθει ο Έλληνας, τέλος.

    15. Πάρτε το είδηση,η Παγκοσμιοποίηση το μαγαζι του σορρος με αιχμη δόρατος τΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ “ΑΝΤΙFA”,εκτλο; από το να κάνουν τους λαόύς ένα ΜΩΣΑΪΚΟ ΦΑΣΟΝ ΑΝΡΘΩΠΟΕΙΔΩΝ ,ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΜΑΡΚΆΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ(ΤΩΡΑ),ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA,δεν το αντέχουν….μόλις το καταφέρουν θα καταστραφουν κι αυτοί..
      Ο Πλαντήτης ΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

      Τα ματαιόδοξα ανθρωπάρια τηςματαιοδοξίας του Χρληματος θέλον ΦΟΒΟ,ΒΙΑ,ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…

      ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…..ΚΑΙ ΕΓΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ KALERGI…ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ …….

    16. Μπραβο δημαρχε. Ξεφτιλησες τους προδοτες που κλεινουν μεσα τους ελληνες και δεν ελεγχουν τους λαθρομεταναστες. Οι προδοτες καταφεραν να θεωρηθει εθνικιστης οποιος αγαπαει την πατριδα του. Ειναι πολλα τα λεφτα απο τις μ.κ.ο. λαμογια που το παιζετε ανθρωπιστες. Μπραβο στον δημαρχο που αγαπαει την ελλαδα και δεν τα πιανει απο τις μκο. Και δεν μιλανε οι προδοτες που στον αγιο παντελεημονα δεν μπορουν να κτκλοφορησουν οι γυναικες!

    17. μιλάς στους αστυνομικούς και σε κοιτάνε σαν ζόμπι!! φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!

    18. Η Μερκελ ομως δινει χρηματα για το καθε κεφαλι που κραταμε στο Ελλαδισταν και ετσι
      κινειται η οικονομια γιατι εχουμε μεταναστες, καφεδες και σουβλακια
      καφεδες και σουβλακια πηγανε καπουτ με την καραντινα
      αλλα μεινανε μεταναστες και οικογενειακες ΜΚΟ

    19. χαχαχαχα για 30 άτομα κάνει έτσι; Εδώ στην Αθήνα έχουμε 30 εκατομμύρια από δαύτους και δεν λέει κανείς τίποτα.

    20. https://www.youtube.com/watch?v=y5scnhPT0GE ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…12 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

    21. Σουπάτι μουρέ δε γίντι τέτοια πράματα στην ελλαδαμπούλ. Σούζα ουλ’ σας να μπουλιαστείτι μι νέου αίμα κι σπέρμα κι ασ είνι κι απού κρέμα.

    Comments are closed.